fanatikos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 σε ελληνικο eshop υπαρχει καμια προστασια οθονης glass οπως αυτες που ειπατε πριν σε λογικη τιμη? https://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=most-popular&keyphrase=tempered+glass+s4 Οτι τραβαει η ψυχη σου. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 (edited) https://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=most-popular&keyphrase=tempered+glass+s4 Οτι τραβαει η ψυχη σου. κατι απο ολα αυτα που να ειναι δοκιμασμενα καλο ξερουμε?(γιατι τοση διαφορα οι τιμες?) Edited July 20, 2014 by papazaf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει κάποια απο αυτες. Εχει και πιο ακριβες αν θελεις. Και με 40 και με 50 ευρω. Ποιοτητα, ονομα και εγγύηση ρυθμιζουν και τις τιμες. Επιλεγεις και αγοραζεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 και εγω με s view το εχω...δεν παθαινει τπτ αμα το προσεχεις..το παν ειναι η οθονη,οποτε και με την s view να σου πεσει κατω αν δεν ανοιξει τυχερος θα εισαι!!! δεν ειναι εκτεθειμενο στα πλαγια ρε συ ερνεστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 καλημερα παιδες,αυτη η θηκη http://www.spigen.com/brands/samsung/galaxy/galaxy-s4/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html για να μπει η συσκευη πρεπει να βγαλουμε το πισω καπακι του s4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Όχι δεν χρειαζεται βγει το καπάκι .:) Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 σε ευχαριστω Μιχαλη...λογικα αν κανω παραγγελια σημερα πιστευω να εχει ερθει μεχρι 8 αυγουστου που θα φυγω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 (edited) Kαλησπερα παιδια, μια ερωτηση. Θελω να παρω μια καρτουλα sd για το Κ zoom, και απο 16αρα θελω να παω σε 32αρα ή 64αρα. Παντα εμπιστευομαι την sandisk ultra class 10 με 30 mb/s που ειναι αρκετα αξιολογη, γρηγορη κτλ, ομως επειδη θα ανεβω σε χωρητικοτητα και κατ επεκταση σε τιμη,εχετε καμμια να μου συστησετε εδω απο Ελλαδα (σκρουτζ κτλ) που ισως να μην εχω δοκιμασει αλλα να ειναι ισαξια με την προαναφερθεισα μηπως γλιτωσουμε σε κοστος τιποτα,αλλα παραλληλα να κανει την ιδια καλη δουλεια????? Επισης αν καποιος εχει καμμια 32αρα ή 64αρα για πουλημα με τα χαραχτηριστηκα που ψαχνω,αλλα σε κατασταση καινουριας,το συζηταμε κ αυτο! Ευχαριστω! Edited July 21, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ειμαι αναμεσα στα 2 αλλα για το δευτερο μου βγαζει πολλα τα μεταφορικα..τι προτεινετε? http://www.amazon.co.uk/SAMAR%C2%AE-Tempered-Glass-Protector-Lightweight-Microfiber/dp/B00HON0ENO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405960398&sr=8-2&keywords=glass++Screen+Protector+For+Samsung+Galaxy+S4#productDetails http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ESJ0NYM?redirect=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 ειμαι αναμεσα στα 2 αλλα για το δευτερο μου βγαζει πολλα τα μεταφορικα..τι προτεινετε? http://www.amazon.co.uk/SAMAR%C2%AE-Tempered-Glass-Protector-Lightweight-Microfiber/dp/B00HON0ENO/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1405960398&sr=8-2&keywords=glass++Screen+Protector+For+Samsung+Galaxy+S4#productDetails http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00ESJ0NYM?redirect=true Χρησιμοποιώ αυτές εδώ και ένα περίπου χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλή αίσθηση αφής, δεν γρατζουνίζεται εύκολα, μεγάλη αντοχή στο χρόνο, άψογη για τα λεφτά της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Χρησιμοποιώ αυτές εδώ και ένα περίπου χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλή αίσθηση αφής, δεν γρατζουνίζεται εύκολα, μεγάλη αντοχή στο χρόνο, άψογη για τα λεφτά της... απο διαφανεια-ορατοτητα?κοβει?εχει αντανακλασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Ειναι άψογη σαν να μη φοραει ζελατινα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Μήπως ο φίλος ρωτάει για το s4 ενώ αυτές είναι για το mini? Απλά το λέω για να μην παραγγείλει τσάμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papazaf Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 λογικα αφου ειναι της ιδιας εταιρειας θα ειναι το ιδιο αλλα σε μικροτερο για το mini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Έτσι ακριβώς... sorry έβαλα καταλαθος το λινκ για το μίνι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Παίδες το κινητό μας ζεματάει από μόνο του...με την θήκη είναι χειρότερα...Έχετε βρει καμία θήκη που να αεριζεται το κινητό από πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. July 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2014 Kαλησπερα παιδια, μια ερωτηση. Θελω να παρω μια καρτουλα sd για το Κ zoom, και απο 16αρα θελω να παω σε 32αρα ή 64αρα. Παντα εμπιστευομαι την sandisk ultra class 10 με 30 mb/s που ειναι αρκετα αξιολογη, γρηγορη κτλ, ομως επειδη θα ανεβω σε χωρητικοτητα και κατ επεκταση σε τιμη,εχετε καμμια να μου συστησετε εδω απο Ελλαδα (σκρουτζ κτλ) που ισως να μην εχω δοκιμασει αλλα να ειναι ισαξια με την προαναφερθεισα μηπως γλιτωσουμε σε κοστος τιποτα,αλλα παραλληλα να κανει την ιδια καλη δουλεια????? Επισης αν καποιος εχει καμμια 32αρα ή 64αρα για πουλημα με τα χαραχτηριστηκα που ψαχνω,αλλα σε κατασταση καινουριας,το συζηταμε κ αυτο! Ευχαριστω! Παιδια ευχαριστω για την "βοηθεια"! :lol: Κατεληξα στην σιγουρη λυση sandiscκ 32αρα Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 παιδιά πιστεύετε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να πάρω ένα power bank για το κινητό απ το να αγοράσω φορητό φορτιστή και έξτρα μπαταρία?? επειδή έχω διαβάσει στο φόρουμ τις περισσότερες φορές να προτινουν έξτρα μπαταρίες γι αυτό ρωτάω! δεν θα ήταν ένα power bank πιο value for money?? και αν ναι έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι συγκεκριμένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Έχω έξτρα μπαταρία και φορτιστή εξωτερικό εδώ και 3 χρόνια και μπορώ να σου πω ότι η ελευθερία που προσφέρει δε συγκρίνεται με το power bank. Έχεις τη 2η μπαταρία έτοιμη φορτισμένη και με το που τελειώνει η άλλη την κουμπωνεις και τέλος. Το power bank πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο διαρκώς μέχρι να φορτίσει, κάτι που δε με εξυπηρετεί προσωπικά. Για το s4 πηρα έξτρα ορίτζιναλ μπαταρία και φορτιστή 23 ευρώ με τα μεταφορικά. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ezio_ioannis Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 με βοήθησε πάρα πολύ το σκεπτικό σου... ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 (edited) Έχω έξτρα μπαταρία και φορτιστή εξωτερικό εδώ και 3 χρόνια και μπορώ να σου πω ότι η ελευθερία που προσφέρει δε συγκρίνεται με το power bank. Έχεις τη 2η μπαταρία έτοιμη φορτισμένη και με το που τελειώνει η άλλη την κουμπωνεις και τέλος. Το power bank πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο διαρκώς μέχρι να φορτίσει, κάτι που δε με εξυπηρετεί προσωπικά. Για το s4 πηρα έξτρα ορίτζιναλ μπαταρία και φορτιστή 23 ευρώ με τα μεταφορικά. Το αυτό και για μένα...Καλύτερα extra μπαταρία και φορτιστή.Εγώ έχω 2 zerolemon 3000mAh και τη στοκ της Samsung και έχω σωθεί. Παιδια ευχαριστω για την "βοηθεια"! :lol: Κατεληξα στην σιγουρη λυση sandiscκ 32αρα Εγώ έχω την Samsung 32GB UHS-1 PRO class 10 και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος. Επίσης περιμένω και τη νέα σειρά EVO σε κανα-δυο βδομάδες. Edited July 29, 2014 by tarantules Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 παιδια ψαχνω ενα φορητο ηχειακι για το S4 με 20 ευρω... (θα το χρειαστω και για λαπτοπ) κανενα αξιολογο??? Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 παιδια ψαχνω ενα φορητο ηχειακι για το S4 με 20 ευρω... (θα το χρειαστω και για λαπτοπ) κανενα αξιολογο??? Όταν λες φορητό τι εννοείς ; χωρίς να χρειάζεται καθόλου τροφοδοσία ; υπάρχουν κάποια με USB τροφοδοσία που είναι στο 10ευρω περίπου. Είχα πάρει ένα lenovo πριν 2 χρόνια. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 κατι σαν αυτο ας πουμε (αν το εχει κανενας ας βοηθησει , εχει καλο ηχο κτλ???) Παράθεση Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 κατι σαν αυτο ας πουμε (αν το εχει κανενας ας βοηθησει , εχει καλο ηχο κτλ???) Το έχω πάρει εγώ αν κα δεν το χρησιμοποιώ πλέον.Μια χαρά ήχο βγάζει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts