Sovjohn Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 Ε δε νομίζω...γιατί η οτενέτ δίνει ακόμα free sms έστω και αν είναι μόνο για συνδρομητές... Μακάρι να πει όμως ότι αν θέλετε παραπάνω από 10 την ημέρα, είναι χρεώσιμα! Θα ήταν κάτι καλό για όποιον θέλει να στέλνει...από το keyboard ;) (και φυσικά με χαμηλότερη του κανονικού SMS χρέωση...) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2005 μακάρι να γίνει κάτι καλό.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adompros Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Πόσο καιρό θα τους πάρει για να δούμε τι μας ετοιμάζουν? Ετοιμάζουν άραγε αναβάθμιση στις υπηρεσίες ή αναβάθμιση στις χρεώσεις? Ελπίζω για το καλύτερο.... Παράθεση η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Wirelessly posted (Mozilla/4.08 (SmartPhone; Symbian OS-Series60/1.03) NetFront/3.2) kai dhladh ola ta eiserxomena email xanonte? Krima gamwto,kai perimena simantika emails.. Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 λειτουργει με νεο Interface....αλλα τα Free sms πηγαν περιπατο... τελος :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanish1 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παιδιά μπαίνω στο site αλλα απο το Outlook Express δεν μπορώ να κατεβάσω τα email μου!! Παράθεση Τα πάντα για τον ερασιτέχνη αγρότη!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Ωραία "αναβάθμιση"! Ήθελα να ξέρω, πληρώνεται καλά όποιο "αστέρι" είναι υπεύθυνο για το "σχεδιασμό" της "νέας" σελίδας; Δείτε και γελάστε. http://img42.echo.cx/img42/7728/mycosmosfoxfox1nj.th.png http://img299.echo.cx/img299/2725/mycosmosfoxie3kp.th.png http://img299.echo.cx/img299/6681/mycosmosieout2ef.th.png http://img42.echo.cx/img42/4015/mycosmosiein1rc.th.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Yay! Τα Free SMS όχι μόνο δεν εξαφανίστηκαν, αλλά έγιναν και πιο έυκολα στη χρήση τους!! Απλά πατάς SMS κάτω αριστερά μόλις κάνεις login! Bravo! Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csd Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Δεν λειτουργεί POP/SMTP, δεν λειτουργεί σωστά με άλλους browsers πλην IE κι εσύ κοιτάς την ευκολία στα SMS; Αχ, ξύλο θέλεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrem3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Δεν λειτουργεί POP/SMTP, δεν λειτουργεί σωστά με άλλους browsers πλην IE κι εσύ κοιτάς την ευκολία στα SMS; Αχ, ξύλο θέλεις! :) δουλευει και με firefox αρκει να έχεις βάλει σαν γλώσσα τα ελληνικα. Παρόλα αυτά έχει πιο απλό interface και όχι με όλες τις επιλογές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 α) Δεν χρησιμοποιώ Firefox για κύριο browser, Maxthon is my love :) β) Δεν θέλω POP/SMTP από το mycosmos, γιατί... γ) Δεν χρησιμοποιώ σαν email το mycosmos (εδώ και χρόνια). Όταν κάποτε το είχα κάνει, δεν έστελνε email στο μισό παγκόσμιο Internet, οπότε δεν υπήρχε και λόγος... Οπότε... δ) Παρόλο που φεύγω από την Cosmopote, τα free SMS τους είναι ένα ωραίο κίνητρο για να έχει κανείς σύνδεση εκεί :) Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Παιδια ειδατε (επιτελους) το ανανεωμενο site του Mycosmos??? Ακομα τα αποθηκευμενα e-mail δεν εχουν ανεβει αλλα συμφωνα με τον admin αυτο θα γινει συντομα... Αντε να δουμε και τι βελτιωσεις εγιναν....οχι μονο εμφανησιακα... :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Πωπω το νεο look ειναι ολα τα λεφτα εεε! Αψογη αντιγραφη MS Outlook 2003! Με firefox που το ειδα δεν εχει καμια σχεση η εμφανιση απο οτι με internet explorer μιας και λειπουν τα sms και το μενου ειναι αστα να πανε. Αλλα με ιντερνετ εξπλορερ ειναι ολα τα λεφτα!!!! :D :D :D Μπραβο ρε Κοσμοτε... εχεις αρχισει και γινεσαι ανθρωπος τελικα! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Στην αρχή τα έπαιξα που μπήκα με firefox αλλά μετά με ΙΕ είναι τζιτζι !άντε να το φτιάξουνε !συμπαθητικό είναι μπορώ να πω !και τα sms’s είναι πιο εύχρηστα με τη τωρινή μορφή του κατάλογου ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 σε opera 8.01 τι κάνω για να το δώ;.. ΤΗΝΧ :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 HTTP/1.0 503 Service Unavailable Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Το νέο webmail είναι όλα τα λεφτά! Outlook web access, ακριβώς σαν το outlook, ελάχιστα πιο αργό. Έχει και επιλογή να ζητήσεις να γίνει η μεταφορά του inbox σου πιο γρήγορα όπως λέει το αρχικό mail που λαμβάνεις! Επιτέλους έγινε! Και τώρα τρώει τη σκόνη του το κοκκινωπό vf mail !!! Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 OK it works.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 τελικά μπήκα αλλά δεν μπορώ να γράψω SMS.. τι γίνεται.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takissam Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 τελικά μπήκα αλλά δεν μπορώ να γράψω SMS.. τι γίνεται.. Αποτι φαινεται το lay out της σελιδες εμφανιζεται σωστα μονο με τον Internet Explorer.... Με τους υπολοιπους browsers δεν εμφανιζονται διαφορες λειτουργιες..οπως πχ τα SMS. Αρνητικο!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 εγώ πάντος το δουλέυω μια χαρά μέσω του ΙΕ ! Παράθεση Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giocha Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Για το νέο interface της υπηρεσίας MYCOSMOS έχω ν πω το εξής.... ΕΙΝΑΙ MS OUTLOOK... Η Cosmote χρησιμοποιεί MS EXCHANGE SERVER για το POP και το SMTP, δηλαδή για mail server. Προϊόν της Microsoft... και θα μπορούσα να πω πολύ ακριβό... Διότι για κάθε user (π.χ. 697???????) χρειάζεται να πληρώνεις πολλά λεφτά ετησίως (πάνω από 30 με ευρώ) για να έχεις την άδεια.... Α, ρε Microsoft.... από παντού αρπάζεις.... Κάλά, αυτοί στην Cote χάθηκε ο κόπος να βάλουνε έναν linux mail server, που θα τους κόστιζε τζάμπα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parapara Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Όχι... εκεί ειναι και τα free sms. :) Το δοκίμασα 2 φορές... δεν μου ήρθε ακόμα sms... Αλλά είναι πρώτη μέρα... υπομονή. Και λέει ότι τα παλιά email θα ξαναέρθουν σύντομα. Συμπληρώνεις φόρμα αν θες να έρθουν πιο γρήγορα. Όλα super!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 Mε opera με τπτ.. ας δοκιμάσει κάποιος.. όταν μπαίνεις μόνο με ΙΕ κάποιος έχει πληρωθεί μάλλον για τα στοιχεία σου.. ή τουλάχιστον σε παρακολουθεί.. Gmail.. :( σε Voda με Opera μπαίνεις;.. ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2005 καλά η Voda τα χρεώνει κανονικά σαν να τα έστελνες από το κινητό.. :( Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts