kleanthis_cy Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 που μπορω να βρω συγκριτικο για Ι9500 με Ι 9505 το Ι9500 εχει LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 μοναδικο δεν ειναι υπαρχει και στην αγγλια ναι στις 599 λιρες http://www.ebay.co.uk/itm/261209327571?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 630 λίρες με τα μεταφορικά Να διορθώσω, δεν υπάρχει το 9500 στην Αγγλία. Ισχύουν κι εδώ τα ίδια με την Ελλάδα. Κανένας πάροχος δεν το δίνει, και αν τύχει και βρεθεί κάπου (κυρίως στο internet), είναι εισαγωγής από Ασία, και η Samsung αρνείται την εγγύηση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicpol1982 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 (edited) που μπορω να βρω συγκριτικο για Ι9500 με Ι 9505 το Ι9500 εχει LTE http://www.engadget.com/2013/05/06/samsung-galaxy-s4-octacore-review/ -ελάχιστες διαφορές από ότι φαίνεται τα 2..ίσως να μην αξίζει το ρίσκο.. άσε που το 600 θα έχει καλύτερη υποστήριξη από την κοινότητα, και όλα τα παιχνίδια είναι πλέον φτιαγμένα πάνω στο adreno 320 που έχουν όλα τα high end κινητά.. η διαφορά στα benchmarks είναι ελάχιστη.. Edited May 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Καλησπερα.Ρε παιδια ποιο ειναι το επισημο topic του Samsung Galaxy s4 GT-I9505; Ποιο ειναι ποιο καλο μοντελο το GT-I9500 η GT-I9505; Οσοι το πηρατε απο Κυπρο ποσο ηταν τα εξοδα αποστολης; Αν μπορειτε απαντηστε μου θελω να το παραγγειλω σημερα αλλα εχω μπερδευτει με τις 2 εκδοσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εχουμε πει τα εξης: Το ελληνικο και αυτο που βγαινει παντου στην Ευρωπη και με LTE ειναι το 9505. Το 9500 ΔΕΝ εχει ερθει και ουτε θα ερθει στην Ελλαδα. Στην Κυπρο αυτο που εχουν ειναι σχεδον σιγουρα παραεισαγωγη απο χωρες τις Ασιας. Αρα παιζει να μην εχει εγγυηση στην ευρωπη και να πρεπει να παει Ασια, οπως και απο οσο ξερω δεν στελνουν Ελλαδα αυτα τα μαγαζια της Κυπρου. Αυτα απο μενα. Αν κανω λαθος καπου ας διορθωσει οποιος θελει... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Εχουμε πει τα εξης: Το ελληνικο και αυτο που βγαινει παντου στην Ευρωπη και με LTE ειναι το 9505. Το 9500 ΔΕΝ εχει ερθει και ουτε θα ερθει στην Ελλαδα. Στην Κυπρο αυτο που εχουν ειναι σχεδον σιγουρα παραεισαγωγη απο χωρες τις Ασιας. Αρα παιζει να μην εχει εγγυηση στην ευρωπη και να πρεπει να παει Ασια, οπως και απο οσο ξερω δεν στελνουν Ελλαδα αυτα τα μαγαζια της Κυπρου. Αυτα απο μενα. Αν κανω λαθος καπου ας διορθωσει οποιος θελει... Ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι!!! Υπομονή μιας και η Ιταλία ειναι απο τις χωρες που θα το εισάγει κανονικά!!! Μαθαίνω οτι μεχρι το τελος του μηνα θα υπάρχει σε καταστηματα εκεί!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Δε νομίζω να εισαχθεί μόνο από μια ευρωπαϊκή χώρα και η οποία θα καταλάβει και όλη τη μερίδα του λέοντος των πωλήσεων.. Αν εισαχθεί από μια χώρα κανονικά(όχι ασιατικό), θα εισαχθεί και από άλλες σταδιακά! Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Παντως ετσι για την ιστορία ο seller απο αμερική σε ερωτηση αν ισχυει κανονικά η εγγυηση σε παγκοσμιο επίπεδο απαντησε πως ισχύει Q: Does it come with an international warranty??? A: Hi Carlos, yes it comes with international warranty, you can take it to any Samsung Service Center anywhere in the world and it would be covered there for 1 year, in Peru there is a Samsung services center. Hablamos español. Thanks Silvia Brosspc Show Less Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Δηλαδή με την International έχουμε 1 χρόνο και με την Ευρωπαϊκή 2 χρόνια . Δεν είναι κακός και ο ένας χρόνος φτάνει να μπορούσαμε να το τσεκάρουμε με την εδώ αντιπροσωπία ! Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Δηλαδή με την International έχουμε 1 χρόνο και με την Ευρωπαϊκή 2 χρόνια . Δεν είναι κακός και ο ένας χρόνος φτάνει να μπορούσαμε να το τσεκάρουμε με την εδώ αντιπροσωπία ! Αυτοί εδω δεν ξερουν τι τους γινεται... Τους πηρα και τους ρώτησα και δεν ειναι σίγουροι για τίποτα... Μάλλον - λογικά ... Τέτοιες απαντήσεις πήρα!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALIEN_3_ Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Αυτοί εδω δεν ξερουν τι τους γινεται... Τους πηρα και τους ρώτησα και δεν ειναι σίγουροι για τίποτα... Μάλλον - λογικά ... Τέτοιες απαντήσεις πήρα!!! Μάλιστα..... :mad: Παράθεση Θοδωρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημέρα σε όλους!! Εγώ ήμουν καρφωτος για One αλλά θα πάω στο i9500 μιας και εδώ έχει 510€ και το One το βρήκα σε ένα μόνο μαγαζί και 720€ (ευρωπαϊκό μάλιστα παρόλο που είμαι σε Αραβική χώρα).. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρουμε τι γίνεται με το root αφού δεν παίζει να μην το κάνω root και κάτι ακούω για κλειδώματα κτλ (απλά μπερδεύτηκα αν αυτό ισχύει για το 9500 ή το 9505).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλημέρα σε όλους!! Εγώ ήμουν καρφωτος για One αλλά θα πάω στο i9500 μιας και εδώ έχει 510€ και το One το βρήκα σε ένα μόνο μαγαζί και 720€ (ευρωπαϊκό μάλιστα παρόλο που είμαι σε Αραβική χώρα).. Απλά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρουμε τι γίνεται με το root αφού δεν παίζει να μην το κάνω root και κάτι ακούω για κλειδώματα κτλ (απλά μπερδεύτηκα αν αυτό ισχύει για το 9500 ή το 9505).. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2283485 Ευθύμη αν μιλάς για κλειδωμένο bootloader,τότε αυτό υπάρχει μόνο σε κάποιους αμερικάνους παρόχους.Αυτό που έγινε με το root είναι ότι η samsung κλείδωσε το root στους τελευταίους kernels.O supercurio έδωσε μια λύση (δες το link) και πιστεύω ότι και όταν γυρίσει ο CF θα το ξεπεράσουν.Root υπάρχει τόσο στο 9500 όσο και στο 9505 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παίδες μιας και είμαι Κύπριος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το οκτα υπάρχει στα καταστήματα Στεφανης σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Ενημερωτικά η τιμή ειναι 699 και 685 για τους κατόχους κάρτας Στεφανης.για την κάρτα ειναι μια απλή αίτηση που βασικά έχει σκοπό να ενημερώνει τους πελάτες για προσφορές κλπ και μπορεί να την έχει ο οποιοσδήποτε. Για περισσότερες πληροφοριες μπορείτε να ψάξετε μέσα στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Υπόψιν ότι δεν χρειάζεται να περάσει απο τελωνειο καθώς η Κύπρος ειναι στην Ευρώπη ,όσο για την εγγύηση απο την στιγμή που ο Στεφανης δίνει 2 χρόνια εγγύηση ειναι δικό του προβλημα πως θα το επιδιορθωσει το κινητο αλλα σίγουρα θα το διορθώσει. Απο ότι ξέρω όλα τα samsung κινητά τα έπαιρνε απο Γερμανία τώρα για το οκτα δεν ξέρω. Μέσα στα συν ειναι ότι πολλοί έλληνες εργάζονται στον στεφανη και μάλιστα αρκετοι έχουν διευθυντικες θέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παίδες μιας και είμαι Κύπριος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το οκτα υπάρχει στα καταστήματα Στεφανης σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Ενημερωτικά η τιμή ειναι 699 και 685 για τους κατόχους κάρτας Στεφανης.για την κάρτα ειναι μια απλή αίτηση που βασικά έχει σκοπό να ενημερώνει τους πελάτες για προσφορές κλπ και μπορεί να την έχει ο οποιοσδήποτε. Για περισσότερες πληροφοριες μπορείτε να ψάξετε μέσα στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Υπόψιν ότι δεν χρειάζεται να περάσει απο τελωνειο καθώς η Κύπρος ειναι στην Ευρώπη ,όσο για την εγγύηση απο την στιγμή που ο Στεφανης δίνει 2 χρόνια εγγύηση ειναι δικό του προβλημα πως θα το επιδιορθωσει το κινητο αλλα σίγουρα θα το διορθώσει. Απο ότι ξέρω όλα τα samsung κινητά τα έπαιρνε απο Γερμανία τώρα για το οκτα δεν ξέρω. Μέσα στα συν ειναι ότι πολλοί έλληνες εργάζονται στον στεφανη και μάλιστα αρκετοι έχουν διευθυντικες θέσεις. Σωστές παρατηρήσεις κάνεις φίλε μου και χαίρομαι γι αυτό... Πάντως μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα με την εδώ Samsung δεν μου απαντούν με σιγουριά για το θέμα της εγγύησης... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Παίδες μιας και είμαι Κύπριος θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το οκτα υπάρχει στα καταστήματα Στεφανης σε όλες τις πόλεις της Κύπρου. Ενημερωτικά η τιμή ειναι 699 και 685 για τους κατόχους κάρτας Στεφανης.για την κάρτα ειναι μια απλή αίτηση που βασικά έχει σκοπό να ενημερώνει τους πελάτες για προσφορές κλπ και μπορεί να την έχει ο οποιοσδήποτε. Για περισσότερες πληροφοριες μπορείτε να ψάξετε μέσα στην ιστοσελίδα του καταστήματος. Υπόψιν ότι δεν χρειάζεται να περάσει απο τελωνειο καθώς η Κύπρος ειναι στην Ευρώπη ,όσο για την εγγύηση απο την στιγμή που ο Στεφανης δίνει 2 χρόνια εγγύηση ειναι δικό του προβλημα πως θα το επιδιορθωσει το κινητο αλλα σίγουρα θα το διορθώσει. Απο ότι ξέρω όλα τα samsung κινητά τα έπαιρνε απο Γερμανία τώρα για το οκτα δεν ξέρω. Μέσα στα συν ειναι ότι πολλοί έλληνες εργάζονται στον στεφανη και μάλιστα αρκετοι έχουν διευθυντικες θέσεις. Σωστές παρατηρήσεις κάνεις φίλε μου και χαίρομαι γι αυτό... Πάντως μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα με την εδώ Samsung δεν μου απαντούν με σιγουριά για το θέμα της εγγύησης... Να σαι καλα για τις πληροφοριες AGIOS1977.Το ειχα δει στον STEPHANIS αλλα φοβηθηκα για την εγγυηση οπως λεει και ο @galanakop και ετσι πηρα το GT-I9505 τωρα ελπιζω να επραξα σωστα.Δεν βλεπω ομως πολυ κινηση στο νημα του S4 και με ανησυχει ισως να ειναι ακομα νωρις καθως δεν ξερω αν το εχουν αποκτησει ακομα πολλα ατομα ωστε να αρχισουν ερωτησεις και οι λυσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas1308 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 παιδια θα ερθει το 9500 σε ευρωπη η ακομα θα το περιμενουμε απο εξωτερικο απο αλλου γινεται να μας ερθει χωρις να δωσουμε 800 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 παιδια θα ερθει το 9500 σε ευρωπη η ακομα θα το περιμενουμε απο εξωτερικο απο αλλου γινεται να μας ερθει χωρις να δωσουμε 800 ? Δεν έχουν ανακοινωθεί τέτοια σχέδια. Στην Ευρώπη εισάγεται μόνο το 9505, κυρίως λόγω των παρόχων. Ίσως κάποια στιγμή να το φέρουν και το 9500, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι σύντομα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis999444 Δημ. May 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2013 http://www.newsbeast.gr/files/temp/A211EC18EE3F87AEFC979988DF5E06F1.jpg Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του Samsung Galaxy S4 Active Τα λαγωνικά του GSM Arena ξετρύπωσαν φωτογραφίες του Samsung Galaxy S4 Active. Αυτό σημαίνει δύο πράγματα: Πρώτον ότι το εν λόγω smartphone είναι υπαρκτό, και δεύτερον ότι η Samsung έχει βαλθεί να μας τρελάνει, με το πλήθος συσκευών που παρουσιάζει. Φυσικά, δεν γνωρίζουμε αν, πότε και σε ποιες αγορές θα κυκλοφορήσει το S4 Active, αλλά ελπίζουμε να έρθει και από τα μέρη μας. Πρόκειται για μια ανθεκτική στις κακουχίες -πιθανώς και αδιάβροχη- εκδοχή του Galaxy S4 και παρουσιάζει παρόμοια specs: Το ίδιο Snapdragon chipset, 2GB RAM και οθόνη 5 ιντσών στα 1080p. Δεν γνωρίζουμε αν η οθόνη είναι AMOLED τεχνολογίας, ενώ ξέρουμε ότι η κάμερα έχει υποβιβαστεί στο 8 megapixels. Παρόλα αυτά, το design του δείχνει πολύ πιο ενδιαφέρον σε σχέση με του flagship κινητού της κορεατικής εταιρείας: Διαθέτει μεταλλικό κέλυφος με ωραίες βίδες στην πλάτη, ενώ κάτω από την οθόνη παρατηρούμε τρία hardware πλήκτρα. To Samsung Galaxy S4 εθεάθη τόσο στη Νότια Κορέα, πατρίδα της Samsung, όσο και στην Κροατία. Δείχνει υπέροχο και σύντομα θα ξέρουμε πολλά περισσότερα γι' αυτό. http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/05/21/SamsungGalaxyS4Active2.jpg http://www.newsbeast.gr/files/1/2013/05/21/SamsungGalaxyS4Active3.jpg Παράθεση samsung is the winner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πατωντας το τετραγωνακι των εφαρμογων, σε βγαζει στον αντιστοιχο πινακα, πως αλλαζουμε θεση εκει στις εφαρμογες (π.χ. σε αλλη σελιδα)? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Τα 3 hardware keys με χαλάνε πολύ,το ένα πού έχει το s4 μου φτάνει,άσε πού δεν το χρησιμοποιώ καθώς ακόμα κι αυτό το ένα,με χαλάει. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Επειδή είμαι λίγο ψιλό άσχετος με Android στο s4 πως κάνω screenshot την οθόνη? Όπως ήταν στο iPhone power button και home button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Επειδή είμαι λίγο ψιλό άσχετος με Android στο s4 πως κάνω screenshot την οθόνη? Όπως ήταν στο iPhone power button και home button? Ναι, ενας ευκολος τροπος ειναι αυτος.Ο αλλος ειναι να περασεις,ακουμπωντας το χερι σου στη οθονη, την οθονη σε πλατος αφου ειναι ενεργοποιημενη η αντιστοιχη λειτουργια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Ναι, ενας ευκολος τροπος ειναι αυτος.Ο αλλος ειναι να περασεις,ακουμπωντας το χερι σου στη οθονη, την οθονη σε πλατος αφου ειναι ενεργοποιημενη η αντιστοιχη λειτουργια Το home button και power button στο S4 δεν πιανει..!!!! :( Τωρα αυτο που λες με την ενεργοποιημενη λειτουργια πως το κανω ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Το home button και power button στο S4 δεν πιανει..!!!! :( Τωρα αυτο που λες με την ενεργοποιημενη λειτουργια πως το κανω ??? Πιάνει αν τα κρατήσεις για 2 δευτερόλεπτα. Για το άλλο, απλά ενεργοποίησέ τα motion controls... είναι στο μενού των ρυθμίσεων Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts