Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9500)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου αν δεις βιντεο με το HDR on,και τσεκαρισμένα Master sequence και Register hook.Θα κλαις...η διαφορά στην ποιότητά είναι χαοτική...Για αυτο τον θέλω.

Μάλιστα, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη τότε γιατί δεν βλέπω ταινίες στην συσκευή.. Αν έχει τόση σημασία για σε αυτό ώστε να είναι ανατρεπτικός παράγοντας για την αγορά του τότε φυσικά πάω πάσο :-)

• Απαντήσεις 773
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Έχει δοκιμάσει κανένας στο 9500 την καινούργια Γερμανική. ;

είδα κάποιον στην προηγούμενη σελίδα αλλά είναι η Γερμανική;

samsung is the winner

Παιδιά όσοι εχετε αγοράσει το 9500 το βρήκε κανένας Ελλάδα..?
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Παιδιά όσοι εχετε αγοράσει το 9500 το βρήκε κανένας Ελλάδα..?

Δεν υπάρχει πουθενά γιατί αν το φέρει κάποιο e-shop δεν θα έχει εγγύηση. Εγώ δουλεύω εξω σε χώρα που κυκλοφορεί μόνο αυτό. Έχω εγγύηση κανονικά αλλά ενα χρόνο όπως γίνεται παντού εκτός Ευρώπης.

Δυστυχώς θα έλθω τέλος Σεπτέμβρη διαφορετικά θα μπορούσα να σου φέρω ένα η να σου πουλήσω το δικο μου αν πάω τελικά στο Note3.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν υπάρχει πουθενά γιατί αν το φέρει κάποιο e-shop δεν θα έχει εγγύηση. Εγώ δουλεύω εξω σε χώρα που κυκλοφορεί μόνο αυτό. Έχω εγγύηση κανονικά αλλά ενα χρόνο όπως γίνεται παντού εκτός Ευρώπης.

Δυστυχώς θα έλθω τέλος Σεπτέμβρη διαφορετικά θα μπορούσα να σου φέρω ένα η να σου πουλήσω το δικο μου αν πάω τελικά στο Note3.

Σκέφτηκα και εγώ για νοτε (με εχυνος πάντα..) αλλά είδη,το υπάρχον με δυσκολεύει πολύ στο μέγεθος και στο βάρος...Πάντως αν μέχρι το Σεπτέμβρη δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη,θα σου πω μια και θα έρθεις.

Edited by arfi-gorgona

Σκέφτηκα και εγώ για νοτε (με εχυνος πάντα..) αλλά είδη,το υπάρχον με δυσκολεύει πολύ στο μέγεθος και στο βάρος...

Σκεψου ομως οτι το note3 θα καθεται καλυτερα στο χερι αν ακολουθησει την ιδια νοοτροπια διαστασεων με το s4.. και σιγουρα θα ειναι πιο λεπτο και πιο ελαφρυ :D

Σκεψου ομως οτι το note3 θα καθεται καλυτερα στο χερι αν ακολουθησει την ιδια νοοτροπια διαστασεων με το s4.. και σιγουρα θα ειναι πιο λεπτο και πιο ελαφρυ :D

Δεν ξέρω θα το δούμε αυτο..Πάντως το 4αρι μου κάθετε τέλεια στο χερι.Το νοτε πάλι αστα να πάνε...Αλλά γενικά είναι τηλεφωναρα..για αυτο και σκεφτομαι το νοτε 3 ακόμα..

Δεν ξέρω θα το δούμε αυτο..Πάντως το 4αρι μου κάθετε τέλεια στο χερι.Το νοτε πάλι αστα να πάνε...Αλλά γενικά είναι τηλεφωναρα..για αυτο και σκεφτομαι το νοτε 3 ακόμα..

Ειναι πολυ καλο, οντως.... εργαλειο πραγματικο... τωρα που δημιουργησε και target group, στο note3 υα γινει χαμος... μακαρι να βγει απροβληματιστο οπως το 2αρι...

παιδια πηρε ενα φιλος απο ενα μαγαζι μεταχειρισμενο ενα s4 και εχει αριθμο κατασκευης αυτο:JDQ39.I9505XXUBMF8 απο ποια χωρα ειναι ξερουμε και εγγυηση εχει?αυτος του ειπε οτι εχει αλλα το θεμα ειναι μηπως του το ειπε ετσι.

παιδια πηρε ενα φιλος απο ενα μαγαζι μεταχειρισμενο ενα s4 και εχει αριθμο κατασκευης αυτο:JDQ39.I9505XXUBMF8 απο ποια χωρα ειναι ξερουμε και εγγυηση εχει?αυτος του ειπε οτι εχει αλλα το θεμα ειναι μηπως του το ειπε ετσι.

Ρε παιδιά κάθε 10 ποστ τα ίδια λέμε.. Αν διαβάστε το "Συχνές ερωτήσεις" λέει ακριβώς πως να δεις από που είναι η συσκευή.. :)

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Φιλέ έχει ειπωθεί αρκετές φορες. Το 9500 δεν ήρθε ποτε επίσημα στην Ευρώπη σε καμια χώρα. Αυτό σημαίνει οτι δεν έχει εγγύηση αντιπροσωπείας, οτι και αν λέει το μαγαζί η ο πωλητής.

Είσαι σε λάθος θέμα. Εδώ μιλάμε για το Ι9500, o φίλος σου έχει το I9505. Εκτός αυτού, η ερώτησή σου έχει απαντηθεί στο επισημασμένο θέμα των Συχνών Ερωτήσεων (FAQ).

- Alex

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Γεια σε ολους.μετα απο σταματημα της συσκευης ενω εκανε update to imei αλλαξε σε generic ετσι δεν εχω προσβαση στο δικτυο .καμια λυση? εκανα ξανα φλασαρισμα αλλα τιποτα. :help::sick:
Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα

Γεια σε ολους.μετα απο σταματημα της συσκευης ενω εκανε update to imei αλλαξε σε generic ετσι δεν εχω προσβαση στο δικτυο .καμια λυση? εκανα ξανα φλασαρισμα αλλα τιποτα. :help::sick:

Μήπως εχεις κρατήσει back up τον Efs Folder ;;

Edited by Sol_Ballads

Δοκίμασες να του περάσεις μέσω odin μια firm και δεν έφτιαξε το πρόβλημα ...?

Edited by Sol_Ballads
Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Δοκίμασε να βάλεις το αρχικό modem η ολόκληρη την ROM μπάς και το επαναφέρει....

Edited by Sol_Ballads
Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

επιασα σημερα πρωτη φορα το 9500,η θερμοκρασια απλα δεν την νιωθεις με τιποτα ...καμια σχεσει με το 9505.λαγκ δεν ειδα πουθενα .νομιζω οτι ειναι αρκετα καλητερο.κριμα που δεν το εισαγουν κανονικα.αυτα προς το παρον ...συγκρινα το 9505 με το 9500 και τα δυο με τα τελεταια update.
Γιαννης

Δοκίμασε να βάλεις το αρχικό modem η ολόκληρη την ROM μπάς και το επαναφέρει....

Δοκίμασες να του περάσεις μέσω odin μια firm και δεν έφτιαξε το πρόβλημα ...?

Μήπως εχεις κρατήσει back up τον Efs Folder ;;

εβαλα μια προηγουμενη ρομ που ειχα και εφτιαξε τελικα ;) , αλλα ειναι διαφορετικο csc,αυτο παιζει κανενα ρολο ή δεν θα περνω ota updates? ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

Edited by Sol_Ballads
Επιτρέπεται μόνο 1 εικόνα

εβαλα μια προηγουμενη ρομ που ειχα και εφτιαξε τελικα ;) , αλλα ειναι διαφορετικο csc,αυτο παιζει κανενα ρολο ή δεν θα περνω ota updates? ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.

Αλλαξε το με αυτη την εφαρμογη απο το μαρκετ αν θες..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=el

Προσοχή κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων!

Edited by Sol_Ballads

επιασα σημερα πρωτη φορα το 9500,η θερμοκρασια απλα δεν την νιωθεις με τιποτα ...καμια σχεσει με το 9505.λαγκ δεν ειδα πουθενα .νομιζω οτι ειναι αρκετα καλητερο.κριμα που δεν το εισαγουν κανονικα.αυτα προς το παρον ...συγκρινα το 9505 με το 9500 και τα δυο με τα τελεταια update.

Το πήρες τελικά?

Θερμοκρασία ανεβάζει υπό συγκεκριμένες συνθήκες όπως όταν βρίσκεσαι σε χώρο με πολύ ζεστή και χρησιμοποιείς εφαρμογές ή παιχνίδια που απαιτούν φουλ cpu gpu.

Χαίρομαι που κάποιος άλλος πιστοποιεί όσα γράφω περί lag.

Βέβαια δεν λείπει η ψιλό καθυστέρηση στον Dialer όταν κλείνει.

Έχω ξαναγράψει ότι αυτό θα παραμείνει ακόμα και στο Note3 παρόλο τα 3 GBP ram.

Είναι βλακεία της Samsung. Πρέπει να γράψουν από την αρχή όλες τις δικές τους εφαρμογές και να τους κάνουν πιο ελαφρές.

Ειλικρινά έχω βαρεθεί την φιλοσοφία της. Διώχνει τους έμπειρους χρήστες και θα το μετανιώσει όπως ή HTC.

Έχει προσθέσει ένα σωρό βλακείες για να εντυπωσιάζει τους άσχετους.

Είναι λυπηρό να βλέπεις τις εφαρμογές τρίτων να ανοίγουν αστραπιαία εκμεταλλευόμενες το πολύ δυνατό hardware ενώ οι οι εφαρμογές τις Samsung παραμένουν όπως ήταν στο Siii και στο Note2.

Ίσως και χειρότερα βλέπε Συλλογή και κάμερα.

Γενικά το S4 ενώ είναι ένα πολύ γρήγορο smartphone, δεν το δείχνει πάτα μόνο στο browsing και στους εφαρμογές τρίτων.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

ναι Κωστα το πηρα τελικα.εγω για τις θερμοκρασιες το συγκρινο με το δικο μου το 9505 που ηταν αρκετα πιο πανω ...αυτο με το στησιμο και ολο το παιδεμα που το εκανα δεν το καταλαβα καθολου να ανεβαζει .

λανγκ πραγματικα τωρα δεν ξερω πιο παλια με τις αλλες ρομ δεν εχει καθολου,εκτος φυσικα απο αυτα που λες που εγω δεν τα θεωρω λανγκ.:)

Γιαννης

Καλορίζικο. Έχε υπ όψη σου ότι root μόνο με prerooted Rom διαφορικά no warranty.

Εγώ την πάτησα γιατί διάβασα τις εδώ οδηγίες που δεν ήταν ενημερωμένες και έγραφαν ότι μηδενίζει με triangle away όπως το 9505.

Όταν έχεις εντυπώσεις από θέμα αυτονομίας πες μας. Έχει ενδιαφέρον γιατί είχες το 505.

Καλορίζικο. Έχε υπ όψη σου ότι root μόνο με prerooted Rom διαφορικά no warranty.

Εγώ την πάτησα γιατί διάβασα τις εδώ οδηγίες που δεν ήταν ενημερωμένες και έγραφαν ότι μηδενίζει με triangle away όπως το 9505.

Όταν έχεις εντυπώσεις από θέμα αυτονομίας πες μας. Έχει ενδιαφέρον γιατί είχες το 505.

prerooted δεν εχω βρει ακομα.το ειδα αυτο με το triangle αλλα κατι λενε οτι θα το κανουν .

ναι θα κανω μερικους κυκλους με την μπαταρια και θα γραψω.παντος μου κανει εντυπωση το ποσο smooth ειναι!σημερα εβαλα την MG9.

Γιαννης

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9500)