jpcupra Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ποιος exynos;Τον 800αρι φοραει που φοραει και το note 3. κεκτιμενη ταχυτητα... :p Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Λοιπον παιδια πριν παρω το Lte-a ειχα το octa 9500 περιπου το ιδιο ειναι απλα με τον 800 δεν εχω δει κανενα lag με τον octa ειχε καποια... Στο 9500 υπάρχουν μόνο τα κλασσικά lag της samsung (Dialer, sms). Τα οποία όμως δεν είναι θέμα ούτε επεξεργαστή ούτε ram αφού οσο δεν βελτιώνεται ο κώδικας της εφαρμογής θα παραμένουν. Ο Dialer είναι ρυθμισμένος να κλείνει όταν δεν τον χρησιμοποιείς για κάποια ώρα. Το έκανε στο S3 που είχε 1 γιγα ram το έκανε και στο note 2 το κάνει και στο S4 και θα το κάνει πάντα αν δεν ξαναγραψουν την εφαρμογή. Καταλάβετε το. Τα προβλήματα της samsung δεν αφορούν το hardware. Η λύση θα δοθεί μόνο software update. Αν ποτέ δοθεί. Εμένα τις καθημερινές που κάνω πολλές κλήσεις δεν μ ενοχλεί γιατί δεν προλαβαίνει να κλείσει. Γι αυτο δεν βάζω τον EX Dialer. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εμενα μπαινει γρηγορα μπορει να παιζει ρολο επειδει εχει αλλη εκδοση για κορεα κοιτα καποιες φωτο με διαφορες... α και κατι αλλο στο benchmark που εβαλα ειχα εξοικ.ενεργειας θα κανω το απογευμα ενα χωρις να δω αν θα εχει διαφορα... http://img33.imageshack.us/img33/5719/mjo1.png http://img208.imageshack.us/img208/1884/pva3.png http://img849.imageshack.us/img849/108/3hwd.png http://img23.imageshack.us/img23/5613/n9jb.png http://img513.imageshack.us/img513/9694/m3x.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Και; ..... πηγα να την βαλω σημερα και μου εβγαζε fault Αlex.ξαναεβαλα το μανισιο firmware παλι .μπορει να ειχε φαει και κανα σκαλωμα ο υπολογιστης ομως γιαυτο θα ξαναπροσπαθησω το σαββατοκυριακο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 καλησπέρα Bloodiamond. Αν κατάλαβα καλά έχεις το 9506. την τρίτη πάω Κίνα για δουλειά. Τι λες να το κάνω το τόλμημα; Να πουλήσω το 9500 για το 9506; πόσο περίπου κοστίζει ; ευχαριστώ. Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Λεγετε SHV E330S και υπαρχει μονο στην κορεα... μπορει ομως να το εχει και στην κινα αλλα δυσκολο... Ουτε στο hong kong ηπαρχει σε καταστημα... Μονο στο ebay εχει απο το hong kong και στην taipei ηπαρχει μονο αν στο στειλουν απο εκει στην κινα... η ελλαδα οταν ερθεις 650 ευρω κανει αν στο στειλει ελλαδα... παντος ειναι πολυ καλη επιλογη ειναι και 32 gb φοραει και τον 800αρι και το μπλε χρωμα ειναι αντε γεια... Edited September 13, 2013 by Bloodiamond Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Κι αν χτυπα ξυλο παθει κατι αρχιζει το κλαμα ή το στελνεις Κορεα για επισκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ναι το στελνεις εκει γιατι ειναι εκτος ευρωπης και δεν σε εχει εγγυηση εδω... 10 ευρω θελει να παει εκει αλλα θα περιμενεις ενα μηνα μεχρι να παει και να ερθει... αλλα να σου πω κατι να παθει κατι απο μονο του δεν προβλεπετε... τωρα αν πεσει κατω και σπασει κατι το φτιαχνεις ελλαδα αφου ετσι κι αλλιως δεν σε πιανει η εγγυηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Λεγετε SHV E330S και υπαρχει μονο στην κορεα... μπορει ομως να το εχει και στην κινα αλλα δυσκολο... Ουτε στο hong kong ηπαρχει σε καταστημα... Μονο στο ebay εχει απο το hong kong και στην taipei ηπαρχει μονο αν στο στειλουν απο εκει στην κινα... η ελλαδα οταν ερθεις 650 ευρω κανει αν στο στειλει ελλαδα... παντος ειναι πολυ καλη επιλογη ειναι και 32 gb φοραει και τον 800αρι και το μπλε χρωμα ειναι αντε γεια... απο μπαταρία είναι καλυτερο απο 9500 ; εχει ir control για tv; θα πεταχτώ hong hong δίπλα είναι. πάντως στο ebay που είδα λέει from china . Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 απο μπαταρία είναι καλυτερο απο 9500 ; εχει ir control για tv; θα πεταχτώ hong hong δίπλα είναι. πάντως στο ebay που είδα λέει from china . πάντως εδώ στο youtube στο Benchmark βγάζει 18837 :confused: Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Απο μπαταρια ειναι το ιδιο μπορει και καλυτερο... Remote tv εχει κανονικα,εχει και κεραια για tv dmb αλλα δεν φαινετε κοιτα φωτο... http://img708.imageshack.us/img708/2172/68mx.png δεν δουλευει ομως εδω γιατι δεν ειναι για σημα pal... ξερεις εχει δυο μπαταριες αυτο και φορτιστη για την δευτερη... Στο hong kong δεν ηπαρχει σε καταστημα Απο εκει ηταν να το παρω και εγω οπως ειχα παρει το 9500... Εκει εχουν μονο το 9500 και 9505... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bloodiamond Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 πάντως εδώ στο youtube στο Benchmark βγάζει 18837 :confused: Εκει ειναι οταν ανοιξε πρωτη φορα το τηλεφωνο μεχρι να φορτωσουν ολα εκανε και ποσες φορες bench εκανε επανεκκινηση ποσες φορες ο επεξεργαστης θα πηρε φωτια... και εμενα οταν το ανοιξα πρωτη φορα καπου τοσο ειχα βγαλει και λεω τι γινετε εδω αλλα μετα ειδες ποσο βγαζει... Κανε σε ενα αλλο πχ. 9500 2-3 φορες επανεκκινηση μετα bench 2 φορες επανεκκινηση ξανα antutu 2 φορες να δουμε τι θα βγαλει αν δεν θα εχει παρει φωτια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 τελος το θελω!!! :O Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 πηγα να την βαλω σημερα και μου εβγαζε fault Αlex.ξαναεβαλα το μανισιο firmware παλι .μπορει να ειχε φαει και κανα σκαλωμα ο υπολογιστης ομως γιαυτο θα ξαναπροσπαθησω το σαββατοκυριακο. Alex τελικα δεν την περναει με τιποτα την prerooted παει να αρχισει και βγαζει error.:( Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Alex τελικα δεν την περναει με τιποτα την prerooted παει να αρχισει και βγαζει error.:( Ok, I tried :) Δε μπορώ να βρω τι πάει στραβά χωρίς τη συσκευή... πάρε μια prerooted από το xda, την φτιάξανε άλλοι τώρα, κάτι αιώνες μετά :p π.χ. εδώ Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Θα μου φέρουν από Κύπρο το 9500. Με όσα έχω διαβάσει πιστεύω ότι θα με καλύψει περισσότερο. Να προσέξω κάτι ή να πω κάτι να προσέξει ο φίλος που θα μου το αγοράσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Θα μου φέρουν από Κύπρο το 9500. Με όσα έχω διαβάσει πιστεύω ότι θα με καλύψει περισσότερο. Να προσέξω κάτι ή να πω κάτι να προσέξει ο φίλος που θα μου το αγοράσει; Ναι θα σου πω. Πρόσεξε μη στο κλέψουν . Εμένα δυστυχώς μου το πήρανε χτες από το σακάκι μου την ώρα που έτρωγα σε ταβέρνα στη Κίνα που είμαι . (o K@@####κινέζος δεν θα πιστεύει οτι θα έχει original samsung). Πάω για άλλο όταν επιστρέψω απο Doha. :worry: Edited September 20, 2013 by themis999444 Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Άρα 9500 δαγκωτό ή 9505 με μια δεύτερη σκέψη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Άρα 9500 δαγκωτό ή 9505 με μια δεύτερη σκέψη; αν μπορεις για το i9500 χωρις δευτερη σκεψη..το θεμα ειναι οτι ειναι μονο στην κυπρο!!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Από εκεί θα μου το φέρουν. Έχω έναν φίλο που πηγαίνει κάθε βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Από εκεί θα μου το φέρουν. Έχω έναν φίλο που πηγαίνει κάθε βδομάδα. 9500 δαγκωτο...παπαδες κανει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Περιμένω από μέρα σε μέρα να μου φέρουν το 9500 από Κύπρο. Δεδομένου ότι είναι παραεισαγωγής υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα σχετικά με τον περιορισμό της region sim που έβαλε η Samsung τόσο στο Note 3 όσο και στις τελευταίες παρτίδες του S4; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Περιμένω από μέρα σε μέρα να μου φέρουν το 9500 από Κύπρο. Δεδομένου ότι είναι παραεισαγωγής υπάρχει περίπτωση να έχω πρόβλημα σχετικά με τον περιορισμό της region sim που έβαλε η Samsung τόσο στο Note 3 όσο και στις τελευταίες παρτίδες του S4; Nope! 10chrs Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Μου ήρθε σήμερα από Κύπρο. Πώς βλέπω για ποια χώρα προοριζόταν; Φοράει XXUBMG9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2013 Συχνές ερωτήσεις / FAQ για το Galaxy S4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts