Jump to content

[S4] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν δε σου ζήτησε ρυθμίσεις έχει ανοιχτεί..απόδειξη σου στείλανε, doa(αμεση αντικατασταση σε περιπτωση βλάβης τις πρωτες 7 μέρες) υποστηριζει το καταστημα; αυτά τα ρώτησες πριν το πάρεις;;

απόδειξη πήρα μόλις πήγα από το κατάστημα από e-shop DOA έχει 7 μέρες τι να κάνω να το παο πίσω?

ρώτησα και το παιδί εκεί που δουλεύει του λέω γιατί η μεγάλη ταινία είναι σκισμένη ενώ η άλλες δεν ήτανε

Edited by alma1

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

δεν πιστεύω οτι το τηλεφωνο ειναι χρησιμοποιημένο σε καμία περιπτωση. αναλογες περιπτώσεις αναφέρθηκαν και αρκετες σελίδες πίσω δε θυμάμαι απο ποιον χρήστη. αν το τηλέφωνο δεν εχει κανενα θεμα ειναι οκ εξωτερικα ηταν μέσα στη συσκευασια με τις ζελατινες του και ολα κλειστα, δουλευει εντάξει κράτησέ το. απο την αλλη εγώ θα ζητούσα τα χρήματά μου πισω αν γινοταν και θα το επαιρνα απο birdphone πιο φθηνα :D. αλλα αν δε γινεται αυτό και η συσκευη δεν εχει κανενα θεμα κράτα την. βεβαια θα μου μπαιναν στο κεφαλι ιδεες για refυrbished Συσκευη οποτε θα επιδιωκα τα λεφτα μου πισω και αγορα απο αλλου

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

πήρε κάννες άλλος από εδώ από e-shop ?

δεν πιστεύω οτι το τηλεφωνο ειναι χρησιμοποιημένο σε καμία περιπτωση. αναλογες περιπτώσεις αναφέρθηκαν και αρκετες σελίδες πίσω δε θυμάμαι απο ποιον χρήστη. αν το τηλέφωνο δεν εχει κανενα θεμα ειναι οκ εξωτερικα ηταν μέσα στη συσκευασια με τις ζελατινες του και ολα κλειστα, δουλευει εντάξει κράτησέ το. απο την αλλη εγώ θα ζητούσα τα χρήματά μου πισω αν γινοταν και θα το επαιρνα απο birdphone πιο φθηνα :D. αλλα αν δε γινεται αυτό και η συσκευη δεν εχει κανενα θεμα κράτα την. βεβαια θα μου μπαιναν στο κεφαλι ιδεες για refυrbished Συσκευη οποτε θα επιδιωκα τα λεφτα μου πισω και αγορα απο αλλου

δηλαδή εσύ δεν πιστεύεις να έχει ανοιχτή η συσκευή e μήπως από εκεί που τα παραγγέλλουν έτσι έρχονται?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

δηλαδή εσύ δεν πιστεύεις να έχει ανοιχτή η συσκευή e μήπως από εκεί που τα παραγγέλλουν έτσι έρχονται?

Συμφωνώ, εγώ θα το πήγαινα πίσω και θα ζητούσα σφραγισμένο.

Φιλικά Γιώργος

μίλησα πριν λίγο με e-shop ελενξανε το συριακό αριθμό μου είπε είναι καινούρια η συσκευή και δεν μεταπωλήθηκε

και τα καινούρια λέει τώρα δεν σου βγάζουν πλέον να κανεις ριθιμσις κελιπα, ti na kano?

η τζελατινα ήτανε κολλημένα μέσα olla κανονικά

Edited by alma1

τα καινουργια δε βγάζουν ρυθμίσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;; για μάπες ειναι οι καραγκιόζηδες! το κινητό δε παίζει να ειναι χρησιμοποιημένο αλλά μόνο και μόνο για αυτό ζήτα τα λεφτά σου πίσω. πες θελω να το γυρισω πισω doa και να μου επιστραφουν τα χρηματα

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

τα καινουργια δε βγάζουν ρυθμίσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;; για μάπες ειναι οι καραγκιόζηδες! το κινητό δε παίζει να ειναι χρησιμοποιημένο αλλά μόνο και μόνο για αυτό ζήτα τα λεφτά σου πίσω. πες θελω να το γυρισω πισω doa και να μου επιστραφουν τα χρηματα

κοίτα και το βιβλιαράκια μέσα στην ίδια γλώσσα είναι δεν πιστεύω να έκανε τέτοια γκάφα η e-shop και το παιδί από e-shop που μίλησα ελενξε τον συριακό και μου είπε καινούριο είναι τώρα να το παο πίσω και έχω άδικο τσάμπα θα περιμένω πάλι να πάρο άλλο

τι να κάνω ? :(:(:(

κοιταξε το κινητο σου δεν εχει θεμα. ειναι καινουργιο. απλα τα ανοιγουν μια φορα στο eshop διαπιστωνουν, δε ξερω και γω τι θελουν να διαπιστωσουν, και τα ξανακλεινουν. αφου η ταινια προστασιας ηταν κομμενη και δε σου ζητησε ρυθμισεις αυτο ειναι de facto. απο κει και περα το κινητο δεν ειναι μεταχειρισμενο. αν βαριεσαι να μπεις στη διαδικασια να το δωσεις πισω το κρατας και δεν εχεις κανενα θεμα. δε παει κατι στραβα με το κινητο σου αν αυτη ειναι η απαντηση που θελεις...

- Oneplus 12

κοιταξε το κινητο σου δεν εχει θεμα. ειναι καινουργιο. απλα τα ανοιγουν μια φορα στο eshop διαπιστωνουν, δε ξερω και γω τι θελουν να διαπιστωσουν, και τα ξανακλεινουν. αφου η ταινια προστασιας ηταν κομμενη και δε σου ζητησε ρυθμισεις αυτο ειναι de facto. απο κει και περα το κινητο δεν ειναι μεταχειρισμενο. αν βαριεσαι να μπεις στη διαδικασια να το δωσεις πισω το κρατας και δεν εχεις κανενα θεμα. δε παει κατι στραβα με το κινητο σου αν αυτη ειναι η απαντηση που θελεις...

και εγώ αυτό λέω αφού μέσα ήτανε olla κολλημένα κανονικά δεν θα πειράχτηκε αλλιώς κάπου θα είχε κανένα αποτύπωμα η αν είχαν ξεκολλήσει την τζελατινα από πάνω πως θα την κολούσι πάλι τόσο καλά

ok ευχάριστο για τις απάντησης

Αν θέλεις κάνε το μια επαναφορά εργοστασιακών για να το στήσεις από την αρχή όπως θέλεις. Αντε με γειά και καλοδούλευτο

- Oneplus 12

και εγώ αυτό λέω αφού μέσα ήτανε olla κολλημένα κανονικά δεν θα πειράχτηκε αλλιώς κάπου θα είχε κανένα αποτύπωμα η αν είχαν ξεκολλήσει την τζελατινα από πάνω πως θα την κολούσι πάλι τόσο καλά

ok ευχάριστο για τις απάντησης

Και σε μένα έτσι ήταν φίλε. Το πήρα από το birdphone και όταν το άνοιξα η γλώσσα ήταν στα γαλλικά. Όλα ήταν κολλημένα και το κινητό δεν είχε το παραμικρό. Μην ανησυχείς για κάτι.

:D

Και σε μένα έτσι ήταν φίλε. Το πήρα από το birdphone και όταν το άνοιξα η γλώσσα ήταν στα γαλλικά. Όλα ήταν κολλημένα και το κινητό δεν είχε το παραμικρό. Μην ανησυχείς για κάτι.

από τα πλαγια η ταινία ήτανε κομμένη?

έχει mega μεγάλη ταινία γραφή serbia albania bosnia αυτή η ταινία κομμένη ήτανε

από τα πλαγια η ταινία ήτανε κομμένη?

έχει mega μεγάλη ταινία γραφή serbia albania bosnia αυτή η ταινία κομμένη ήτανε

Ήταν κομμένη και κολλημένο από πάνω καινούριο με τα στοιχεία του κινήτου. Ίδια ταινία με λίγα λόγια ήταν.

Ήταν κομμένη και κολλημένο από πάνω καινούριο με τα στοιχεία του κινήτου. Ίδια ταινία με λίγα λόγια ήταν.

όχι η ταινία με την S/N αυτήν εδώ http://s11.postimg.org/opq1d7fmr/IMG_0066.jpghttp://

όχι η ταινία με την S/N αυτήν εδώ http://s11.postimg.org/opq1d7fmr/IMG_0066.jpghttp://

Εμένα ήταν η άλλη. Δεν θυμάμαι αν ήταν και αυτή. Μόλις πάω σπίτι θα το δω και θα σου πω.

Εμένα ήταν η άλλη. Δεν θυμάμαι αν ήταν και αυτή. Μόλις πάω σπίτι θα το δω και θα σου πω.

και η δικια σου ήτανε κομμένη?

αλλα μέσα olla κομπλέ

αύριο θα παραλαβή και ένα φίλος μου παραλαβή έγινε ίδια μέρα από e-shop με το δικό μου θα δούμε το δικό του πως θα είναι

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

και η δικια σου ήτανε κομμένη?

αλλα μέσα olla κομπλέ

Ναι ήταν κομμένη και είχαν βάλει την ίδια από πάνω. Το κινητό ήταν άθικτο με τις ζελατίνες του.

Από birdphone που πηρα πρόσφατα , γερμανικό τηλέφωνο (οχι γαλλικο) , η πλαγια ταινία που λέτε δεν ειχε σκιστεί και το κινητό ξεκίνησε ζητώντας μου να εισάγω ρυθμίσεις όπως κάνουν ΟΛΑ τα Android τηλέφωνα. Αυτός που είπε από το e-shop ότι "ολα τα καινουργια κινητά έτσι είναι" θεωρώ πως ηθελε να ξεφορτωθεί τον πελάτη του το λιγότερο. Παρ'ολα αυτά έτσι όπως τα περιγράφετε δεν θεωρώ ότι ειναι μεταχειρισμένα τα τηλέφωνά σας. Ίσως τα άνοιξε καποια χ αντιπροσωπια για δικους της αδιευκρίνηστους λόγους.

Κι εγώ από birdphone που έχω κάνει πρόσφατα 2 παραγγελίες (όχι s4, άλλα τηλέφωνα) οι ζελατίνες ήταν άθικτες και μέσα όλα ήταν όπως πρέπει...

Ίσως στο eshop να ανοίγουν το κουτί και το κινητό για να σιγουρευτούν ότι δεν θα είναι doa, αλλά -αν ήταν έτσι- ποιος ο λόγος να περάσει κάποιος από όλες τις αρχικές ρυθμίσεις και να φτάσει στο TW; θα μπορούσε αμέσως μετά το boot, με το που έφτανε στην πρώτη οθόνη αρχικής ρύθμισης, να το απενεργοποιούσε.

Ποιος ξέρει....

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

σήμερα παραλάβανε και άλλη δυο το s4 από e-shop στο κουτί η ταινίες ήτανε απείραχτες όταν το άνοιξα ήτανε στα γαλλικά δηλαδή δεν τους ζήτησε να κάνουν τίποτα ρύθμισις, το δικό μου πως ήτανε η ταινίες κομμένες δεν ξέρω

εκτος από το *#0*# πως αλλιώς μπορώ να τσεκάρω αν olla είναι ok στο κινητό?

Edited by alma1

Μπορεί τότε να το είχαν ανοίξει να το δει κάποιος, και μετά αυτός ο κάποιος να διάλεξε άλλο τηλέφωνο...

Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί την λέξη "όλα" την γράφεις "olla"?!!!?

Δεν υπάρχει τέτοια λέξη στα ελληνικά λεξικά.

Τα τηλέφωνα που επιστρέφονται από doa κάποιος τα αγοράζει και πολύ πιθανόν να τα πουλάει για καινούργια
Φιλικά Γιώργος

Μπορεί τότε να το είχαν ανοίξει να το δει κάποιος, και μετά αυτός ο κάποιος να διάλεξε άλλο τηλέφωνο...

Να σε ρωτήσω κάτι? Γιατί την λέξη "όλα" την γράφεις "olla"?!!!?

Δεν υπάρχει τέτοια λέξη στα ελληνικά λεξικά.

to πήρα από e-shop και δεν ήτανε διαθέσιμο 10μέρες περίμενα να το πάρο

όσο για το άλλο το pc έχει αγγλική γλώσσα για να μην γράφω greeklish το γράφω me ένα προγραμματάκι κάπου εκεί μπερδεύτηκε :P

Ναι, την διαβάζω την ιστορία σου!

Ποιος ξέρει γιατί μπορεί να το είχαν ανοίξει...

Αν πάντως μετά από έναν γρήγορο ελέγχο είναι μία χαρά, και όταν το έβγαλες οι ζελατίνες πάνω στο κινητό ήταν εντάξει, τότε ίσως είσαι μία χαρά!

Τώρα για το πρόγραμμα μετατροπής ...πλάκα έχει! :D

Είναι σα να μιλάει ελληνοαμερικανος, που κάποιες φορές μπερδεύει ελληνικά - αγγλικά!

• The title was changed to [S4] Διαθεσιμότητα και αγορά