Jump to content

Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)

v@gelis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρελαβα απο το ebay αυτον τον ανταπτορα:MHL Micro to HDMI Adapter For Samsung Galaxy Note 8.0 N5100

http://www.ebay.com/itm/251313651807?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Μόλις τον συνδεσα σήμερα για πρώτη φορά στο note 8 3g μου έκανε το εξης:

Με το που το συνδεσα εμφανίστηκε στην οθόνη hdmi cable connected και φόρτιζε επίσης (έκανε και τον χαρακτηριστικο ήχο) και η τηλεόρασή αναβόσβηνε μέχρι που σταμάτησε και έδειξε κανονικά. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα τίποτα......μαύρη οθόνη στην τηλεόραση και τίποτε άλλο, ούτε ένδειξη φόρτισης ούτε τίποτα. Τσέκαρα τον φορτιστή και δουλεύει κανονικά. Τι στο καλό ούτε ένα λεπτό δεν άντεξε??Εχει δοκιμασει κανεις καποιον που σιγουρα δουλευει?

Xαθηκε να το παρεις απο το Αmazon ? Aν δεν δούλευε, τα λεφτα σου πίσω ΑΜΕΣΩΣ (το εκανα δυο φορες σε αναλογες περιπτωσεις, εχουν εξαιρετικη no-questions-asked return policy)

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τώρα που η τιμή έχει πέσει αρκετά σκέφτομαι κι εγώ να προχωρήσω στην αγορά του note 8. Οι απορίες μου που είναι και οι φόβοι μου για όλα τα προϊόντα της Samsung είναι :

Πώς τρέχει σαν συσκευή. Έρχομαι από το Nexus 7 όπου δεν μπορώ να δηλώσω και πολύ ικανοποιημένος τον τελευταίο καιρό. Έχει πολύ stutter, γιατί το εκθεσιακό στο public ήταν τραγικό;

Πως διαχειρίζεται την ram η συσκευή;

Δεν έχω σκοπό να μπλέξω με custom rom (αν είναι παίρνω το καινούριο nexus). Η συσκευή τρέχει ικανοποιητικά με την μανίσια rom και χωρίς greenify και άλλα task killer;

Πόση μνήμη μένει στο 16αρι αφού δεν έχω σκοπό να ξαναμπλέξω με sd;

Πόσο ενοχλητικά είναι τα κουμπιά έτσι όπως έχουν τοποθετηθεί (τυχαία πατήματα την ώρα παιχνιδιών ας πούμε)..

Και κάποια πράγματα που με ενόχλησαν στο nexus και δε θέλω να τα ξαναζήσω :

Πόση ώρα κάνει να φορτίσει;

Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία;

Ο browser πάει καλά ή θα έχω τα "καλά" του nexus;

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποιος να μου πει πόσο περίπου μπαταρία ξοδεύεται με μια ώρα στο tapatalk.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by bouss
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Τώρα που η τιμή έχει πέσει αρκετά σκέφτομαι κι εγώ να προχωρήσω στην αγορά του note 8. Οι απορίες μου που είναι και οι φόβοι μου για όλα τα προϊόντα της Samsung είναι :

Πώς τρέχει σαν συσκευή. Έρχομαι από το Nexus 7 όπου δεν μπορώ να δηλώσω και πολύ ικανοποιημένος τον τελευταίο καιρό. Έχει πολύ stutter, γιατί το εκθεσιακό στο public ήταν τραγικό;

Πως διαχειρίζεται την ram η συσκευή;

Δεν έχω σκοπό να μπλέξω με custom rom (αν είναι παίρνω το καινούριο nexus). Η συσκευή τρέχει ικανοποιητικά με την μανίσια rom και χωρίς greenify και άλλα task killer;

Πόση μνήμη μένει στο 16αρι αφού δεν έχω σκοπό να ξαναμπλέξω με sd;

Πόσο ενοχλητικά είναι τα κουμπιά έτσι όπως έχουν τοποθετηθεί (τυχαία πατήματα την ώρα παιχνιδιών ας πούμε)..

Και κάποια πράγματα που με ενόχλησαν στο nexus και δε θέλω να τα ξαναζήσω :

Πόση ώρα κάνει να φορτίσει;

Πόση ώρα κρατάει η μπαταρία;

Ο browser πάει καλά ή θα έχω τα "καλά" του nexus;

Θα ήθελα αν είναι δυνατόν κάποιος να μου πει πόσο περίπου μπαταρία ξοδεύεται με μια ώρα στο tapatalk.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τα ίδια θέματα είχα κι εγώ με το Nexus7.

Το Note8 είναι όπως θα θέλαμε να είναι όλα τα Samsung.

Δεν το εχω κάνει root και ούτε πρόκειται. Δεν ξερω τι συνέβαινε στο εκθεσιακό που είδες. Εγώ το θεωρώ υπόδειγμα καλής λειτουργίας.

Δεν θα χρειαστεί κανενός είδους βελτιωτικά για διαχείριση ram, γιατί απλα έχει την καλύτερη απο οποιαδήποτε android συσκευή.

Το μόνο που θα κάνεις είναι να απενεργοποιησεις τις Samsung εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς.

Δεν εχω δει ποτέ την ram που χρησιμοποιείται να ειναι πανω απο 1,3gb, οτι κι αν κανω. Εχω την 3g έκδοση. Συνήθως ειναι μεταξυ 1-1.2 gb δηλαδή στάνταρ 500-700 ΜΒ real free ram μονίμως αφού σ αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται η inactive ram.

Το μόνο έξτρα που έχω ειναι ο nova launcher τον οποίο χρησιμοποιώ σε καθε android συσκευή. Εχω όμως προσαρμόσει το looking του να ταιριάζει με το TW.

http://img89.imageshack.us/img89/8537/j0v.png

Για κατανάλωση υπολόγισε 7-8% ανα ωρα με Tapatalk

Φορτίζει πολύ γρήγορα. Δεν έχω χρονομοτρήσει γιατί το βάζω το βράδυ όταν κοιμάμαι, αλλά έχω δει να ανεβαίνει πολύ γρήγορα. Καμία σχέση με το Nexus.

Τα κουμπιά δεν είναι ενοχλητικά. Βολεύουν και αφήνουν ολόκληρη την οθόνη διαθέσιμη. Θα χρειαστείς μισή μέρα να τα συνηθίσεις.

Δουλεύω τον Dolphin browser λογο των ευκολιών, οχι οτι δεν είναι καλος ο official.

Αφήνει 9,87 gb ελεύθερα. Εγω εχω μια 16αρα samsung cd card 6 class για μουσικη, βιβλια, φωτο και documents. Τα games τα αφήνω πάντα στην εσωτερική.

http://img5.imageshack.us/img5/4128/meu8.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα ίδια θέματα είχα κι εγώ με το Nexus7.

Το Note8 είναι όπως θα θέλαμε να είναι όλα τα Samsung.

Δεν το εχω κάνει root και ούτε πρόκειται. Δεν ξερω τι συνέβαινε στο εκθεσιακό που είδες. Εγώ το θεωρώ υπόδειγμα καλής λειτουργίας.

Δεν θα χρειαστεί κανενός είδους βελτιωτικά για διαχείριση ram, γιατί απλα έχει την καλύτερη απο οποιαδήποτε android συσκευή.

Το μόνο που θα κάνεις είναι να απενεργοποιησεις τις Samsung εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς.

Δεν εχω δει ποτέ την ram που χρησιμοποιείται να ειναι πανω απο 1,3gb, οτι κι αν κανω. Εχω την 3g έκδοση. Συνήθως ειναι μεταξυ 1-1.2 gb δηλαδή στάνταρ 500-700 ΜΒ real free ram μονίμως αφού σ αυτά δεν συμπεριλαμβάνεται η inactive ram.

Το μόνο έξτρα που έχω ειναι ο nova launcher τον οποίο χρησιμοποιώ σε καθε android συσκευή. Εχω όμως προσαρμόσει το looking του να ταιριάζει με το TW.

http://img89.imageshack.us/img89/8537/j0v.png

Για κατανάλωση υπολόγισε 7-8% ανα ωρα με Tapatalk

Φορτίζει πολύ γρήγορα. Δεν έχω χρονομοτρήσει γιατί το βάζω το βράδυ όταν κοιμάμαι, αλλά έχω δει να ανεβαίνει πολύ γρήγορα. Καμία σχέση με το Nexus.

Τα κουμπιά δεν είναι ενοχλητικά. Βολεύουν και αφήνουν ολόκληρη την οθόνη διαθέσιμη. Θα χρειαστείς μισή μέρα να τα συνηθίσεις.

Δουλεύω τον Dolphin browser λογο των ευκολιών, οχι οτι δεν είναι καλος ο official.

Αφήνει 9,87 gb ελεύθερα. Εγω εχω μια 16αρα samsung cd card 6 class για μουσικη, βιβλια, φωτο και documents. Τα games τα αφήνω πάντα στην εσωτερική.

http://img5.imageshack.us/img5/4128/meu8.jpg

Μια χαρά ακούγονται όλα εκτός από τη μνήμη που μάλλον θα χρειαστώ και κάρτα, κάτι που θέλω να αποφύγω όσο γίνεται έχοντας δυσάρεστες εμπειρίες. Ελπίζω να είναι αρκετά στρωτό στη χρήση και να του δώσουν γρήγορα την 4.3 (γιατί παίζει πολύ βάλε βγάλε). Κι ελπίζω να φορτίζει γρήγορα γιατί αυτός είναι ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να κάνω δωρεά στον αδελφό μου το nexus(αφού κατά τ'άλλα παλεύεται).

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Τα ηχεία εκεί που είναι καλύπτονται όταν παίζουμε παιχνίδια στο πλάι;

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Μια χαρά ακούγονται όλα εκτός από τη μνήμη που μάλλον θα χρειαστώ και κάρτα, κάτι που θέλω να αποφύγω όσο γίνεται έχοντας δυσάρεστες εμπειρίες. Ελπίζω να είναι αρκετά στρωτό στη χρήση και να του δώσουν γρήγορα την 4.3 (γιατί παίζει πολύ βάλε βγάλε). Κι ελπίζω να φορτίζει γρήγορα γιατί αυτός είναι ο βασικός λόγος που σκέφτομαι να κάνω δωρεά στον αδελφό μου το nexus(αφού κατά τ'άλλα παλεύεται).

Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Τα ηχεία εκεί που είναι καλύπτονται όταν παίζουμε παιχνίδια στο πλάι;

. Κάρτα θα χρειαστείς 100%

. Ακόμα δεν πήραμε (πολλοί) την 4.2.2

. Αν βάλεις θήκη γίνεται δουλειά, διαφορετικά καλύπτεις το ένα ηχείο με το δεξί χέρι στα σίγουρα :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Για να μην υπάρχουν λανθασμένες εντυπώσεις το "γρήγορα" στην φόρτιση σημαίνει 4+ ώρες...

Εγώ δουλεύω αυτό, είναι δικό μου το βίντεο.

Τον εχω δει αυτον τον ανταπτορα αλλα επελεξα και καλα τον αλλον που δειχνει πιο γνησιος και καλα αλλα τελικα την πατησα.

Αν παρω αυτον λες να παιξει?

http://www.ebay.com/itm/USB-to-MHL-HDMI-HDTV-Cable-adapter-for-Samsung-Galaxy-Note-8-0-N5100-N5110-EX-/190868225818?pt=US_Tablet_AV_Cables_Adapters&hash=item2c70a1ff1a

Εσυ απο που τον πηρες?Αν μπορεις δωσε ενα link.Ευχαριστω.

Πώς τρέχει σαν συσκευή. Έρχομαι από το Nexus 7 όπου δεν μπορώ να δηλώσω και πολύ ικανοποιημένος τον τελευταίο καιρό.

Προχώρα άφοβα στη μετάβαση και δε θα το μετανοιώσεις καθόλου. Το 8 συμπεριφέρεται οβερολ λιγο καλύτερα απο το 2 και αυτό αν μη τι άλλο είναι ενδεικτικό για το πόσο καλή υλοποίηση πρόκειται.

Ειδικα εσύ που προέρχεσαι απο Νεξους 7 θα βρεις την υγειά σου όπως και εγω οταν έκανα την μετάβαση. Καμία σχέση το ενα με το άλλο σε κάθε επίπεδο και κυρίως θα γλυτώσεις απο αυτά τα ενοχλητικά lags εξαιτίας της έλλειψης RAM που παρουσίαζε έντονα το Νεξους. Το οποίο όπως έχω ξαναγράψει μαράζωνε σ'ενα συρτάρι σε αντίθεση με το νοτε 8 που δεν τάφήνω από τα χέρια μου.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Έτσι ακριβώς είναι. Το μόνο παιδιά που με φοβίζει είναι μήπως δεν πάρει ποτέ την 4.3 και τα S-pen features του Note 3 εν όψει της κυκλοφορίας του 2014 edition (ή όπως αλλιώς θα λέγεται ο διάδοχος του 8αριού)...

Θα τα πάρει αλλά ίσως αργήσει.

Η 4.2.2 είναι μια χαρά στο note 8. Δεν ξέρω τι θα γίνει με τα νέα features. Προτιμώ πάντως την συσκευή όπως είναι τώρα που δεν χρειάζεται καν να κοιτάς πόσες εφαρμογές έχεις ανοικτές με τέτοια άνεση στην ram, παρά τα feauters και να έχω 200 free.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πάντως οι MHL-HDMI αντάπτορες του ebay είναι και λίγο Lotto για το αν και πόσο θα παίξουν...

Ναι οντως απο οτι διαβασα ειναι λιγο lotto .Ακομα και με τον γνησιο ακουσα μερικοι ειχανε προβληματα.Τελοσπανων δεν ειναι κατι που το βιαζομαι απλα ηθελα να ειχα και αυτη την δυνατοτητα συνδεσης.Θα προσπαθησω και με αλλον εναν και βλεπουμε.

Παρεμπιπτόντως πηρα αυτη την θηκη http://www.empirecase.com/Samsung_Galaxy_Note_8.0_Rugged_Cases.html επειδη το κουβαλαω στην δουλεια το NOTE και επειδη δεν ειναι δουλεια γραφειου και σιγουρα θα φαει σουπες ελπιζω να το προστατευσω λιγακι.Για την τιμη της ειναι αρκετα καλη.Ως γνωστο μεγαλωνει σε μεγεθος αρκετα αλλα εμενα δεν με ενοχλει.

Για να μην υπάρχουν λανθασμένες εντυπώσεις το "γρήγορα" στην φόρτιση σημαίνει 4+ ώρες...

Μόλις έβγαλα το Nexus από την πρίζα. Έκανε περίπου 12 ώρες να φορτίσει από το 13%.

Μόλις έβγαλα το Nexus από την πρίζα. Έκανε περίπου 12 ώρες να φορτίσει από το 13%.

A, OK. Τότε η φόρτιση του Note 8 πιστεύω θεωρείται αστραπιαία... :D

Έχεις πρόβλημα κάτι δεν πάει καλά. Σε μένα κάνει το πολύ 6 ώρες. Το έχω δώσει στην κόρη μου πλέον.

Καλημέρα!

Έχετε να προτείνετε καμία MicroSDHC Class 10 που να είναι πλήρως συμβατή με το tablet μας;

Βασικά γλυκοκοιτάω αυτή, αλλά θα ήθελα μια γνώμη...

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

εχω δουλεψει Wacom Pen στο desktop μου για αρκετα χρονια σαν αντικαταστατη του ποντικιου και σε ενα HP tablet του 2005 (υπεροχο μηχανακι).

πολυ καλη εμπειρια χρησης και ανετα επαιρνα το Νοτε λογω αυτου..

με χαλαει που εχουν βαλει τα 2 ηχεια απο την ιδια μερια.. δεν εχει λογικη.. δεν σε ενδιαφερει στερεοφωνια οταν το εχεις ορθιο, αλλα οταν το εχεις landscape και βλεπεις βιντεο,

Η οθονη του δεν ειναι IPS.. πως ειναι σε συγκριση με μια τετοια;

Βασικα ψηνομουν για το Νοτε 8 η το LG Gpad..

Αλλα τωρα μπριζωθηκα και για W8 tablet 8", εχοντας δει αυτο που θα βγαλει η Dell.. Dell Venue 8 Pro..

Οποτε σκεφτομαι μηπως παω σε W8..αν και εκει εχει ακομα μεγαλυτερο νοημα το πενακι (νομιζω θα υπαρχει προαιρετικα για το Dell)

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

παιδιά πείτε κάποιο καλό πρόγραμμα για τηλεχειρισμό συσκευών. Αν δεν κάνω λάθος έχει υπερυθρες το θηριο μας ετσι δεν είναι;

Ρε Παιδια μαι noobaδικη ερωτηση. Αν το παρω θα μπορω να Βλεπω ΟΛΑ τα Βίντεο που έχω στο Pc ΧΩΡΙΣ ανάγκη για Μετατροπή με converter ? Υποστηρίζει όλα τα Γνωστά Video Formats το Νοτε 8 ? Δηλαδή Mp4 , Avi , Wmv κλπ ? Γιατί ειδα τα τεχνικά χαρκατηριστικα ( http://www.multirama.gr/prod/tablets/tablets/samsung-galaxy-note-80-wifi-leyko/prod4350189pp/ , http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/android/GT-N5110ZWXEUR-spec ) και Αναφέρει μόνο για MPEG4, H.263, H.264, WMV, RV, DivX, Xvid ... Βίντεο Avi και Mp4 δεν παιζει?

Ρε Παιδια μαι noobaδικη ερωτηση. Αν το παρω θα μπορω να Βλεπω ΟΛΑ τα Βίντεο που έχω στο Pc ΧΩΡΙΣ ανάγκη για Μετατροπή με converter ? Υποστηρίζει όλα τα Γνωστά Video Formats το Νοτε 8 ? Δηλαδή Mp4 , Avi , Wmv κλπ ? Γιατί ειδα τα τεχνικά χαρκατηριστικα ( http://www.multirama.gr/prod/tablets/tablets/samsung-galaxy-note-80-wifi-leyko/prod4350189pp/ , http://www.samsung.com/gr/consumer/mobile-phone/tablets/android/GT-N5110ZWXEUR-spec ) και Αναφέρει μόνο για MPEG4, H.263, H.264, WMV, RV, DivX, Xvid ... Βίντεο Avi και Mp4 δεν παιζει?

Φυσικά και τα παίζει. Αυτές οι προδιαγραφές αφορούν τον ενσωματωμένο player. Στο play store υπάρχουν ένα σωρό που παίζουν τα πάντα.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

παιδιά πείτε κάποιο καλό πρόγραμμα για τηλεχειρισμό συσκευών. Αν δεν κάνω λάθος έχει υπερυθρες το θηριο μας ετσι δεν είναι;

Εχει ενσωματωμένο το smart remote :happy:

εχω δουλεψει Wacom Pen στο desktop μου για αρκετα χρονια σαν αντικαταστατη του ποντικιου και σε ενα HP tablet του 2005 (υπεροχο μηχανακι).

πολυ καλη εμπειρια χρησης και ανετα επαιρνα το Νοτε λογω αυτου..

με χαλαει που εχουν βαλει τα 2 ηχεια απο την ιδια μερια.. δεν εχει λογικη.. δεν σε ενδιαφερει στερεοφωνια οταν το εχεις ορθιο, αλλα οταν το εχεις landscape και βλεπεις βιντεο,

Η οθονη του δεν ειναι IPS.. πως ειναι σε συγκριση με μια τετοια;

Βασικα ψηνομουν για το Νοτε 8 η το LG Gpad..

Αλλα τωρα μπριζωθηκα και για W8 tablet 8", εχοντας δει αυτο που θα βγαλει η Dell.. Dell Venue 8 Pro..

Οποτε σκεφτομαι μηπως παω σε W8..αν και εκει εχει ακομα μεγαλυτερο νοημα το πενακι (νομιζω θα υπαρχει προαιρετικα για το Dell)

Τα WP tables είναι μια άλλη κατηγορία αφού διαθέτουν desktop λειτουργικό και δεν ενδιαφέρουν τους πάντες για συγκεκριμένες λόγους.

Η οθόνη του είναι άκρως ικανοποιητική. Έχει καλό λευκό και είναι πολύ φωτεινή. Ειδικά στο διάβασμα βιβλίων εξαιρετική λόγο του ότι βελτιώνει την ευκρίνεια στα κείμενα.

@@@

Κάποιος έγραψε πριν ότι είναι λίγο καλύτερο από το note 2.

Σήμερα έχω στα χέρια μου ένα note 2 για στήσιμο.

Όντως ισχύει και είναι ορατό παντού. Δεν νομίζω ότι οφείλεται στην 4.2.2

Τα WP tables είναι μια άλλη κατηγορία αφού διαθέτουν desktop λειτουργικό και δεν ενδιαφέρουν τους πάντες για συγκεκριμένες λόγους.

Η οθόνη του είναι άκρως ικανοποιητική. Έχει καλό λευκό και είναι πολύ φωτεινή. Ειδικά στο διάβασμα βιβλίων εξαιρετική λόγο του ότι βελτιώνει την ευκρίνεια στα κείμενα.

@@@

Κάποιος έγραψε πριν ότι είναι λίγο καλύτερο από το note 2.

Σήμερα έχω στα χέρια μου ένα note 2 για στήσιμο.

Όντως ισχύει και είναι ορατό παντού. Δεν νομίζω ότι οφείλεται στην 4.2.2

Εγώ το είχα γράψει όταν είχα πρωτοπαρει το Νοτε 8 τον Αύγουστο . Πριν δώσω το ΝΟΤΕ2 είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακων και το ξαναδιαπίστωσα.

Επίσης συμφωνώ ότι η οθόνη του είναι πιο φωτεινή από του Νοτε 2. Τις έχω βάλει δίπλα δίπλα στον ήλιο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγώ το είχα γράψει όταν είχα πρωτοπαρει το Νοτε 8 τον Αύγουστο . Πριν δώσω το ΝΟΤΕ2 είχα κάνει επαναφορά εργοστασιακων και το ξαναδιαπίστωσα.

Επίσης συμφωνώ ότι η οθόνη του είναι πιο φωτεινή από του Νοτε 2. Τις έχω βάλει δίπλα δίπλα στον ήλιο.

Το ταμπλετακι αυτό δύσκολα θα φύγει απο την οικογένεια.

Αισθάνομαι μαζί του όπως όταν είχα αγοράσει το note 2.

Για όσους το δουλεύουν, δηλώνω οτι για να είμαι ικανοποιημένος από τα S4 και Note3, θα ήθελα να δουλεύουν με την ίδια άνεση.

Δεν μπαίνω ποτέ να δω τι free ram έχω δεν κλείνω πότε τις recent apps.

Η μπαταρία έχει στρώσει φοβερά.

Βρήκα κι ενα τσαντάκι χιαστί που το χωράει ισα ισα και είμαι κομπλέ.

Το ΒΤ ακουστικό ειναι πάντα μαζι του στο τσαντάκι, έτοιμο να κάνει χρήση τηλεφώνου το εργαλείο αν χρειαστεί

• The title was changed to Galaxy Note 8 (N5100 / N5110)