How_U_Doin Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος z0diac7650 ( 8 Οκτ. 2004 , 03:44) Λαθος url εδωσα για τα κλιπ...τα ξαναδινω... [...] κλιπ 2 [...] KEANE - Somewhere Only We Know Πάντως οφείλω να ομολογήσω ότι οι ηχογραφήσεις είναι πολύ χαμηλής ποιότητας... Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquagirl Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος black ( 8 Οκτ. 2004 , 08:33) Καλημέρα ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Αre you gonna be my girl των jet (το βρίσκω προβληματικό) και το βασιλιά της σκόνης ξύλινα σπαθιά? thanks :) καλημερα! το βασιλια της σκονης το εχω και μπορω να στο στειλω, θα ψαξω να βρω και το Αre you gonna be my girl γιατι μεσα σε καποιο απ'ολα τα cd μου πρεπει να το εχω. θα ψαξω κα ιθα σου πω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος black ( 8 Οκτ. 2004 , 08:33) Καλημέρα ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το Αre you gonna be my girl των jet (το βρίσκω προβληματικό) [...] Pm me your mail ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest black Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 8 Οκτ. 2004 , 11:26) Pm me your mail ;) thanks :) Aguagirl το are you gona be my girl το ελαβα αν εχεις το βασιλια της σκονης pls πες μου Ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 7 Οκτ. 2004 , 20:58) Mήπως γνωρίζει κανείς ποιο είναι το τραγουδάκι που ακούγεται στην αρχή/εισαγωγή του Kill Bill vol.1 ; Malon ayto prepei na les "Tomoyasu Hotei - Battle without Honor or Humanity" h ayto me to sfirigma :whistle: poy legete "Bernard Herrmann - Twisted Nerve" :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek ( 8 Οκτ. 2004 , 14:42) h ayto me to sfirigma :whistle: poy legete "Bernard Herrmann - Twisted Nerve" :) Τhanks αυτό είναι! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aquagirl Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος black ( 8 Οκτ. 2004 , 14:42) thanks :) Aguagirl το are you gona be my girl το ελαβα αν εχεις το βασιλια της σκονης pls πες μου Ευχαριστω :) το εχω αλλα αν μπορεις κανε υπομονη μεχρι την δευτερα το εχω στο σπιτι. θα το φερω την δευτερα στο γραφειο και θα στο στειλω με mail. ok? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος black ( 8 Οκτ. 2004 , 08:33) Καλημέρα ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το βασιλιά της σκόνης ξύλινα σπαθιά? thanks :) Πάτα με! :) http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriszah Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Διάβασα σε πολλά site για ένα γαλλικό συγκρότημα τις The Konki Duet. Μήπως ξέρει κανείς κανένα site να κατεβάσω κανά τραγούδι τους???? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων! :cool: http://img262.imageshack.us/img262/7971/pub68112179146481597828td2.png ------------------------------ Wii number: 3236 8718 1653 5956 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Λοιπον, για αλλη μια φορα,μετα απο αρκετης ωρας ψαξιμο , βρεθηκε η απαντηση στο ερωτημα που βασανιζε για καιρο την υπογραφη μου :D To τραγουδι που ακουγεται στην διαφημιση του LUX ειναι το: :up: The 411 - Dumb :up: Enjoy ;) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Ξερει κανεις το sample απο το Flashdance των Deep Dish? Eιναι απο το ομωνυμο soundtrack αλλα ψαχνω τιτλο και ονομα τραγουδιστριας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nikkosnet ( 9 Οκτ. 2004 , 01:37) Ξερει κανεις το sample απο το Flashdance των Deep Dish? Eιναι απο το ομωνυμο soundtrack αλλα ψαχνω τιτλο και ονομα τραγουδιστριας. 'Irene Cara - What a feeling'? :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Nope! Δεν ειναι αυτο! Καρατσεκαρισμενο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Μισό, να κατέβει να το ακούσω! :lol: :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Σου απάντησε ο Finn εδώ. :) Η τραγουδίστρια λέγεται Shandi. :) Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει και samples. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest black Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aquagirl ( 8 Οκτ. 2004 , 16:08) το εχω αλλα αν μπορεις κανε υπομονη μεχρι την δευτερα το εχω στο σπιτι. θα το φερω την δευτερα στο γραφειο και θα στο στειλω με mail. ok? Αφου ΠΑΤΑΩ :p την lediaquaan αλλα δεν τα καταφερνω :( οτι μπορεις κανε :) .Ευχαριστω και τις δυο :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος black ( 9 Οκτ. 2004 , 11:42) Αφου ΠΑΤΑΩ :p την lediaquaan αλλα δεν τα καταφερνω :( οτι μπορεις κανε :) .Ευχαριστω και τις δυο :D Μια χαρά ανοίγει!Κοτζάμ LINK σου έβαλα καλέ δεν το βλέπεις??? :blink: Το κάνεις copy και paste σε ένα άλλο παράθυρο..! :) Εκτός κι αν έχει πρόβλημα το yousendit...Πάλι... :wacko: http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 paidia apo poio site mporo na katebaso to full album tou eminem ; (ektos apo diafora programmata antalagis arxion) only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina ( 9 Οκτ. 2004 , 02:44) Σου απάντησε ο Finn εδώ. :) Η τραγουδίστρια λέγεται Shandi. :) Αν θες, ρίξε μια ματιά εδώ. Έχει και samples. :) Ευχαριστω Cristina γλυκεια μου. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest black Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lediaquaan ( 9 Οκτ. 2004 , 16:20) Μια χαρά ανοίγει!Κοτζάμ LINK σου έβαλα καλέ δεν το βλέπεις??? :blink: Το κάνεις copy και paste σε ένα άλλο παράθυρο..! :) Εκτός κι αν έχει πρόβλημα το yousendit...Πάλι... :wacko: Βρε συ μια χαρά είναι και το link σου :D και το copy paste μου :D απλά δεν ανοίγει όταν του λέω Click here to download the file now. Μου απαντάει The page cannot be found ;) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Παιδιά είναι ένα ελληνικό τραγούδι με τους εξής στίχους: "Πως μπορείς ξανά να κλαις, ξανά να φταις, ξανά να θέλεις, πίσω να γυρίσεις, πως μπορείς ξανά να υποφέρεις. Πως, το δρόμο του να αλλάξει ο ποταμός; Πώς, τα φώτα του να σβήσει ο ουρανός;.." Το ξέρει κανείς σας; Έχω ένα sample από ηχογράφηση αλλά δεν έχω που να το ανεβάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Για όσους ρωτήσουν πριν ρώτησουν τα τραγούδια στην αρχή του fame story 3: Keane - Everybody's Changing.mp3 Dave Armstrong & Ingrid Hakanson - Out Of Time.mp3 παρεπιπτώντως μερικά τραγούδια που ψάχνω... κλιπ 1 κλιπ 3 κλιπ 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος z0diac7650 (10 Οκτ. 2004 , 21:09) Για όσους ρωτήσουν πριν ρώτησουν τα τραγούδια στην αρχή του fame story 3: Keane - Everybody's Changing.mp3 Dave Armstrong & Ingrid Hakanson - Out Of Time.mp3 παρεπιπτώντως μερικά τραγούδια που ψάχνω... κλιπ 1 κλιπ 3 κλιπ 4 κλιπ 1: Finley Quaye - Dice κλιπ 3: Mario Winans ft. P.Diddy - I don't wanna know Το κλιπ 4 δεν μπορώ να το κατεβάσω..check it :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 ρε παιδιά πως λέγεται ένα τραγούδι που το τραγουδάνε κάτι κοριτσάρες και λέει: βου λε βου κουσιε αβεκ μουα σε σουαρ? You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Πάλι λάθος έβαλα τα links παραπάνω.Είναι οκ τώρα τα έκανα edit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts