Jump to content

[S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?  

2 members have voted

1. 1. Σε s4 i9505 τι rom θα επιλέγατε?

• LineageOS 14.1
      2
    • Resurrection Remix 5.8.4
      0

Recommended Posts

Το αρχείο .zip της omega είναι μια χαρά

Εκτός αν δεν κατέβηκε καλά .

OnePlus 8 pro + Mi 10t lite + poco f1

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τελικα το αρχειο ζιπ της ομεγα ειχε προβλημα και περασα την wanamlite v1.0 και ολα καλα.μονο που βγαινει τριγωνακι συνεχεια στη μπαρα ειδοποιησεων που με προειδοποιει πως καποια εφαρμογη επιχειρει να πραγματοποιησει μη επιτρεπομενες ενεργειες κ ζηταει επανεκκινηση την οποια εκανα και παλι τα ιδια.τι φταιει?οταν κανω επανεκκινηση με παει στο recovery και δεν ανοιγει κολλαει εκει.

Με root explorer πανε στο /system/app και σβησε τα εξης

Knoxagent.apk

Knoxstore.apk

και τα αντιστοιχα odex

κανε reboot

το τριγωνακι πως το εξαφανιζω?:rolleyes:

με triangle away

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Με root explorer πανε στο /system/app και σβησε τα εξης

Knoxagent.apk

Knoxstore.apk

και τα αντιστοιχα odex

κανε reboot

επιπλέον πήγαινε στο /data/data/ και ψάξε το αρχείο com.sec.knox.seandroid και μετονόμασέ το πχ σε 000.knox.seandroid

το ίδιο κάνε με το αρχείο com.sec.knox.store (πχ μετονόμασέ το σε 000.knox.store).

επιπλέον πήγαινε στο /data/data/ και ψάξε το αρχείο com.sec.knox.seandroid και μετονόμασέ το πχ σε 000.knox.seandroid

το ίδιο κάνε με το αρχείο com.sec.knox.store (πχ μετονόμασέ το σε 000.knox.store).

αυτο με τα odex δεν καταλαβα..που ακριβως ειναι αυτα στο system/app?

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο με τα odex δεν καταλαβα..που ακριβως ειναι αυτα στο system/app?

Όταν ανοίξεις έναν file explorer με δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία συστήματος (πχ Root Explorer, ES File Explorer κλπ.), η αρχική διεύθυνση (μητρική) που θα βρεις είναι μέσα στη μνήμη της συσκευής (parent folder). Από εκεί θα βρεις ένα φάκελο με όνομα "system" και μέσα σε αυτόν τον φάκεο θα βρεις τον υποφάκελο "app" όπου έχουν εγκατασταθεί διάφορες εφαρμογές.

Όταν ανοίξεις έναν file explorer με δυνατότητα πρόσβασης στα αρχεία συστήματος (πχ Root Explorer, ES File Explorer κλπ.), η αρχική διεύθυνση (μητρική) που θα βρεις είναι μέσα στη μνήμη της συσκευής (parent folder). Από εκεί θα βρεις ένα φάκελο με όνομα "system" και μέσα σε αυτόν τον φάκεο θα βρεις τον υποφάκελο "app" όπου έχουν εγκατασταθεί διάφορες εφαρμογές.

ναι Θοδωρη εχω το root explorer.εννοω με ποια σειρα διαγραφω τα αρχεια αυτα που λες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι Θοδωρη εχω το root explorer.εννοω με ποια σειρα διαγραφω τα αρχεια αυτα που λες.

Διεγραψε τα apk (θα τα ονομαζα .bak) και μετα τα odex (επισης θα τα ονομαζα .bak) .Και βασικα μετα κανε reboot

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Διεγραψε τα apk (θα τα ονομαζα .bak) και μετα τα odex (επισης θα τα ονομαζα .bak) .Και βασικα μετα κανε reboot

Τα apk τα βρηκα..τα odex που λετε που ειναι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τα apk τα βρηκα..τα odex που λετε που ειναι??

Sorry τωρα το ειδα .Εισαι με custom deodexed rom.Δεν θα βρεις odex αρχεια.Κανε reboot

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην κάρτα microsd μας βασικά θέλω να μεταφέρω τους χάρτες tomtom που έχω, τα αρχεία τα έχω αλλά δουλεύει μόνο όταν είναι στην μνήμη του κινητού.

Παιδιά με ποιο πρόγραμμα μπορούμε να μεταφέρουμε εφαρμογές στην κάρτα microsd μας βασικά θέλω να μεταφέρω τους χάρτες tomtom που έχω, τα αρχεία τα έχω αλλά δουλεύει μόνο όταν είναι στην μνήμη του κινητού.

Δοκιμασε απο εδω το folder mount (3o post) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2304551 αλλα θελει root.

Καλημέρα σε όλους ξέρει κανένας πώς μπορούμε να βάλουμε τα bookmarks από chrome στο internet browser της Samsung, πριν είχα το S2 και τα περνούσε αυτόματα από το συγχρονισμό, και ποια η διαδικασία για τον folder mount πως μπορούμε να μεταφέρουμε μια εφαρμογή γιατί κάτι κάνω λάθος.

Νομίζω είχε αναφερθεί παλιότερα εδώ στο φόρουμ ότι αυτή η επιλογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη...

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Νομίζω είχε αναφερθεί παλιότερα εδώ στο φόρουμ ότι αυτή η επιλογή δεν είναι πλέον διαθέσιμη...

Ποια επιλογη?Αν εννοεις το sync των bookmarks,ναι αυτο δεν γινεται ετσι απλα οπως γινοταν στα προηγουμενα τηλεφωνα.

Το folder mount μολις το κατεβασα και κατεβασα και το Real football 13

H μια φωτο ειναι με κατεβασμενο το παιχνιδι (internal 6.93 gb) και η δευτερη ειναι μετα το folder mount (7.34gb)

Για την Διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων σε (ΜΕ2) πως γίνετε να το κάνουμε?

https://www.dropbox.com/s/v8fsdhjr8cimue3/Statusbar_Transparent_9505.zip

Flash from Recovery

giphy.gif

Για την Διάφανη μπάρα ειδοποιήσεων σε (ΜΕ2) πως γίνετε να το κάνουμε?

Οταν λεμε διαφανη εννοουμε ιδιο χρωμα με το wallpaper;;;Γιατι αμα ειναι αυτο ψαχνω και εγω κατι τετοιο.....:)

Διαβάστε και καμιά φορά το FAQ... please....

- Alex

Για μι μόνιμο Recovery πως γίνετε για να βάλω Statusbar_Transparent_9505 στο s4.

Οταν λεμε διαφανη εννοουμε ιδιο χρωμα με το wallpaper;;;Γιατι αμα ειναι αυτο ψαχνω και εγω κατι τετοιο.....:)

Εδω ειναι η απαντηση σας απο τη σελιδα του δημιουργου http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2263664

Για μη μονιμο recovery (εννοεις stock recovery φανταζομαι? ) κανε unzip το αρχειο που θα κατεβασεις (για το 9505.Προσεξε γιατι εχει δυο αρχεια) και μεσα στο system/app θα βρεις το SystemUI.apk.Δοκιμασε καθως το τηλεφωνο ειναι σε λειτουργια να αντικαταστησεις το SystemUI.apk που θα βρεις μεσα στο /system/app με αυτο που θα κανεις unzip.Δωσε δικαιωματα rw-r--r-- και κανε reboot το τηλεφωνο.Οποιος δεν τα καταφερει ας στειλει pm,η σελιδα του δημιουργου απο το xda ειναι αυτη που ποσταρα

Όταν λες σε λειτουργεία να αντικατάστασης τι εννοείς το κατέβασα το αρχείο πως το βάζο για να το αντικαταστήσω το SystemUI.apk και τα δικαιώματα που τα βρισκω και τι σιμένουν τα αρχικά rw-r--r-, συγνώμη για της τόσες ερωτήσεις αλλά θέλω να μάθω.

Όταν λες σε λειτουργεία να αντικατάστασης τι εννοείς το κατέβασα το αρχείο πως το βάζο για να το αντικαταστήσω το SystemUI.apk και τα δικαιώματα που τα βρισκω και τι σιμένουν τα αρχικά rw-r--r-, συγνώμη για της τόσες ερωτήσεις αλλά θέλω να μάθω.

Πρεπει να εχεις εναν file manager που να εχει δικαιωματα root π.χ. root explorer να βρεις το αρχειο SystemUI.apk, να το διαγραψεις και να βαλεις το καινουριο ρυθμιζοντας τα permissions του σε rw-r--r- να ειναι δηλαδη ετσι http://i48.tinypic.com/z4kyf.png

Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity.

Samsung Galaxy S4 die hard !!

Samsung Galaxy S7

πως μπαίνουμε στο custom recovery που λέει εδώ; θέλω να φλασάρω την ωμεγα

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

• The title was changed to [S4] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις