LIB Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Καλημέρα σας.....όταν συνδέεσαι με το E-mail σου μέσα από το πεδίο Ρυθμίσεις είναι τικαρισμένα τα πεδία Ειδοποιήσεις - Ενεργοποιημένες & Προκαθορισμένος κανόνας: Ειδοποίηση για email?..... πρέπει να είναι επιλεγμένα και τα δύο....έλεγξε το και ενημέρωσε.... Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Μηπως εχει γεμισει το mailbox σου και δεν λαμβανεις καθολου μυνηματα? Γιατι εμενα γεμισε και δεν αδειαζε μονο του οπως παλια. Ετσι αναγκαζομαι και τα σβηνω χειροκινητα πλεον. Δεν ξερω αν σε εσας μολις γεμιζει αδειαζει μονο του το mailbox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Εάν επιλέξεις μέσα από τις ρυθμίσεις τις προτιμήσεις, εκεί σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τα εξής: Πλήρης Θυρίδα Διαγραφή μερικών παλαιών email για να δημιουργηθεί ελεύθερος χώρος για νέα Απόρριψη νέων email θέλετε να ειδοποιείστε στην περίπτωση αυτή; Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hcivil Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 ολα ειναι σωστα αλλα ειδοποιησεις δεν λαμβανω... Παράθεση ΕΙΤΕ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΕΙΤΕ ΒΡΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΛΕΥΚΟ ΤΟ ΓΙΑΣΕΜΙ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Ναι σωστα. Εχω κανει πολλες φορες την ρυθμιση αυτη. Αλλα παλι οταν γεμιζει δεν αδειαζει μονο του οπως παλια και ετσι χανω email Εσας λειτουργει η επιλογη? Εάν επιλέξεις μέσα από τις ρυθμίσεις τις προτιμήσεις, εκεί σου δίνεται η δυνατότητα να επιλέξεις τα εξής: Πλήρης Θυρίδα Διαγραφή μερικών παλαιών email για να δημιουργηθεί ελεύθερος χώρος για νέα Απόρριψη νέων email θέλετε να ειδοποιείστε στην περίπτωση αυτή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LIB Δημ. September 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2005 Εμένα μου λειτουργεί ανεξαρτήτου τι θα επιλέξω....όσο αφορά τον hcivil, μάλλον θα χρειαστεί να καλέσεις Cosmote, να ελέγξουν το account... Παράθεση ...Life Is Beautiful... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOPOKO Δημ. September 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2005 MHPOS EXEI KATAFEREI KANEIS NA FTIAXEI TO NEO SCRIPTAKI GIA TO MYCOSMOS GIA TO PROGRAMMA SMSSEND? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Καλημερα στο φορουμ.Ειμαι καινουριος στο θεμα.Με την αλλαγη της σελιδας mail.mycosmos.gr εχω καποια προβληματα-αποριες! 1)character encoding.δε βλεπει ελληνικα.Ασχετο ...στου πατερα μου ειναι στα αγγλικα.Επειδη δεν ελπιζω στα ελληνικα αφου εχω δοκιμασει ολα τα encodings,Πειτε μου σας παρακαλω πως να το γυρισω και το δικο μου στα αγγλικα????????? 2)sms μπορουμε να στελνουμε η το κοψανε? πειτε ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε με τη βλακεια που φτιαξανε... Ευχαριστω υ.γ χρησιμοποιω mozilla firefox.τον IE τον εχω βγαλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Καλημερα στο φορουμ.Ειμαι καινουριος στο θεμα.Με την αλλαγη της σελιδας mail.mycosmos.gr εχω καποια προβληματα-αποριες! 1)character encoding.δε βλεπει ελληνικα.Ασχετο ...στου πατερα μου ειναι στα αγγλικα.Επειδη δεν ελπιζω στα ελληνικα αφου εχω δοκιμασει ολα τα encodings,Πειτε μου σας παρακαλω πως να το γυρισω και το δικο μου στα αγγλικα????????? 2)sms μπορουμε να στελνουμε η το κοψανε? πειτε ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε με τη βλακεια που φτιαξανε... Ευχαριστω υ.γ χρησιμοποιω mozilla firefox.τον IE τον εχω βγαλει Διάβασε το φόρουμ λίγο πιό πίσω και θα βρείς απαντήσεις για όλα που ρωτάς!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Καλημερα στο φορουμ.Ειμαι καινουριος στο θεμα.Με την αλλαγη της σελιδας mail.mycosmos.gr εχω καποια προβληματα-αποριες! 1)character encoding.δε βλεπει ελληνικα.Ασχετο ...στου πατερα μου ειναι στα αγγλικα.Επειδη δεν ελπιζω στα ελληνικα αφου εχω δοκιμασει ολα τα encodings,Πειτε μου σας παρακαλω πως να το γυρισω και το δικο μου στα αγγλικα????????? 2)sms μπορουμε να στελνουμε η το κοψανε? πειτε ρε παιδια γιατι θα τρελαθουμε με τη βλακεια που φτιαξανε... Ευχαριστω υ.γ χρησιμοποιω mozilla firefox.τον IE τον εχω βγαλει Κακώς τον έχεις βγάλει τον ΙΕ διότι το νέο interface λειτουργεί άψογα μόνο με ΙΕ. Στον firefox δεν εμφανίζονται τα SMS. Διάβασε τα αρχικά ποστ όταν έγινε η αναβάθμιση για να καταλάβεις. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=946346#post946346 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Παιδια ειλικρινα χιλια ευχαριστω για τη γρηγορη ανταποκριση.Μετα απο 2 ωρες αναγνωσης του φορουμ κατατοπιστηκα.Η επανεγκατασταση λοιπον του ΙΕ ειναι μονοδρομος.Συγνωμη αν εγινα λιγο κουραστηκος και ρωτησα χιλιοειπωμενα πραγματα αλλα ειχα πελαγωσει(ακομα και στη σελιδα της cosmote esteila mail na fantasteite) και επισης στα μελη του forum τρεφω μεγαλη εκτιμηση και ειναι η πρωτη μου σκεψη στο θεμα υποστηριξη σε προβληματα. Και παλι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. September 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2005 Εγω εβαλα τον ie7 Καλος ειναι. Βαλτον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Εγω εβαλα τον ie7 Καλος ειναι. Βαλτον. Ok νικο.Μπορεις να μου δωσεις 1 λινκ για να τον κατεβασω? Ευχαριστω. τροποποιηση: βρηκα στο emule τον 7 αλλα ειναι εκδοση beta πειραζει? ασχετο ρε παιδια αλλα γιατι η ωρα του myphone παει λαθος.Τωρα ειναι 9.55!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Kατεβαστε τον Internet Εxplorer 7 απο εδω: http://www.lemoni.com/ie7b1.rar Τον εχω βαλει σε πολλα PC. Μπαινει ακομα κ σε μη γνησια windows. Σε ορισμενα. Ειναι πολυ καλος. Εχει tabs και πολλα αλλα. Κατεβαστε τον full. To mailbox μου στο mycosmos δεν αδειαζει αυτοματα οποια επιλογη και να διαλεξω. Τι να κανω? Σε ποιο τηλεφωνο να παρω στην Cosmote χωρις χρεωση απο καρτοκινητο για να τους πω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2005 Kατεβαστε τον Internet Εxplorer 7 απο εδω: http://www.lemoni.com/ie7b1.rar Τον εχω βαλει σε πολλα PC. Μπαινει ακομα κ σε μη γνησια windows. Σε ορισμενα. Ειναι πολυ καλος. Εχει tabs και πολλα αλλα. Κατεβαστε τον full. To mailbox μου στο mycosmos δεν αδειαζει αυτοματα οποια επιλογη και να διαλεξω. Τι να κανω? Σε ποιο τηλεφωνο να παρω στην Cosmote χωρις χρεωση απο καρτοκινητο για να τους πω? 1313 νομίζω είναι η εξυπηρέτηση χωρίς χρέωση για καρτοκινητό Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOS PARTY Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Νομιζω εχουν βαλει χρεωση στο 1313.Υπαρχει αλλο νουμερο χωρις χρεωση? Κατεβασε κανεις το ie7? Εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Νομιζω εχουν βαλει χρεωση στο 1313.Υπαρχει αλλο νουμερο χωρις χρεωση? Κατεβασε κανεις το ie7? Εντυπωσεις? Βάλαν χρέωση στο 1313; :w00t: Πότε έγινε πάλι αυτό; Δοκίμασα να κατεβάσω τον ΙΕ (από αλλού) και μου βγάζει λάθος στην γλώσσα επειδή προφανώς είναι αγλλική και εγώ έχω ήδη ελληνικό προεγκατεστημένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Βάλαν χρέωση στο 1313; :w00t: Πότε έγινε πάλι αυτό; Δοκίμασα να κατεβάσω τον ΙΕ (από αλλού) και μου βγάζει λάθος στην γλώσσα επειδή προφανώς είναι αγλλική και εγώ έχω ήδη ελληνικό προεγκατεστημένο... Το 1313 τώρα και κάποιους μήνες έχει χρέωση 10 λεπτά ανα τηλεφώνημα όση διαρκεια και αν έχει αυτό!! Αλήθεια τι λέει ο Internet Explorer 7?? Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 Το 1313 τώρα και κάποιους μήνες έχει χρέωση 10 λεπτά ανα τηλεφώνημα όση διαρκεια και αν έχει αυτό!! Αλήθεια τι λέει ο Internet Explorer 7?? Ε εντάξει ρε Νίκο (PARTY) τότε, σιγά τη χρέωση. :rolleyes: Όπως είναι και στη Βόνταφον. 10λεπτάκια ανά κλήση. Σε μένα δεν εγκαθίσταται πάντως ο ΙΕ7. Μου βγάζει σφάλμα. Ας περιμένουμε καλύτερα την full version και όχι τις beta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonas Δημ. October 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2005 paidia help! eimai melos se ena group tou yahoo kai exw balei ta e-mails na erxontai sth dieuthunsh mou sto mycosmos! Apo ton ioulio pou ekane thn anabathmish h cosmote exw problhma! to 30% twn mail erxontai se kinezika akatalabistika enw prin thn anabathmish den eixa kanena apolytws problhma! ti mporw na kanw? mporei na me bohthisei kapoios?euxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icm Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 To mailbox μου στο mycosmos δεν αδειαζει αυτοματα οποια επιλογη και να διαλεξω. Τι να κανω? Σε ποιο τηλεφωνο να παρω στην Cosmote χωρις χρεωση απο καρτοκινητο για να τους πω? Έχεις ακόμα το πρόβλημα; Το καλύτερο θα ήταν να πάρεις στο Customer Care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icm Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 paidia help! eimai melos se ena group tou yahoo kai exw balei ta e-mails na erxontai sth dieuthunsh mou sto mycosmos! Apo ton ioulio pou ekane thn anabathmish h cosmote exw problhma! to 30% twn mail erxontai se kinezika akatalabistika enw prin thn anabathmish den eixa kanena apolytws problhma! ti mporw na kanw? mporei na me bohthisei kapoios?euxaristw Αυτό είναι πρόβλημα που δεν μπορούν να λύσουν στο forum. Αυτό συνήθως οφείλεται στο ότι το εισερχόμενο μήνυμα έχει λάθος encoding (λέει ότι είναι Αγγλικά και το περιεχόμενο είναι Ελληνικά). Το καλύτερο είναι να ενημερώσεις το Customer Care. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csynt Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Γειά.. Δεν μπορώ να στείλω e-mail σε mycosmos τόσο απο το yahoo.com όσο και απο το gmail.com.. όλα έπιστρέφουν πίσω.. --- This is an automatically generated Delivery Status Notification Delivery to the following recipient failed permanently: .....@mycosmos.gr Technical details of permanent failure: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 12): 550 5.7.1 Requested action not taken: message refused --- ξέρει κανείς αν το mycosmos, έχει μπλοκάρει εισερχόμενα απο yahoo/gmail? Ευχαριστώ, chris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 Γειά.. Δεν μπορώ να στείλω e-mail σε mycosmos τόσο απο το yahoo.com όσο και απο το gmail.com.. όλα έπιστρέφουν πίσω.. --- This is an automatically generated Delivery Status Notification Delivery to the following recipient failed permanently: .....@mycosmos.gr Technical details of permanent failure: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 12): 550 5.7.1 Requested action not taken: message refused --- ξέρει κανείς αν το mycosmos, έχει μπλοκάρει εισερχόμενα απο yahoo/gmail? Ευχαριστώ, chris Μέσω outlook express εννοείς έτσι; To είχα πάθει κι εγώ, θέλει κάποιες αλλαγές στις ρυθμίσεις. Αν εξακολουθεί το πρόβλημα κάνε ένα search στο google με τα στοιχεία pop3, smtp settings yahoo και gmail αντίστοιχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csynt Δημ. October 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2005 ευχαριστώ, αλλά για την ακρίβεια, στέλνω απο web και όχι απο το outlook... πάντος δείχνει σαν να τα μπλοκάρει ο server της mycosmos... να συμπληρώσω οτι σε άλλα domain μπορώ να στείλω κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts