Jump to content

[S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης

teo_notis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Note 2 : Δεν καταλαβαινει τιποτα. Ελαχιστη αυξηση της θερμοκρασίας που γινεται οριακα αντιληπτη

Aυτη ειναι η αληθεια και η πραγματικοτητα!!

Επισης συμφωνω απολυτα με τις παρατηρησεις σου για s4-one ;)

• Απαντήσεις 621
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aυτη ειναι η αληθεια και η πραγματικοτητα!!

Επισης συμφωνω απολυτα με τις παρατηρησεις σου για s4-one ;)

Μα τα ειχα και τα 3 κατά σειρα, καταγραφω την πραγματικοτητα...

Εσείς που τα έχετε κάνει root γιατί δεν δοκιμάζεται με καθαρές aosp να δείτε αν τελικά είναι θέμα software;
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

λοιπόν σήμερα το πείρα από το παιδί το εκανα root δοκίμασα για αρχή μια aokp rom έτρεχε αρκετά καλύτερα (πολύ καλύτερα μπορ να πω) αλλά το θέμα με την υπερθέρμανση μιας από τα ίδια (ίσος ελάχιστα καλύτερο σε απλό browsing

μετά έβαλα εναν kernel που υποστηρίζει πείραγμα στο clock και voltage κατέβασα το clock στο 1,2 ghz max και κατέβασα λίγο το voltage

εκανα ενα benchmark test με το antutu πριν εβγαζα 2400 κάτι τώρα εβγαζε 16000 κάτι μεν αλλά δεν ζεσταινόταν μια σε 4g βέβαια υπήρχε ένα ζέσταμα........ δλδ πλέον μόνο σε 4g ζεσταίνονταν...... το έδωσα πίσω στο παιδί του είπα να μην βάζει ποτέ 4g να είναι σε 3g και καθάρισε κινιτακι είναι κρύο κρύο και ας αποδίδει λιγότερα

λοιπόν σήμερα το πείρα από το παιδί το εκανα root δοκίμασα για αρχή μια aokp rom έτρεχε αρκετά καλύτερα (πολύ καλύτερα μπορ να πω) αλλά το θέμα με την υπερθέρμανση μιας από τα ίδια (ίσος ελάχιστα καλύτερο σε απλό browsing

μετά έβαλα εναν kernel που υποστηρίζει πείραγμα στο clock και voltage κατέβασα το clock στο 1,2 ghz max και κατέβασα λίγο το voltage

εκανα ενα benchmark test με το antutu πριν εβγαζα 2400 κάτι τώρα εβγαζε 16000 κάτι μεν αλλά δεν ζεσταινόταν μια σε 4g βέβαια υπήρχε ένα ζέσταμα........ δλδ πλέον μόνο σε 4g ζεσταίνονταν...... το έδωσα πίσω στο παιδί του είπα να μην βάζει ποτέ 4g να είναι σε 3g και καθάρισε κινιτακι είναι κρύο κρύο και ας αποδίδει λιγότερα

Το 2400 που γραφεις μαλλον ηθελες να γραψεις 24000...παντως το 16000 ειναι λιγο...αφηστε ρε το 4g(εγω αναγκαστικά το αφηνω γιατι η wind δεν εχει ακομα), αν εχεις h- h+ ολα πανε ρολοι..

Το 2400 που γραφεις μαλλον ηθελες να γραψεις 24000...παντως το 16000 ειναι λιγο...αφηστε ρε το 4g(εγω αναγκαστικά το αφηνω γιατι η wind δεν εχει ακομα), αν εχεις h- h+ ολα πανε ρολοι..

ναι εχασα ενα μιδενικο αλλα προφανος καταλαβες :p

τι να κάνουμε ναι λίγο είναι αλλά τουλάχιστον κρύο είναι αυτός τώρα μονιμα θα είναι σε 3g (έχει μια χαρά σήμα στην περιοχή του)

μπορεί 16000 να είναι λίγα μεν άλλα στην πράξη δεν έχει διαφορά σε ότι και να κάνει του εχω βάλει και aosp rom εκει διαφορές πάνε προς καλύτερο κιόλας (πριν είχε ένα είδους lag τπτ τρελό αλλά το παρατηρούσες με aosp δεν υπάρχει τέτοιο θέμα) πριν λίγο που του μίλησα μου είπε ότι και από θέμα μπαταρίας έγινε πολύ καλύτερα

δεν μπορώ να καταλάβω ένα όμως μπορεί να έχει 10 ίδιες συσκευές η 7 ψήνονται και 3 όλα καλά (ίδιο software ίδιο όλα)

υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο τεράστια αστοχία υλικού? σε τόσα κομμάτια ποια?

μιας από τα ίδια και το one απλός αυτό ζεσταίνετε λιγότερα και λες οκ παλεύεται

ναι εχασα ενα μιδενικο αλλα προφανος καταλαβες :p

τι να κάνουμε ναι λίγο είναι αλλά τουλάχιστον κρύο είναι αυτός τώρα μονιμα θα είναι σε 3g (έχει μια χαρά σήμα στην περιοχή του)

μπορεί 16000 να είναι λίγα μεν άλλα στην πράξη δεν έχει διαφορά σε ότι και να κάνει του εχω βάλει και aosp rom εκει διαφορές πάνε προς καλύτερο κιόλας (πριν είχε ένα είδους lag τπτ τρελό αλλά το παρατηρούσες με aosp δεν υπάρχει τέτοιο θέμα) πριν λίγο που του μίλησα μου είπε ότι και από θέμα μπαταρίας έγινε πολύ καλύτερα

δεν μπορώ να καταλάβω ένα όμως μπορεί να έχει 10 ίδιες συσκευές η 7 ψήνονται και 3 όλα καλά (ίδιο software ίδιο όλα)

υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο τεράστια αστοχία υλικού? σε τόσα κομμάτια ποια?

μιας από τα ίδια και το one απλός αυτό ζεσταίνετε λιγότερα και λες οκ παλεύεται

Τι να πω, εμενα δε μου ζεσταινεται καθολου και με παραξενευει που τα διαβαζω ολα αυτα( εκτος το χθεσινο περιστατικο που περιγραφω σε προηγουμενο ποστ αλλα ηταν καθαρα βλακεια μου), ολα ανοιχτα, μα παιχνιδια παιζω, μα βιντεο τραβαω για ωρα, οσο για το σημα ιντερνετ που τις περισσοτερες φορες ειναι ''Ε'' και "G'' θα πρεπε να καιει μ αυτα που διαβαζω εδω, και με την μπαταρια ειμαι υπερ-ευχαριστημενος..εβλεπα σημερα full hd videos για μιση ωρα και πριν καμια ωρα το εβαλα για φορτιση με 30%...

Τι να πω, εμενα δε μου ζεσταινεται καθολου και με παραξενευει που τα διαβαζω ολα αυτα( εκτος το χθεσινο περιστατικο που περιγραφω σε προηγουμενο ποστ αλλα ηταν καθαρα βλακεια μου), ολα ανοιχτα, μα παιχνιδια παιζω, μα βιντεο τραβαω για ωρα, οσο για το σημα ιντερνετ που τις περισσοτερες φορες ειναι ''Ε'' και "G'' θα πρεπε να καιει μ αυτα που διαβαζω εδω, και με την μπαταρια ειμαι υπερ-ευχαριστημενος..εβλεπα σημερα full hd videos για μιση ωρα και πριν καμια ωρα το εβαλα για φορτιση με 30%...

αυτό ακριβώς δεν μπορώ να καταλάβω σε μερικά κάνει σε μερικά όχι... έχει φάση να είναι προβλιμματκοι snapdragon 600 και από κομμάτι σε κομμάτι διαφορετικά φαιρονται..

Είχα το S4 μία εβδομάδα, ήταν γερμανικό και δε μου είχε κάνει αυτά που διαβάζω εδώ.

Βέβαιαδεν ήταν τόσο δροσερό σα το βασιλιά(note2)σε αυτά τα θέματα αλλά για τη δύναμη του και το πάχος του ήταν 1 χαρά.

Πριν να το αγοράσω είχα εμπειρία όμως με ενός φίλου που όντως είχε θέμα μιας και ψιλό έκαιγε στο ζόρι.

Τώρα θέλω να το προτείνω σε γνωστό μου εδώ στη δουλειά και φοβάμαι μη του τύχει το λαχείο και πέσει σε προβληματικό και τα ακούσω μετά.

Τι να πεις, γιαυτό και εγώ μένω με το θηρίο το noteli που είναι τελείως απροβληματιστο σε αυτά και όχι μόνο.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Είχα το S4 μία εβδομάδα, ήταν γερμανικό και δε μου είχε κάνει αυτά που διαβάζω εδώ.

Βέβαιαδεν ήταν τόσο δροσερό σα το βασιλιά(note2)σε αυτά τα θέματα αλλά για τη δύναμη του και το πάχος του ήταν 1 χαρά.

Πριν να το αγοράσω είχα εμπειρία όμως με ενός φίλου που όντως είχε θέμα μιας και ψιλό έκαιγε στο ζόρι.

Τώρα θέλω να το προτείνω σε γνωστό μου εδώ στη δουλειά και φοβάμαι μη του τύχει το λαχείο και πέσει σε προβληματικό και τα ακούσω μετά.

Τι να πεις, γιαυτό και εγώ μένω με το θηρίο το noteli που είναι τελείως απροβληματιστο σε αυτά και όχι μόνο.

Κι εγω γερμανικο εχω, ισως να παιζει ρολο αυτο και δεν εχει θεματα.

Κι εγω γερμανικο εχω, ισως να παιζει ρολο αυτο και δεν εχει θεματα.

Δε ξέρω αν παίζει ρόλο αλλά το άλλο ήταν ελληνικό και ανέβαζε θερμοκρασία για πλάκα, ίσως ήταν και πρώιμο το firmware τότε γιατί μιλάμε για πριν έρθω στο νησί για δουλειά.

Αλλά και με φίλο που μιλάω στο τηλέφωνο και έχει δοκιμάσει 4 διαφορετικά μου λέει ότι ζεματάνε.

Αυτό που είχα πάρει εγώ πάντως ήταν μια χαρά αλλά ξαναλέω Όχι τόσο δροσερό σα το noteli

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εμένα γαλλικό είναι και με την mga δεν έχω κανένα πρόβλημα με υπερθέρμανση. Μετά από αρκετή χρήση του νιώθω λίγο ζεστό αλλά όχι όπως στις αρχές..

Γενικά παράπονο δεν έχω.

:D

Εχετε μηπως σκεφτει οτι ο καθενας εχει αλλα κριτηρια για το ποια ειναι υπερθερμανση και ποια οχι?
Μάριος...

Εχετε μηπως σκεφτει οτι ο καθενας εχει αλλα κριτηρια για το ποια ειναι υπερθερμανση και ποια οχι?

εγώ πχ σαν κριτήριο εχω: καίγεται που δυσκολεύομαι να το κρατήσω στο χέρι και ούτε να το ακουμπήσω στο κεφαλή αν πάρει κάποιος εκείνη την στιγμή τηλ

Το ότι μερικοί ειστε απλα υπερβολικοί μέχρι αηδίας σας λέει κάτι?!

Το εχουμε κουράσει το θεμα...

Δλδ έλεος.....

Τι παει να πει ρε παιδιά δεν μπορώ να το ακουμπησω στο αυτι μου γιατι θα καω...

Δεν μπορώ να το πιάσω γιατι θα πάθω έγκαυμα.....

Ξεκολλάτε λίγο....

Ναι οκ το κινητό καιει λίγο με πολύ χρήση και 4g πάντα ανοιχτό βαράει 62 το δικο μου...

Αλλα δεν παθαίνω ούτε έγκαυμα ουτε με ενοχλεί ούτε κατι το τραγικό είναι...

35 βαθμους έχει εξω θερμοκρασία... Λογικό ειναι να ανεβάσει και αυτο το καημένο λίγο θερμοκρασία....

Αλλοι κάνετε σύγκριση με το νοτε2 ειστε σοβαροί? Το ενα ειναι σαν τουβλο και μικρότερη επεξεργαστικη ισχύει... Αλλη οθονη.... Λογικό ειναι να μην καιει η τουλάχιστον να μην το νιώθεις τόσο οσο στο s4 που είναι και σλιμ μπροστα του...

:-)

Χαρείτε το κινητό και αφηστε τις υπερβολές......

Edited by m7ixalis

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Δοκίμασα κι εγώ τον kernel του Adam για το i9500, ο οποίος είναι κοντά στον official και απλα διαθετει κάποιες έξτρα δυνατότητες.

Έβαλα τον μεγαλο επεξεργαστη στα 1300mHz και έκανα under volt γύρω στα 7%.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός βαριά παιχνίδια που δεν έχω εγκατεστημένα.

Δεν υπάρχει καμια διαφορά στην αίσθηση και στην ταχύτητα.

Έκλεισαν το air condition και το δουλεψα σε φυσιολογική χρηση browsing κλπ. Δεν είδα διαφορά ούτε σε θερμοκρασία. Η CPU δεν ξεπέρασε τους 40°.

Με 3g στα ίδια πήγε 42° με το anTutu πήγε στους 45° και παραδόξως μου έβγαλε 24500, 25200 και 25800.:what:

Μόνο με 3g αισθάνομαι ζεστή την περιοχή αριστερά και λίγο κατω απο το φλας.

Στη διάρκεια των benchmark test ζεσταθηκε αλλά δεν έκαιγε σε καμία περίπτωση. Ειδικα αν έχω διπλωμένη την s-view δεν καταλαβαίνω τίποτα.

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Διαγράφηκαν /τροποποιήθηκαν κάποια post ,μείνετε σας παρακαλώ on topic και μην το κάνετε VS .

Ευχαριστώ .

Samsung galaxy s21+

Επανέφερα τις ρυθμίσεις στις official και δεν είδα καμία διάφορα.

Το καλό της υπόθεσης είναι οτι βρήκα ενα εξαιρετικό kernel.

Αν θέλετε το πιστεύετε το Nexus7 ζεσταίνεται περισσότερο.

Ενα ποστ έγραψα στο myphone μέσο browser και πήγε η θερμοκρασία μπαταρίας στους 37. Παράλληλα έκαιγε πίσω δεξιά.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κανε μια δοκιμή και με περσεους,αφου το έχεις που το έχεις το 9500...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Κανε μια δοκιμή και με περσεους,αφου το έχεις που το έχεις το 9500...

Τον έχω δοκιμάσει πριν 20 μέρες. Είναι μάπα.

Δεν ειvαι μάπα ρε συ,απλα θελει να τον ρυθμίσεις σωστά αν το αφήσεις έως εχει κάνει "σπασίματα".
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Δεν ειvαι μάπα ρε συ,απλα θελει να τον ρυθμίσεις σωστά αν το αφήσεις έως εχει κάνει "σπασίματα".

Έκανε 3 βασικά πράγματα που για μένα είναι απαγορευτικά.

Ανέβαζε θερμοκρασία, αύξανε τον χρόνο ξυπνήματος της οθόνης και δεν βελτίωνε τίποτα απ όσα δεν μ αρέσουν.

Εκτός αυτών βρέθηκα ξαφνικα με 3 γιγα λιγότερα στην εσωτερική μνήμη χωρίς να φαίνεται οτι υπάρχει κάτι σ αυτά. Διορθώθηκε μόλις φλασαρα ξανά την official.

To οτι είναι καλός στο Note2 δεν σημαίνει οτι είναι παντου.:)

Στον Adam για το S4 9500 εχει βάλει το χερι του και ο Wanam τον οποίο εμπιστεύομαι γιατί δεν ρισκάρει την σταθερότητα για τίποτα άλλο.

Έκανε 3 βασικά πράγματα που για μένα είναι απαγορευτικά.

Ανέβαζε θερμοκρασία, αύξανε τον χρόνο ξυπνήματος της οθόνης και δεν βελτίωνε τίποτα απ όσα δεν μ αρέσουν.

