tpal Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Το eshop το εχει σε crazysundays το 16αρι wifi +3G απο 600 σε 479 € Για όποιον ενδιαφέρεται Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ξέρει κανείς γιατί το skype στο note 8 δεν έχει γίνει update στην v4 και τα notification του gmail δεν γίνονται expant όπως στο κινητό μου που έχει 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Είδα σήμερα το note 8 και μου άρεσε πολύ ειδικά η αναγνώριση γραφής με το πενάκι .Επίσης έχει πολύ καλή οθόνη και είναι γρήγορο. Γνωρίζεται εάν υπάρχει σε μαύρο χρώμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Κι εδώ τόσο έχει. Θα περιμένω τον Οκτώβρη που θα έλθω Ελλάδα να το πάρω από εκεί γιατί εκτός Ευρώπης η εγγύηση είναι ένας χρόνος. Καλή περίπτωση. Συγχρονιζει απόλυτα με το S4 μέσω S- cloud. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Κι εδώ τόσο έχει. Θα περιμένω τον Οκτώβρη που θα έλθω Ελλάδα να το πάρω από εκεί γιατί εκτός Ευρώπης η εγγύηση είναι ένας χρόνος. Καλή περίπτωση. Συγχρονιζει απόλυτα με το S4 μέσω S- cloud. Εξαιρετικος συνδυασμός. Ότι καλύτερο μιας και στις 8 ίντσες το νότελι λόγω μεγαλυτερου screen estate είναι πιο απολαυστικό και παραγωγικο στη χρήση με το spen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μόνο έτσι Βαγγέλη θα μπορώ να έχω τα πάντα και να χρησιμοποιώ το s-pen για σημειώσεις. Δυστυχώς συγχρονίζει μόνο με Samsung συσκευές και δεν το χρησιμοποιούσα ούτε στο Note2. Έτσι θα καταφέρω να μείνω με το s4 και να έχω για την δουλειά μου το καλύτερο tablet. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 19, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Θα σου πρότεινα να πάρεις τη 3g έκδοση καθώς θα το χρησιμοποιείς και σαν τηλεφωνο πχ στο γραφείο και να εναλλάσσεσαι με twin sim με το s4 σε όλους τους υπολοιπους χώρους. Επίσης θα δεις ότι θα χρησιμοποιείς και άλλες εφαρμογές,οπως την εξαιρετική και ενσωματωμένη awesome note... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Θα σου πρότεινα να πάρεις τη 3g έκδοση καθώς θα το χρησιμοποιείς και σαν τηλεφωνο πχ στο γραφείο και να εναλλάσσεσαι με twin sim με το s4 σε όλους τους υπολοιπους χώρους. Επίσης θα δεις ότι θα χρησιμοποιείς και άλλες εφαρμογές,οπως την εξαιρετική και ενσωματωμένη awesome note... Εννοείται 3g. Αν ηταν wifi θα το ειχα πάρει. Κακά τα ψέματα το να δίνεις ίντερνετ απο το κινητό σου σ αφήνει χωρίς μπαταρία. Εδώ έχω για το nexus 7 το my fi και ξεμενει απο μπαταρία επειδή το χρησιμοποιώ πολύ. Το 3g εδω ειναι πιο γρήγορο από το wifi ειδικά στη δουλειά όπου περνούν 4-5 από το ίδιο router και πλέον τα 7 γιγα μου κοστίζουν 11 euro το μήνα σε κανονική sim για κλήσεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Είδα σήμερα το note 8 και μου άρεσε πολύ ειδικά η αναγνώριση γραφής με το πενάκι .Επίσης έχει πολύ καλή οθόνη και είναι γρήγορο. Γνωρίζεται εάν υπάρχει σε μαύρο χρώμα? Bλ post στη σελιδα 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αν και το είδα στο πλαίσιο λίγο και μου άρεσε η αναγνώριση γραφής δεν είχα όλο το χρόνο να τσεκάρω όσο θα ήθελα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Επειδή η επιλογή μου για το 8αρι βασίζεται πολύ στο να κρατάω σημειώσεις και να τις αναγνωρίζει μπορεί να μου πει κάποιος χρήστης που το δουλεύει το πενάκι αν όντως γίνεται δουλειά ή από τις πολλές διορθώσεις ( π.χ. διαστήματα) στο τέλος είναι προτιμότερο το πληκτρολόγιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αν και το είδα στο πλαίσιο λίγο και μου άρεσε η αναγνώριση γραφής δεν είχα όλο το χρόνο να τσεκάρω όσο θα ήθελα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Επειδή η επιλογή μου για το 8αρι βασίζεται πολύ στο να κρατάω σημειώσεις και να τις αναγνωρίζει μπορεί να μου πει κάποιος χρήστης που το δουλεύει το πενάκι αν όντως γίνεται δουλειά ή από τις πολλές διορθώσεις ( π.χ. διαστήματα) στο τέλος είναι προτιμότερο το πληκτρολόγιο? To πενακι δουλευει πολυ καλα και η αναγνωριση επισης (η Samsung πρεπει οπωσδηποτε να διορθωσει το θεμα με το διαστημα [κενο ή space] που δεν μπαινει μονο του αλλα πρεπει να το πατας εσυ), ΟΜΩΣ τα παντα ειναι θεμα εξασκησης και συνηθειας στο νεο τροπο γραφης. Αν μαθεις τα λιγα κολπα του συστηματος και εχεις ενα σχετικα σταθερο γραφικο χαρακτηρα το συστημα δουλευει γρηγορά και με ακριβεια. Και παντα βεβαια υπαρχει κ ο παραδοσιακος τροπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση..είναι από τις πρώτες επιλογές μου .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Παιδιά πως πάει η η αυτονομία? Πόσες ώρες οθόνης σας βγάζει; Έχω το Nexus7 και το βράδυ ξεμενω απο μπαταρία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Ξέρει κανείς γιατί το skype στο note 8 δεν έχει γίνει update στην v4 και τα notification του gmail δεν γίνονται expant όπως στο κινητό μου που έχει 4.1.2 Τελικά έκανα update το skype κατεβάζοντας το .apk Το expant στα notification γίνεται με swipe δύο δάχτυλα, στο κινητό γίνετε και με το ένα, ίσως επειδή έχει ποιο μικρή οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Tα ''σπαει'' το bb(brown black) http://tinyurl.com/lp8alwr Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Tα ''σπαει'' το bb(brown black) http://tinyurl.com/lp8alwr Πωωω εκπληκτικό όντως! Έχω την εντύπωση, έτσι όπως το βλέπω στην φωτογραφία, ότι αναδεικνύεται πολύ περισσότερο το χρώμα στο note 8 σε σχέση με το amber Brown του note 2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Ναι, ομορφο αλλά κάνει πολλές δαχτυλιές είδα εδώ Any way, δεν μπορούσα να κρατηθώ άλλο, μόλις το αγόρασα και πάω να το παραλάβω :D Edited July 25, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 (edited) Από που το παραγγειλες; Για δώσε λίνκ, γιατί το Brown δεν το βλέπω στα γνωστά μαγαζιά. Edited July 25, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 αχαχαχα, όχι, σε λευκό το αγόρασα 16GB 3G Moνο στο amazon το έχω δει το b-b Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Από αυτονομία τελικά πώς είναι; Στα review που έχουν δημοσιευθεί αναφέρεται ότι αυτό είναι μάλλον το μειονέκτημά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Όποιος το σκέφτεται για αγορά μη διστάσει καθόλου. Επίσης να πω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν!!!!!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Όποιος το σκέφτεται για αγορά μη διστάσει καθόλου. Επίσης να πω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν!!!!!!! Θα το χτυπήσω αλλά λίγο αργότερα. Δεν θέλω να το πάρω από εδώ παρόλο που έχει καλούτσικη τιμή το 4g που μ ενδιαφέρει γιατί δίνουν ένα χρόνο εγγύηση . Tablet δεν αλλάζω κάθε χρόνο οπότε θέλω διετή εγγύηση. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Όποιος το σκέφτεται για αγορά μη διστάσει καθόλου. Επίσης να πω ότι οι φωτογραφίες το αδικούν!!!!!!! Καλοδούλευτο νάναι φίλε jig...άντε και στα δικά μας :wink: Αναμένουμε εντυπώσεις απο μπαταρία και γενικότερα εμπειρία χρήσης. Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ευχαριστωω και στα δικά σας :) Νομίζω ότι, iPhone μαζί με Νοκτάρι είναι ο συνδυασμός που ''σκοτώνει'' Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Ευχαριστωω και στα δικά σας :) Νομίζω ότι, iPhone μαζί με Νοκτάρι είναι ο συνδυασμός που ''σκοτώνει'' Εγώ θα το συνδιασω με το S4 για πολλούς λόγους άλλα κυρίως για την άψογη επικοινωνία τους. Πχ όλα συγχρονίζουν αυτόματα μέσω S-cloud ειδικά οι σημειώσεις που με ενδιαφέρουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts