paok4270 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Hταν να μην γινει η αρχη !! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2298165 και ερχονται κι αλλες rom !! Kαι λιγα λογια την bomcatrom. Απο εχθες που την εχω βαλει δουλευει παρα πολυ καλα και smooth (οχι ακομα τελεια ομως ) και τα χρωματα με τα εικονιδια που εχει ειναι παρα πολυ ωραια. Λες και εχεις αλλο κινητο. Εχω την εντυπωση οτι δουλευει σε χαμηλοτερες θερμοκρασιες ο kernel που εχει rom και γενικα δεν βρισκω κατι κακο μεχρι στιγμης. Το μονο πραγμα που δεν μου αρεσε το οποιο το αναφερω κανα 2 σελιδες πισω εφτιαξε ενα zip ο ανθρωπος το φλασαρα και εφτιαξε !! Με βλεπω να μενω εδω μεχρι να βγει κατι ουσιαστικα πολυ καλυτερο .Αντικειμενικα παντος ειναι πολυ καλυτερο το κινητο ετσι (στο δουλεμα εννοω) παρα οπως το εχει η samsung. Η προβλεψη που εκανα πριν λιγες μερες οτι σε ενα μηνα θα εχουν λυθει ολα τα προβληματα βλεπω να βγαινει αληθινη, οπως και να εχει φτασει στο επιθυμητο επιπεδο smoothens που επρεπε να ειχε το κινητο out of the box ! Για δωσε ενα screenshot φιλε μου <about device> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Προσοχή όμως γιατί αυτό είναι για deodexed roms. Για να δουλέψει κανονικά πρέπει να σβήσεις το AccuWeather2013.odex από το /system/app, γιατί το ζιπάκι δεν το κάνει αυτόματα (κακώς :p) ολα καλα δουλεψε αλλα διαπιστωσα οταν τοκινητο ειναι αρκετη ωρα που δεν το χρησιμοποιείς και το ανοιγεις εννοο ειναι σε stand by αργει να φορτωσει το windget του καιρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Για δωσε ενα screenshot φιλε μου <about device> http://i41.tinypic.com/jjmefo.png Το widget του καιρού όταν πατήσεις το home button μπορεί να κάνει μισό δεύτερο να εμφανίστη ή μάλλον να το πω καλύτερα το κάνει reload. Aυτο τουλάχιστον εγώ το παρατήρησα και σε στοκ rom Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) http://i41.tinypic.com/jjmefo.png Το widget του καιρού όταν πατήσεις το home button μπορεί να κάνει μισό δεύτερο να εμφανίστη ή μάλλον να το πω καλύτερα το κάνει reload. Aυτο τουλάχιστον εγώ το παρατήρησα και σε στοκ rom O Kernel ηταν μεσα στη Rom h εσυ τον περασες χωρια? Edited May 29, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 O Kernel ηταν μεσα στη Rom h εσυ τον περασες χωρια? Εχθές που δοκίμασα την Rom είχε μέσα τον Adam kernel 1.2 αλλά μέσω απο το tools τις rom μπορείς να κατεβασεις τον Adam 1.3.1 η τον sτοck και να φλασαρεις μέσω CWM Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) O Kernel ηταν μεσα στη Rom h εσυ τον περασες χωρια? Τον έχει μέσα αλλά άμα θέλεις κατεβάζεις εσυ την τελευταία έκδοση μέσα από την ρομ. http://i44.tinypic.com/2vx0mzc.png Edited May 29, 2013 by vezyro Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Τον έχει μέσα αλλά άμα θέλεις κατεβάζεις εσυ την τελευταία έκδοση μέσα από την ρομ. http://i44.tinypic.com/2vx0mzc.png Να σε ρωτησω αφου περασω την στοκ πρεπει να κανω ρουτ η μονο recovery; κ μετα να περασω την συγκεκριμενη custom Edited May 29, 2013 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Να σε ρωτησω αφου περασω την στοκ πρεπει να κανω ρουτ η μονο recovery; κ μετα να περασω την συγκεκριμενη custom Bαζεις στοκ, μετα κανεις ρουτ και μετα recovery.Οταν τελιωσεις την εγκατασταση της ρομ διαγραφεις τα αρχεια που σου λεει στην πρωτη σελιδα και φλασαρεις και το zip που εχει πρωτο στην σελιδα 7. Τελος κανε και μια αναβαθμιση τον kernel και εισαι κομπλε. Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Τελικα δεν ηθελε ρουτ ειναι pre rooted η ρομ. Μου πεταει στο ασχετο ενα μηνυμα << η πληρωμη nfc διακοπηκε>> Edited May 29, 2013 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 Ξερεις κανεις γιατι δεν με αφηνει να κανω το update στο firmware της καμερας που ειναι διαθεσιμο? Ειναι σκουρο γκρι εκεινη η επιλογη. Υπαρχει τροπος να αλλαξει? Στο S3 που ειχα το εκανα κανονικα, χωρις να πειραξω τιποτε απολυτως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Σήμερα πέρασα και εγώ αυτήν και φαίνεται πολύ ωραία .Το notification τα σπάει έχει πολύ όμορφα εικονίδια όπως επίσης πολύ όμορφη status bar . Θα την δω μια δύο μέρες πως θα πάει σε σχέση με την μπαταρία . Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 θα φλασαρω την ομεγκα 3.1 απο 3.0 που ειμαι τωρα και θελω λεω να περασω αυτον τον κερνελ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273437 ποιο απο τα 2 αρχεια κατεβαζουμε για το International LTE 9505 ?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Εγώ από την άλλη δεν πρόκειται ακόμα να βάλω τίποτα άλλο εκτός από επίσημες με Odin... Με την γαλλική MDN έχω βρει την υγειά μου... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 θα φλασαρω την ομεγκα 3.1 απο 3.0 που ειμαι τωρα και θελω λεω να περασω αυτον τον κερνελ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2273437 ποιο απο τα 2 αρχεια κατεβαζουμε για το International LTE 9505 ?? Φανταζομαι θα μπορεσεις να διαλεξεις διαβαζοντας αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41958811&postcount=1032 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Bobcatrom παιδια απιστευτη. Με αμετρητες επιλογες για ρυθμιση για ολα τα γουστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Bobcatrom παιδια απιστευτη. Με αμετρητες επιλογες για ρυθμιση για ολα τα γουστα Η μπαταρια πως ειναι....αυτο μ'εμδιαφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Μόλις έβαλα wanamlite απλά τα σπάει όπως ήταν και στο Note 2 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Η μπαταρια πως ειναι....αυτο μ'εμδιαφερει. Την εχω απο το πρωι κ δεν μπορω να σου πω με σιγουρια. Φαινεται να τα πηγαινει καλά παντως . Πολυ καλα θα ελεγα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Φανταζομαι θα μπορεσεις να διαλεξεις διαβαζοντας αυτο http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41958811&postcount=1032 Ωραίος. .. διάλεξα κιόλας. .. :) Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Bobcatrom παιδια απιστευτη. Με αμετρητες επιλογες για ρυθμιση για ολα τα γουστα Μόλις έβαλα wanamlite απλά τα σπάει όπως ήταν και στο Note 2 Τι λείπει από την Omega που έχουν οι 2 ρομ που προτείνεται? Ρωτάω καλοπροαίρετα για να μπορέσω να κάνω διορθώσεις. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Αν και το έχω πει ξανά εμένα μου λείπει το λουκετάκι για να κλειδώνει η οθόνη πάνω δεξιά. Νομίζω η Bobcat το έχει... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Τι λείπει από την Omega που έχουν οι 2 ρομ που προτείνεται? Ρωτάω καλοπροαίρετα για να μπορέσω να κάνω διορθώσεις. Παραμετροποιησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Παραμετροποιησεις Πολύ γενική η απάντηση σου, ποιο συγκεκριμένα?? To 3Minit Framework της Omega το έχεις δοκιμάσει? Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) Πχ xposed settings xposed installe ota update σε οτι καινουργιο kernel ,theme Οχι μονο την συγκεκριμενη που γραφω εβαλα. Θα την δοκιμασω κ την δικη σου να δω διαφορες κ να εχω πιο σωστη άποψή Edited May 30, 2013 by akizaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 To 3Minit Framework της Omega το έχεις δοκιμάσει? Γιάννη τι είναι αυτό που αναφέρεις; Πού το βρίσκουμε και τι επιλογές δίνει; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts