gregorisvas Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 SOS!!Ψανχω ενα τραγουδι που ακουσα χτες σε ενα κλαμπ αλλα ειχα ξεχασει το κινητο και δεν το ηχογραφησα!!Γκαντεμια!!!Τεσπα...Ειχε και σαξοφωνο και μονο μουσικη.Ηταν dance...Πειτε κανενα τραγουδι εκτος των Rune-Calabria,Global Jazz κι ετσι.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος ( 6 Αύγ. 2004 , 14:30) Cristina γειά. Δεν το ηχογράφησα ολόκληρο, όμως το ανεβάζω σε καλύτερη ποιότητα εδώ. Όλο σχεδόν το τραγούδι καλύπτεται από τις φωνές που ακούγονται στην αρχή του αποσπάσματος. Ψάχνω επίσης ένα Πορτογαλικό, αν έχει κανείς ίδεα...! [Τα στέλνω με send-it και για να κατεβούν πρέπει να πατήσεις στο Click here to download the file now. Υποθέτω δε μετράνε για direct links] Πολύ γνωστή η μελωδία από το 1ο... Δεν μου έρχεται όμως κάτι... :( Το 2ο πρώτη μου φορά το ακούω και είναι πολύ όμορφο τραγουδάκι. Θα έχω υπ' όψιν! :) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 8 Αύγ. 2004 , 14:04) Πρόταση Death - Voice Of Soul Από τις καλύτερες συνθέσεις που έχω ακούσει. Τρανσάδες κλπ μακριά. Δεν κάνει για σας :p WOW! :D Πράγματι είναι πολύ καλό!!! Ίσως από τις καλλίτερες progressive ballads! :D Σε πολλά σημεία μοιάζει με Opeth (εκεί να δεις συνθέσεις... aaaah!) Να κάνω μια μικρή διόρθωση στον τίτλο; :) 'Voice of the soul' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SlRator Δημ. August 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2004 Ψαχνο το τραγουδι το πιρατικο ξερεται που θα το βρω σε Mp3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 8 Αύγ. 2004 , 14:04) Πρόταση Death - Voice Of Soul Από τις καλύτερες συνθέσεις που έχω ακούσει. Τρανσάδες κλπ μακριά. Δεν κάνει για σας :p [/QUoTE] πολύ καλό Bayern7... Τελικά αυτές οι μπάντες ξέρουν πολλά κιλά μουσική! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 8 Αύγ. 2004 , 14:30) SOS!!Ψανχω ενα τραγουδι που ακουσα χτες σε ενα κλαμπ αλλα ειχα ξεχασει το κινητο και δεν το ηχογραφησα!!Γκαντεμια!!!Τεσπα...Ειχε και σαξοφωνο και μονο μουσικη.Ηταν dance...Πειτε κανενα τραγουδι εκτος των Rune-Calabria,Global Jazz κι ετσι.. Sergio Del Rio - Parazzar μήπως? Είπες ότι δεν είχε λόγια αλλιώς θα σου έλεγα και το Sissoko - Let The Music Take Control. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Ενα τραγουδακι που τραγουδαει γυναικα κ εχει έναν τελειο ρυθμό που και που με το εξης ρεφραιν: i just wanna say my heart kills me by day and i dont love you any more i'm free when i wanna be no i don't love you any more (η καπως ετσι, απο το ραδιο το ακουσα...) ποιο είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Mhpws les to Hit my heart apo Benassi?Tragoydaei gynaika,exei fobero rythmo alla den tairiazei poly me ta logia poy grafeis.TSP,dokimase to, yparxei sto kazaa. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 kfran το τραγούδι που ζήτας: Michelle Lawson - I Just Wanna Say (Soda Club Master) http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/music.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Ποιο καλό παιδί θα μου πει αυτά τα 3 τραγουδάκια? http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/smile.gif sample1 sample2 sample3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος z0diac7650 ( 9 Αύγ. 2004 , 15:42) sample3 To 3 είναι Mario Winans Feat. Enya & P. Diddy- I Don't Wanna Know Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Sample2: Hoobastank - The Reason ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 SOS!!Ψανχω ενα τραγουδι που ακουσα χτες σε ενα κλαμπ αλλα ειχα ξεχασει το κινητο και δεν το ηχογραφησα!!Γκαντεμια!!!Τεσπα...Ειχε και σαξοφωνο και μονο μουσικη.Ηταν dance...Πειτε κανενα τραγουδι εκτος των Rune-Calabria,Global Jazz κι ετσι.. gregorisvas μπορεί να λες κανένα από αυτά: Princess Vanessa - Around The Decks (Around lub Mix) Kalimba - A Side Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z0diac7650 Δημ. August 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2004 Βρέθηκε και το 1: Finley Quaye & William Orbit - Dice και τα 3 είναι φοβερά κομματάκια! http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/music.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 8 Αύγ. 2004 , 14:30) SOS!!Ψανχω ενα τραγουδι που ακουσα χτες σε ενα κλαμπ αλλα ειχα ξεχασει το κινητο και δεν το ηχογραφησα!!Γκαντεμια!!!Τεσπα...Ειχε και σαξοφωνο και μονο μουσικη.Ηταν dance...Πειτε κανενα τραγουδι εκτος των Rune-Calabria,Global Jazz κι ετσι.. Μήπως puerto rico? Λέμε τώρα... :worry: By the way... kfran, το τραγούδι που ψάχνεις το ψάχνω κι εγώ εδώ και ενάμιση χρόνο. Υπάρχει σε 2 εκδόσεις (ο ίδιος ωραίος ρυθμός αλλά εντελώς διαφορετικοί στίχοι στην κάθε μία). Αν το βρείς, σε παρακαλώ ανέβασέ το κάπου γιατί εγώ δεν το βρίσκω πουθενά :( Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haris_el ( 8 Αύγ. 2004 , 12:31) Gia sas paidia!!! MIa erotisi: Paidia exei kaneis to remix tou tsaliki tou efialtes? Psaxno psaxno psaxno kai den to brisko pouthena!!!!!! Thank youuuuuuu!!!! Δοκίμασε IRC -> Server: GRnet -> Κανάλι: #mp3 Έχει και το πειρατικό, για όποιον δεν το έχει κατεβάσει ακόμα :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kfran Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος z0diac7650 ( 9 Αύγ. 2004 , 15:35) kfran το τραγούδι που ζήτας: Michelle Lawson - I Just Wanna Say (Soda Club Master) http://www.myphone.gr/forum/image/smilies/music.gif thanx mate @ How_U_Doin: Εγώ το βρήκα στο Kazaa και συ δεν μπορείς να το βρείς πουθενά; Δοκίμασε και DC++ και αν δεν κανεις τπτ τότε να το ανεβάσω κάπου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploutarxos_29 Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Kαλησπέρα. Εχει κανεις να μου στείλει το -l'ame immortelle - life will never be the same again- στη γρηγορη version? Thanx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 8 Αύγ. 2004 , 14:30) SOS!!Ψανχω ενα τραγουδι που ακουσα χτες σε ενα κλαμπ αλλα ειχα ξεχασει το κινητο και δεν το ηχογραφησα!!Γκαντεμια!!!Τεσπα...Ειχε και σαξοφωνο και μονο μουσικη.Ηταν dance...Πειτε κανενα τραγουδι εκτος των Rune-Calabria,Global Jazz κι ετσι.. Προφανώς φίλε εννοείς το The Rumbar - Puerto Rico, έτσι νομίζω... GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chekenout Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 'Eνα ξεσηκωτικό κάπως παλιό (περσινό;) που πήγαινε "να να να χαμπανέ, σι να νο χαμπανέ..." ή κάπως έτσι, σας λέει κάτι? Aν δεν είσαι εκεί που είσαι, δεν είσαι πουθενά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 @ How_U_Doin: Εγώ το βρήκα στο Kazaa και συ δεν μπορείς να το βρείς πουθενά; Δοκίμασε και DC++ και αν δεν κανεις τπτ τότε να το ανεβάσω κάπου. Re filaraki an mporeis anevaseto kapou giati kai gw to thelw kai sigoura polloi alloi! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chekenout (11 Αύγ. 2004 , 00:25) 'Eνα ξεσηκωτικό κάπως παλιό (περσινό;) που πήγαινε "να να να χαμπανέ, σι να νο χαμπανέ..." ή κάπως έτσι, σας λέει κάτι? Martin Solveig Vs Salif Keita - Madan (Exotic Disco Mix) (Μ@λ@κ@ Χαβανέεεε, μ@λ@κ@ Χαβανέεε... Σφηνάκια χαβαλέεεε, σφηνάκια χαβαλέεεε... :lol: ) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chekenout (11 Αύγ. 2004 , 00:25) 'Eνα ξεσηκωτικό κάπως παλιό (περσινό;) που πήγαινε "να να να χαμπανέ, σι να νο χαμπανέ..." ή κάπως έτσι, σας λέει κάτι? Salif Keita - Madan (Martin Solveig Remix) ή αλλιώς "Ψηλά τον αμανέ, μα****α αλβανέ" που έλεγε κι ο Dj kourampies :p EDIT Too late... :p [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 θέλω οποσδήποτε να ακουσω ενα κομάτι του Κοτσιρα.... αυτο που λεει: "λεξη λεξη θα ψαξω ακους ολα αυτα που οταν δε σ'εχω τα θέλω..." δεν εχει μουσικη... μονο φωνη (φωναρα...) το ειχα κατεβασει παλια απο το kazaa αλλα μετα απο πολλα format καπου χαθηκε... δωστε μου κάποιο λινκ οπου θα μπορέσω να το βρω!! Επείσης θέλω και το Φύλακας Άγγελος του Κοτσιρα παλι... The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. August 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Ψάχνω ένα ελληνικό - γυναικεία φωνή και φαίνεται καινούριο σχετικά. Οι στίχοι του πάνε κάπως έτσι: Θυμάμαι όσα είχες πει... ... Να σε ξεχάσω εγώ μπορεί Μα δεν μπορεί η καρδιά μου Καμιά ιδέα; :) [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. August 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (11 Αύγ. 2004 , 04:38) Ψάχνω ένα ελληνικό - γυναικεία φωνή και φαίνεται καινούριο σχετικά. Οι στίχοι του πάνε κάπως έτσι: Θυμάμαι όσα είχες πει... ... Να σε ξεχάσω εγώ μπορεί Μα δεν μπορεί η καρδιά μου Καμιά ιδέα; :) Δέσποινα Ολυμπίου - Θυμάμαι Όσα Είχες Πει (Το αγαπημένο μου ελληνικό αυτήν την περίοδο) Από το κατακαίνουργιο album της Έχουμε Λόγο, το οποίο πιστεύω ότι είναι καταπληκτικό. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts