lediaquaan Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus ( 6 Δεκ. 2004 , 02:18) εφαγα μια φλασια και ψαχνω του bryan adams - have you ever really love a woman.μηπως το εχει κανεις να μου το στειλει στο cfamelos@yahoo.gr? :worry: Γιατί δεν ψάχνεις σε κάποιο p2p?Είναι πολύ εύκολο να το βρεις! :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Και μια που τους έφερε οι κουβέντα (σε γειτονικό thread)... προτείνω τα Muscle Museum και Uno, από Muse. :music: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 6 Δεκ. 2004 , 02:58) Γιατί δεν ψάχνεις σε κάποιο p2p?Είναι πολύ εύκολο να το βρεις! :) δεν το βρηκα στο ΚΑΖΑΑ...το ειχε ενας και δεν το κατεβαζε :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asmodeus ( 6 Δεκ. 2004 , 02:18) εφαγα μια φλασια και ψαχνω του bryan adams - have you ever really love a woman.μηπως το εχει κανεις να μου το στειλει στο cfamelos@yahoo.gr? :worry: ok Mολις στο εστειλα. ;) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel ( 6 Δεκ. 2004 , 13:03) ok Mολις στο εστειλα. ;) thank you για αλλη μια φορα!!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος yianniscy84 ( 6 Δεκ. 2004 , 00:39) Sou erxetai twra. :) Thanx :) Tha to katevasw pio meta! :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. December 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek ( 5 Δεκ. 2004 , 14:23) Akousa ena tragoudi tis protopsalti kai eixe mousiki apo ena kseno komati rock, kai exo kolisei kai den thimame poio kseno tragoudi einai ayto pou exoun parei tin mousiki kai i plaka einai oti prepei na to exo !!! Mipos kserei kapois pos legete??? Thanks λοιπον,ειναι διασκευή από το how you remind me-nickelback και νομιζω λέγεται ολα αυτα που φοβάμαι.Είναι στον τελευατίο της δίσκο Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavatzas7 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel ( 5 Δεκ. 2004 , 10:02) Ερωτας κλεφτης - Κωστας Δοξας thanks thanks :cool: :cool: :cool: :cool: :alien: Οτι αξίζει πονάει...και ειναι δύσκολο! http://briefcase.pathfinder.gr/download/kavatzas7/15839/198921/0/PiracyTras.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Εγώ θα κάνω κάτι ανάποδο.. ΔΕΝ θα προτείνω το νέο album των Destiny's Child - Destiny Fillfilled απογοητεύτηκα οικτρά απο το συγκεκριμένο group καθώς είναι το πιο αγαπημένο μου...κρίμα :( Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimis_pj ( 7 Δεκ. 2004 , 00:56) λοιπον,ειναι διασκευή από το how you remind me-nickelback και νομιζω λέγεται ολα αυτα που φοβάμαι.Είναι στον τελευατίο της δίσκο Thanks :p An kai katevasa ton teleyteo disko tis kai to elege ston titlo tou tragoudiou se parenthesi... :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. December 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2004 Παιδια θα ηθελα λιγο απο το χρονο σας :) .....Οποιος μπορει ας μπει στο χαρτοφυλακα μου και να μου πει ποια ειναι τα τραγουδια στις σημειωσεις....... :o My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 loverman13 den paizoun se emena oi simeiwseis sou ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ph03NiX Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Λοιπον...σας εχω μια σχετικα δυσκολη αποστολη.Εχω μερικα κομματια απο τους στιχους και πρεπει να βρειτε ενα τραγουδι.ΣΗΜΕΙΩΣΗ:οι στιχοι ΔΕΝ ειναι στανταρ αυτοι...ισως ειναι λιγο αλλιως....Thnx για την προσπαθεια "...would you gave to me..." "...i look at the sky,to kiss you goodbye..." τελος αναφερει συχνα το "Faithfully" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ph03NiX ( 8 Δεκ. 2004 , 13:45) Λοιπον...σας εχω μια σχετικα δυσκολη αποστολη.Εχω μερικα κομματια απο τους στιχους και πρεπει να βρειτε ενα τραγουδι.ΣΗΜΕΙΩΣΗ:οι στιχοι ΔΕΝ ειναι στανταρ αυτοι...ισως ειναι λιγο αλλιως....Thnx για την προσπαθεια "...would you gave to me..." "...i look at the sky,to kiss you goodbye..." τελος αναφερει συχνα το "Faithfully" Ishtar - Last Kiss ;) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ph03NiX Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xourxoulitsos ( 8 Δεκ. 2004 , 13:49) Ishtar - Last Kiss ;) Είσαι μεγάλος!!!!Καποιος να μου το στειλει στο twn_ph03nix@yahoo.com γιατι δεν το βρισκω.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Ph03NiX ( 8 Δεκ. 2004 , 14:54) Είσαι μεγάλος!!!!Καποιος να μου το στειλει στο twn_ph03nix@yahoo.com γιατι δεν το βρισκω.... :( Done Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Παιδιά θυμάστε το τραγούδι Baker Street? :rolleyes: Το είχε κάνει διασκευή ένα συγκρότημα γύρω στο '91-'92 και το έπαιζε ο Jeronimo... Απίστευτο σόλο με το σαξόφωνο! :happy: Το γνωρίζει κανείς; :) Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Μήπως κάποιος ξέρει αυτό το disco κομμάτι; :music: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος How_U_Doin ( 8 Δεκ. 2004 , 23:02) Μήπως κάποιος ξέρει αυτό το disco κομμάτι; :music: Peaches and Herb-Shake your groove thing :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2004 Me again! Ψάχνω ένα τραγούδι, αργό, γυναικεία φωνή, οι στίχοι: «τα παιδία που συναντώ μελαγχολούν, βλέπουν το μέλλον σαν αγάπη που'χει αργήσει, κάνουν όνειρα τις νύχτες όταν πιούν, κι όμως κάνεις τους δεν τολμάει να τα ζήσει...» Και κάποια παλιά που δεν βρήκα ακόμα -- πατήστε στον αριθμό για να κατεβάσετε ένα απόσπασμα[5] - Πορτογαλικό//Καλλιτέχνις - Τίτλος; [7] - Άγνωστο [10] - Τανάγρη;//Τίτλος; [13]- Άγνωστο (thanx garfield & Cristina!) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Ένα τραγούδι που παίζει ο Nitro συχνά, γυκαικεία φωνή και επαναλαμβάνει αρκετές φορές because you are a liar lia liar... baby (Νομίζω) και κάπου αλλού λέει: And I believed everything you said... Το ξέρει κανείς; :worry: [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic ( 9 Δεκ. 2004 , 04:45) Ένα τραγούδι που παίζει ο Nitro συχνά, γυκαικεία φωνή και επαναλαμβάνει αρκετές φορές because you are a liar lia liar... baby (Νομίζω) και κάπου αλλού λέει: And I believed everything you said... Το ξέρει κανείς; :worry: Killer - Liar Ρώτα με άλλη φορά :p Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. December 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nelly ( 9 Δεκ. 2004 , 04:52) Killer - Liar Ρώτα με άλλη φορά :p wow ανταπόκριση! Μα σε ρώτησα! μέσω του επισημασμένου θέματος, δίνω το σωστό παράδειγμα :p :lol: thanx thanx thanx :D [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 psaxnw ena tragoudi apo to '96(!) kai de mporw na to vrw....paei kapos etsi " i wanna be, i wanna be, i wanna be your lover i wanna be i wanna be next for you......" mia antrikh fwnh tragoudaei.. to kserei kaneis? htan epitixia to '96 kai to epaize sunaixeia to jeronimo groovy...kserei kaneis kati thanks I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος HellasLover ( 9 Δεκ. 2004 , 04:01) psaxnw ena tragoudi apo to '96(!) kai de mporw na to vrw....paei kapos etsi " i wanna be, i wanna be, i wanna be your lover i wanna be i wanna be next for you......" mia antrikh fwnh tragoudaei.. to kserei kaneis? htan epitixia to '96 kai to epaize sunaixeia to jeronimo groovy...kserei kaneis kati thanks Young Deenay feat. Sasha - Wanna be your lover Make google your friend (αλήθεια california μένεις; ) http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts