Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Μια τετοια εχω εγω αλλα εχει και μαγνητη, και προστατευει το κινητο και ειναι και πανεμορφη. Δεν εχει φθειρει τπτ μεχρι στιγμης και δε νομιζω να το κανει

Μπορείς να στείλεις φώτο και απο που την πήρες?

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παιδια και καλη χρονια!

Επειδη τα μαμισια hands free παρέδωσαν πνεύμα,ψάχνω κατι ποιοτικό σε hands free μέχρι 15 ευρώ.Κάθε πρόταση δεκτή!Ευχαριστω πολυ!

Ευκαιρία!

καλησπέρα παιδιά,θελω κάρτα sd 32άρα ΟΣΟ το δυνατο γρηγορότερη γίνετε(για full hd video κλπ) να πάρω αυτήν ;

καλησπέρα παιδιά,θελω κάρτα sd 32άρα ΟΣΟ το δυνατο γρηγορότερη γίνετε(για full hd video κλπ) να πάρω αυτήν ;

Μια χαρά είναι, υπάρχει και μία ακόμη πιο γρήγορη αλλά φεύγει στην τιμή και ήδη αυτή σε καλύπτει.

θελω ενα καλο bluetooth hands free που να εχει και ραδιο. εχει καποιος να προτεινει κατι?:)

Ενα καλο που σκεφτομα να αγορασω κι εγω ειναι το sony mw1 ή sony sbh50 που ειναι κορυφαιο.

Απλα επειδη δεν εχω βρει καποιον που να το εχει ηδη για να μας πει κατα ποσο ειναι καλο ή οχι η αποψη που εχω ειναι απο βιντεο που εχω δει.

φιλε μου αυτην εχω απο τον νοεμβριο κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος!!!Η επιλογη ειναι ομως δικη σου....

Ρε παιδια οσο αφορα τις ταχυτητες των micro sd cards οι class 10 ειναι οι ποιο γρηγορες?

Πως ακριβως οριζεται το καθε class οσο αφορα την ταχυτητα ή δεν ξερω τι αλλα κριτηρια.

Ρε παιδια οσο αφορα τις ταχυτητες των micro sd cards οι class 10 ειναι οι ποιο γρηγορες?

Πως ακριβως οριζεται το καθε class οσο αφορα την ταχυτητα ή δεν ξερω τι αλλα κριτηρια.

Έχεις τσακωθεί με τον Google, ετσι? Δεν εξηγείται αλλιως!

https://www.sdcard.org/developers/overview/speed_class/

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Οχι αλλα τα ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ νουμερα μπορω να τα βρω στο google εδω ομως δεν ρωταω για τα θεωριτικα νουμερα αλλα για τις εμπειριες που εχουν τα παιδια με βαση την ταχυτητα της καθε sd card κατι που το google ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να μου πει οπως καταλαβαινεις.

Ναι, έχεις δίκιο. Εδω ζητάς τις εμπειρίες από τα παιδια!

Είσαι όντως περίεργος τύπος, τελικα! Τες πά. Σου απάντησα στα ερωτήματα σου. Αν δεν σε κάλυψαν αυτά, ας σου απαντήσουν και τα παιδιά ...... εμπειρικά ομως!

Καλό βραδυ!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

υπάρχει κάποια περίπτωση η εναλλαγή μπαταρίας(απο μανήσια σε zerolemon)σε καθημερινή σχεδόν βάση να προκαλέσει πρόβλημα η βλάβη στη συσκευή;

Έχει κανείς 2η zerolemon που δεν χρησιμοποιεί για να μην παραγγείλω και περιμένω καιρό;

υπάρχει κάποια περίπτωση η εναλλαγή μπαταρίας(απο μανήσια σε zerolemon)σε καθημερινή σχεδόν βάση να προκαλέσει πρόβλημα η βλάβη στη συσκευή;

Τι βλάβη σου παρουσιασε, δηλαδή;

ξέρει κανείς τι γίνεται με sd card από ebay?πήρα μια samsung 64gb αλλά δεν την βλέπω και τόσο σόι.είχα πολλές φώτο στο τηλ και όταν κάνω αντιγραφή στην sd ψιλό κολάι να αντιγράψει κάνει μερικά κωλύματα.έβαλα το sd tools οι τιμές είναι write speed 4.7mb/s reading speed 17.7 mb/s.η τιμές είναι καλές?
SAMSUNG NOTE 5

Καθόλου θα έλεγα. Όχι για c10. Έχω πάντως την αίσθηση ότι έχω ξανακούσει παρόμοια παράπονα για τις 64αρες.

Δεν ξέρω φίλε αλλά έχω ξανακούσει τέτοια παράπονα για 64άρα. Δεν θυμάμαι όμως μάρκα. Προσωπικά ναι, θα ήμουν επιφυλακτικός με τις 64αρες, Θα προτιμούσα 32άρα.

Μόλις έκανα τεστ την δικιά, μια Toshiba exceria uhs1 16gb.

Write: 17.80 mb/s

Read: 59.91 mb/s

Ειχα παρει μια noname και δεν δουλεβε καλα και ειπα να παρω samsung αλλα μαλον μουφα ειναι και αυτες.
SAMSUNG NOTE 5

Όχι μούφα δεν είναι σίγουρα. Παρα πολλα παιδιά τις δουλεύουν εδώ. Απλά δεν είναι ακόμη για 64αρα, κατά την γνώμη μου πάντα.

Από τις no name είναι αυτονόητο, ΜΑΚΡΙΑ. Δεν είναι για το s4.

PS: Να έχεις υπόψιν σου ότι υπάρχει και πολύ μαϊμού στις Samsung. Θέλει λίγο προσοχή.

Edited by fanatikos

ξέρει κανείς τι γίνεται με sd card από ebay?πήρα μια samsung 64gb αλλά δεν την βλέπω και τόσο σόι.είχα πολλές φώτο στο τηλ και όταν κάνω αντιγραφή στην sd ψιλό κολάι να αντιγράψει κάνει μερικά κωλύματα.έβαλα το sd tools οι τιμές είναι write speed 4.7mb/s reading speed 17.7 mb/s.η τιμές είναι καλές?

Καλησπερα φιλε μου μαλλον η καρτα που πηρες ειναι ψευτικη, δες τι γραφω εδω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=31421&page=21

Kαποιος που εχει ψαχτει ποια ειναι η πιο γρηγορη 32αρα?

Και αν αξιζει φυσικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Kαποιος που εχει ψαχτει ποια ειναι η πιο γρηγορη 32αρα?

Και αν αξιζει φυσικα

Προσωπικά χρησιμοποιώ class 6 Samsung και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και παράπονο δεν έχω με την ταχύτητα.

Θα προτιμούσα να είχα πάρει 64gb αλλά τσιμπάει πολύ και η τιμή μετά.

Όπως και να χει θα σε συμβούλευα να αποφύγεις το eBay και να μην σε ανησυχεί τόσο το class από 6 και πάνω.

Samsung και Scandisc έχουν την φήμη για ποιοτικές micro sdcards.

Προσωπικά χρησιμοποιώ class 6 Samsung και δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα και παράπονο δεν έχω με την ταχύτητα.

Θα προτιμούσα να είχα πάρει 64gb αλλά τσιμπάει πολύ και η τιμή μετά.

Ευχαριστω,μαλλον για samsung με βλεπω τοτε.Ποσο ελευθερο απο τα 32gb εχει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)