Εκτός αυτών βρέθηκα ξαφνικα με 3 γιγα λιγότερα στην εσωτερική μνήμη χωρίς να φαίνεται οτι υπάρχει κάτι σ αυτά. Διορθώθηκε μόλις φλασαρα ξανά την official.

To οτι είναι καλός στο Note2 δεν σημαίνει οτι είναι παντου.:)

Στον Adam για το S4 9500 εχει βάλει το χερι του και ο Wanam τον οποίο εμπιστεύομαι γιατί δεν ρισκάρει την σταθερότητα για τίποτα άλλο.

καμία aosp η καμία cyanogen δοκίμασες να δεις πως πάει από θέμα θερμοκρασιών και σταθερότητας?

Δοκίμασα κι εγώ τον kernel του Adam για το i9500, ο οποίος είναι κοντά στον official και απλα διαθετει κάποιες έξτρα δυνατότητες.

Έβαλα τον μεγαλο επεξεργαστη στα 1300mHz και έκανα under volt γύρω στα 7%.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα εκτός βαριά παιχνίδια που δεν έχω εγκατεστημένα.

Δεν υπάρχει καμια διαφορά στην αίσθηση και στην ταχύτητα.

Έκλεισαν το air condition και το δουλεψα σε φυσιολογική χρηση browsing κλπ. Δεν είδα διαφορά ούτε σε θερμοκρασία. Η CPU δεν ξεπέρασε τους 40°.

Με 3g στα ίδια πήγε 42° με το anTutu πήγε στους 45° και παραδόξως μου έβγαλε 24500, 25200 και 25800.:what:

Μόνο με 3g αισθάνομαι ζεστή την περιοχή αριστερά και λίγο κατω απο το φλας.

Στη διάρκεια των benchmark test ζεσταθηκε αλλά δεν έκαιγε σε καμία περίπτωση. Ειδικα αν έχω διπλωμένη την s-view δεν καταλαβαίνω τίποτα.

χαχαχαχα μάλλον ούτε wodnclock ούτε κατέβασμα voltage πέτυχε λογικά κούφιο kernel :p

Edited by egodemis

Προφανώς δεν κάνει under volt αφού και όταν τον επανεφερα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν άλλαξε συμπεριφορά.

Αυτό όμως που πρέπει να του αναγνωρίσω είναι οτι κατάφερε να κάνει το S4 να έχει την ίδια συμπεριφορά σε θερμοκρασία με το Note2.

Δεν υπάρχουν σωστες aosp για το i9500.

Αλλά ακόμα και αν υπήρχαν δεν θα εβαζα γιατί η camera app του CM δεν αξιοποιεί με τίποτα τον αισθητήρα του S4.

Για την κάμερα το αγορασα αν είναι να την χάσω το ανταλλασω με το Nexus4 της γυναίκας μου :D

Προφανώς δεν κάνει under volt αφού και όταν τον επανεφερα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν άλλαξε συμπεριφορά.

Αυτό όμως που πρέπει να του αναγνωρίσω είναι οτι κατάφερε να κάνει το S4 να έχει την ίδια συμπεριφορά σε θερμοκρασία με το Note2.

Δεν υπάρχουν σωστες aosp για το i9500.

Αλλά ακόμα και αν υπήρχαν δεν θα εβαζα γιατί η camera app του CM δεν αξιοποιεί με τίποτα τον αισθητήρα του S4.

Για την κάμερα το αγορασα αν είναι να την χάσω το ανταλλασω με το Nexus4 της γυναίκας μου :D

οχ τώρα πρόσεξα ότι έχεις το 9500..

για camera θα σου πρότεινα την snap camera που τα έχει όλα ακόμη και δικά της camera libs αλλά αφού λες δεν υπάρχει κάτι της προκοπής (λογικά επειδή Sammy δεν δίνει sources για exinos).. με λίγα λόγια άστο για την ώρα..

όπα τι πρόσεξα το 9500 βγάζει τα ίδια με την έκδοση με qualcomm? κάποιος εδώ έλεγε ότι είναι πάρα πολύ καλύτερο

• The title was changed to [S4] Προβλήματα υπερθέρμανσης