Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Προσπαθησα πριν λιγο να κατεβασω μια εφαρμογη απο το box (adfree που δεν υπαρχει φυσικα στο store).Καταρχην δεν κατεβαινει καν...Και μετα σκαει το μηνυματακι με πληροφοριες αποτροπης κτλ κτλ.Λεει οτι και καλα αν εχει κατεβει απο μη εξουσιοδοτημενη διαδρομη ειναι ασφαλης η καταργηση της..Το box δηλαδη που το εβαλα μεσω του play store.Το εχει συναντησει ξανα αυτο κανεις;

Edit:Το εβγαλα και το εγκατεστησα απο την αρχη και τωρα δεν ανοιγει καν...

έχεις τικάρει στην ασφάλεια το κουτάκι που λέει άγνωστες πηγές?αυτό είναι για να κάνεις install εφαρμογές από "εξωτερικές" πηγές πλήν store..

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι τικαρισμενο αλλα ετσι κι αλλιως αυτο μου το κανει με το BOX...Δηλαδη μια εφαρμογη που την περναω μεσω του play store.Και οχι με το adfree (το οποιο οπως αναφερω δεν αφηνει καν το box να την κατεβασει στο κινητο)..

Αυτο που σε ρωταει η Google ,οταν κανεις factory reset, με το οποιο ζηταει να ελεγχει ανα τακτα διαστηματα τις εγκατεστημενες εφαρμογες σου λετε να παιζει ρολο;Οταν την 1η φορα εκανα επαναφορα τις εφαρμογες μου απο το τιτανιουμ με ρωτουσε ΣΕ καθε εγκατασταση εφαρμογης...

Δημήτρης

Ειναι τικαρισμενο αλλα ετσι κι αλλιως αυτο μου το κανει με το BOX...Δηλαδη μια εφαρμογη που την περναω μεσω του play store.Και οχι με το adfree (το οποιο οπως αναφερω δεν αφηνει καν το box να την κατεβασει στο κινητο)..

Αυτο που σε ρωταει η Google ,οταν κανεις factory reset, με το οποιο ζηταει να ελεγχει ανα τακτα διαστηματα τις εγκατεστημενες εφαρμογες σου λετε να παιζει ρολο;Οταν την 1η φορα εκανα επαναφορα τις εφαρμογες μου απο το τιτανιουμ με ρωτουσε ΣΕ καθε εγκατασταση εφαρμογης...

εμένα πάντως μου το έβγαλε μόνο μια φορά (στην αρχή οταν σετάριζα το κινητό) και μετά δεν με ενόχλησε ποτέ ξανά :)

είσαι με custom rom η official?μήπως έχει φάει κάνα κόλλημα και θέλει reset για να στρώσει..

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Official DMH5. Γερμανική DBT. Το προηγούμενο σαββατοκυριακο έκανα factory reset και τα πέρασα όλα ένα-ένα. Μόνο root έπειτα και τίποτα άλλο.
Δημήτρης

Official DMH5. Γερμανική DBT. Το προηγούμενο σαββατοκυριακο έκανα factory reset και τα πέρασα όλα ένα-ένα. Μόνο root έπειτα και τίποτα άλλο.

Το ξερεις φανταζομαι οτι δεν εχεις εγγυηση ετσι?

Μάριος...

Λογω root ή λογω της rom;Ειχα το triangle away και εδειχνε ο counter τον αριθμο 9...Tο μηδενισα.Οποτε παιρνοντας οποιαδηποτε στιγμη την ρομ που ειχε οταν το πηρα και αφου εχω μηδενισει τον counter ακομα θα μπορουν να το βρουν; Edited by dimtsag
Δημήτρης

Λογω root ή λογω της rom;Ειχα το triangle away και εδειχνε ο counter τον αριθμο 9...Tο μηδενισα.Οποτε παιρνοντας οποιαδηποτε στιγμη την ρομ που ειχε οταν το πηρα και αφου εχω μηδενισει τον counter ακομα θα μπορουν να το βρουν;

δυστυχως δεν θα μπορεις να βαλεις την αρχικη ρομ...

τα εχει κανει κ@λος η τσαμτσουνγκ :(

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Λογω root ή λογω της rom;Ειχα το triangle away και εδειχνε ο counter τον αριθμο 9...Tο μηδενισα.Οποτε παιρνοντας οποιαδηποτε στιγμη την ρομ που ειχε οταν το πηρα και αφου εχω μηδενισει τον counter ακομα θα μπορουν να το βρουν;

Μπορούν πλεον να το δουν ,δεν φτάνει ο μηδενισμός του counter .Αν μπεις σε download mode έχουν προστεθεί καινούργιες γραμμές με πληροφορίες και λογικά στο δικό σου θα γράφει εκτός τον συνηθισμένων και :

Knox Kernel Lock: 0x0

Knox Warranty Void: 0x1

CSB-CONFIG-LSB : 0x30

Write Protection: Enable

Samsung galaxy s21+

Η αληθεια ειναι πως δεν με απασχολει το θεμα της εγγυησης..(φτου φτου..:X:X .Μισο να τσεκαρω αν δουλευει η συσκευη...:lol:).Οσον αφορα το θεμα της αρχικης ρομ μια χαρα την περασα το προηγουμενο Σ/Κ..Γιατι οχι και τωρα;

Αλλωστε οπως λεει και ο Μιχαλης με το knox ειναι δωρον-αδωρο οποτε...

Δημήτρης

Μπορούν πλεον να το δουν ,δεν φτάνει ο μηδενισμός του counter .Αν μπεις σε download mode έχουν προστεθεί καινούργιες γραμμές με πληροφορίες και λογικά στο δικό σου θα γράφει εκτός τον συνηθισμένων και :

Knox Kernel Lock: 0x0

Knox Warranty Void: 0x1

CSB-CONFIG-LSB : 0x30

Write Protection: Enable

Αυτο ακριβως εννοω. Γιαυτο δεν εχω περασει απο την mga ποτε καμμια στοκ rom. Για να γλυτωσω αυτα τα θεματα...

Μάριος...

Αυτο ακριβως εννοω. Γιαυτο δεν εχω περασει απο την mga ποτε καμμια στοκ rom. Για να γλυτωσω αυτα τα θεματα...

Φίλε κι αυτό που λές προσωρινό είναι για 'σένα. Όταν έρθει η 4.3 θα κρατήσεις ακόμα 4.2.2 για να μην ανησυχείς για moding? Δεν θα πας στην 4.3; Αν πάς, που λογικά θα θέλεις όπως όλοι μας πιστεύω εδω μέσα, θα μπείς κι εσύ σε αυτό το τρυπάκι του Knox :rolleyes:

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Eτσι κι αλλοιως η 4.3 ΔΕΝ θα μπαινει αλλοιως..:..η MH5 ηταν " προαγγελος"..:)

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Λογικα τα μαστορια στους XDA αργα ή γρηγορα κατι θα βρουν να το μηδενιζουν κι αυτο.

Eτσι κι αλλοιως η 4.3 ΔΕΝ θα μπαινει αλλοιως..:..η MH5 ηταν " προαγγελος"..:)

Τι ενοεις δεν θα μπαινει αλλιως? Απο mga πηγα σε echoe slim version 3 που δεν εχει αλλάξει οbootloader. Δεν θα μπορουμε ουτε custom 4.3? Γιατι αν ειναι ετσι να το βγαλω στο σφυρι :P

Τι ενοεις δεν θα μπαινει αλλιως? Απο mga πηγα σε echoe slim version 3 που δεν εχει αλλάξει οbootloader. Δεν θα μπορουμε ουτε custom 4.3? Γιατι αν ειναι ετσι να το βγαλω στο σφυρι :P

Νομιζω οτι αυτο δεν μπορει να μας το απαντησει οποιοσδηποτε... Χωρις να εχει δει πως ειναι γραμμενες οι επομενες roms. Αλλα αν πραγματι ειναι ετσι και εγω στο σφυρι :P

Μάριος...

Το πρωι παντως περασα την Omega V11 4.2.2...Ετρεξα το Antutu (δεν δινω σημασια τοσο σε αυτα αλλα πανω-κατω σου δειχνουν απο αποδοση τι κανει η συσκευη) και απο 25000 περιπου με την στοκ ρομ μου εβγαλε ενα 27650.Και με ολα τα "καλουδια" που γεμιζει η Samsung (αλλα που εμενα βολευουν) το S4...

To μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι κρυβεται η μπαρα εργασιων στην κορυφη της οθονης αλλα δεν εχω βρει ακομα απο που θα ενεργοποιησω να φαινεται μονιμα..

Δημήτρης

Το πρωι παντως περασα την Omega V11 4.2.2...Ετρεξα το Antutu (δεν δινω σημασια τοσο σε αυτα αλλα πανω-κατω σου δειχνουν απο αποδοση τι κανει η συσκευη) και απο 25000 περιπου με την στοκ ρομ μου εβγαλε ενα 27650.Και με ολα τα "καλουδια" που γεμιζει η Samsung (αλλα που εμενα βολευουν) το S4...

To μονο που δεν μου αρεσει ειναι οτι κρυβεται η μπαρα εργασιων στην κορυφη της οθονης αλλα δεν εχω βρει ακομα απο που θα ενεργοποιησω να φαινεται μονιμα..

Το notification bar εννοεις? Επισης τι εννοεις κρυβεται? Εγω την ξηλωσα την ωμεγα γιατι δεν την παλευε μια στην μπαταρια. Μια μερα γυρισα και ειχα 15% ενω συνηθως παιζω 40-60% το βραδυ...

Μάριος...

Ναι ναι...Και προσπαθουσα να θυμηθω πως την λενε...Εννοω πως ειναι κρυμμενη.Και οταν χρειαστει να κανω κατι ,πχ να ανοιξω το wifi ,πατωντας με το χερι μου εκει που βρισκεται ανοιγει.

Αυτο με την μπαταρια θα το προσεξω αν γινεται και σε εμενα (χωρις να αμφιβαλλω φυσικα) αλλα ισως με την χρηση που του κανω να την παλεψει.

Κατεβασα και την phoenix για δοκιμη...Μολις βρω λιγη ορεξη (γιατι ολο το πρωι εστηνα την ωμεγα) θα την περασω να δω τι λεει...

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Λογικα τα μαστορια στους XDA αργα ή γρηγορα κατι θα βρουν να το μηδενιζουν κι αυτο.

Μην το παίζεις στάνταρ :)

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

Ναι ναι...Και προσπαθουσα να θυμηθω πως την λενε...Εννοω πως ειναι κρυμμενη.Και οταν χρειαστει να κανω κατι ,πχ να ανοιξω το wifi ,πατωντας με το χερι μου εκει που βρισκεται ανοιγει.

Αυτο με την μπαταρια θα το προσεξω αν γινεται και σε εμενα (χωρις να αμφιβαλλω φυσικα) αλλα ισως με την χρηση που του κανω να την παλεψει.

Κατεβασα και την phoenix για δοκιμη...Μολις βρω λιγη ορεξη (γιατι ολο το πρωι εστηνα την ωμεγα) θα την περασω να δω τι λεει...

Phoenix? Δεν την ξερω καν. AOSP ειναι η TW?

Μάριος...

Ειναι αυτη εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2349584 . Την κατεβαζω...Αργααααααααααααααα....:zzz:
Δημήτρης

Καλησπέρα, λόγω ασχετοσυνης με android η ερώτηση ειναι η εξής . Σε νέο s4 ποια ειναι η πιο απροβληματιστη ,κυρίως σε μπαταρία και θερμοκρασία, έκδοση και μόλις το παραλάβω μπορώ να βάλω οποία έκδοση θέλω οποίας χώρας και πως γίνεται αυτό ( θα το παρω μάλλον απο bird phone άρα μάλλον γερμανικο) . Μέσω KIES μπορώ να περάσω μόνο αυτήν που μου δίνει? Τόσα χρόνια με iOS δεν έχω ασχοληθεί με android και ψάχνομαι.

Ειναι αυτη εδω : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2349584 . Την κατεβαζω...Αργααααααααααααααα....:zzz:

Την κοιταζα κ εγω. Για δοκιμασε και ριξε ενα σημα

dsg ftw! :cool:

@Jordan@

Καλησπέρα, λόγω ασχετοσυνης με android η ερώτηση ειναι η εξής . Σε νέο s4 ποια ειναι η πιο απροβληματιστη ,κυρίως σε μπαταρία και θερμοκρασία, έκδοση και μόλις το παραλάβω μπορώ να βάλω οποία έκδοση θέλω οποίας χώρας και πως γίνεται αυτό ( θα το παρω μάλλον απο bird phone άρα μάλλον γερμανικο) . Μέσω KIES μπορώ να περάσω μόνο αυτήν που μου δίνει? Τόσα χρόνια με iOS δεν έχω ασχοληθεί με android και ψάχνομαι.

Μπορείς να βάλεις όποια έκδοση θελεις με odin http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=363603 .

Να γνωρίζεις οτι αν έχεις σκοπό να κάνεις root απο την έκδοση I9505XXUDMGG και μετά (όσα Firmware είναι της μορφής I9505xxxDxxx) η εγγύηση παύει να ισχύει προς το παρόν λόγο του Knox Warranty.

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις