Sofos_5 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 (edited) Οποτε δεν μπορω να γραφω ταινιες στην καρτα,εκτος κ αν κανω root( που δεν ξερω):( Μπορείς στην torrent εφαρμογή να επιλέξεις να αποθηκεύει ότι κατεβάζει στην εσωτερική μνήμη και έπειτα με τον προεπιλεγμένο file explorer - Τα Αρχεία μου - να μεταφέρεις τα αρχεία σου στη κάρτα μνήμης χωρίς root. Τα προεπιλεγμένα προγράμματα της συσκευής έχουν τη δυνατότητα εγγραφής στην εξωτερική κάρτα. Edited January 15, 2015 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSR600 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Και με μενα το ιδιο συμβαίνει. τι να συμβαινει αραγε?Συνεχιζει να μου βγαζει το μηνυμα σε ασχετες στιγμες και τελευταια το κανει αρκετα.τι στο καλο θα μας τρελανει.:blink:Με την προηγουμενη εκδοση android δεν το εκανε.:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xandik Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Γειά σας. Πως μπορώ να μεταφέρω έναν φάκελο από "Τα αρχεία μου" σε μια από τις αρχικές οθόνες. Δεν τα καταφέρνω με τίποτα. Ευχαριστώ. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Γειά σας. Πως μπορώ να μεταφέρω έναν φάκελο από "Τα αρχεία μου" σε μια από τις αρχικές οθόνες. Δεν τα καταφέρνω με τίποτα. Ευχαριστώ. :wacko: δεν μπορείς να το μεταφέρεις..(μονό συντόμευση μπορείς)..ο ποιο εύκολος τρόπος ... κατέβασε το es εξερεύνηση ...επιλέγεις το φάκελο που θέλεις.. μετά κλικ στο περισσότερα ...προσθήκη στη αρχική οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Γεία σας παιδιά! Μου έχουν δώσει δώρο πριν ένα χρόνο το N 5120 με έκδοση 4.1.2 Ακόμα δεν μου έχει γίνει αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση (γιατί άραγε;) ,αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (ψιλοάσχετος με τα ηλεκτρονικά) απλά το εκνευριστικό είναι ότι δεν μπορώ να στείλω τις εφαρμογές στην extsd card και γεμίζει η μνήμη με τα παιχνίδια που βάζει η μικρή μου κόρη!!!! Πρέπει να κάνω κάτι ή να περιμένω την αναβάθμιση μέσου του Kies;:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Γεία σας παιδιά! Μου έχουν δώσει δώρο πριν ένα χρόνο το N 5120 με έκδοση 4.1.2 Ακόμα δεν μου έχει γίνει αναβάθμιση σε επόμενη έκδοση (γιατί άραγε;) ,αν και δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (ψιλοάσχετος με τα ηλεκτρονικά) απλά το εκνευριστικό είναι ότι δεν μπορώ να στείλω τις εφαρμογές στην extsd card και γεμίζει η μνήμη με τα παιχνίδια που βάζει η μικρή μου κόρη!!!! Πρέπει να κάνω κάτι ή να περιμένω την αναβάθμιση μέσου του Kies;:worry: μόνο με root .....(θα χάσεις εγγύηση όμως ..) ...ότι δεν παίζει ... να το σβήνεις... update με odin .... 4.4.2 France http://www.sammobile.com/firmwares/download/35521/N5120XXDNH3_N5120OXXDNH1_XEF.zip/ Edited February 2, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Δηλαδή χωρίς root ,επίσημη αναβάθμιση δεν έχουμε; Όσο για την εγγύηση, δεν υπάρχει γιατί μάλλον η ταμπλέτα είναι από Ασία μεριά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση! Δηλαδή χωρίς root ,επίσημη αναβάθμιση δεν έχουμε; Όσο για την εγγύηση, δεν υπάρχει γιατί μάλλον η ταμπλέτα είναι από Ασία μεριά! Το update με odin δεν έχει σχέση με root !!!!! Πως το συμπέρανες για Ασία; (η διαδικασία με odin 5 λεπτά υπόθεση) εάν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση περνά μια custom rom !!! (το ταβλετ δεν το έχω ...το έχει η ανιψιά μου ....Εγώ το σεταρα... με μια custom . ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2759863 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Αρχικά δεν είχε απόδειξη ή χαρτί εγγύησης, δεύτερο όταν το πρωτοάνοιξα η γλώσσα ήταν στα κινέζικα ή κάτι αντίστοιχο και για να την αλλάξω πήγα στα τυφλά παρακολουθόντας παρουσίαση της ταμπλέτας στο You Tube! (όταν παίρνεις δώρο δεν ζητάς και τα χαρτιά!!!) Οπότε μέσω odin δεν χρειάζεται root; Όπως είπα οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες και φοβάμαι μην κάνω ζημιά. Απλά ελπίζω με μια νέα έκδοση android ,να δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην κάρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Αρχικά δεν είχε απόδειξη ή χαρτί εγγύησης, δεύτερο όταν το πρωτοάνοιξα η γλώσσα ήταν στα κινέζικα ή κάτι αντίστοιχο και για να την αλλάξω πήγα στα τυφλά παρακολουθόντας παρουσίαση της ταμπλέτας στο You Tube! (όταν παίρνεις δώρο δεν ζητάς και τα χαρτιά!!!) Οπότε μέσω odin δεν χρειάζεται root; Όπως είπα οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες και φοβάμαι μην κάνω ζημιά. Απλά ελπίζω με μια νέα έκδοση android ,να δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς των εφαρμογών στην κάρτα! πατα στο dialer *#1234# και πες μου τι γράφει.. στην διεύθυνση που σου έγραψα διάβαζε το Instructions θα χρειαστείς και driver για pc https://www.dropbox.com/s/sufcswxe2bj3s3w/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe?dl=0 Edited February 2, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 AP:N5120ZHBMJ1 CP:N5120ZHBMJ1 CSC:N5120ZZHBMJ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 AP:N5120ZHBMJ1 CP:N5120ZHBMJ1 CSC:N5120ZZHBMJ1 έχει λογισμικό από Hong kong .... πέρνα τη rom που σου γράφω .. κάνε εγκατάσταση πρώτα τους drivers... Πάρε μια ιδέα το πως (δυστυχώς δεν είναι στα αγγλικά ) για download mode πάτα το power και σύγχρονος το Volume - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Να κάνω την διαδικασία απότο samMobile; Να κατεβάσω το odin και την firmware και τους drivers από το mega;Ή να κατεβάσω την rom από xda; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Να κάνω την διαδικασία απότο samMobile; Να κατεβάσω το odin και την firmware και τους drivers από το mega;Ή να κατεβάσω την rom από xda; επειδή είσαι αρχάριος κάνε αναβάθμιση για τώρα ..από sammobile (drivers από dropbox ...ποιο πανω) odin ναι .3.09 από mega Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) ok ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις. Με την αναβάθμιση θα μου δωθεί η δυνατότητα για μεταφορά των εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα ή όχι; Γιατί εάν δεν έχω την δυνατότητα αυτή δεν πιστεύω να μου χρειάζεται καν η αναβάθμιση. Αν κάνω κάτι λάθος θα με σκοτώσει η κόρη μου!!!!!!!! Edited February 2, 2015 by kefatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) ok ευχαριστώ πολύ, θα δοκιμάσω και θα γράψω εντυπώσεις. Με την αναβάθμιση θα μου δωθεί η δυνατότητα για μεταφορά των εφαρμογών στην εξωτερική κάρτα ή όχι; Γιατί εάν δεν έχω την δυνατότητα αυτή δεν πιστεύω να μου χρειάζεται καν η αναβάθμιση. Αν κάνω κάτι λάθος θα με σκοτώσει η κόρη μου!!!!!!!! Για μεταφορά (μόνο μικρά αρχεία μπορείς να μεταφέρεις) χρειάζεσαι πρόγραμμα σαν το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devasque.fmount (πρέπει να είσαι root !!) μεταφέρεις πολύ μεγάλα αρχεία ή αναβάθμιση χρειάζεται ..για να τρέχει καλύτερα το ταβλετ Edited February 2, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Είχα ακούσει ότι με την 4.2.2 μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές, έτσι είναι; Edited February 2, 2015 by kefatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Είχα ακούσει ότι με την 4.2.2 μπορούμε να μεταφέρουμε τις εφαρμογές, έτσι είναι; Ναι δεν σου μεταφέρει; (τα data δεν μεταφέρονται..χρειάζεται root πχ εάν το παιχνίδι είναι 300mb δεν μόνο το apk μεταφέρεται ) τι χώρο σου έχει μείνει; Move Apps from Internal Memory to SD Card: Edited February 2, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Οχι φιλε δεν θα δεις διαφορά με την 4.4.2 οσον αφορα την sd Δεν υπάρχει συσκευή που να μεταφέρει ολες τις εφαρμογές στην sd σε καμία έκδοση. Αυτο γίνεται μονο με root ΑΛΛΑ χανεις εγγυηση και αν δεν γνωριζεις μπορεί να δημιουργησεις μπόλικα προβλήματα. Για εξοικονομηση χωρου, πηγαινε στις ρυθμίσεις και εκει που λέει "χωρος αποθήκευσης" εκει που λεει "δεδομενα στο cache" ποσο σου κρατάει σε mb;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 (edited) Εγώ έχω την 4.1.2 και δεν υπάρχει καν επιλογη για μεταφορά στην sd της app, όσο για data δεν το συζητώ. Από τις ρυθμίσεις στο χώρο αποθήκευσης έχει :συνολικό χώρο 9,24 GB με εφαρμογές 7,69.......διαθέσιμος χώρος 686MB Δεν μου βγάζει δεδομένα στο cache. Έχω δοκιμάσει και προγράμματα όπως το app2sd ή μέσω του clean master αλλά λείπει το κουμπί για μεταφορά σε sd. Στην sd μπορώ να βάλω μόνο φωτογραφίες ή video ή ταινίες μέσω pc! Edited February 2, 2015 by kefatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εγώ έχω την 4.1.2 και δεν υπάρχει καν επιλογη για μεταφορά στην sd της app, όσο για data δεν το συζητώ. Από τις ρυθμίσεις στο χώρο αποθήκευσης έχει :συνολικό χώρο 9,24 GB με εφαρμογές 7,69.......διαθέσιμος χώρος 686MB Στο cache πόσο χώρο σου πιάνει; ;; [ATTACH]56391[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εγώ έχω την 4.1.2 και δεν υπάρχει καν επιλογη για μεταφορά στην sd της app, όσο για data δεν το συζητώ. Από τις ρυθμίσεις στο χώρο αποθήκευσης έχει :συνολικό χώρο 9,24 GB με εφαρμογές 7,69.......διαθέσιμος χώρος 686MB Δεν μου βγάζει δεδομένα στο cache. Έχω δοκιμάσει και προγράμματα όπως το app2sd ή μέσω του clean master αλλά λείπει το κουμπί για μεταφορά σε sd. Στην sd μπορώ να βάλω μόνο φωτογραφίες ή video ή ταινίες μέσω pc! κάνε αναβάθμιση .... (επιβάλλεται,έτσι και αλλιώς η rom που έχεις είναι πολύ παλιά + είναι από Hong kong !!)το πρόβλημα θα το λύσης προσωρινά...(χρειάζεται root ) σβήνουμε και κάτι......:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kefatos Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Από τις ρυθμίσεις στο χώρο αποθήκευσης έχει :συνολικό χώρο 9,24 GB με εφαρμογές 7,69GB, εικόνες 198MB, ήχος180KB, λήψεις32,73MB,διάφορα αρχεία427MB, διαθέσιμος χώρος 686MB Να δοκιμάσω κάποια αναβάθμιση με odin από samMobile σε 4.2.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Από τις ρυθμίσεις στο χώρο αποθήκευσης έχει :συνολικό χώρο 9,24 GB με εφαρμογές 7,69GB, εικόνες 198MB, ήχος180KB, λήψεις32,73MB,διάφορα αρχεία427MB, διαθέσιμος χώρος 686MB Να δοκιμάσω κάποια αναβάθμιση με odin από samMobile σε 4.2.2; Σε 4.4.2 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Εγώ είμαι ακόμα με 4.2.2 και μεταφέρω κανονικά εφαρμογές στην sd (Όχι όλες είναι αλήθεια, αλλά πολλές μου το επιτρέπουν) και αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνω αναβάθμιση γιατί δεν θέλω με τίποτα να χάσω αυτή την δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts