kostasrodos29 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Εγώ θα σου πρώτεινα αυτήν. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfaros Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Εγώ θα σου πρώτεινα αυτήν. Υπάρχει πρόβλημα με τις 64άρες; Παράθεση http://instagram.com/morfi_21 http://www.youtube.com/user/morfidoxa21 Oderint Dum Metuant Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Υπάρχει πρόβλημα με τις 64άρες; Μαλλον με τις sandisk, αν και εγω δεν εχω προβλημα με την δικια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospavlidis63 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παιδιά πήρα σήμερα την Samsung 64GB micro SD XC1 Pro class 10 και δεν την αναγνωρίζει ούτε το τηλέφωνο αλλά ούτε και το λάπτοπ με windows 7. Εχει συμβεί σε κανέναν απο σας? Και αν υπάρχει κάποια λύση γιατί δεν εμφανίζεται ούτε καν στα removable storages. Σας ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Την ειχα παρει κ εγω την 64gb την προηγούμενη βδομαδα κ ειναι πολυ γρηγοροτερη απο sandisk 16 που ειχα πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Σκέφτομαι και εγώ να πάρω μια 32αρα. Μάλλον προς Samsung θα πάω για να είμαι ήσυχος. Το θέμα είναι pro η plus? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Pro να παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Spigen SGP Galaxy S4 Case Slim Armor View Καλή αλλά δεν ξέρω αν βολεύει όταν έχεις ανοιχτό το cover. Νομίζω θα με ενοχλεί πολύ. Πάντως πολυ όμορφη. Εχει αγοράσει κανείς το pouch crumena view από την spigen? Έχω ψηθει να το αγοράσω! http://www.spigen.com/galaxy-s4-leather-pouch-crumena-view.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_GT193 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Spigen SGP Galaxy S4 Case Slim Armor View Πολυ καλη φαινεται... το ιδιο και η τιμη απο αυτο το site! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πήρα την αυθεντική neo hybrid,κάθεται μια χαρά στο τηλέφωνο χωρίς τζόγους κτλ,τα κουμπιά έχουν καλύτερη αίσθηση στο πάτημα απο πρίν, αλλα προσθέτει πολύ όγκο,άσε που μοιάζει με iphone στο ασημί που την πήρα,ψάχνω κάτι σε 0.3mm όπως παλιά αλλα να μήν γλιστράει στο grip,έχετε δοκιμάσει κάτι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εγώ αφού άλλαξα πολλές θήκες κατέληξα με γυμνό τηλέφωνο .Μεμβράνη μόνο μπροστά και τίποτα άλλο ...;-) Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 και εγω νομίζω οτι ενα pouch είναι αρκετό τελικά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 και εγω νομίζω οτι ενα pouch είναι αρκετό τελικά Και εγώ το σκέφτομαι το pouch αλλά είμαι μεταξύ του Sena ultra slim και του crumena από την spigen. Από ότι διάβασα της spigen είναι ακαμπτο και λίγο ογκώδες αλλά έχει το view , ενώ της sena είναι απίστευτα λεπτό αλλά πρέπει να το βάζεις -βγάζεις συνέχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Καλό το pouch αλλά πάντα είχα θέμα τι το κάνεις όταν θες να απαντήσεις σε μια κλήση και είσαι στον δρόμο. Ειδικά αν κρατας καμιά τσάντα στο άλλο χέρι. Θα το δοκιμάσω πάντως μ ενα φτηνό και αν με βολεψει βλέπουμε. Προς το παρών έχω την s-view που χρησιμοποιώ και την Samsung polycarbonate για επικίνδυνες καταστάσεις. Στην spigen pouch πως απαντάς χωρίς να την αφαιρέσεις? Edited July 24, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πήρα την αυθεντική neo hybrid,κάθεται μια χαρά στο τηλέφωνο χωρίς τζόγους κτλ,τα κουμπιά έχουν καλύτερη αίσθηση στο πάτημα απο πρίν, αλλα προσθέτει πολύ όγκο,άσε που μοιάζει με iphone στο ασημί που την πήρα,ψάχνω κάτι σε 0.3mm όπως παλιά αλλα να μήν γλιστράει στο grip,έχετε δοκιμάσει κάτι? θα σου πρότεινα την poetic την οποία και έχω...είναι διάφανη,δεν χάνεται το κινητό και δεν προσθέτει όγκο... ρίξε μια ματιά http://www.yourpoetic.com/p/446/poetic-makes-great-cases-for-the-samsung-galaxy-s4 Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 θα σου πρότεινα την poetic την οποία και έχω...είναι διάφανη,δεν χάνεται το κινητό και δεν προσθέτει όγκο... ρίξε μια ματιά http://www.yourpoetic.com/p/446/poetic-makes-great-cases-for-the-samsung-galaxy-s4 Ομορφη φαίνεται. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι γραμμές στο πίσω μέρος. Ισως σε λευκό να μην φαίνονται πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Ομορφη φαίνεται. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι γραμμές στο πίσω μέρος. Ισως σε λευκό να μην φαίνονται πολύ. έχω πάρει τη μωβ (κοριτσάκι γαρ) και αυτές οι γραμμές είναι που δεν αφήνουν να σου γλυστρήσει το κινητό :) κρατάνε αντίσταση...δεν είναι λάστιχο..αλλά κρατάνε :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 έχω πάρει τη μωβ (κοριτσάκι γαρ) και αυτές οι γραμμές είναι που δεν αφήνουν να σου γλυστρήσει το κινητό :) κρατάνε αντίσταση...δεν είναι λάστιχο..αλλά κρατάνε :) Το χρωμα φαινεται και μπροστα? Δηλαδη γυρω γυρω μπροστα ειναι μωβ σε εσενα η μαυρο και μονο πισω μωβ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πήρα την αυθεντική neo hybrid,κάθεται μια χαρά στο τηλέφωνο χωρίς τζόγους κτλ,τα κουμπιά έχουν καλύτερη αίσθηση στο πάτημα απο πρίν, αλλα προσθέτει πολύ όγκο,άσε που μοιάζει με iphone στο ασημί που την πήρα,ψάχνω κάτι σε 0.3mm όπως παλιά αλλα να μήν γλιστράει στο grip,έχετε δοκιμάσει κάτι? Γιατί με ξενερώνεις τώρα έτσι; στα βίντεο που είδα η αυθεντική δεν φαίνεται να προσθέτει όγκο. Τεσπα την περιμένω τώρα την έχω παραγγείλει ήδη με ένα ασημένιο και ένα metal slate frame. Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το χρωμα φαινεται και μπροστα? Δηλαδη γυρω γυρω μπροστα ειναι μωβ σε εσενα η μαυρο και μονο πισω μωβ? μπροστά και στο πλάι είναι μωβ,πίσω έχει αυτές τις γραμμές που βλέπεις σε μωβ και όλο το υπόλοιπο διάφανο... Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει; γυρω στις 10 μερες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 πήρα την αυθεντική neo hybrid,κάθεται μια χαρά στο τηλέφωνο χωρίς τζόγους κτλ,τα κουμπιά έχουν καλύτερη αίσθηση στο πάτημα απο πρίν, αλλα προσθέτει πολύ όγκο,άσε που μοιάζει με iphone στο ασημί που την πήρα,ψάχνω κάτι σε 0.3mm όπως παλιά αλλα να μήν γλιστράει στο grip,έχετε δοκιμάσει κάτι? Θα μπορούσες να βαλεις μερικες καλες φωτογραφιες σε καλη αναλυση; Με ενδιαφερει να την αγορασω και'γω. Θα ηθελα να τη δω και σκετη και φορεμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Το εχω πει εδω και μηνες που την εχω και εγω. Ναι το μεγαλωνει το κινητο αλλα αυτη η θηκη εχει το εξης: Ολοι με ρωτανε ποιο κινητο ειναι αυτο! Δεν καταλαβαινουν οτι ειναι θηκη καν... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Καλό το pouch αλλά πάντα είχα θέμα τι το κάνεις όταν θες να απαντήσεις σε μια κλήση και είσαι στον δρόμο. Ειδικά αν κρατας καμιά τσάντα στο άλλο χέρι. Θα το δοκιμάσω πάντως μ ενα φτηνό και αν με βολεψει βλέπουμε. Προς το παρών έχω την s-view που χρησιμοποιώ και την Samsung polycarbonate για επικίνδυνες καταστάσεις. Στην spigen pouch πως απαντάς χωρίς να την αφαιρέσεις? Κώστα, μόλις μου ήρθε ιδέα... Μπορείς να το κάνεις ορίζοντας από το accessibility να απαντάς με το home, το οποίο μπορείς να πατήσεις χωρίς να βγάλεις το pouch. Αν και εγώ σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ bt οπότε δεν έχω πρόβλημα με τα pouch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 (edited) Κώστα, μόλις μου ήρθε ιδέα... Μπορείς να το κάνεις ορίζοντας από το accessibility να απαντάς με το home, το οποίο μπορείς να πατήσεις χωρίς να βγάλεις το pouch. Αν και εγώ σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ bt οπότε δεν έχω πρόβλημα με τα pouch... Μπράβο. Θυμομουν οτι κάπου υπάρχει αυτή η ρύθμιση αλλά το εψαχνα στις ρυθμίσεις του dialer Θα το δοκιμάσω με την S-view να δω ποσο πρακτικό είναι. ΒΤ δεν χρησιμοποιώ. Δεν με βολεψαν ποτέ. Έχω χάσει κανά 2 παλιότερα. Στο αυτοκίνητο το συνδεω με το car stereo BT. Edit Δεν υπάρχει ρύθμιση τελικά να απαντάς με το power button. Μόνο να διακοπτεις την κλήση. Όμως μπορείς να απαντήσεις με touch and scrolling στο εικονίδιο του τηλεφώνου που φαίνεται απο το τζαμακι της θήκης εφόσον είναι σαν του S-view. Edited July 24, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts