tora33 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Το αρχείο .zip της omega είναι μια χαρά Εκτός αν δεν κατέβηκε καλά . Παράθεση OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 το τριγωνακι πως το εξαφανιζω?:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τελικα το αρχειο ζιπ της ομεγα ειχε προβλημα και περασα την wanamlite v1.0 και ολα καλα.μονο που βγαινει τριγωνακι συνεχεια στη μπαρα ειδοποιησεων που με προειδοποιει πως καποια εφαρμογη επιχειρει να πραγματοποιησει μη επιτρεπομενες ενεργειες κ ζηταει επανεκκινηση την οποια εκανα και παλι τα ιδια.τι φταιει?οταν κανω επανεκκινηση με παει στο recovery και δεν ανοιγει κολλαει εκει. Με root explorer πανε στο /system/app και σβησε τα εξης Knoxagent.apk Knoxstore.apk και τα αντιστοιχα odex κανε reboot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 το τριγωνακι πως το εξαφανιζω?:rolleyes: με triangle away Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Με root explorer πανε στο /system/app και σβησε τα εξης Knoxagent.apk Knoxstore.apk και τα αντιστοιχα odex κανε reboot επιπλέον πήγαινε στο /data/data/ και ψάξε το αρχείο com.sec.knox.seandroid και μετονόμασέ το πχ σε 000.knox.seandroid το ίδιο κάνε με το αρχείο com.sec.knox.store (πχ μετονόμασέ το σε 000.knox.store). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 επιπλέον πήγαινε στο /data/data/ και ψάξε το αρχείο com.sec.knox.seandroid και μετονόμασέ το πχ σε 000.knox.seandroid το ίδιο κάνε με το αρχείο com.sec.knox.store (πχ μετονόμασέ το σε 000.knox.store). αυτο με τα odex δεν καταλαβα..που ακριβως ειναι αυτα στο system/app? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 αυτο με τα odex δεν καταλαβα..που ακριβως ειναι αυτα στο system/app? Όταν ανοίξεις έναν file explorer με δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία συστήματος (πχ Root Explorer, ES File Explorer κλπ.), η αρχική διεύθυνση (μητρική) που θα βρεις είναι μέσα στη μνήμη της συσκευής (parent folder). Από εκεί θα βρεις ένα φάκελο με όνομα "system" και μέσα σε αυτόν τον φάκεο θα βρεις τον υποφάκελο "app" όπου έχουν εγκατασταθεί διάφορες εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Όταν ανοίξεις έναν file explorer με δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία συστήματος (πχ Root Explorer, ES File Explorer κλπ.), η αρχική διεύθυνση (μητρική) που θα βρεις είναι μέσα στη μνήμη της συσκευής (parent folder). Από εκεί θα βρεις ένα φάκελο με όνομα "system" και μέσα σε αυτόν τον φάκεο θα βρεις τον υποφάκελο "app" όπου έχουν εγκατασταθεί διάφορες εφαρμογές. ναι Θοδωρη εχω το root explorer.εννοω με ποια σειρα διαγραφω τα αρχεια αυτα που λες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ναι Θοδωρη εχω το root explorer.εννοω με ποια σειρα διαγραφω τα αρχεια αυτα που λες. Διεγραψε τα apk (θα τα ονομαζα .bak) και μετα τα odex (επισης θα τα ονομαζα .bak) .Και βασικα μετα κανε reboot Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Διεγραψε τα apk (θα τα ονομαζα .bak) και μετα τα odex (επισης θα τα ονομαζα .bak) .Και βασικα μετα κανε reboot Τα apk τα βρηκα..τα odex που λετε που ειναι?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Τα apk τα βρηκα..τα odex που λετε που ειναι?? Sorry τωρα το ειδα .Εισαι με custom deodexed rom.Δεν θα βρεις odex αρχεια.Κανε reboot Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδιά με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην κάρτα microsd μας βασικά θέλω να μεταφέρω τους χάρτες tomtom που έχω, τα αρχεία τα έχω αλλά δουλεύει μόνο όταν είναι στην μνήμη του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παιδιά με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην κάρτα microsd μας βασικά θέλω να μεταφέρω τους χάρτες tomtom που έχω, τα αρχεία τα έχω αλλά δουλεύει μόνο όταν είναι στην μνήμη του κινητού. Δοκιμασε απο εδω το folder mount (3o post) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304551 αλλα θελει root. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Καλημέρα σε όλους ξέρει κανένας πώς μπορούμε να βάλουμε τα bookmarks από chrome στο internet browser της Samsung, πριν είχα το S2 και τα περνούσε αυτόματα από το συγχρονισμό, και ποια η διαδικασία για τον folder mount πως μπορούμε να μεταφέρουμε μια εφαρμογή γιατί κάτι κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Νομίζω είχε αναφερθεί παλιότερα εδώ στο φόρουμ ότι αυτή η επιλογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Νομίζω είχε αναφερθεί παλιότερα εδώ στο φόρουμ ότι αυτή η επιλογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη... Ποια επιλογη?Αν εννοεις το sync των bookmarks,ναι αυτο δεν γινεται ετσι απλα οπως γινοταν στα προηγουμενα τηλεφωνα. Το folder mount μολις το κατεβασα και κατεβασα και το Real football 13 H μια φωτο ειναι με κατεβασμενο το παιχνιδι (internal 6.93 gb) και η δευτερη ειναι μετα το folder mount (7.34gb) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για την Διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων σε (ΜΕ2) πως γίνετε να το κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για την Διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων σε (ΜΕ2) πως γίνετε να το κάνουμε? https://www.dropbox.com/s/v8fsdhjr8cimue3/Statusbar_Transparent_9505.zip Flash from Recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για μι μόνιμο Recovery πως γίνετε για να βάλω Statusbar_Transparent_9505 στο s4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για την Διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων σε (ΜΕ2) πως γίνετε να το κάνουμε? Οταν λεμε διαφανη εννοουμε ιδιο χρωμα με το wallpaper;;;Γιατι αμα ειναι αυτο ψαχνω και εγω κατι τετοιο.....:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδιά με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην κάρτα microsd μας βασικά θέλω να μεταφέρω τους χάρτες tomtom που έχω, τα αρχεία τα έχω αλλά δουλεύει μόνο όταν είναι στην μνήμη του κινητού. Διαβάστε και καμιά φορά το FAQ... please.... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Για μι μόνιμο Recovery πως γίνετε για να βάλω Statusbar_Transparent_9505 στο s4. Οταν λεμε διαφανη εννοουμε ιδιο χρωμα με το wallpaper;;;Γιατι αμα ειναι αυτο ψαχνω και εγω κατι τετοιο.....:) Εδω ειναι η απαντηση σας απο τη σελιδα του δημιουργου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263664 Για μη μονιμο recovery (εννοεις stock recovery φανταζομαι? ) κανε unzip το αρχειο που θα κατεβασεις (για το 9505.Προσεξε γιατι εχει δυο αρχεια) και μεσα στο system/app θα βρεις το SystemUI.apk.Δοκιμασε καθως το τηλεφωνο ειναι σε λειτουργια να αντικαταστησεις το SystemUI.apk που θα βρεις μεσα στο /system/app με αυτο που θα κανεις unzip.Δωσε δικαιωματα rw-r--r-- και κανε reboot το τηλεφωνο.Οποιος δεν τα καταφερει ας στειλει pm,η σελιδα του δημιουργου απο το xda ειναι αυτη που ποσταρα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Όταν λες σε λειτουργεία να αντικατάστασης τι εννοείς το κατέβασα το αρχείο πως το βάζο για να το αντικαταστήσω το SystemUI.apk και τα δικαιώματα που τα βρισκω και τι σιμένουν τα αρχικά rw-r--r-, συγνώμη για της τόσες ερωτήσεις αλλά θέλω να μάθω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Όταν λες σε λειτουργεία να αντικατάστασης τι εννοείς το κατέβασα το αρχείο πως το βάζο για να το αντικαταστήσω το SystemUI.apk και τα δικαιώματα που τα βρισκω και τι σιμένουν τα αρχικά rw-r--r-, συγνώμη για της τόσες ερωτήσεις αλλά θέλω να μάθω. Πρεπει να εχεις εναν file manager που να εχει δικαιωματα root π.χ. root explorer να βρεις το αρχειο SystemUI.apk, να το διαγραψεις και να βαλεις το καινουριο ρυθμιζοντας τα permissions του σε rw-r--r- να ειναι δηλαδη ετσι http://i48.tinypic.com/z4kyf.png Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 πως μπαίνουμε στο custom recovery που λέει εδώ; θέλω να φλασάρω την ωμεγα Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts