Guest valeria Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (30 Ιούλ. 2004 , 17:59) To teleutaio einai tis Merkouri kainourgio kai legetai ela Eυχαριστω βρε συ!Ξερεις αν τα καινουρια ελληνικα εχουν κυκλοφορησει στο kazaa γιατι εγω μεχρι στιγμης δεν βρισκω σχεδον τπτ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Mporeite na me boh8eisete pls? Gyreuw edw kai poly kairo ena programma pou na apomonwnei ta logia enos tragoudia. Pws onomaxetai auto? 3erei kanenas? Exw ena pou kanei to anti8eto. Apomonwnei thn mousiki kai akougetai xwris ta logia. Onomazetai devocal. Thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Hi, psaxnw gia tragoudia sxetika me ton strato kai th 8hteia mias kai apolyomai. p.x. Zik Zak-Apolyomai Pantazhs-Apopse sthn skopia Ena pou leei 33 xronakia 8htei strabadia apolyomai... Moreite na mou peite links. Thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yianniscy84 (30 Ιούλ. 2004 , 18:22) Mporeite na me boh8eisete pls? Gyreuw edw kai poly kairo ena programma pou na apomonwnei ta logia enos tragoudia. Pws onomaxetai auto? 3erei kanenas? Exw ena pou kanei to anti8eto. Apomonwnei thn mousiki kai akougetai xwris ta logia. Onomazetai devocal. Thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Ένα τραγούδι που πάει κάπως... "...δάκρυ γυαλί συγγνώμη να σου πει..." ή κάπως έτσι ποιο είναι? People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yianniscy84 (30 Ιούλ. 2004 , 18:22) Mporeite na me boh8eisete pls? Gyreuw edw kai poly kairo ena programma pou na apomonwnei ta logia enos tragoudia. Pws onomaxetai auto? 3erei kanenas? Exw ena pou kanei to anti8eto. Apomonwnei thn mousiki kai akougetai xwris ta logia. Onomazetai devocal. Thanks. Kai pou to vrhkes auto to programma? Yparxei kapou pou mporw na to katevasw kai einai tzampa? Thanx :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spanaks (30 Ιούλ. 2004 , 21:27) Ένα τραγούδι που πάει κάπως... "...δάκρυ γυαλί συγγνώμη να σου πει..." ή κάπως έτσι ποιο είναι? Tania Nassibian - Δάκρυ Γυαλί :) Αν δεν το βρίσκεις, PM me. Είχα τρομάξει να το βρω πριν κανά χρόνο.. [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μιας και δεν απάντησε κανείς θα ξαναρωτήσω.. άκουσα ένα τραγούδι αλλά δεν ξέρω ούτε ποιος το λέει ούτε τον τίτλο του τραγουδιού, οι στίχοι του ρεφραίν έιναι αυτοί πάντως "50 χρόνια περιμέναμε για αυτή τη βραδιά,να τραγουδάμε όλη νύχτα κι ούτε πόνος ούτε χαρά. Οι εραστές αλλάξανε και ορκιστήκανε να είναι πιστοί,50 χρόνια περιμέναμε αυτή τη γιορτή". Αν το έχει κάποιος ή αν κατάλαβε κάποιος ποιο τραγούδι είναι please πείτε μου!!! Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. July 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (30 Ιούλ. 2004 , 18:21) Eυχαριστω βρε συ!Ξερεις αν τα καινουρια ελληνικα εχουν κυκλοφορησει στο kazaa γιατι εγω μεχρι στιγμης δεν βρισκω σχεδον τπτ! Spania uparxoun sto kazaa. Rikse mia matia sto http://www.greek-mania.com ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimis_pj (31 Ιούλ. 2004 , 01:00) συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός αλλά μιας και δεν απάντησε κανείς θα ξαναρωτήσω.. άκουσα ένα τραγούδι αλλά δεν ξέρω ούτε ποιος το λέει ούτε τον τίτλο του τραγουδιού, οι στίχοι του ρεφραίν έιναι αυτοί πάντως "50 χρόνια περιμέναμε για αυτή τη βραδιά,να τραγουδάμε όλη νύχτα κι ούτε πόνος ούτε χαρά. Οι εραστές αλλάξανε και ορκιστήκανε να είναι πιστοί,50 χρόνια περιμέναμε αυτή τη γιορτή". Αν το έχει κάποιος ή αν κατάλαβε κάποιος ποιο τραγούδι είναι please πείτε μου!!! Δε γίνεσαι κουραστικός : Μωρά στη φωτιά - Κάτω στην πόλη :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yianniscy84 (30 Ιούλ. 2004 , 18:25) Hi psaxnw gia tragoudia sxetika me ton strato kai th 8hteia mias kai apolyomai. p.x. Zik Zak-Apolyomai Pantazhs-Apopse sthn skopia Ena pou leei 33 xronakia 8htei strabadia apolyomai... Moreite na mou peite links. Thanks Εχει υπάρξει σχετικό θέμα,μπορείς να ρίξεις μία ματιά : Τραγούδια για το στρατό... :) Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (30 Ιούλ. 2004 , 22:19) Tania Nassibian - Δάκρυ Γυαλί :) Αν δεν το βρίσκεις, PM me. Είχα τρομάξει να το βρω πριν κανά χρόνο.. Ντάξει, υπήρχε διαθέσιμο για αγορά... Ευχαριστώ. People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Λίγη βοήθεια για αυτά :o Edit by vampyre : O t300 ζήτησε την διαγραφή του link για προσωπικούς λόγους. I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 1. Den thimamai ton titlo **** to... 2. Inspiro - Magic nature ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t300 (31 Ιούλ. 2004 , 13:02) Λίγη βοήθεια για :o 1. 'Mono - Life In Mono' :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 A geia sou! Mesa eisai kopela mou! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Mηπως παιδια εχει κανεις της κοκκινου το 'αγορι μου' να μου το στειλει που εχω φαει τον κοσμο και δεν το βρισκω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brebosgeo Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 to poropompero oxi apo enrico macias alla apo remix kserei kaneis poios to diaskevase? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria (31 Ιούλ. 2004 , 15:41) Mηπως παιδια εχει κανεις της κοκκινου το 'αγορι μου' να μου το στειλει που εχω φαει τον κοσμο και δεν το βρισκω; Το έχω αλλά δεν ξέρω τι να χρησιμοποιήσω για να στο στείλω μια και τα εμαιλς που ξέρω δεν έχει τόσο μεγάλο attachment..... Κάποιος να βοηθήσει παίδες με καμία ιδέα;;;;;;;; I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Natalia ( 1 Αύγ. 2004 , 00:21) Το έχω αλλά δεν ξέρω τι να χρησιμοποιήσω για να στο στείλω μια και τα εμαιλς που ξέρω δεν έχει τόσο μεγάλο attachment..... Κάποιος να βοηθήσει παίδες με καμία ιδέα;;;;;;;; Γιατι δεν χρησιμοποιεις το http://www.yousendit.com ? http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Natalia sudatriwtisa einai kainourgio to agori mou tis kokkinou i apon disko pou eixe vgalei perisi? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece ( 1 Αύγ. 2004 , 04:53) Natalia sudatriwtisa einai kainourgio to agori mou tis kokkinou i apon disko pou eixe vgalei perisi? είναι από cd που έβγαλε πέρυσι ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 A!OK giati psaxnw ena kommati pou leei agori mou... apo mia gunaika kainourgio kai den kserw poia to leei! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasosgreece (31 Ιούλ. 2004 , 13:17) 1. Den thimamai ton titlo **** to... 2. Inspiro - Magic nature Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (31 Ιούλ. 2004 , 13:23) 1. 'Mono - Life In Mono' :) Σας ευχαριστώ! :) I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. August 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Paidia mporei kapoios na mou steilei to--->>Guru's Boy feat. Salvo Riolo - Global jazz (an einai megalo as to anebasei sto yousendit)Thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts