Jump to content

[S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)

Superuser
 Κοινοποίηση

battery s4  

1. 1. battery s4

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      0
    • 4
      0

Recommended Posts

Εγώ θα σου πρώτεινα αυτήν.
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

• Απαντήσεις 2,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ θα σου πρώτεινα αυτήν.

Υπάρχει πρόβλημα με τις 64άρες;

Υπάρχει πρόβλημα με τις 64άρες;

Μαλλον με τις sandisk, αν και εγω δεν εχω προβλημα με την δικια μου.

Παιδιά πήρα σήμερα την Samsung 64GB micro SD XC1 Pro class 10 και δεν την αναγνωρίζει ούτε το τηλέφωνο αλλά ούτε και το λάπτοπ με windows 7.

Εχει συμβεί σε κανέναν απο σας? Και αν υπάρχει κάποια λύση γιατί δεν εμφανίζεται ούτε καν στα removable storages.

Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Σκέφτομαι και εγώ να πάρω μια 32αρα. Μάλλον προς Samsung θα πάω για να είμαι ήσυχος. Το θέμα είναι pro η plus?

Καλή αλλά δεν ξέρω αν βολεύει όταν έχεις ανοιχτό το cover. Νομίζω θα με ενοχλεί πολύ.

Πάντως πολυ όμορφη.

Εχει αγοράσει κανείς το pouch crumena view από την spigen? Έχω ψηθει να το αγοράσω!

http://www.spigen.com/galaxy-s4-leather-pouch-crumena-view.html

πήρα την αυθεντική neo hybrid,κάθεται μια χαρά στο τηλέφωνο χωρίς τζόγους κτλ,τα κουμπιά έχουν καλύτερη αίσθηση στο πάτημα απο πρίν, αλλα προσθέτει πολύ όγκο,άσε που μοιάζει με iphone στο ασημί που την πήρα,ψάχνω κάτι σε 0.3mm όπως παλιά αλλα να μήν γλιστράει στο grip,έχετε δοκιμάσει κάτι?

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Εγώ αφού άλλαξα πολλές θήκες κατέληξα με γυμνό τηλέφωνο .Μεμβράνη μόνο μπροστά και τίποτα άλλο ...;-)
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

και εγω νομίζω οτι ενα pouch είναι αρκετό τελικά

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

και εγω νομίζω οτι ενα pouch είναι αρκετό τελικά

Και εγώ το σκέφτομαι το pouch αλλά είμαι μεταξύ του Sena ultra slim και του crumena από την spigen.

Από ότι διάβασα της spigen είναι ακαμπτο και λίγο ογκώδες αλλά έχει το view , ενώ της sena είναι απίστευτα λεπτό αλλά πρέπει να το βάζεις -βγάζεις συνέχεια.

Καλό το pouch αλλά πάντα είχα θέμα τι το κάνεις όταν θες να απαντήσεις σε μια κλήση και είσαι στον δρόμο.

Ειδικά αν κρατας καμιά τσάντα στο άλλο χέρι. Θα το δοκιμάσω πάντως μ ενα φτηνό και αν με βολεψει βλέπουμε. Προς το παρών έχω την s-view που χρησιμοποιώ και την Samsung polycarbonate για επικίνδυνες καταστάσεις.

Στην spigen pouch πως απαντάς χωρίς να την αφαιρέσεις?

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

πήρα την αυθεντική neo hybrid,κάθεται μια χαρά στο τηλέφωνο χωρίς τζόγους κτλ,τα κουμπιά έχουν καλύτερη αίσθηση στο πάτημα απο πρίν, αλλα προσθέτει πολύ όγκο,άσε που μοιάζει με iphone στο ασημί που την πήρα,ψάχνω κάτι σε 0.3mm όπως παλιά αλλα να μήν γλιστράει στο grip,έχετε δοκιμάσει κάτι?

θα σου πρότεινα την poetic την οποία και έχω...είναι διάφανη,δεν χάνεται το κινητό και δεν προσθέτει όγκο...

ρίξε μια ματιά

http://www.yourpoetic.com/p/446/poetic-makes-great-cases-for-the-samsung-galaxy-s4

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

θα σου πρότεινα την poetic την οποία και έχω...είναι διάφανη,δεν χάνεται το κινητό και δεν προσθέτει όγκο...

ρίξε μια ματιά

http://www.yourpoetic.com/p/446/poetic-makes-great-cases-for-the-samsung-galaxy-s4

Ομορφη φαίνεται. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι γραμμές στο πίσω μέρος. Ισως σε λευκό να μην φαίνονται πολύ.

Ομορφη φαίνεται. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι οι γραμμές στο πίσω μέρος. Ισως σε λευκό να μην φαίνονται πολύ.

έχω πάρει τη μωβ (κοριτσάκι γαρ) και αυτές οι γραμμές είναι που δεν αφήνουν να σου γλυστρήσει το κινητό :)

κρατάνε αντίσταση...δεν είναι λάστιχο..αλλά κρατάνε :)

έχω πάρει τη μωβ (κοριτσάκι γαρ) και αυτές οι γραμμές είναι που δεν αφήνουν να σου γλυστρήσει το κινητό :)

κρατάνε αντίσταση...δεν είναι λάστιχο..αλλά κρατάνε :)

Το χρωμα φαινεται και μπροστα? Δηλαδη γυρω γυρω μπροστα ειναι μωβ σε εσενα η μαυρο και μονο πισω μωβ?

Γιατί με ξενερώνεις τώρα έτσι; στα βίντεο που είδα η αυθεντική δεν φαίνεται να προσθέτει όγκο. Τεσπα την περιμένω τώρα την έχω παραγγείλει ήδη με ένα ασημένιο και ένα metal slate frame. Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει;

Το χρωμα φαινεται και μπροστα? Δηλαδη γυρω γυρω μπροστα ειναι μωβ σε εσενα η μαυρο και μονο πισω μωβ?

μπροστά και στο πλάι είναι μωβ,πίσω έχει αυτές τις γραμμές που βλέπεις σε μωβ και όλο το υπόλοιπο διάφανο...

Πόσο καιρό έκανε να σου έρθει;
γυρω στις 10 μερες

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Θα μπορούσες να βαλεις μερικες καλες φωτογραφιες σε καλη αναλυση;

Με ενδιαφερει να την αγορασω και'γω.

Θα ηθελα να τη δω και σκετη και φορεμενη!

Το εχω πει εδω και μηνες που την εχω και εγω. Ναι το μεγαλωνει το κινητο αλλα αυτη η θηκη εχει το εξης: Ολοι με ρωτανε ποιο κινητο ειναι αυτο! Δεν καταλαβαινουν οτι ειναι θηκη καν...
Μάριος...

Καλό το pouch αλλά πάντα είχα θέμα τι το κάνεις όταν θες να απαντήσεις σε μια κλήση και είσαι στον δρόμο.

Ειδικά αν κρατας καμιά τσάντα στο άλλο χέρι. Θα το δοκιμάσω πάντως μ ενα φτηνό και αν με βολεψει βλέπουμε. Προς το παρών έχω την s-view που χρησιμοποιώ και την Samsung polycarbonate για επικίνδυνες καταστάσεις.

Στην spigen pouch πως απαντάς χωρίς να την αφαιρέσεις?

Κώστα, μόλις μου ήρθε ιδέα... Μπορείς να το κάνεις ορίζοντας από το accessibility να απαντάς με το home, το οποίο μπορείς να πατήσεις χωρίς να βγάλεις το pouch.

Αν και εγώ σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ bt οπότε δεν έχω πρόβλημα με τα pouch...

Κώστα, μόλις μου ήρθε ιδέα... Μπορείς να το κάνεις ορίζοντας από το accessibility να απαντάς με το home, το οποίο μπορείς να πατήσεις χωρίς να βγάλεις το pouch.

Αν και εγώ σχεδόν πάντα χρησιμοποιώ bt οπότε δεν έχω πρόβλημα με τα pouch...

Μπράβο. Θυμομουν οτι κάπου υπάρχει αυτή η ρύθμιση αλλά το εψαχνα στις ρυθμίσεις του dialer

Θα το δοκιμάσω με την S-view να δω ποσο πρακτικό είναι.

ΒΤ δεν χρησιμοποιώ. Δεν με βολεψαν ποτέ. Έχω χάσει κανά 2 παλιότερα.

Στο αυτοκίνητο το συνδεω με το car stereo BT.

Edit

Δεν υπάρχει ρύθμιση τελικά να απαντάς με το power button.

Μόνο να διακοπτεις την κλήση.

Όμως μπορείς να απαντήσεις με touch and scrolling στο εικονίδιο του τηλεφώνου που φαίνεται απο το τζαμακι της θήκης εφόσον είναι σαν του S-view.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to [S4] Αξεσουάρ (Θήκες, Κάρτες μνήμης, Μπαταρίες κτλ)