Cristina Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 johner, πες μου ένα mail σου... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 johner, πες μου ένα mail σου... :) johner@aivanet.com Tα θέλω ολααα!:D Καλά καλά ο,τι έχεις ευχαρίστηση!:innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2005 Για όλα, θα σε λυπήσω... :rolleyes: Για το 'Zookey' όμως, κάτι θα γίνει... :D Σε καμιά ωρίτσα θα το έχεις. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Μηπως εχει κανεις το SERHAT FT. VIKTOR LAZLO - "TOTAL DISGUISE"?????? Ξερει κανεις απο που μπορω να το κατεβασω?? Αν το εχει καποιος ας το στειλει στο amelidis@gmail.gr Σας ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Μηπως εχει κανεις το SERHAT FT. VIKTOR LAZLO - "TOTAL DISGUISE"?????? Ξερει κανεις απο που μπορω να το κατεβασω?? Αν το εχει καποιος ας το στειλει στο amelidis@gmail.gr Σας ευχαριστω.. Το εχω εγω... :) Θα στο στειλω το βραδακι απο το σπιτι γιατι δεν το εχω στην δουλεια... :D [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostie Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Simple Plan - Welcome to my life Kelly Clarkson - Since u been gone Bowling for Soup - 1985 Kelly Clarkson - Breakaway Ryan Cabrera - True Ryan Cabrera - On the way down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Το Zookey αν είναι δυνατόν πλίζ! :) trapped__@hotmail.com αν μπορείτε με yousendit ή gmail: fallen.0@gmail.com It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Borei na mou steile kapoios to zookey? golfy@otenet.gr THANKS!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 Το εχω εγω... :) Θα στο στειλω το βραδακι απο το σπιτι γιατι δεν το εχω στην δουλεια... :D Σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 `trapped & poloman, με vocals ή χωρίς; :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 amelidis & nio1975... Εφτασεεεεεεεεεε.....;) [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2005 amelidis & nio1975... Εφτασεεεεεεεεεε.....;) Εκανα ενα μικρο λαθακι στο e-mail που σου εστειλα και δεν το πηρα... Το σωστο ειναι amelidis@gmail.com και οχι .gr οπως εγραψα!! Αν δεν ειναι προβλημα.. μπορεις να μου το ξαναστειλεις?? Αν δεν μπορεις δεν υπαρχει προβλημα! Χιλια συγνωμη για την ταλαιπωρια!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 An mporeis kai se mena to zookie me ta vocals gfdimop0 to username kai @otenet.gr Thanks prokatavolika D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Εκανα ενα μικρο λαθακι στο e-mail που σου εστειλα και δεν το πηρα... Το σωστο ειναι amelidis@gmail.com και οχι .gr οπως εγραψα!! Αν δεν ειναι προβλημα.. μπορεις να μου το ξαναστειλεις?? Αν δεν μπορεις δεν υπαρχει προβλημα! Χιλια συγνωμη για την ταλαιπωρια!! Ξανα-εφτασεεεεε....! :p :p [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 gia sas paidia thelo na rotiso kati anelpisto: iparxei to tragoudi ton titlon eisagogis apo to sirial ton aparadekton??? einai ena kalo mix...to exei kanei o mouratidis mou fenete... Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 amelidis & nio1975... Εφτασεεεεεεεεεε.....;) thanks man πρώτο κομμάτι!! ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 to kainourgio ths britney pou akougete tora,pos legete?oxi to my perogative... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Eyxaristw dathanasiou gia to zookie..... D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 to kainourgio ths britney pou akougete tora,pos legete?oxi to my perogative... Μήπως το "Do Something"; Ξέρει κανείς ποιό είναι αυτό; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Ξέρει κανείς ποιό είναι αυτό; Είναι το: Gwen Stefani - What You Waiting For? :) Παιδιά το Zookey.. σε οποιαδήποτε μορφή να μου το στείλετε πλίζ.. :O Ευχαριστώ It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Thank you `trapped :) [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Μήπως το "Do Something"; Ξέρει κανείς ποιό είναι αυτό; thnx ayto htan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Την έχω εγώ... Αλλά δεν εννοούσα αυτήν. :) Αν δεν με ξεγελά η μνήμη μου ήταν ψιλο punk. :) Αν την ψάχνεις ακόμα, πες μου που να σου την στείλω. :) You've got pm :) Nέο request. Kανένα δεν απαντάτε αλλά εγώ επιμένω.:D [...] Δείτε και τα παλιά requests. Το 50 Cent In Da Club το άκουσα πρόσφατα με τη μουσική του Hey Sexy Lady (του Shaggy). Μήηηπως λες αυτό; Νομίζω ότι λέγεται "Hey Sexy Da Club". By the way, όσο κι αν το έψαξα, κατάφερα να το βρω μόνο στα 64kbps (22khz). Τραγική ποιότητα. Αν το έχει κανείς σε καλύτερη ποιότητα ας κάνει έναν κόπο :) Είναι πολύ ωραία version! Και μία άσχετη πρόταση: CHICANE - No Ordinary Morning... 5ετίας τραγούδι, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα ποιοι το λένε. Αξίζει. Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. February 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2005 Άγνωστο ξένο τραγουδάκι, Την Βοήθεια σας παιδιά :) Download the Song Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2005 Άγνωστο ξένο τραγουδάκι, Την Βοήθεια σας παιδιά :) Download the Song Way Out West - Anything But You :) Κατέβασε και το Mindcircus από τους ίδιους, στο ίδιο στυλ και εξίσου καλό [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts