tasosgreece Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Mipws Dimension X - Peerless ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Το"Σχεδόν ποτέ"της Αποστολίας Zώη (από την ομώνυμη σειρά του χειμώνα της Νετ) υπάρχει πουθενά; :worry: Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_b Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος zeppelin (27 Ιούλ. 2004 , 21:50) γεια χαρά. Είδα σήμερα τους Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη σε επανάληψη και στο τέλος έπαιζε μια μπαλάντα (τραγουδά κυρίως μια γυναίκα και κάθε τόσο χαμηλά και ένας άντρας) το κομμάτι έλεγε (μεταξύ άλλων): κι αν στην μεγάλη πόλη η αγάπη έχει χαθεί .. το χιόνι έπεφτε όλο το βράδυ νόμιζα ότι ήτανε γιορτή ... για σένανε θα μαι πάντα κει. το έψαξα στο stixoi.gr αλλά δεν το βρήκα. Ούτε στο Google. όποιος το γνωρίζει ας μου πει. Ευχαριστώ Μανώλης Φάμελος & Δήμητρα Γαλάνη - Στη μεγάλη πόλη www.insomnia.gr http://briefcase.pathfinder.gr/download/dim_b/20435/389077/0/mplampla-radio03_small.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploutarxos_29 Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Μήπως έχει κανείς 95 degrees outside από Melissa Lou? Το ψάχνω πολλά χρόνια (ειναι δεκαετίας) δε το βρήκα πουθενά! Επίσης ότι υπάρχει απο Bella Union (Eλληνικό group) είναι ευπρόσδεκτο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Ψαχνω ενα ακομα..Ενα..Εχει παλι beat ρυθμο μεσα αλλα...εχει σαν...πως να το περιγραψω...σαν "μπουζουκι" ενα πραμα....Απλες νοτες παιζει...Το ξερω οτι ειναι δυσκολο να το καταλαβετε..αλλα..οποιος το εχει ακουσει ισως το καταλαβει..Ειναι ξενο παντως.Το μπουζουκι δεν παιζει κανονικα..δεν ειναι ζειμπεκικο...Απλως παιζει ολο το τραγουδι με νοτες..Σας φωτησα ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. July 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (27 Ιούλ. 2004 , 21:57) Ρε παιδια ψαχνω ενα καινουργιο(πρεπει να ειναι) τραγουδι dance αλλα στο ρυθμο μοιαζει με πιανο...Ακουγεται συχνα σε σταθμους και σε καφετεριες....Μηπως μπορειτε να βοηθησετε στο περιπου??Εχει δλδ στο "ρεφραιν" ενα αλλο οργανο που εχει λεπτες νοτες σαν πιανο....Cristina σου λεει τπτ?? :worry: :cry: Είμαι σίγουρος ότι ψάχνεις το Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat) πληροφοριακά δεν είναι και πολύ καινούριο απλά τώρα τελευταία ακούγεται αρκετά... Το έχω, αλλά αδυνατώ να στο στείλω λόγω μικρού modem... GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Παιδια εγω ψαχνω ενα γνωστο, παλιο, ερωτικο τραγουδι στυλ 'μπλουζ'.. Τραγουδαει γυναικα και σε καποια στιγμη στο ρεφρεν, αν εχω ακουσει καλα λεει: Ι have never love before, the way i love you... Οποτε το ακουσω ερωτευομαι... :o Ξερει κανεις ποιο ειναι; Επισης υπαρχει καποιο site ωστε να βαζω μερος απο στοιχους και να μου λεει τον τιτλο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ploutarxos_29 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (28 Ιούλ. 2004 , 04:20) Παιδια εγω ψαχνω ενα γνωστο, παλιο, ερωτικο τραγουδι στυλ 'μπλουζ'.. Τραγουδαει γυναικα και σε καποια στιγμη στο ρεφρεν, αν εχω ακουσει καλα λεει: Ι have never love before, the way i love you... Debbie Gibson - Foolish beat είναι αυτό που ψάχνεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (28 Ιούλ. 2004 , 04:20) Παιδια εγω ψαχνω ενα γνωστο, παλιο, ερωτικο τραγουδι στυλ 'μπλουζ'.. Τραγουδαει γυναικα και σε καποια στιγμη στο ρεφρεν, αν εχω ακουσει καλα λεει: Ι have never love before, the way i love you... Οποτε το ακουσω ερωτευομαι... :o Ξερει κανεις ποιο ειναι; [...] Κάπως έτσι νιώθω κι εγώ κάθε που τ'ακούω... :o 'Debbie Gibson - Foolish Beat' Υπάρχει και σε instrumental version. :) Επισης υπαρχει καποιο site ωστε να βαζω μερος απο στοιχους και να μου λεει τον τιτλο? Μπορείς να το κάνεις με τον Mr. Google. :) Να βάλεις 3-4 λέξεις μιας φράσης μέσα σε quotes (" ") και δίπλα τη λέξη 'lyrics'. :) Μπορείς να ψάχνεις και 2 φράσεις ή 3-4-5 λέξεις μαζί (έχει κάποιο όριο, θα σου βγάλει ανάλογο μήνυμα κάτω από το searchbox, αν ξεπεράσεις το όριο) που θα τις ενώνεις με το σύμβολο της πρόσθεσης (+). Επίσης μπορείς να κάνεις και συνδιασμούς λέξεων και φράσεων. Μερικές φορές μπορεί να μη σου δώσει αυτό που ψάχνεις στα πρώτα αποτελέσματα. Κοίτα και λίγο πιο κάτω. Άλλες φορές, αν το τραγούδι είναι σπάνιο, μπορεί να μη το βρεις και καθόλου. :worry: Αυτός ο τρόπος, πάντως, είναι ο καλλίτερος σε σχέση με όποιο άλλο site για αναζήτηση στίχων. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (27 Ιούλ. 2004 , 22:10) Το τραγούδι λέγεται "Δέντρο" και είναι από το τελευταίο CD του Νότη "Με αγάπη ότι κάνεις" και είναι το τελευταίο τραγούδι του CD (16o) :) To thelw kai egw. Mhpws tha mporouses na mou to steileis? Thanx :) e-mail: nji@in.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (27 Ιούλ. 2004 , 22:16) Μήπως έχει κάποιος το τραγούδι "Το πήραμε" από Ημησκούμπρια αλλά χωρίς να λογοκρίνετε από πυροβολισμούς :whistle: To exw alla me logokrisia. An sou kanei kai etsi pm. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (28 Ιούλ. 2004 , 12:21) To thelw kai egw. Mhpws tha mporouses na mou to steileis? Thanx :) e-mail: nji@in.gr Mporeis na to katevaseis apo edo :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller (28 Ιούλ. 2004 , 02:29) Είμαι σίγουρος ότι ψάχνεις το Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat) πληροφοριακά δεν είναι και πολύ καινούριο απλά τώρα τελευταία ακούγεται αρκετά... Το έχω, αλλά αδυνατώ να στο στείλω λόγω μικρού modem... Φιλε μου δε ειναι αυτο...ΤΟ εχω!Παντως σε ευχαριστω..Θα προσπαθησω να το ηχογραφισω... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Ploutarxos_29 και Cristina σας ευχαριστω, αυτο ηταν!! Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cristina (28 Ιούλ. 2004 , 10:27) Μπορείς να το κάνεις με τον Mr. Google. :) Αυτός ο τρόπος, πάντως, είναι ο καλυτερος σε σχέση με όποιο άλλο site για αναζήτηση στίχων. :) Τωρα για μενα ο καλυτερος τροπος ειναι το myPhone!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Παιδια SOS!Ψαχνω απεγνωσμενα το Global Jazz!!Οποιος το εχει ας μου στειλει ενα PM για να μου το στειλει εαν ειναι δυνατον!PLEASE!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sik13 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Global Jazz!!!kai gw to 8elw an mporei kapoios as to anebasei kapou...thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Ψαχνω εδω και καιρο ενα κομματι που το μονο που θυμαμαι για αυτο εινα οτι στο ρεφρεν λεει I love you και οτι μοιαζει αρκετα στο Nights In White Satin. Με αυτα τα στοιχεια δεν μπορω να κανω αναζητηση καπου.. :( Καταλαβε κανεις για ποιο τραγουδι μιλαω? Ειναι παλιο κλασικο, ακουγεται συχνα στο ραδιοφωνο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (28 Ιούλ. 2004 , 21:27) Παιδια SOS!Ψαχνω απεγνωσμενα το Global Jazz!!Οποιος το εχει ας μου στειλει ενα PM για να μου το στειλει εαν ειναι δυνατον!PLEASE!!! Global jazz απο Gurus boy αυτο ειναι; http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris3 Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (29 Ιούλ. 2004 , 00:03) Global jazz απο Gurus boy αυτο ειναι; H ayto Guru's Boy ft Salvo Riolo - Global Jazz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dinosss (28 Ιούλ. 2004 , 23:36) Ψαχνω εδω και καιρο ενα κομματι που το μονο που θυμαμαι για αυτο εινα οτι στο ρεφρεν λεει I love you και οτι μοιαζει αρκετα στο Nights In White Satin. Με αυτα τα στοιχεια δεν μπορω να κανω αναζητηση καπου.. :( Καταλαβε κανεις για ποιο τραγουδι μιλαω? Ειναι παλιο κλασικο, ακουγεται συχνα στο ραδιοφωνο. 'Barcley James Harvest - Poor Man's Moody Blues' :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris3 (29 Ιούλ. 2004 , 00:11) H ayto Guru's Boy ft Salvo Riolo - Global Jazz Μπορείς να κατεβάσεις το Guru's Boy ft Salvo Riolo - Global Jazz από εδώ edited by rigasnic: όχι direct links παρακαλώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Einai ena tragoudi, to akousa sto radio poli prosfata stin thesaloniki kai leei kati tetoio : "she said goodbye to many times before, and i have no choice coz i won't say goodbye anymore, oh oh oh" kserei kaneis titlo kai tragoudisti ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chris3 (29 Ιούλ. 2004 , 00:11) H ayto Guru's Boy ft Salvo Riolo - Global Jazz ΑΑΑΑΑΑυτο! :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tpelek (29 Ιούλ. 2004 , 10:13) Μπορείς να κατεβάσεις το Guru's Boy ft Salvo Riolo - Global Jazz από εδώ :) Δεν κατεβαινει.Ειτε με τον ΙΕ ειτε με καποιον Donwload Manager το link για το αρχειο βγαινει ακυρο..Με λιγα λογια...Δεν κατεβαινει... :) .Thanx anyway! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas (29 Ιούλ. 2004 , 11:30) Δεν κατεβαινει.Ειτε με τον ΙΕ ειτε με καποιον Donwload Manager το link για το αρχειο βγαινει ακυρο..Με λιγα λογια...Δεν κατεβαινει... :) .Thanx anyway! Το πρόσεξα και εγώ το Link εκεί που λέει "Click here to download the file now" δεν δουλεύει αλλά αν περιμένεις 10 δευτερόλεπτα θα ξεκινήσει αυτόματα. Το ενέβασα και δεύτερη φορά εδώ Και το παλιό Link είναι αυτό Πιστεύω ένα από τα δύο να δουλέψει. :) edited by rigasnic: οχι direct links! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts