Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Μιχάλη διάβασα αυτό - http://www.mobilespie.com/3460/install-gt-i9505g-android-43-on-galaxy-s4/

γιαυτό μπήκα σε σκέψεις. Είναι για την 4.3 βέβαια αλλά πρέπει να ισχύει και για την 4.4.

τι λες?

Στο xda έχει διάφορες GPE για το GT-I9505. Διάλεξε μια από αυτές και βαλτη.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό που ψάχνω είναι αν μπορώ να βάλω την stock 4.4 Kitkat που παίρνει και το S4GoogleEdition ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω την εφαρμογή Email που έρχεται με το stock Android 4.4 KitKat για το i9505 Google Edition, στο δικό μου απλό samsung Galaxy i9505? αν ναι, πώς?

Ευχαριστώ.

το βρήκα!

http://www.androidpolice.com/2013/10/31/apk-download-heres-the-default-email-app-from-android-4-4-with-gmail-style-ui-and-a-slide-out-menu/

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αυτό που ψάχνω είναι αν μπορώ να βάλω την stock 4.4 Kitkat που παίρνει και το S4GoogleEdition ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ROOT.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να εγκαταστήσω την εφαρμογή Email που έρχεται με το stock Android 4.4 KitKat για το i9505 Google Edition, στο δικό μου απλό samsung Galaxy i9505? αν ναι, πώς?

Ευχαριστώ.

το βρήκα!

http://www.androidpolice.com/2013/10/31/apk-download-heres-the-default-email-app-from-android-4-4-with-gmail-style-ui-and-a-slide-out-menu/

Φίλε το είχα κατεβάσει και γω αυτό πριν από καμιά βδομάδα αλλά δε μπορεί να κάνει με τίποτα ρύθμιση του λογαριασμού (Microsoft Outlook) στην αρχή. Σε σένα δούλεψε?

Edit: Problem Solved! Χρειάζεται και αυτή την εφαρμογή για να λειτουργήσει.

Edited by super_f

Καλησπέρα σε όλους,

χθές πήρα και εγώ επιτέλους το S4 μου. Όπως ήταν root, crecovery, omega 16.... δεν με νοιάζει το KNOX. δρόμο.

ερώτηση. μπορεί κάποιος να μου πεί αν πρέπει να αλλάξω τα modem, για κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα?

ερώτηση. μπορεί κάποιος να μου πεί αν πρέπει να αλλάξω τα modem, για κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα?

Δεν είναι απαραίτητο και σίγουρα πιο καινούριο modem δεν σημαίνει και καλύτερο σήμα. Δοκίμασε αλλαγή μόνο αν δεν τα πηγαίνει καλά στην περιοχή σου καθώς διαφέρει στον κάθε ένα ξεχωριστά.

Καλησπέρα σε όλους,

χθές πήρα και εγώ επιτέλους το S4 μου. Όπως ήταν root, crecovery, omega 16.... δεν με νοιάζει το KNOX. δρόμο.

Ούτε να περιμένεις λίγες μέρες, βδομάδες, μήπως βγει τρόπος να το παρακάμπτεις το χάσιμο εγγύησης; Και για Samsung Based rom... δεν είναι ότι θα έχει και τις τρελές διαφορές από stock. Τώρα όμως τι λέμε.. ότι έγινε έγινε...!

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει κανένα tweek για να κάνεις τον dialer να ανοίγει πάντα στο πληκτρολόγιο και όχι στο αρχείο καταγραφής και αντίστοιχα τις επαφές να ανοίγουν στα αγαπημένα και όχι σε όλες τις επαφές? Δε θέλω να χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή, με βολεύει η stock.

ξερει κανεις αν το κινεζικο vroot δουλευει με την I9500XXUEMJ9 χωρις να κανει το knox απο 0 σε 1?

Οι αναφορές στο XDA λένε ότι δουλεύει κανονικά σε MJ7/MJ8/MJ9. Ακόμα δεν έχω δει κάτι που να αναφέρει για MK8/MK9. Έχω κάνει ερώτηση στο αντίστοιχο θέμα εκεί και περιμένω απάντηση αν το χει δοκιμάσει κάποιος.

Πάντως επειδή το έψαξα αρκετά πριν το δοκιμάσω, η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείται σε μια πληθώρα συσκευών και εκδόσεων android επιτυχώς. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή από την MJ7 και μετά που να μην την καθιστούν λειτουργική.

Απίστευτο...!!!!Χωρίς να γίνει καμιά ενημέρωση λογισμικού, εξαφανίστηκε το lag του dialer!!!

Πως έγινε αυτό;;; Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;;;

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Οι αναφορές στο XDA λένε ότι δουλεύει κανονικά σε MJ7/MJ8/MJ9. Ακόμα δεν έχω δει κάτι που να αναφέρει για MK8/MK9. Έχω κάνει ερώτηση στο αντίστοιχο θέμα εκεί και περιμένω απάντηση αν το χει δοκιμάσει κάποιος.

Πάντως επειδή το έψαξα αρκετά πριν το δοκιμάσω, η συγκεκριμένη μέθοδος χρησιμοποιείται σε μια πληθώρα συσκευών και εκδόσεων android επιτυχώς. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι υπάρχει κάποια σημαντική αλλαγή από την MJ7 και μετά που να μην την καθιστούν λειτουργική.

με την MJ7 δουλευει μια χαρα, μ αυτο φοραω τωρα

Προς το παρων δουλευω mk8 με mj5 χωρις κανενα προβλημα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Με συγχωρειτε που γραφω εδω αλλα μηπως ξερετε κααν τροπο να ρουταρω το s4 active να ξεφορτωθω τις βλακειες απο μεσα?υπαρχει τροπος χωρις να ενεργοποιηθει το knox?
Just Perfect...NEXUS 4

Με συγχωρειτε που γραφω εδω αλλα μηπως ξερετε κααν τροπο να ρουταρω το s4 active να ξεφορτωθω τις βλακειες απο μεσα?υπαρχει τροπος χωρις να ενεργοποιηθει το knox?

3 threads πιο κάτω από αυτό έχει θέμα αποκλειστικά για το S4 Active, καλύτερα γράψε εκεί μήπως σε βοηθήσει κάποιος.

Εγώ έχω γράψει αυτόν τον οδηγό για root στο S4 αλλά μπορώ να πω στα σίγουρα ότι ισχύει μόνο για το I9500 και το I9505. Για το I9525 που είναι το Active δεν έχω διαβάσει κάποιον που να επιβεβαιώνει ότι ισχύει. Βέβαια εξαρτάται σε ποια ROM είσαι κτλ κτλ.

SOS SOS Φιλε Super_F , ΠΡΕΠΕΙ να τροποποιήσεις τον οδηγο σου για root χωρις να ανεβάζεις τον knox counter.

Συμφωνα με το xda το επικίνδυνο στην ολη διαδικασια δεν είναι μονο το κινέζικο superuser που βάζουμε στο κινητό , αλλά και κυρίως το ίδιο το πρόγραμμα της εγκατάστασης.

Just a little heads up to all of you who have downloaded this exe file to your computer... The app modifies certain keys of your registry and hooks to a port to connect to the net. It also modifies certain defaults of your IE (stock internet explorer browser). The payload it downloads from a Chinese website smacks of a fly-by-night app called Kingo android root... That app thread was taken down by the admins as:

1. The app was closed-source. (Lack of source code for the application).

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453&page=6

Προτείνω η όλη διαδικασία να γίνετε μέσο κάποιου virtual installer όπως το sandiebox

http://sandboxie.com/

ώστε να μην κινδυνεύεις από hack στον υπολογιστή .

Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα , το Vroot γίνεται install σε ένα εικονικό layer , χωρίς να επηρεάζει καθόλου αρχεία του συστήματος και της Registry .

Επίσης μετά το Vroot η όλη διαδικασία απλουστευέται αρκετά με το παρακάτω script

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2532818

Edited by dimkit

3 threads πιο κάτω από αυτό έχει θέμα αποκλειστικά για το S4 Active, καλύτερα γράψε εκεί μήπως σε βοηθήσει κάποιος.

Εγώ έχω γράψει αυτόν τον οδηγό για root στο S4 αλλά μπορώ να πω στα σίγουρα ότι ισχύει μόνο για το I9500 και το I9505. Για το I9525 που είναι το Active δεν έχω διαβάσει κάποιον που να επιβεβαιώνει ότι ισχύει. Βέβαια εξαρτάται σε ποια ROM είσαι κτλ κτλ.

για το i9500 δν ειναι σιγουρο οτι ισχυει δν το εχει επιβεβαιωση κανεις ακομα..ασχετα τι λεει η εφαρμογη πανω..με τον exynos δν τον τροποποιει!!!

I Want To Believe

Απίστευτο...!!!!Χωρίς να γίνει καμιά ενημέρωση λογισμικού, εξαφανίστηκε το lag του dialer!!!

Πως έγινε αυτό;;; Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος;;;

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Πρέπει να έχει περάσει κάποιο αθόρυβο update μέσω κάποιας αλλης εφαρμογής.

Το παρατήρησα και στο Ι 9500. Πλέον κλείνει δύσκολα. Γι αυτό ενεργοποιείται άμεσα ακόμα και μετά από πολλές ώρες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα παιδια εχω προβλημα με την εσωτερικη μνημη του κινητου.Ειναι γεματη ενω εχω 32gb καρτα και ολες τις εφαρμογες τις περναω εκει.στην μνημη μενουν οσες δεν μου επιτρεπει το τηλεφωνο να μετακινισω.σκευτηκα μηπως καποια εφαρμογη απο google play βοηθουσε αλλα ξερω πως πρεπει να εισαι ρουταρισμενος.Καποια ιδεα για το προβλημα μου?επισης εχω περασει το knox.μπορω να κανω root χωρις να πεσει ο διακοπτης η οχι?αν ναι ισχυει το οτι χανεται η εγγυηση η μπορουμε να μηδενισουμε τον counter?περιμενω ιδεες και προτασεις.ευχαριστω...
Apple Iphone 8 Plus Red Edition

Έχει βρει κανείς το weather widget του LG G2 για το s4;

Ευχαριστώ.

το βρήκα!

Και εμένα με ενδιαφέρει αλλα το synch frequency μπορεί να μηδενιστεί? Δηλαδή να είναι σαν το Gmail και μόλις μου έρχεται email να εμφανίζεται αμέσως και όχι με τα από 5,10,15 κλπ λεπτά?

Καλησπερα παιδια, με Omega V16 ποιο καρνελ να βαλω για καλυτερη μπαταρια;;

Επισης μου πεταει συνεχεια οτι το ιντερνετ διεκοπη, μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω; το κινητο δεν το δουλευω εγω, και δεν το εχω να το παρακολουθω. το εχω κανει δωρο αλλα βαριεμαι να το γυρισω μαμα..

Γενικα τι παιζει; σε κατι πιο σταθερο, ας ειναι και αλλη ρομ :)

Edited by filzazas
Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB.

Και εμένα με ενδιαφέρει αλλα το synch frequency μπορεί να μηδενιστεί? Δηλαδή να είναι σαν το Gmail και μόλις μου έρχεται email να εμφανίζεται αμέσως και όχι με τα από 5,10,15 κλπ λεπτά?

Το καινούριο app για e-mail της 4.4 είναι ακριβώς σαν το Gmail και έχει επιλογή για άμεση ενημέρωση (Push sync). Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.

Το καινούριο app για e-mail της 4.4 είναι ακριβώς σαν το Gmail και έχει επιλογή για άμεση ενημέρωση (Push sync). Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και είμαι πλήρως ικανοποιημένος.

Που βρίσκεται η επιλογή γιατι σε μενα εχει ανα 5 λεπτα, 10 εως 1 ωρα. Τίποτα αλλο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις