ioannis_m Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 δυστυχώς όλα τα πράγματα έχουν το τίμημά τους!!! Η αλλη λύση που εγω προσωπικά σκέφτομαι ειναι επιλογή κάποιον απο ολα αυτα που στην ουσία δεν χρεισιμοποιω και το grenify για να τα παγώνει!!! Φυσικά για ολα τα παραπάνω προϋποθέτει root Σίγουρα προυποθέτει root και όχι μόνο...νομίζω ότι για να παίξει θα πρέπει να έχεις ήδη κάποια omega περασμένη. Το πόσο ελεύθερο χώρο από την κάρτα μας αφήνει με το που διώξουμε όλα αυτά τα .apk απο την κάρτα θα είχε ενδιαφέρον όμως να μάθουμε.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Σίγουρα προυποθέτει root και όχι μόνο...νομίζω ότι για να παίξει θα πρέπει να έχεις ήδη κάποια omega περασμένη. Το πόσο ελεύθερο χώρο από την κάρτα μας αφήνει με το που διώξουμε όλα αυτά τα .apk απο την κάρτα θα είχε ενδιαφέρον όμως να μάθουμε.:) To link που έδωσε ο Γιάννης (ioathe) απαιτεί custom recovery (βέβαια είναι ο πιο γρήγορος τρόπος αφαίρεσης).Φαντάζομαι δεν απαιτεί omega.Ένα script είναι με εντολές,σωστά Γιάννη (ioathe)? Προσωπικά αφαίρεσα μέσω titanium κάποιες που θεωρώ άχρηστες και το σύνολο ήταν περίπου 650-700mb.Δες το post μου στο επίσημο thread Και για το θέμα του root, πρέπει να περιμένουμε....Το γεγονός είναι ότι κάθε φορά κλειδώνει και κάτι Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Γιαννη υπάρχει αυτό και για το 3αρι? Ναι όλα αυτά μπορούν να αφαιρεθούν από το aroma στην S3 Omega rom. Κοιτάζωντας λίγο την περιγραφή με το τί πραγματά "πετάει" εκτός το .zip,είδα οτι διώχνει όλες τις λειτουργίες όπως watch on,S health που υποτίθεται γι αυτά πληρώνεις το κινητό.Αξίζει να τα δίωξεις αυτά και όλα τα άλλα απλά για να μην έχει αυτά τα millisecond lag το κινητο φίλε Γιάννη η κατάλαβα λάθος?:O:blink: Δηλαδή θέλει απλά τον καιρό του και θα πάρει τους νέους kernel ξεκλείδωτους με root να ελπίζουμε στο μέλλον??:) Όποιος εχει λιγες γνωσεις μπορει να κανει edit το scipt που εχω φτιαξει και να αφαιρει μονο οτι θελει και οχι τα πάντα. Γιατί στο μέλλον, αφού υπάρχουν custom kernel από τώρα. To link που έδωσε ο Γιάννης (ioathe) απαιτεί custom recovery (βέβαια είναι ο πιο γρήγορος τρόπος αφαίρεσης).Φαντάζομαι δεν απαιτεί omega.Ένα script είναι με εντολές,σωστά Γιάννη (ioathe)? Προσωπικά αφαίρεσα μέσω titanium κάποιες που θεωρώ άχρηστες και το σύνολο ήταν περίπου 650-700mb.Δες το post μου στο επίσημο thread Σωστά. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Όλες οι εφαρμογές που για αρκετούς θεωρούνται bloatware δε πιστεύω ότι ενοχλούν κανένα (watchon, s health κτλ). Από τη στιγμή που δε τρέχουν δεν επιβαρύνουν το κινητό. Το μόνο θετικό που θα είχε κανείς αν τις αφαιρούσε είναι να απελευθερωθεί ο συνολικός διαθέσιμος χώρος κάτι που αν δεν κάνω λάθος δεν γίνεται γιατί τα partition είναι σταθερά. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μερικές τρέχουν από πίσω και για αυτό έχει κάποιο λαγκ.Άλλες πάλι δεν τρέχουν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Για αφαίρεση Bloatware τον ρίξτε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40778576&postcount=11 Recovery zip, απλή διαδικασία με αφαίρεση όλον τον Bloatware. Η νέα Omega v3.0 για το Ι9500 μόνο για το myphone, μην δώσετε αλλού τα link :) I9500_Omega_v3.0_XXUAMDL torrent: http://goo.gl/hH86g md5: F14E8518B748610C2CC44498145D4B88 Η νέα v3.0 είναι πολύ καλή και έχει όλα mod που έχει και η I9505 Omega v3.0 H Samsung έχει δώσει το κωδικά για τους κερνελ του S4 εδώ και μέρες. Και δεν υπάρχει τίποτα unrootable, απλά κάθε τι νέο θέλει τον καιρό του να το καταλάβεις. Μπορει εχει δωσει τον κωδικο αλλα sτους τελυταιους MDN/MDN και ME2 τους εχει κλειδωμένους . Δεν το λεω εγω αυτο ,developer απο το xda το λεει . Δεν ειναι τυχαιο ότι οτι το SGS I , II & III ειχαν γινει root πριν καλα καλα κυκλοφορησουν , το ιδιο και στο SGS 4 αλλα για τους αρχικους kernel μονο , ενω εδω και 2 εβδομαδες με τους MDN/MDM & ME2 δεν εχουν καταφέρει να τους κανουν ακομα root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μπορει εχει δωσει τον κωδικο αλλα sτους τελυταιους MDN/MDN και ME2 τους εχει κλειδωμένους . Δεν το λεω εγω αυτο ,developer απο το xda το λεει . Δεν ειναι τυχαιο ότι οτι το SGS I , II & III ειχαν γινει root πριν καλα καλα κυκλοφορησουν , το ιδιο και στο SGS 4 αλλα για τους αρχικους kernel μονο , ενω εδω και 2 εβδομαδες με τους MDN/MDM & ME2 δεν εχουν καταφέρει να τους κανουν ακομα root. Ας περιμένουμε και τον Chainfire να πει τη γνώμη του. Επίσης εμφανίστηκε ο Chenglu και δείχνει ότι έχουμε working cwm recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279579 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ας περιμένουμε και τον Chainfire να πει τη γνώμη του. Επίσης εμφανίστηκε ο Chenglu και δείχνει ότι έχουμε working cwm recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279579 Θυμασαι στο νοτελι τι μας ειχε κάνει αυτός αργυρη!!! Παλεύαμε ολη νυχτα να το επαναφέρουμε!!! Οταν με το καλό βγάλει ο Αρχοντας (Chainfire) τότε εγω προσωπικά το βλέπω!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ας περιμένουμε και τον Chainfire να πει τη γνώμη του. Επίσης εμφανίστηκε ο Chenglu και δείχνει ότι έχουμε working cwm recovery http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279579 Αργύρη αυτό το .tar το περνάμε μέσω odin και σε μη rootαρισμένο Galaxy S4 η πρέπει να είναι root οπωσδήποτε? (δέν το έχω ακόμα αλλά ρωτάω να μαθαίνω όσο πιό πολλά μπορώ :O ) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Θυμασαι στο νοτελι τι μας ειχε κάνει αυτός αργυρη!!! Παλεύαμε ολη νυχτα να το επαναφέρουμε!!! Οταν με το καλό βγάλει ο Αρχοντας (Chainfire) τότε εγω προσωπικά το βλέπω!!! Πώς δεν θυμάμαι?Σου είχε κάνει την cache από 1+gb σε κάτι mb Αργύρη αυτό το .tar το περνάμε μέσω odin και σε μη rootαρισμένο Galaxy S4 η πρέπει να είναι root οπωσδήποτε? (δέν το έχω ακόμα αλλά ρωτάω να μαθαίνω όσο πιό πολλά μπορώ :O ) Νομίζω δεν χρειάζεται να είναι rooted Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Πως μπορούμε να περάσουμε νέο Recovery για να βάλουμε custom ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Πως μπορούμε να περάσουμε νέο Recovery για να βάλουμε custom ROM? Φλασαρεις με pc odin απο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279579 το tar αρχειο (ετσι αποκτας custom recovery) και επειτα φλασαρεις τη custom rom που θες Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Λοιπόν,υπάρχει κάποιο one click root???auto? Μόνο root όχι πέρασμά rom. Απλά για να ξεφορτωθω κάποια πράγματά και να βάλω κάποια αλλά Χωρίς όμως να χάνω εγγύηση Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Λοιπόν,υπάρχει κάποιο one click root???auto? Μόνο root όχι πέρασμά rom. Απλά για να ξεφορτωθω κάποια πράγματά και να βάλω κάποια αλλά Χωρίς όμως να χάνω εγγύηση Οχι δεν υπαρχει. Ακολουθησε τον οδηγο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2255190 Edited May 15, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Οχι δεν υπαρχει. Ακολουθησε τον οδηγο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2255190 Οπότε auto root υπάρχει,απλά μετά πρέπει να το επαναφέρω εγώ ώστε να μην έχω θέμα με την εγγύηση,σωστά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Οπότε auto root υπάρχει,απλά μετά πρέπει να το επαναφέρω εγώ ώστε να μην έχω θέμα με την εγγύηση,σωστά? Εξαρταται τί εννοεις auto root.Αν εννοεις παταω το κουμπι και βγαινει η χοντρη...οχι δεν υπαρχει.Υπαρχει η διαδικασια που σου ποσταρα που σαφως δεν ειναι auto.Θα πρεπει να προσεξεις το βημα με το μηδενισμο του counter (εδω παιζει το θεμα της εγγυησης) και κατοπιν για να το επαναφερεις σε stock θα πρεπει να φλασαρεις μια stock rom και να κανεις factory reset Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Εξαρταται τί εννοεις auto root.Αν εννοεις παταω το κουμπι και βγαινει η χοντρη...οχι δεν υπαρχει.Υπαρχει η διαδικασια που σου ποσταρα που σαφως δεν ειναι auto.Θα πρεπει να προσεξεις το βημα με το μηδενισμο του counter (εδω παιζει το θεμα της εγγυησης) και κατοπιν για να το επαναφερεις σε stock θα πρεπει να φλασαρεις μια stock rom και να κανεις factory reset Το εκανα πριν μερικες εβδομαδες και ειναι ευκολο. Δεν ειναι τιποτα... Μη φοβασαι ταξιδιωτη... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 συμφορουμιτες διαβαστε τι μ συνεβη να ειστε ενημεροι. υστερα απο εγκαταση cydia + winterboard εκανα εγκατασταση cm10 theme και πηγα να το βαλω.παταω reload στο winterboard ολα οκ αλλα δεν βλεπω θεμα.κλεινω το κινητο το ανοιγω και πλεον δεν bootarei καθολου.με βγαζει μονο στοκ recovery. κανω wipe data.οκ bootarw ΑΛΛΑ δεν εχω σημα ουτε wifi.παω να δω το ιμει μου με *#06# και γραφει NULL!:wacko::wacko::blink::blink: Οποτε κατεβασμα Official XXUAME2 περασμα με odin και ολα οκ μετα.:p Δοκιμαζω τωρα την Ομεγα 3.0 σε 9505. Μεχρι στιγμης το lag ειναι απλα μηδαμινο πεταει το κινητο. Eπισης αφου περασεις τη ρομ με odin δεν χανεις τιποτα οταν βαζεις την ομεγα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Γιατί δεν έχει γίνει σχετικό δωμάτιο στους οδηγούς για το S4; Οι ROMS εμφανίστηκαν ήδη (OMEGA)... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Σχετικά με το CMW recovery και το odin μία ερώτηση που μου ήρθε φλασιά την ώρα που ερχόμουν στο γραφείο πάνω στο μηχανάκι (τι σκέφτεται ο άνθρωπας :lol:).Με το CWM recovery περνάμε ότι rom θέλουμε σε .zip και με odin .tar μέχρι εδώ όλα καλά. 'Οταν φλασάρουμε με το recovery πρέπει για να κάνουμε ένα clean install τα εξής,wipe cashe,wipe dalvik cashe,format system κτλ κτλ.Η απορία μου είναι όταν περνάμε κάποια rom με odin αυτά γίνονται αυτόματα διαγαρφή και format system η μένουν σκουπίδια στο κινητό από άλλες rom?:blink: (είναι πρωί ακόμα και έχω πιεί μόνο μιά γουλιά καφέ,συμπαθάτε με για την απορία) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Σχετικά με το CMW recovery και το odin μία ερώτηση που μου ήρθε φλασιά την ώρα που ερχόμουν στο γραφείο πάνω στο μηχανάκι (τι σκέφτεται ο άνθρωπας :lol:).Με το CWM recovery περνάμε ότι rom θέλουμε σε .zip και με odin .tar μέχρι εδώ όλα καλά. 'Οταν φλασάρουμε με το recovery πρέπει για να κάνουμε ένα clean install τα εξής,wipe cashe,wipe dalvik cashe,format system κτλ κτλ.Η απορία μου είναι όταν περνάμε κάποια rom με odin αυτά γίνονται αυτόματα διαγαρφή και format system η μένουν σκουπίδια στο κινητό από άλλες rom?:blink: (είναι πρωί ακόμα και έχω πιεί μόνο μιά γουλιά καφέ,συμπαθάτε με για την απορία) Καλημέρα.Εξαρτάται αν η ROM είναι wipe ή no wipe :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Επειδή το απόγευμα θα κάτσω να του περάσω OMEGA ποια είναι η σωστή version του Odin που πρέπει να χρησιμοποιήσω για να περάσω την I9505XXUAME2; Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Επειδή το απόγευμα θα κάτσω να του περάσω OMEGA ποια είναι η σωστή version του Odin που πρέπει να χρησιμοποιήσω για να περάσω την I9505XXUAME2; Kατέβασε την τελευταία (3.07)...αλλά αφού θέλεις να περάσεις την omega γιατί ασχολείσαι με την XXUAME2? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Επειδή το απόγευμα θα κάτσω να του περάσω OMEGA ποια είναι η σωστή version του Odin που πρέπει να χρησιμοποιήσω για να περάσω την I9505XXUAME2; οπως λεω ο φιλος πιο πανω. 3.07 κατεβαζεις. και μετα ακολουθεις πιστα τις οδηγιες. εγκατασταση μεσω Odin Stock I9505XXUAME2 μετα ΤWRP μεσω Odin Και μετα Omega αφου πας recovery πατωντας power-vol up-home button. Wipe δεν κανεις μεσα απο recovery με τιποτα! καλο flashing!ειναι οντως σχεδον Lagfree Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Επειδή το απόγευμα θα κάτσω να του περάσω OMEGA ποια είναι η σωστή version του Odin που πρέπει να χρησιμοποιήσω για να περάσω την I9505XXUAME2; Περιμένω εντυπώσεις :) οπως λεω ο φιλος πιο πανω. 3.07 κατεβαζεις. και μετα ακολουθεις πιστα τις οδηγιες. εγκατασταση μεσω Odin Stock I9505XXUAME2 μετα ΤWRP μεσω Odin Και μετα Omega αφου πας recovery πατωντας power-vol up-home button. Wipe δεν κανεις μεσα απο recovery με τιποτα! καλο flashing!ειναι οντως σχεδον Lagfree Όλα σωστά, όμως μπορεί να κάνει wipe data χωρίς πρόβλημα με ΤWRP αν θέλει. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts