tpelek Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (11 Αύγ. 2004 , 04:38) Ψάχνω ένα ελληνικό - γυναικεία φωνή και φαίνεται καινούριο σχετικά. Οι στίχοι του πάνε κάπως έτσι: Θυμάμαι όσα είχες πει... ... Να σε ξεχάσω εγώ μπορεί Μα δεν μπορεί η καρδιά μου Καμιά ιδέα; :) "Δέσποινα Ολυμπίου – Θυμάμαι όσα είχες πει" από τον τελευταίο CD " Έχουμε Λόγο" :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Την βοήθεια σας για 2 τραγουδάκια που άκουσε σε ένα μαγαζί και τα ηχογράφησα με το κινητό. Δεν ακούγονται πολύ καλά αλλά με λίγη προσοχή καταλαβαίνεις :o 1o Τραγούδι 2o Τραγούδι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 ευχαριστώ πολύ kotetsi & tpelek :up: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multidanze Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Έχει κανείς το Tokyo - Katakana? Το ψάχνω εδώ και μέρες και δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!! Όποιος το έχει ας μου στείλει PM. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αντε τι να σας κάνω, το ανέβασα. h**p://www.kairos-alex.gr/files/michelle lawson - i just wanna say.mp3 'njoy!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noulis Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Den peftei me tipota, den ti psino me tipota,den ta psahno me tipota-ta theli ola i tipota. ine discoli poli poli... ena fili,ine diskoli poli poli.... POIO EINAI AYTO TO TRAGOYDI RE PAIDIA GIATI MOU TA EXOUNE SPASEI.... TA NEYRA E!!!! GMC http://www.myphone.gr/gallery/data/500/26829Constantinos-thumb.jpg My son Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος noulis (12 Αύγ. 2004 , 12:21) Den peftei me tipota, den ti psino me tipota,den ta psahno me tipota-ta theli ola i tipota. ine discoli poli poli... ena fili,ine diskoli poli poli.... POIO EINAI AYTO TO TRAGOYDI RE PAIDIA GIATI MOU TA EXOUNE SPASEI.... TA NEYRA E!!!! Νομίζω ότι είναι Αντύπας, αλλά μην περιμένεις από μένα τίτλο :p :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος multidanze (12 Αύγ. 2004 , 10:25) Έχει κανείς το Tokyo - Katakana? Το ψάχνω εδώ και μέρες και δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ!! Όποιος το έχει ας μου στείλει PM. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Το εχω εγω.Το ειχα ανεβασει και για εναν αλλο που το ζητησε.Αμα δε το σβησα απο streamload θα στο στειλω http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (11 Αύγ. 2004 , 04:04) θέλω οποσδήποτε να ακουσω ενα κομάτι του Κοτσιρα.... αυτο που λεει: "λεξη λεξη θα ψαξω ακους ολα αυτα που οταν δε σ'εχω τα θέλω..." δεν εχει μουσικη... μονο φωνη (φωναρα...) το ειχα κατεβασει παλια απο το kazaa αλλα μετα απο πολλα format καπου χαθηκε... δωστε μου κάποιο λινκ οπου θα μπορέσω να το βρω!! Επείσης θέλω και το Φύλακας Άγγελος του Κοτσιρα παλι... ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος... The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantierakos Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 παιδια θελω το τραγουδι της αννα βισση <<υπερβολες>> ειναι πολυ παλιο. αμα ξερεις κανεις ας μου απαντηση. ευχαριστω!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος killing_you2 (12 Αύγ. 2004 , 15:31) ρε παιδια ας με βοηθησει καποιος... Και εγώ ψάχνω τον φίλακα άγγελο Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος poseidon2004 ( 7 Αύγ. 2004 , 16:08) είναι 1 ξένο ψιλό ροκιά που λέει <<…. There is an endless story ….yeah (3) >> Ψάχνω μανιωδώς ένα παλιό κομμάτι από τα αγαπημένα μου όταν ήμουν μικρότερο ς << Θάνος Καλίρης Κάποιο καλοκαίρι >> Ελένη Τσαλιγοπούλου Εγώ σ'αγάπησα εδώ Ελευθερία Αρβανιτάκη - Πάρε Με Αγκαλιά Και Πάμε Κανείς ???τίποτα Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natalia Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Βίσση-Υπερβολές Αρβανιτάκη-Πάρε με αγκαλιά και πάμε Κότσιρας-Φύλακας άγγελος ........εγώ........! Στείλτε μου τα μελάκια σας.....να κάνω μια προσπάθεια I want it ALL and I want it delivered!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 12, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 μερικά τραγούδια που ζητάτε είναι αρκετά κοινά στα γνωστά προγράμματα file sharing. Τα ψάχνετε καθόλου; :worry: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. August 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2004 Hi, 3erei kaneis pou mporw na brw ta tragoudia apo ta mad awards: Elena ******zoy & Xristos Dantis - Anapantites Klhseis Marianda Pieridh & Goin' Throufgh- Gynaikes Vs Bale Fantasia Tsalikhs- Efialtes (Tanga Remix) klp. Thanks :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 tou Tsaliki sto kazaa ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (13 Αύγ. 2004 , 01:13) μερικά τραγούδια που ζητάτε είναι αρκετά κοινά στα γνωστά προγράμματα file sharing. Τα ψάχνετε καθόλου; :worry: Πράγματι, παιδιά. :) Ας ζητάμε τραγούδια που δύσκολα θα βρίσκαμε σε filesharing προγράμματα. Το να βαριόμαστε να ψάχνουμε ένα τραγούδι και να το ζητάμε εδώ, σύντομα θα κουράσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ακόμα και τον πιο πρόθυμο να βοηθήσει όταν αυτό γίνεται κατ' επανάληψη. :) Δοκιμάστε τα: DC++, Kazaa Lite, Soulseek. Είναι τα πιο διαδεδομένα. Θα πρότεινα το DC++ που είναι μακράν το καλλίτερο για Ελληνικά τραγούδια πάσης φύσεως και όχι μόνο. Εννοείται πως θα μπείτε σε κάποιο Ελληνικό hub, όπως για παράδειγμα του 'Angelos0'. :) Για απορίες και λεπτομέρειες σχετικά, ρίξτε μια ματιά στο topic που υπάρχει στο setcion 'Computing': 'The «Ultimate» File Sharing thread'. Την επόμενη φορά που θελήσετε να ζητήσετε ένα τραγούδι, ψάξτε πρώτα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Hello!!!Yparxei kapoio kommati pou legetai kapws etsi an akousa kala, Bores - Akapulko kai tragoudaei mia gunaika kapws perierga... ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 paidia psaxno ena kommati. to exo ixografisi me to kinito mou (6510). o ixos einai frixtos alla kapos akougete idou k to link http://www.geocities.com/evagelos_21/agnosto.mp3 Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος evagelos (14 Αύγ. 2004 , 21:18) paidia psaxno ena kommati. to exo ixografisi me to kinito mou (6510). o ixos einai frixtos alla kapos akougete idou k to link http://www.geocities.com/evagelos_21/agnosto.mp3 'O-Zone - Dragostea Din Tei' :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (13 Αύγ. 2004 , 11:09) Πράγματι, παιδιά. :) Ας ζητάμε τραγούδια που δύσκολα θα βρίσκαμε σε filesharing προγράμματα. Το να βαριόμαστε να ψάχνουμε ένα τραγούδι και να το ζητάμε εδώ, σύντομα θα κουράσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ακόμα και τον πιο πρόθυμο να βοηθήσει όταν αυτό γίνεται κατ' επανάληψη. :) Δοκιμάστε τα: DC++, Kazaa Lite, Soulseek. Είναι τα πιο διαδεδομένα. Θα πρότεινα το DC++ που είναι μακράν το καλλίτερο για Ελληνικά τραγούδια πάσης φύσεως και όχι μόνο. Εννοείται πως θα μπείτε σε κάποιο Ελληνικό hub, όπως για παράδειγμα του 'Angelos0'. :) Για απορίες και λεπτομέρειες σχετικά, ρίξτε μια ματιά στο topic που υπάρχει στο setcion 'Computing': 'The «Ultimate» File Sharing thread'. Την επόμενη φορά που θελήσετε να ζητήσετε ένα τραγούδι, ψάξτε πρώτα. :) χριστινα μου πραγματικα με εσωσες οτι δεν εβρισκα με το καζαα βρισκω τα παντα με το dc++ και τα παιδια στο angelos πολύ φιλικά και διαθέσιμα να βοηθησουν... The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Δεν υπαρχει τραγουδι που να θέλω πιο πολυ... το τραγουδι του Δάρρα - λογια που πονάνε. το βαζει συνεχεια ο jeronimo groovy μετα τισ 12. The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 Να πω πως μια καλη λυση για ξενα τραγουδια,εαν εχετε ακουσει λιγο τους στιχους,ειναι να βαζετε τα λογια που ακουσατε στο google συνοδευομενα απο την λεξη lyrics.Σιγουρα θα βρειτε αυτο που ψαχνετε! :) Nα προτεινω αν δεν εχει αναφερθει ,αν και αρκετα αργοπορημενα,το Sick and Tired apo Anastasia http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bant Δημ. August 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2004 paidia hello again!! psaxnw to eksis kommati VSag & Andrew K – Fossil [Pure Substance Records] den kserw an to exete ypopsin sas! perimenw nea! eyxaristw!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. August 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bant (15 Αύγ. 2004 , 13:23) paidia hello again!! psaxnw to eksis kommati VSag & Andrew K – Fossil [Pure Substance Records] den kserw an to exete ypopsin sas! perimenw nea! eyxaristw!! Και δε μου λες, που το άκουσες εσύ αυτό;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts