Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Το zip εχει μεσα δυο φακελους. Part0 part1 και ενα αρχειο desc.txt.

Το κανονικό είναι, και δεν παίζει; δοκίμασε κανένα άλλο να δεις και δώσε τα permission που είπε παραπάνω ο Μιχάλης...

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το κανονικό είναι, και δεν παίζει; δοκίμασε κανένα άλλο να δεις και δώσε τα permission που είπε παραπάνω ο Μιχάλης...

Αυτα τα animations τα κατεβασα απο rom toolbox.Δεν ξερω αμα ειναι συμβατα.

Τα permissions τα εχω δωσει.

Τι θα επρεπε να εχει μεσα το zip?

Faux kernel εχει βαλει καποιος ; Ειμαι με mf8 και μολις περασω το αντιστοιχο kernel faux MF9 το τηλ. κολαει στο Boot.

Είμαι με τελευταία wannam και σήμερα μου έκανε επανεκκίνηση χωρίς λόγο.. Επίσης έκανε το ίδιο και χθες χωρίς λόγο πάλι ενώ διάβαζα κάτι στο tapatalk και κάνοντας ότι κάνω καθημερινά. Έχει τύχει σε κάποιον?

Εγώ που την είχα πολύ καιρό ποτέ δεν μου το έκανε.Από χτες γύρισα σε στοκ να τσεκάρω μπαταρία με καθαρή mga και root σε σχέση με την wanam.;-)
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Ευθύμη είμαι καμιά βδομάδα με wanam,επανεκκίνηση ποτέ.

Κώστα ενημέρωσε μας για διαφορές αν και νομιζω πως wanam+adam είναι φοβερός συνδυασμός.

Εχω καλή μπαταρία και το εχω βάλει να δουλευει minimum ο επεξεργαστής στα 1350mhz και πάει απίστευτα!!

https://www.dropbox.com/sc/hv7ves0by6zs2t9/Tykt3pohQs

είμαι μόλις λίγες μέρες με το S4, ακόμα δν σκέφτομαι για root κτλ.

Το πρώτο αρνητικό που βρήκα είναι ότι δν αναγνωρίζεται ως συσκευή αποθήκευσης στο pc κ εμφανίζεται μόνο ως κάμερα για βιντεο φωτο.

Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό;

είμαι μόλις λίγες μέρες με το S4, ακόμα δν σκέφτομαι για root κτλ.

Το πρώτο αρνητικό που βρήκα είναι ότι δν αναγνωρίζεται ως συσκευή αποθήκευσης στο pc κ εμφανίζεται μόνο ως κάμερα για βιντεο φωτο.

Υπάρχει κάποια λύση γι αυτό;

καποιο προβλημα εχεις αν δεν σου βγαζει να το δεις σαν σκληρο δισκο.τη windows φορας?

Γιαννης

Είμαι με τελευταία wannam και σήμερα μου έκανε επανεκκίνηση χωρίς λόγο.. Επίσης έκανε το ίδιο και χθες χωρίς λόγο πάλι ενώ διάβαζα κάτι στο tapatalk και κάνοντας ότι κάνω καθημερινά. Έχει τύχει σε κάποιον?
Καποια εφαρμογη που κατεβασες το κανει, σβησε αυτες που κατεβασες τελευταια και μετα ξανα μια μια εγκατασταση να δεις πια ειναι.

Καποια εφαρμογη που κατεβασες το κανει, σβησε αυτες που κατεβασες τελευταια και μετα ξανα μια μια εγκατασταση να δεις πια ειναι.

Ντίνο καλησπέρα, δύσκολο να είναι κάποια εφαρμογή, χρησιμοποιώ συγκεκριμένα πράγματα και πολύ συγκεκριμενες εφαρμογές.. Το θέμα είναι ότι και η ρομ δουλεύει άψογα σχεδόν μια εβδομάδα και τώρα τελευταία μου έκανε αυτή την επανεκκίνηση.. Σκεφτόμουν μήπως πάω και από Mike1986 μια βόλτα, φοράει κάποιος?

Ντίνο καλησπέρα, δύσκολο να είναι κάποια εφαρμογή, χρησιμοποιώ συγκεκριμένα πράγματα και πολύ συγκεκριμενες εφαρμογές.. Το θέμα είναι ότι και η ρομ δουλεύει άψογα σχεδόν μια εβδομάδα και τώρα τελευταία μου έκανε αυτή την επανεκκίνηση.. Σκεφτόμουν μήπως πάω και από Mike1986 μια βόλτα, φοράει κάποιος?

Εύθυμη επανεκκίνηση μπορεί να σου κάνει ακόμα και αν δεν έχεις σήμα για κάποια δευτερόλεπτα...

Για Revolution HD έπρεπε ήδη να την είχες δοκιμάσει....

Εύθυμη επανεκκίνηση μπορεί να σου κάνει ακόμα και αν δεν έχεις σήμα για κάποια δευτερόλεπτα...

Για Revolution HD έπρεπε ήδη να την είχες δοκιμάσει....

Σταύρο ξέρεις ότι τελευταία είμαι λίγο στο τρέξιμο οπότε.. Τώρα έχω κάποιες μέρες off και θα την δοκιμάσω. Η αλήθεια είναι ότι είχα ένα θέμα με τον παροχο εδώ και την ποιότητα του σήματος αλλά για επανεκκίνηση δεν το περίμενα λόγω αυτού

Επιτέλους ενεργοποίησα Hd Voice .

Όποιος θέλει ο οδηγός είναι εδώ!!

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2369296

Τι ενεργοποίησες?

1 έχεις cosmote

2 έχεις 3g (την πρώτη φορά που ελαβες CB message υπήρχαν οι ρυθμίσεις)

3 πρέπει να έχει και ο άλλος συμβατή συσκευή και cosmote!

Τι ενεργοποίησες?

1 έχεις cosmote

2 έχεις 3g (την πρώτη φορά που ελαβες CB message υπήρχαν οι ρυθμίσεις)

3 πρέπει να έχει και ο άλλος συμβατή συσκευή και cosmote!

1)Εχω cosmote

2)Εχω 3G.Δεν ηταν ενεργοποιημενες οι ρυθμίσεις,τις άλλαξα εγω.

3)Η γυναίκα μου έχει cosmote στο s3 της είναι ενεργοποιημενο το hd voice και η ποιότητα είναι φοβερή!

έχω να προτείνω μια ρομ,η οποία έχει καταφέρει να με κρατήσει (επιτέλους) :)

Echoe Rom,πολύ κοντά σε stock,με πολύ καλά ενσωματωμένα tweaks με κερνέλ Ausdim (δεν θέλει συστάσεις νομίζω),η οποία δουλεύει απροβλημάτιστα,με πάααααρα πολύ καλή μπαταρία και το κινητό απλά φυσάει!!!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

1)Εχω cosmote

2)Εχω 3G.Δεν ηταν ενεργοποιημενες οι ρυθμίσεις,τις άλλαξα εγω.

3)Η γυναίκα μου έχει cosmote στο s3 της είναι ενεργοποιημενο το hd voice και η ποιότητα είναι φοβερή!

3. κάτι δεν πάει καλά....το s3 δεν υποστηρίζει HD voice...... btw. Στις δύο τελευταίες rom MF8 και MGA το HD ήταν default ενεργοποιημένο, επομένως δεν χρειαζόταν ενεργοποίηση. το λέω με σιγουριά γιατί έβαλα MGA και μετά εγκατέστησα την εφαρμογή που αναφέρθηκε και ήταν ήδη ενεργοποιημένο....

Edited by argic

Καλημέρα παιδιά .

Ένα πρόβλημα που μου έχει προκύψει σε σχέση με το iPhone που είχα είναι ότι με το S4 τώρα όταν σε καλεί κάποιος και το έχεις στην τσέπη το κινητό και ανοίγεις την κλήση με τα handsfree είναι ότι μετά το κινητό δεν κλειδώνει αμέσως και έτσι μέσα στην τσέπη στην δουλειά αρχίζουν και πατιούντε διάφορα πλήκτρα και γίνεται ο κακός χαμός μέσα .Σε αντίθεση το iphone μόλις έκλεινες την κλήση ξανά κλείδωνε όπως ήταν και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα . Το έχει άλλος αυτό το πρόβλημα και βρήκε λύση...?

Επίσης λόγω δουλειάς με τα handsfree που είναι όλο στην τσέπη το κινητό όταν με καλούν δεν ξέρω ποιος είναι ενώ πριν με το iphone είχα το iAnnounce και σου έλεγε από που έχεις κλήση και μετά ξεκίναγε η μουσική.Bρήκα τώρα το ίδιο app αλλά εδώ μιλάει και χτυπάει ταυτόχρονα και η μουσική με αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνεις ποιος είναι ..?

Έτσι ψάχνω κάποιο άλλο app που να κάνει αυτήν την δουλειά αλλά δεν έχω βρει τίποτα .

Αν έχει κάποιος κάποια λύση για τα δύο παραπάνω θέματα μου τα το εκτιμούσα πολύ !! Σας ευχαριστώ....;-)

Παιδιά καμία λύση για το παραπάνω πρόβλημα έχει κάποιος να πρωτείνει ....?:(

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

3. κάτι δεν πάει καλά....το s3 δεν υποστηρίζει HD voice......

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Smartphones_using_HD_Voice#Samsung

Τό hdvoice πρέπει να το υποστηρίζει ο πάροχος ή είναι θέμα κινητού μόνο?

και τα 2......

επιβεβαιωμένα στην Ελλάδα μόνο cosmote και σίγουρα S4 και iphone5, προφανώς και άλλα τηλέφωνα....

το πιο πιθανό είναι το LTE μοντέλο να το υποστηρίζει. το δικό μου s3 που δεν είναι LTE δεν υποστηρίζει HD voice....

Edited by StratosGR

έχω να προτείνω μια ρομ,η οποία έχει καταφέρει να με κρατήσει (επιτέλους) :)

Echoe Rom,πολύ κοντά σε stock,με πολύ καλά ενσωματωμένα tweaks με κερνέλ Ausdim (δεν θέλει συστάσεις νομίζω),η οποία δουλεύει απροβλημάτιστα,με πάααααρα πολύ καλή μπαταρία και το κινητό απλά φυσάει!!!

Θα συμφωνήσω και εγώ.

Απλά εκπληκτική...Smooth όσο δεν παίρνει και γρήγορη.

Xiaomi Mi5 White 32GB

καλησπερα...εβαλα την hd του mike1986 κ δεν εχω wifi κ λεει να περασω ενα αρχειο wifi fix αλλα το αρχειο ειναι rar..παω να το περασω με odin αλλα δεν το βλεπει....τι να κανω :O:O:O:O:blink::blink:
[sIGPIC][/sIGPIC]KTM DUKE....!!!!!!!

καλησπερα...εβαλα την hd του mike1986 κ δεν εχω wifi κ λεει να περασω ενα αρχειο wifi fix αλλα το αρχειο ειναι rar..παω να το περασω με odin αλλα δεν το βλεπει....τι να κανω :O:O:O:O:blink::blink:

Δε περνάει μέσω odin αλλά μέσω Custom recovery.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις