dimis_pj Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 πιστευω οτι το ελαβες!! :D thanks... ;) Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Ψαχνω 1 τραγουδι που λεει "και συ μ αφησες εδω τα σημαδια σου να σβηνω" (επαιζε στο fame story οταν αποχωρησε ο Παναγιώτης). Thanks. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Παιδια ειναι ενα τραγουδι παλιο 80s πρεπει να ναι,το ηχογραφησα απο την τηλεοραση!Δεν ακουγετε δυνατα αυξηστε την ενταση λιγο και θα ακουστει...οποιος το ξερει τον κερναω πιτογυρο! http://www.geocities.com/ebfts/05-01-30_22-22-44.zip Donna Summers - What A Feeling :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos27m Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Kserei kaneis pois tragoudaei ena tragoudi pou to refren paei:se xano kai den xero ti na kano se xano??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Kserei kaneis pois tragoudaei ena tragoudi pou to refren paei:se xano kai den xero ti na kano se xano??? Νομιζω ο Πλουταρχος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Kserei kaneis pois tragoudaei ena tragoudi pou to refren paei:se xano kai den xero ti na kano se xano??? Γιαννης Πλουταρχος-Σε χανω :whistle: Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Donna Summers - What A Feeling :) Irene Cara - What a feeling το συγκεκριμενο mix που παιζει στην διαφημηση με το γκομενακι ειναι το Digital Offsprin - Believing http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Παιδια ειναι ενα τραγουδι παλιο 80s πρεπει να ναι,το ηχογραφησα απο την τηλεοραση!Δεν ακουγετε δυνατα αυξηστε την ενταση λιγο και θα ακουστει...οποιος το ξερει τον κερναω πιτογυρο! http://www.geocities.com/ebfts/05-01-30_22-22-44.zip IRENE CARA - WHAT A FEELING (FLASHDANCE) einai to kommati pou psaxneis, kai thelo 2 me giro xoris kremmydi! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Γεια χαρα και παλι μετα απο αρκετο καιρο..Λοιπον,ψαχνω 3 τραγουδια: Χρειαζεται ενα θαυμα εδω απο Πλιάτσικα,Μαχαιρίτσα,Τσακνή. Κι ολο πετάω-Γλυκερία,Κίτρινα Ποδήλατα. Μη με ρωτας-Ρωγμες. Thanks εκ των προτέρων.. κάτι έχω από αυτά αν σου λείπει τίποτα στείλε pm ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosbiologos Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ciao σε όλους...ψάχνω το τραγούδι ''Τα έχω βρεί με τον εαυτό μου'' της Ελένης Δήμου. Το αναθεματισμένο το kazza δεν το έχει :( ,μήπως μπορει να μου το στείλει κανείς...??? :) :) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ciao σε όλους...ψάχνω το τραγούδι ''Τα έχω βρεί με τον εαυτό μου'' της Ελένης Δήμου. Το αναθεματισμένο το kazza δεν το έχει :( ,μήπως μπορει να μου το στείλει κανείς...??? :) :) :) Μπορει καποιος να μου δωσει μια λιστα με καμια 15αρια ελληνικα εμπορικα του καλοκαιριου που μας περασε? Εννοωντας γλυκερια-κοκκινου,αλλα συγκεκριμενα κομματια. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porfuros Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ψάχνω δυο κομμάτια: 1. C' est la vie, το οποίο είναι μπαλλάντα 2. Το τραγούδι, ένα απαλό, που τραγουδήθηκε στην σειρά "έτσι ξαφνικά" από κάποιον άντρα, σήμερα (31-1-05). Όποιος τα έχει ας μου pm για να δώσω e-mail Ευχαριστώ Αγαπώ... άρα υπάρχω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampel Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Μήπως έχει κανείς ένα παλιό τραγούδι (καμιά 20ετία νομίζω), ψιλοdisco που λέγεται ska chou shou? Αν ναι, plz pm. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ψάχνω δυο κομμάτια: 1. C' est la vie, το οποίο είναι μπαλλάντα 2. Το τραγούδι, ένα απαλό, που τραγουδήθηκε στην σειρά "έτσι ξαφνικά" από κάποιον άντρα, σήμερα (31-1-05). Όποιος τα έχει ας μου pm για να δώσω e-mail Ευχαριστώ Στο ετσι ξαφνικα τραγουδάει ο Παντελής Θαλασσινός και το όμότιτλο τραγούδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακομα δισκογραφικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ψάχνω δυο κομμάτια: 1. C' est la vie, το οποίο είναι μπαλλάντα [...] Μήπως από Emerson, Lake & Palmer; :) Έχει διασκευαστεί αρκετές φορές. Μία εκ των οποίων είναι και από την Νίνα Λοτσάρη. :) Μπορείς να ακούσεις εδώ (WMP) ένα δείγμα. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ρε παιδια μηπως ξερετε και αυτο το κομματακι???? Η ποιοτητα δεν ειναι καλη, αλλα η μουσικη ειναι παρα πολυ χαρακτηριστικη.... (click στο παραπανω για να το ακουσετε) HELPPPP... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ciao σε όλους...ψάχνω το τραγούδι ''Τα έχω βρεί με τον εαυτό μου'' της Ελένης Δήμου. Το αναθεματισμένο το kazza δεν το έχει :( ,μήπως μπορει να μου το στείλει κανείς...??? :) :) :) το βρήκα στο email που έχω θα στο στείλω!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Μήπως κανείς ξέρει τίτλο από ένα τραγούδι που ακούω πολύ στον Best τώρα τελευταία? Σε μια φάση ο τραγουδιστής λέει: "Plastic Fantastic". ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Μηπως ξερετε να μου πειτε τον τιτλο ενος hit που παιζεται τωρα τελευταια και χρησιμοποιηται πολυ η λεξη "άλε"; Ξενο ειναι. Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Μηπως ξερετε να μου πειτε τον τιτλο ενος hit που παιζεται τωρα τελευταια και χρησιμοποιηται πολυ η λεξη "άλε"; Ξενο ειναι. Μήπως... λέω μήπως... λες το Dale Don Dale? Artist: Don Omar Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Μήπως... λέω μήπως... λες το Dale Don Dale? Artist: Don Omar Ευχαριστω πολυ. Αυτο εψαχνα :) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Πω λέγετε και ποίος το τραγουδάει το τραγούδι που λέει "Και όταν χορεύεις μάτια μου μαζεύω τα κομμάτια μου, κοντά σου υποκλίνομαι χαλί να με πατήσεις γίνομαι." Ευχαριστώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odontiatros Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Παίδες καλησπέρα! Ξέρει κανεις σας ένα παραδοσιακό πολυφωνικό συγκρότημα με Βουλγάρες που φορούν παραδοσιακές τους ενδυμασίες;;;Λοιπόν λέγεται ''Le Mystere de Voix Bulgares''και ψάχνω αγωνιωδώς το πιό γνωστό κομμάτι τους.Όσοι ξέρουν το συγκρότημα σίγουρα θα καταλάβουν... :( Νομίζω είχε βγεί και σε βίντεο κλιπ με μια κοπέλα νέα που ένα αυτοκίνητο γκάζωνε και πήγαινε να την πατήσει μπροστά απο ένα τοιχο... :) Ελπίζω να βοήθησα λιγο...Περιμένω απαντηση... ΤΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΥ ΤΗ ΛΕΓΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidon2004 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Ψάχνω τραγούδι της Αρβανιτάκη από το καινούργιο της δίσκο που λέει <<ως τα χαράματα γίνονται θαύματα >> Μπορεί κάποιος να μου το στείλει είτε να το ανεβάσει κάπου ? Ευχαριστώ Κυνήγα το λευκό της ζωής σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Ψάχνω τραγούδι της Αρβανιτάκη από το καινούργιο της δίσκο που λέει <<ως τα χαράματα γίνονται θαύματα >> Μπορεί κάποιος να μου το στείλει είτε να το ανεβάσει κάπου ? ΕυχαριστώΠου να στο στείλω; http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts