ntinoscrypton Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ποσο καιρο πιστευετε οτι θα παρει αμα το στειλω? Θα μου αλλαξουν πλακετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Maximum 37.3° πηγαίνει σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό και σε χώρα με μεγαλύτερες θερμοκρασίες απο την Ελλάδα. Μπορείς να το βάζεις απο οποιοδήποτε ποσοστο. Το καλύτερο είναι όχι κάτω απο 5% και όχι πανω απο 80%. στο 15% το έβαλα να φορτίζει και η θερμοκρασί του ήτανε 32c δωματίου είχα 26c τώρα είναι 87% και η θερμοκρασία του 44.5c φυσιολογικό είναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 Ποσο καιρο πιστευετε οτι θα παρει αμα το στειλω? Θα μου αλλαξουν πλακετα? Ντινο στην σμαρτεκ το στελνεις το παραλαμβανουν την αλλη μερα το φτιαχνουν η την ιδια μερα η την επομενη το πρωι και το στελνουν κατευθειαν.3-4 μερες μαξ. θα μεινεις χωρις κινητο. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 στο 15% το έβαλα να φορτίζει και η θερμοκρασί του ήτανε 32c δωματίου είχα 26c τώρα είναι 87% και η θερμοκρασία του 44.5c φυσιολογικό είναι??? χωρίς να κάνεις τιποτα άλλο;;; μόνο φόρτιση;;; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 (edited) χωρίς να κάνεις τιποτα άλλο;;; μόνο φόρτιση;;; είναι ανοιχτό απλά βλέπω την θερμοκρασία κάπου κάπου όλα κλειστά πολύ είναι ???? max 44.9c τώρα αρχίζει και πέφτει και παρατήρησα κάτι ακόμα ενώ έχει φόρτιση πλήρως 100% το κόκκινο λαμπάκι εξακολουθεί να ανάβει κόκκινο για αρεκετοί ώρα Πριν το βάλω να φορτίσει θερμοκρασία δωματίου 26-30c το κινητό είχε 32c [ATTACH]35337[/ATTACH][ATTACH]35338[/ATTACH][ATTACH]35339[/ATTACH][ATTACH]35340[/ATTACH][ATTACH]35341[/ATTACH] Είναι φυσιολογικό αυτό??? 44.9 πήγε max μετά άρχισε να πέφτει υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι φυσιολογικό να πηγαίνει 45c η μπαταρία όταν φορτίζει ? Edited August 27, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ντινο στην σμαρτεκ το στελνεις το παραλαμβανουν την αλλη μερα το φτιαχνουν η την ιδια μερα η την επομενη το πρωι και το στελνουν κατευθειαν.3-4 μερες μαξ. θα μεινεις χωρις κινητο.Σευχαριστω πολυ Γιαννη! Ναι οντως ειναι πολυ γρηγοροι στο σερβις τους το εχω ξανα στειλει και μεσα σε μια μερα το εφτιαξαν και το εστειλαν! Θα μιλησω ααριο μαζι τους να δω τι θα πουν και αυτοι γιατι το κινητο μου εχει καψες !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Σευχαριστω πολυ Γιαννη! Ναι οντως ειναι πολυ γρηγοροι στο σερβις τους το εχω ξανα στειλει και μεσα σε μια μερα το εφτιαξαν και το εστειλαν! Θα μιλησω ααριο μαζι τους να δω τι θα πουν και αυτοι γιατι το κινητο μου εχει καψες !! ναι φιλε και εμεις ειχαμε στειλει ενα s3 και σε 3 μερες ηταν πισω!στειλτο θα το κανουν φιλε κατι εχει το δικο σου στανταρ. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Πριν το βάλω να φορτίσει θερμοκρασία δωματίου 26-30c το κινητό είχε 32c [ATTACH]35337[/ATTACH][ATTACH]35338[/ATTACH][ATTACH]35339[/ATTACH][ATTACH]35340[/ATTACH][ATTACH]35341[/ATTACH] Είναι φυσιολογικό αυτό??? 44.9 πήγε max μετά άρχισε να πέφτει υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι φυσιολογικό να πηγαίνει 45c η μπαταρία όταν φορτίζει ? μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εδώ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εδώ???? Αν ανεβάζει θερμοκρασία κατά τη φόρτιση βγάλε τη μπαταρία και σκούπισε τα pins με ένα στεγνό πανάκι και έλεγξε το, 2ον κάνε μια πλήρη φόρτιση μέσω pc θα πάρει πολύ ώρα αλλά εσύ απλά θα δεις αν ανεβάζει θερμοκρασία και εκεί, Εάν σε έντονη χρήση (παίξε ένα game) δεν ανεβαίνει τόσο όσο σε φόρτιση! Τότε έχει πρόβλημα το καλώδιο usb or η θύρα μικρόusb της συσκευής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alma1 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 (edited) Αν ανεβάζει θερμοκρασία κατά τη φόρτιση βγάλε τη μπαταρία και σκούπισε τα pins με ένα στεγνό πανάκι και έλεγξε το, 2ον κάνε μια πλήρη φόρτιση μέσω pc θα πάρει πολύ ώρα αλλά εσύ απλά θα δεις αν ανεβάζει θερμοκρασία και εκεί, Εάν σε έντονη χρήση (παίξε ένα game) δεν ανεβαίνει τόσο όσο σε φόρτιση! Τότε έχει πρόβλημα το καλώδιο usb or η θύρα μικρόusb της συσκευής. το κινητό το πήρα την παρασκευή από e-shop μήπως να το έστελνα πίσω? και όταν το πήρα είχε μια ταινία κομμένη πήρα τηλέφωνο και samsung μου είπανε η πρώτες 3-4 φόρτισης ανεβάζει λίγο παραπάνω θερμοκρασία μέχρι να στρώσει η μπαταρία Edited August 27, 2013 by alma1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 το κινητό το πήρα την παρασκευή από e-shop μήπως να το έστελνα πίσω? και όταν το πήρα είχε μια ταινία κομμένη Λοιπόν το e-shop έχει DOA, αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά? Τότε πήγαινετο πίσω για αντικατάσταση, απλά να ξέρεις ότι θα πρέπει να αναφέρεις κάποιο πρόβλημα (αυτό με την ταινία, θα έπρεπε να μην αποδεχτείς τη παραλαβή!) Ναι έτσι είναι, ή φόρτιση δεν είναι καν πρόβλημα!!! Αν το τηλέφωνο δεν έχει πρόβλημα (οθόνη - κάμερα - σήμα) κάτσε να το χαρείς και μη αγχώνεσαι τσάμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 ναι φιλε και εμεις ειχαμε στειλει ενα s3 και σε 3 μερες ηταν πισω!στειλτο θα το κανουν φιλε κατι εχει το δικο σου στανταρ.Γιαννη μιλησα μαζι τους και μου ειπαν να το στειλω επισης τους ρωτησα ποτε θα ειναι ετοιμο και μου ειπαν απο την ημερα παραλαβης μεσα σε 3 μερες! Αυριο το στελνω! Λες να αλλαξουν πλακετα? Η θα μου δωσουν καινουργιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Γιαννη μιλησα μαζι τους και μου ειπαν να το στειλω επισης τους ρωτησα ποτε θα ειναι ετοιμο και μου ειπαν απο την ημερα παραλαβης μεσα σε 3 μερες! Αυριο το στελνω! Λες να αλλαξουν πλακετα? Η θα μου δωσουν καινουργιο? καινουριο δυσκολα ...αλλα ολα παιζουν .τους ειπες ακριβως τη κανει ?να τα γραψεις και σε ενα χαρτακι αναλυτικα οταν το στειλεις. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 καινουριο δυσκολα ...αλλα ολα παιζουν .τους ειπες ακριβως τη κανει ?να τα γραψεις και σε ενα χαρτακι αναλυτικα οταν το στειλεις.Ναι τους ειπα απλος ηταν ενα παλικαρι που μου εκανε και χαρη που μου μιλησε, μου ειπε τι θελει και μου ειπε για το χαρτακι οποτε θα τα γραψω και ο θεος βοηθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ναι τους ειπα απλος ηταν ενα παλικαρι που μου εκανε και χαρη που μου μιλησε, μου ειπε τι θελει και μου ειπε για το χαρτακι οποτε θα τα γραψω και ο θεος βοηθος. δεν θα εχεις προβλημα ειναι το καλητερο σερβις στην ελλαδα. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 είναι ανοιχτό απλά βλέπω την θερμοκρασία κάπου κάπου όλα κλειστά πολύ είναι ???? max 44.9c τώρα αρχίζει και πέφτει και παρατήρησα κάτι ακόμα ενώ έχει φόρτιση πλήρως 100% το κόκκινο λαμπάκι εξακολουθεί να ανάβει κόκκινο για αρεκετοί ώρα Πριν το βάλω να φορτίσει θερμοκρασία δωματίου 26-30c το κινητό είχε 32c [ATTACH]35337[/ATTACH][ATTACH]35338[/ATTACH][ATTACH]35339[/ATTACH][ATTACH]35340[/ATTACH][ATTACH]35341[/ATTACH] Είναι φυσιολογικό αυτό??? 44.9 πήγε max μετά άρχισε να πέφτει υπάρχει κάποιο πρόβλημα είναι φυσιολογικό να πηγαίνει 45c η μπαταρία όταν φορτίζει ? Mια χαρατα βλεπω τα screenshots φυσιολογηκοτατα!!Μην ασχολησε τοσο με λεπτομεριες κοιτα να χαρεις την συσκευη σου.Γιατι να μπλεκεις με αντικαταστασεις αναμονες κτλ και ποιος σου λεει οτι το επομενο δεν θα εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα οχι σαν αυτα που περιγραφεις που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!:) Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majin Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Εχω και εγω προβλημα με την υπερθερμανση...λογο δουλειας μιλαω πολλες ωρες την ημερα το εχω εδω και 6 μερες και ειναι απιστευτο οτι μετα απο μιση ωρα χρησεις και καιγεται η οθονη...να το στειλω πισω η υπαρχει τροπος να το διορθωσω εγω απο μονος μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Εχω και εγω προβλημα με την υπερθερμανση...λογο δουλειας μιλαω πολλες ωρες την ημερα το εχω εδω και 6 μερες και ειναι απιστευτο οτι μετα απο μιση ωρα χρησεις και καιγεται η οθονη...να το στειλω πισω η υπαρχει τροπος να το διορθωσω εγω απο μονος μου... Επειδή και εγώ το χρησιμοποιώ στην δουλειά, σε κλήσεις δεν ανεβάζει θερμοκρασίες, αν έχεις 4g αυτό είναι το πρόβλημα! Εγώ το συνήθισα!!! (μόνο με χρήση και όχι απλώς ανοιχτό!) Αν έχεις αναβαθμίσει σε mga (αφού το έχεις 6 μερες) θα πρότεινα να κάνεις factory reset Καμιά φορά ένα απλό restart λύνει αρκετά προβλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
majin Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δεν εχω 4g ανοιχτό...εγω ξερω ότι το s3 του έπινα το αίμα και δεν έκαιγε τόσο όσο αυτό...από εκεί και πέρα είναι καλό τελικά να κάνουμε την αναβάθμιση η όχι γιατί μίλησες για επαναφορά εργοστασιακον ρυθμίσεων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δεν εχω 4g ανοιχτό...εγω ξερω ότι το s3 του έπινα το αίμα και δεν έκαιγε τόσο όσο αυτό...από εκεί και πέρα είναι καλό τελικά να κάνουμε την αναβάθμιση η όχι γιατί μίλησες για επαναφορά εργοστασιακον ρυθμίσεων... Αν κατάλαβα καλά δεν έχεις κάνει την αναβάθμιση? Σε αυτή την περίπτωση, ναι πρέπει να την κάνεις (ουσιαστικά είναι και το μόνο πρόβλημα που λύνει "θερμοκρασία") Επαναφορά κάνουμε μετά από update για καλύτερη απόδοση της ρομ και της συσκευής. Το s3 δεν είχε θέμα με θερμοκρασίες! αλλά είχε αλλά θεματακιά πολύ ποιο σοβαρά!!! Βάλε την MGA και θα εξαλειφθεί το πρόβλημα, αν μετά από το update συνεχίζει να ανεβάζει θερμοκρασία!!! Τότε πρέπει να το πας για έλεγχο. Με κλειστό το 4g και που σίγουρα δεν παίζεις παιχνίδια, (ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Δεν εχω 4g ανοιχτό...εγω ξερω ότι το s3 του έπινα το αίμα και δεν έκαιγε τόσο όσο αυτό...από εκεί και πέρα είναι καλό τελικά να κάνουμε την αναβάθμιση η όχι γιατί μίλησες για επαναφορά εργοστασιακον ρυθμίσεων... Το S3 δεν ειχε snapdragon όμως. :) Αποδεδειγμενα πλέον ο Octa ανεβάζει λιγότερο αλλά και παλι ειναι λίγο πιο πάνω από το S3. Προσωπικά δεν εχω δει ποτε θερμοκρασία cpu πανω απο 47° ουτε καν μετα απο απανωτά Antutu benchmarks. Δεν χρησιμοποιώ όμως το κινητό μου για βαριά παιχνίδια. Η γνώμη μου είναι ότι ευθύνεται η οθόνη. Θα το μάθουμε όταν κυκλοφορήσει το Note3. Αν ζεσταινεται κι αυτό τότε σίγουρα φέρει ευθύνη η foul HD. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Φιλε πλακα μας κανεις(φιλικα παντα)δεν το εχεις δει πανω απο 47??????????στην καταψυξη το εχεις???πχ αυτη την στιγμη μονο wifi ανοικτο αυτοματη φωτ. και εξοικ. Ενερ. Και εχω 52 χωρις τιποτα δηλαδη εχω να το δω κατω απο 47 απο τον μαιο πριν πιασουν οι ζεστες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Φιλε πλακα μας κανεις(φιλικα παντα)δεν το εχεις δει πανω απο 47??????????στην καταψυξη το εχεις???πχ αυτη την στιγμη μονο wifi ανοικτο αυτοματη φωτ. και εξοικ. Ενερ. Και εχω 52 χωρις τιποτα δηλαδη εχω να το δω κατω απο 47 απο τον μαιο πριν πιασουν οι ζεστες... Μην ξεχνας οτι εχει το 9500... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Φιλε πλακα μας κανεις(φιλικα παντα)δεν το εχεις δει πανω απο 47??????????στην καταψυξη το εχεις???πχ αυτη την στιγμη μονο wifi ανοικτο αυτοματη φωτ. και εξοικ. Ενερ. Και εχω 52 χωρις τιποτα δηλαδη εχω να το δω κατω απο 47 απο τον μαιο πριν πιασουν οι ζεστες... Δες εδώ μετά από 23' λεπτά συνεχόμενου browsing με 3g που αυξάνει την θερμοκρασία. Ο Octa αντιδρά πολύ καλύτερα στην θερμοκρασία. Απο τον καιρό των HTC Diamond, HTC HD θυμάμαι τους Quallcom να ανεβάζουν υπερβολικά. http://img843.imageshack.us/img843/8438/cy67.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 πως βλεπετε θερμοκρασιες? πατησα το *#0228# που αναφερεται στις πρωτες σελιδες και μου βγαινουν ολα μηδενικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts