Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

σε ελληνικο eshop υπαρχει καμια προστασια οθονης glass οπως αυτες που ειπατε πριν σε λογικη τιμη?

https://www.skroutz.gr/c/612/palmtop-prostasia-othonis.html?from=most-popular&keyphrase=tempered+glass+s4

Οτι τραβαει η ψυχη σου.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατι απο ολα αυτα που να ειναι δοκιμασμενα καλο ξερουμε?(γιατι τοση διαφορα οι τιμες?)

Edited by papazaf

Προσωπικα δεν εχω δοκιμασει κάποια απο αυτες.

Εχει και πιο ακριβες αν θελεις. Και με 40 και με 50 ευρω. Ποιοτητα, ονομα και εγγύηση ρυθμιζουν και τις τιμες.

Επιλεγεις και αγοραζεις.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

και εγω με s view το εχω...δεν παθαινει τπτ αμα το προσεχεις..το παν ειναι η οθονη,οποτε και με την s view να σου πεσει κατω αν δεν ανοιξει τυχερος θα εισαι!!!

δεν ειναι εκτεθειμενο στα πλαγια ρε συ ερνεστο?

Guest lagoudakis
σε ευχαριστω Μιχαλη...λογικα αν κανω παραγγελια σημερα πιστευω να εχει ερθει μεχρι 8 αυγουστου που θα φυγω...

Kαλησπερα παιδια, μια ερωτηση. Θελω να παρω μια καρτουλα sd για το Κ zoom, και απο 16αρα θελω να παω σε 32αρα ή 64αρα. Παντα εμπιστευομαι την sandisk ultra class 10 με 30 mb/s που ειναι αρκετα αξιολογη, γρηγορη κτλ, ομως επειδη θα ανεβω σε χωρητικοτητα και κατ επεκταση σε τιμη,εχετε καμμια να μου συστησετε εδω απο Ελλαδα (σκρουτζ κτλ) που ισως να μην εχω δοκιμασει αλλα να ειναι ισαξια με την προαναφερθεισα μηπως γλιτωσουμε σε κοστος τιποτα,αλλα παραλληλα να κανει την ιδια καλη δουλεια????? Επισης αν καποιος εχει καμμια 32αρα ή 64αρα για πουλημα με τα χαραχτηριστηκα που ψαχνω,αλλα σε κατασταση καινουριας,το συζηταμε κ αυτο! Ευχαριστω! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Χρησιμοποιώ αυτές εδώ και ένα περίπου χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλή αίσθηση αφής, δεν γρατζουνίζεται εύκολα, μεγάλη αντοχή στο χρόνο, άψογη για τα λεφτά της...

Χρησιμοποιώ αυτές εδώ και ένα περίπου χρόνο και είμαι πολύ ευχαριστημένος, πολύ καλή αίσθηση αφής, δεν γρατζουνίζεται εύκολα, μεγάλη αντοχή στο χρόνο, άψογη για τα λεφτά της...

απο διαφανεια-ορατοτητα?κοβει?εχει αντανακλασεις?

Μήπως ο φίλος ρωτάει για το s4 ενώ αυτές είναι για το mini? Απλά το λέω για να μην παραγγείλει τσάμπα

Παίδες το κινητό μας ζεματάει από μόνο του...με την θήκη είναι χειρότερα...Έχετε βρει καμία θήκη που να αεριζεται το κινητό από πίσω?

Kαλησπερα παιδια, μια ερωτηση. Θελω να παρω μια καρτουλα sd για το Κ zoom, και απο 16αρα θελω να παω σε 32αρα ή 64αρα. Παντα εμπιστευομαι την sandisk ultra class 10 με 30 mb/s που ειναι αρκετα αξιολογη, γρηγορη κτλ, ομως επειδη θα ανεβω σε χωρητικοτητα και κατ επεκταση σε τιμη,εχετε καμμια να μου συστησετε εδω απο Ελλαδα (σκρουτζ κτλ) που ισως να μην εχω δοκιμασει αλλα να ειναι ισαξια με την προαναφερθεισα μηπως γλιτωσουμε σε κοστος τιποτα,αλλα παραλληλα να κανει την ιδια καλη δουλεια????? Επισης αν καποιος εχει καμμια 32αρα ή 64αρα για πουλημα με τα χαραχτηριστηκα που ψαχνω,αλλα σε κατασταση καινουριας,το συζηταμε κ αυτο! Ευχαριστω!

Παιδια ευχαριστω για την "βοηθεια"! :lol: Κατεληξα στην σιγουρη λυση sandiscκ 32αρα

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

παιδιά πιστεύετε ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά στο να πάρω ένα power bank για το κινητό απ το να αγοράσω φορητό φορτιστή και έξτρα μπαταρία?? επειδή έχω διαβάσει στο φόρουμ τις περισσότερες φορές να προτινουν έξτρα μπαταρίες γι αυτό ρωτάω! δεν θα ήταν ένα power bank πιο value for money?? και αν ναι έχει δοκιμάσει κάποιος κάτι συγκεκριμένο?

Έχω έξτρα μπαταρία και φορτιστή εξωτερικό εδώ και 3 χρόνια και μπορώ να σου πω ότι η ελευθερία που προσφέρει δε συγκρίνεται με το power bank. Έχεις τη 2η μπαταρία έτοιμη φορτισμένη και με το που τελειώνει η άλλη την κουμπωνεις και τέλος. Το power bank πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο διαρκώς μέχρι να φορτίσει, κάτι που δε με εξυπηρετεί προσωπικά. Για το s4 πηρα έξτρα ορίτζιναλ μπαταρία και φορτιστή 23 ευρώ με τα μεταφορικά.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Έχω έξτρα μπαταρία και φορτιστή εξωτερικό εδώ και 3 χρόνια και μπορώ να σου πω ότι η ελευθερία που προσφέρει δε συγκρίνεται με το power bank. Έχεις τη 2η μπαταρία έτοιμη φορτισμένη και με το που τελειώνει η άλλη την κουμπωνεις και τέλος. Το power bank πρέπει να το έχεις συνδεδεμένο διαρκώς μέχρι να φορτίσει, κάτι που δε με εξυπηρετεί προσωπικά. Για το s4 πηρα έξτρα ορίτζιναλ μπαταρία και φορτιστή 23 ευρώ με τα μεταφορικά.

Το αυτό και για μένα...Καλύτερα extra μπαταρία και φορτιστή.Εγώ έχω 2 zerolemon 3000mAh και τη στοκ της Samsung και έχω σωθεί.

Παιδια ευχαριστω για την "βοηθεια"! :lol: Κατεληξα στην σιγουρη λυση sandiscκ 32αρα

Εγώ έχω την Samsung 32GB UHS-1 PRO class 10 και έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος.

Επίσης περιμένω και τη νέα σειρά EVO σε κανα-δυο βδομάδες.

Edited by tarantules

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

παιδια ψαχνω ενα φορητο ηχειακι για το S4 με 20 ευρω... (θα το χρειαστω και για λαπτοπ)

κανενα αξιολογο???

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

παιδια ψαχνω ενα φορητο ηχειακι για το S4 με 20 ευρω... (θα το χρειαστω και για λαπτοπ)

κανενα αξιολογο???

Όταν λες φορητό τι εννοείς ; χωρίς να χρειάζεται καθόλου τροφοδοσία ; υπάρχουν κάποια με USB τροφοδοσία που είναι στο 10ευρω περίπου. Είχα πάρει ένα lenovo πριν 2 χρόνια.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

κατι σαν αυτο ας πουμε (αν το εχει κανενας ας βοηθησει , εχει καλο ηχο κτλ???)

Samsung Galaxy S4

Xiaomi redmi 3 note

Xiaomi redmi 3

Lenovo K3 note

κατι σαν αυτο ας πουμε (αν το εχει κανενας ας βοηθησει , εχει καλο ηχο κτλ???)

Το έχω πάρει εγώ αν κα δεν το χρησιμοποιώ πλέον.Μια χαρά ήχο βγάζει

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)