afilopou Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ναι φιλε μου,ουτε 2 λεπτα δεν κανουν στον διαδικαστηκο ελεγχο και ολοι εχουν την ιδια αντιδραση..παθενουν πλακα..και φυσικα δινουν σφραγισμενο.. Ξερεις, το ρωτησα περισσοτερο μη σου δινουν τα "τσακαλια" την ιδια συσκευη Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Σήμερα το απόγευμα δοκίμασα το S4 στο Public Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή). Το είχαν ανοιχτό και σε μαύρο και σε λευκό. Στην αρχή περιεργάστηκα το λευκό αμέσως μόλις το άφησε από τα χέρια του κάποιος που το κρατούσε επί 5+ λεπτά, τραβούσε φωτό κλπ. Κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες και lag. Μετά πήγα στο απέναντι stand όπου είχε μόνο κινητά της Samsung και περιεργάστηκα το S4 σε μαύρο χρώμα. Μιλάμε για απίστευτο lag και αρκετά υψηλή θερμοκρασία, ενώ πιο πριν δεν το κρατούσε κανείς. Ειδικά το lag ήταν απαράδεκτο. Το υπολογίζω πάνω από 0,6-0,7". Άντε τώρα να βγάλεις συμπέρασμα για το τι θα σου τύχει :blink: *βασικά το μαύρο πρέπει να το πάρουν από εκείνο το stand γιατί είναι τόσο απελπισία να το δοκιμάζεις με τέτοιο lag που στο τέλος σου έρχονται γέλια. Καθόλου καλό για τη ναυαρχίδα της Samsung... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Σήμερα το απόγευμα δοκίμασα το S4 στο Public Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή). Το είχαν ανοιχτό και σε μαύρο και σε λευκό. Στην αρχή περιεργάστηκα το λευκό αμέσως μόλις το άφησε από τα χέρια του κάποιος που το κρατούσε επί 5+ λεπτά, τραβούσε φωτό κλπ. Κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες και lag. Μετά πήγα στο απέναντι stand όπου είχε μόνο κινητά της Samsung και περιεργάστηκα το S4 σε μαύρο χρώμα. Μιλάμε για απίστευτο lag και αρκετά υψηλή θερμοκρασία, ενώ πιο πριν δεν το κρατούσε κανείς. Ειδικά το lag ήταν απαράδεκτο. Το υπολογίζω πάνω από 0,6-0,7". Άντε τώρα να βγάλεις συμπέρασμα για το τι θα σου τύχει :blink: *βασικά το μαύρο πρέπει να το πάρουν από εκείνο το stand γιατί είναι τόσο απελπισία να το δοκιμάζεις με τέτοιο lag που στο τέλος σου έρχονται γέλια. Καθόλου καλό για τη ναυαρχίδα της Samsung... Έχουμε δει όλα τα βιντεάκια στο YouTube και κανένα πότε δεν έδειξε να κολλάει. Ούτε φυσικά να είναι ζεστό. Μηπως ήσουν σε άλλο stand και έβλεπες κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 ... Μηπως ήσουν σε άλλο stand και έβλεπες κάτι άλλο; Αν ρωτάς τον φίλο OculatusAbis ειλικρινά, φαντάζομαι ότι τέτοιο λάθος δεν το έκανε. Αν η ερώτηση είναι ειρωνική, δεν θα έπρεπε. Ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε καλό το κλίμα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Τι να σας πω ρε παιδια και τα 4 απο πλαισιο ειναι να εχουν προβλημα του πλαισιο δεν πιστευω.. Βγαλε την sd card απο μεσα και τεσταρισε ξανα τις θερμοκρασιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 (edited) Ξερεις, το ρωτησα περισσοτερο μη σου δινουν τα "τσακαλια" την ιδια συσκευη Ναι φιλε μου τα ξερω αυτα..ιδικα στο πλαισιο...γιαυτο ειμαι υποψιασμενος... Eγώ θα ρώταγα αν έχει κάποιο backup από κάποιο άλλο android Και τα πετάει όλα όπως ειναι μέσα χωρίς να σχοληθεί.Αν ναί ας κάνει ένα wipe όπως λές και να τα βάλει ένα ένα μέσα να δεί πώς πάει.Παίζει συχνά να γίνετια κάτι τέτοιο από backups. Παιδια οχι δεν εβαλα το back up μου,το wipe τι ακριβος ειναι να το δοκιμασω.. Βγαλε την sd card απο μεσα και τεσταρισε ξανα τις θερμοκρασιες. Παιζει να φταιει η sd?θα τους παρω και θα αρχισω τα παοκτσηδικα...ρε τους κορεατες πουλανε τρελα στον λαο του ΠΑΟΚ... :-) :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited May 14, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Έχουμε δει όλα τα βιντεάκια στο YouTube και κανένα πότε δεν έδειξε να κολλάει. Ούτε φυσικά να είναι ζεστό. Μηπως ήσουν σε άλλο stand και έβλεπες κάτι άλλο; :lol: τι διαβάζω νυχτιάτικα! Φυσικά και ήξερα τι συσκευή κρατούσα στα χέρια μου! Ας με επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος από Θεσσαλονίκη παρακαλώ. Το μαύρο S4 στο Public της Τσιμισκή... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Ναι φιλε μου,ουτε 2 λεπτα δεν κανουν στον διαδικαστηκο ελεγχο και ολοι εχουν την ιδια αντιδραση..παθενουν πλακα..και φυσικα δινουν σφραγισμενο.. Θα είχε φάση να μετρούσαμε και πέρυσι θερμοκρασίες σε one x και s3. Το τηλέφωνο πάντως δεν μου έχει δημιουργήσει θέμα,πέρα από το μικρό lag. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Σήμερα το απόγευμα δοκίμασα το S4 στο Public Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή). Το είχαν ανοιχτό και σε μαύρο και σε λευκό. Στην αρχή περιεργάστηκα το λευκό αμέσως μόλις το άφησε από τα χέρια του κάποιος που το κρατούσε επί 5+ λεπτά, τραβούσε φωτό κλπ. Κανένα πρόβλημα με θερμοκρασίες και lag. Μετά πήγα στο απέναντι stand όπου είχε μόνο κινητά της Samsung και περιεργάστηκα το S4 σε μαύρο χρώμα. Μιλάμε για απίστευτο lag και αρκετά υψηλή θερμοκρασία, ενώ πιο πριν δεν το κρατούσε κανείς. Ειδικά το lag ήταν απαράδεκτο. Το υπολογίζω πάνω από 0,6-0,7". Άντε τώρα να βγάλεις συμπέρασμα για το τι θα σου τύχει :blink: *βασικά το μαύρο πρέπει να το πάρουν από εκείνο το stand γιατί είναι τόσο απελπισία να το δοκιμάζεις με τέτοιο lag που στο τέλος σου έρχονται γέλια. Καθόλου καλό για τη ναυαρχίδα της Samsung... Σήμερα πήρα κι εγώ το S4 i9505 σε μαύρο :D Δεν πρόλαβα να δω ποιο firmware είχε στην αρχή αλλά αμέσως εμφάνισε πρόβλημα υπερθέρμανσης και ελάχιστο lag. Αμέσως μου έβγαλε update το οποίο εγκατέστησα (κάπου 77ΜΒ) και πλέον όλα καλά, ούτε κακές θερμοκρασίες, ούτε lag. Άρα είναι και θέμα firmware :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τωρα ποιο firmware φορας δηλαδη και δεν εχεις lag και υπερθερμανση? Εγω εκανα ενα τεστακι σημερα με 4g για κανενα 10 λεπτο αλλα μεσα στο αυτοκινητο και να με βαραει ο ηλιος και αρκετη ζεση και με θηκη το κινητο επιασε ενα 54αρι... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τωρα ποιο firmware φορας δηλαδη και δεν εχεις lag και υπερθερμανση? Εγω εκανα ενα τεστακι σημερα με 4g για κανενα 10 λεπτο αλλα μεσα στο αυτοκινητο και να με βαραει ο ηλιος και αρκετη ζεση και με θηκη το κινητο επιασε ενα 54αρι... Να μην ανεβεί το άμοιρο 54 μέσα στο αμάξι με ζέστη και μέσα σε θήκη?Δε βλέπω κάτι το παράλογο σε αυτό,το παράλογο είναι να σου ανεβάσει μεγάλη θερμοκρασία σε δροσερό μέρος... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Ναι δεν ειναι και τοσο πολυ. Απλα το αναφερω. Μετα απο 1-2 λεπτα απο οταν το αφησα στην ακρη πηγε αμεσως 45... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Τωρα ποιο firmware φορας δηλαδη και δεν εχεις lag και υπερθερμανση? JDQ39.I9505XXUAMDM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dream21 Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Μου ήρθε και σε μένα ota update γύρω στα 77mb αυτό που είδα ειναι ότι μετά απο 2-3 τεστ με το antutu η θερμοκρασία του επεξεργαστή απο 57-58 βαθμούς πλέον παίζει στους 46-47. Το S4 μου μετα την αναβαθμιση φοράει πλέον την I9505XXUAME2 και ειναι απο Ρουμανία Cosmote (COA) PDA I9505XXUAME2 CSC I9505OXXAMDB MODEM I9505XXUAME2 Παράθεση iPhone 15 Pro COSMOTE Gigamax Unlimited Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Μου ήρθε και σε μένα ota update γύρω στα 77mb αυτό που είδα ειναι ότι μετά απο 2-3 τεστ με το antutu η θερμοκρασία του επεξεργαστή απο 57-58 βαθμούς πλέον παίζει στους 46-47. Το S4 μου μετα την αναβαθμιση φοράει πλέον την I9505XXUAME2 και ειναι απο Ρουμανία Cosmote (COA) PDA I9505XXUAME2 CSC I9505OXXAMDB MODEM I9505XXUAME2 Αυτο ειναι και το τελευταιο firmware...εχει κανα 5-6 μερες που κυκλοφορει στην πιατσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. May 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αυτο ειναι και το τελευταιο firmware...εχει κανα 5-6 μερες που κυκλοφορει στην πιατσα Ξερουμε ποτε θα περαστει στις ελληνικες συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αν κρινουμε απο το MDM firmware καμμια βδομαδα εξτρα απο τις ευρωπαικες...Αλλα δεν ειναι fix αυτο. Μπορει νωριτερα μπορει και αργοτερα... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Αν κρινουμε απο το MDM firmware καμμια βδομαδα εξτρα απο τις ευρωπαικες...Αλλα δεν ειναι fix αυτο. Μπορει νωριτερα μπορει και αργοτερα... MDM και ME2 έχουν το ίδιο changelog...οπότε μπορεί και να μην το δείς ποτέ σε csc ελληνικό Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 Τέτοια φαινόμενα έχει δει αρκετός κόσμος ο οποίος πειραματιζεται με Ρομ. Δηλαδή ένας κακός kernel η οτιδήποτε τέτοιο μπορεί να ανεβάσει την θερμοκρασία της συσκευής επειδή δεν δουλεύει σωστά και καταναλώνει και ενέργεια. Συν ότι έρχονται απο πίσω και τα lag αφού προυπαρχουν προβλήματα στο λογισμικό. Οπότε ενα συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι είναι πρόβλημα στο Software των οκταπυρηνων συσκευών που κάνει κακή διαχείριση στα μέρη τις συσκευής, κάπου ζοριζεται και Ζεσταινεται, Lag, Κατανάλωση μπαταρίας όλα αυτά είναι αναμενόμενα. Σε αλλαγή Ρομ σε συσκευές έχω παρατηρήσει τέτοια φαινόμενα ακόμα και σε stand by οπότε πρέπει να υπάρχει υπομονή για update που θα διορθώσουν πολλά πράγματα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2013 (edited) MDM και ME2 έχουν το ίδιο changelog...οπότε μπορεί και να μην το δείς ποτέ σε csc ελληνικό Χλωμο γιατι πριν την ΜΕ2 υπηρχε η MDM σε ολες αυτες τις χωρες. Αρα κατι αλλαξε...Ασε τα changelog...Δεν λεει τιποτα αυτο νομιζω. ΥΓ Το παιρνω πισω. Τωρα ειδα οτι τα οι χωρες που εχουν παρει το ΑΜΕ2 ειναι αυτες που ειναι παροχων και καποιες που δεν ειχαν παρει καν την MDM...Αρα μαλλον δικιο εχεις. Edited May 16, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Έκανα και εγώ πριν 3 μέρες τη μετάβαση από S2 σε S4. Ελληνικό τηλέφωνο από wind με χρήση επιδότησης. Μόλις το άνοιξα μου έβγαλε την αναβάθμιση την οποία έκανα αμέσως και δουλεύοντας S2 και S4 ταυτόχρονα, το S2 το αισθάνεσαι στο χέρι τουλάχιστον 30% ποιο ζεστό για τον ίδιο φόρτο επεξεργασίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Εγώ πάντως μια χαρά το βλέπω Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Αυτο μετα απο τι ειναι?Τι εκανες πριν απο το screenshot αυτο? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonk Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Αυτο μετα απο τι ειναι?Τι εκανες πριν απο το screenshot αυτο? Κανά μισάωρο browsing , 10 λεπτά κλήσεις και δύο εφαρμογές που πέρασα Παράθεση ................................ Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Προφανως εισαι στους τυχερους τοτε. Δεν νομιζω οτι υπαρχουν πολλοι που μετα απο μισαωρο browsing δεν περνανε το 40αρι στα σιγουρα...Εμενα εχει 31 idle... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts