DimitrisAndNiki Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Όχι δεν έχει κουμπάκι. Βέβαια μπορείς να παραγγείλεις ξεχωριστά. Είναι ίδιο με του Νοτε 2. Αλλά όπως και στο Νοτε 3 που έχω tempered glass με βολεύει το μικρό βαθουλωματάκι στο κουμπί. Είναι ανεπαίσθητο και κάνει το κουμπί πιο ωραία αντιληπτό με την αφή Φίλε, ποιά θήκη έχεις; Την μανίσια; Μήπως το tempered glass προεξέχει καθόλου κάνοντας την θήκη να μην κλείνει καλά; (έχει 0.6mm πάχος απο ότι βλέπω...) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janko Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια,καλησπερα. Εχω την εξης απορια.Παρατηρησα οτι μερικες εφαρμογες,οταν εμεις γυρισουμε την συσκευη μας απο καθετη σε οριζοντια θεση,εξακολουθουν να ''δειχνουν''καθετα μεν,πλαγια δε.Καταλαβατε ετσι;Π.χ το in.gr,''δουλευει''και οριζοντια κ καθετα. Το sport-fm(Νοva σπορ fm)οχι.Σωστα παρατηρησα;Εννοειτε οτι εχω τικαρει για αλλαγη προσανατολισμου,στις ρυθμισεις.Γεια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια,καλησπερα. Εχω την εξης απορια.Παρατηρησα οτι μερικες εφαρμογες,οταν εμεις γυρισουμε την συσκευη μας απο καθετη σε οριζοντια θεση,εξακολουθουν να ''δειχνουν''καθετα μεν,πλαγια δε.Καταλαβατε ετσι;Π.χ το in.gr,''δουλευει''και οριζοντια κ καθετα. Το sport-fm(Νοva σπορ fm)οχι.Σωστα παρατηρησα;Εννοειτε οτι εχω τικαρει για αλλαγη προσανατολισμου,στις ρυθμισεις.Γεια χαρα. Σωστά. Δεν έχουν όλες οι εφαρμογές δυνατότητα landscape mode... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Γίνεται μέσα από το xposed και την εφαρμογή app ops αν δεν κάνω λάθος. Χρειάζεται ρουτ όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 ξέρετε αν θα βγάλει η samsung νέα σειρά note 8.0? θα βγεί αντικαταστάτης μέσα στο 2014 ? πχ με καλύτερη ανάλυση κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janko Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Σωστά. Δεν έχουν όλες οι εφαρμογές δυνατότητα landscape mode... Γίνεται μέσα από το xposed και την εφαρμογή app ops αν δεν κάνω λάθος. Χρειάζεται ρουτ όμως. Σας ευχαριστω...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παιδια,καλησπερα. Εχω την εξης απορια.Παρατηρησα οτι μερικες εφαρμογες,οταν εμεις γυρισουμε την συσκευη μας απο καθετη σε οριζοντια θεση,εξακολουθουν να ''δειχνουν''καθετα μεν,πλαγια δε.Καταλαβατε ετσι;Π.χ το in.gr,''δουλευει''και οριζοντια κ καθετα. Το sport-fm(Νοva σπορ fm)οχι.Σωστα παρατηρησα;Εννοειτε οτι εχω τικαρει για αλλαγη προσανατολισμου,στις ρυθμισεις.Γεια χαρα. Δοκίμασε το rotation anywhere. Υπάρχουν κι άλλες παρόμοιες εφαρμογές αν δεν σου κάνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Το tempered glass που έχει προταθεί, τι επίπτωση έχει στη γυαλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Φίλε, ποιά θήκη έχεις; Την μανίσια; Μήπως το tempered glass προεξέχει καθόλου κάνοντας την θήκη να μην κλείνει καλά; (έχει 0.6mm πάχος απο ότι βλέπω...) ¨εχω θήκη sleeve οπότε δεν μπορώ να σου πω ,αλλά είμαι αρκετά σίγουρος ότι δεν θα επηρεάσει καμία θήκη. Το tempered glass που έχει προταθεί, τι επίπτωση έχει στη γυαλάδα; Καμία. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenoross Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 ναι ναι ευχαριστω το ειχα βρει γιαυτο αργησα να απαντησω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα..Αν εχω καταλαβει,τι ρωτας...:Ρυθμισεις-γλωσσα και εισαγωγη(στο μενου,Προσωπικο)-ρυθμισεις πληκτρολογιου Samsung-γλωσσες εισαγωγης,και εκει τικαρεις,οποια γλωσσα,θελεις να προσθεσεις οταν πληκτρολογεις,κατι...Αυτα..... ναι ναι ευχαριστω το ειχα βρει γιαυτο αργησα να απαντησω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter_kalymnos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Πώς μπορώ να κάνω pinch zoom με το spen σε ότι μεγέθυνση θέλω και όχι το απλό zoom που κάνει με το διπλό χτύπημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimmm Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Ούτε ένα χιλιοστό. Κώστα είναι εξαιρετικό. Τι στο καλό θέλουμε τα screen protector. Δεν δαχτυλιαζει καθόλου. Καλύτερο από την κανονική οθόνη. Χαιρετώ την παρέα, πρόσφατα πήρα στα χέρια μου το N5110 και παρήγγειλα και γω το tempered glass που αναφέρεις, απο το link που προτείνεται στο forum , δυστυχώς όμως απότι διαπίστωσα δεν εφαρμόζει πλήρως στην επιφάνεια του tablet, αλλα αφήνει μερικά χιλιοστά κενό σε σχέση με το μεταλλικό περίβλημα και στο μήκος και στο πλάτος. Γράφω σε αυτό το σημείο για να διαπιστώσω αν φταίει ο προμηθευτής που μου το έστειλε, διότι στην συσκευασία δεν αναγράφει τον τύπο του μοντέλου. Στην περίπτωσή σου η εφαρμογή πως είναι, μήπως παίζει ρόλο το μοντέλο του tablet σου??Όπως αντιλαμβάνομαι θα πρέπει να το επιστρέψω, υπάρχει καμιά εναλλακτική πρόταση????? Γεια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Χαιρετώ την παρέα, πρόσφατα πήρα στα χέρια μου το N5110 και παρήγγειλα και γω το tempered glass που αναφέρεις, απο το link που προτείνεται στο forum , δυστυχώς όμως απότι διαπίστωσα δεν εφαρμόζει πλήρως στην επιφάνεια του tablet, αλλα αφήνει μερικά χιλιοστά κενό σε σχέση με το μεταλλικό περίβλημα και στο μήκος και στο πλάτος. Γράφω σε αυτό το σημείο για να διαπιστώσω αν φταίει ο προμηθευτής που μου το έστειλε, διότι στην συσκευασία δεν αναγράφει τον τύπο του μοντέλου. Στην περίπτωσή σου η εφαρμογή πως είναι, μήπως παίζει ρόλο το μοντέλο του tablet σου??Όπως αντιλαμβάνομαι θα πρέπει να το επιστρέψω, υπάρχει καμιά εναλλακτική πρόταση????? Γεια χαρά Μη μου λες τέτοια , και έχω παραγγείλει δυο.... :confused: Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Χαιρετώ την παρέα, πρόσφατα πήρα στα χέρια μου το N5110 και παρήγγειλα και γω το tempered glass που αναφέρεις, απο το link που προτείνεται στο forum , δυστυχώς όμως απότι διαπίστωσα δεν εφαρμόζει πλήρως στην επιφάνεια του tablet, αλλα αφήνει μερικά χιλιοστά κενό σε σχέση με το μεταλλικό περίβλημα και στο μήκος και στο πλάτος. Γράφω σε αυτό το σημείο για να διαπιστώσω αν φταίει ο προμηθευτής που μου το έστειλε, διότι στην συσκευασία δεν αναγράφει τον τύπο του μοντέλου. Στην περίπτωσή σου η εφαρμογή πως είναι, μήπως παίζει ρόλο το μοντέλο του tablet σου??Όπως αντιλαμβάνομαι θα πρέπει να το επιστρέψω, υπάρχει καμιά εναλλακτική πρόταση????? Γεια χαρά Αν αφήνει ένα χιλιοστό, είναι ζήτημα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδια 4.4.2 για το 5110 απο Αγγλια Model: GT-N5110 Model name: GALAXY Note 8.0 Wi-Fi Country: United Kingdom Version: Android 4.4.2 Changelist: N/A Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000 Product Code: BTU PDA: N5110XXDNE1 CSC: N5110OXADNE1 MODEM: N5110XXDNE1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinity1 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Παιδια 4.4.2 για το 5110 απο Αγγλια Model: GT-N5110 Model name: GALAXY Note 8.0 Wi-Fi Country: United Kingdom Version: Android 4.4.2 Changelist: N/A Build date: Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000 Product Code: BTU PDA: N5110XXDNE1 CSC: N5110OXADNE1 MODEM: N5110XXDNE1 Αντε και στα δικα μας Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimmm Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, Έχω ξεκινήσει διαδικασία αντικατάστασης, για του λόγω το αληθές παραθέτω μια φωτο, που την έστειλα και στον προμηθευτή http://i30.photobucket.com/albums/c322/dimpap50/Tembertglass_ForSamsungtablet_zps1c9fe30b.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, Έχω ξεκινήσει διαδικασία αντικατάστασης, για του λόγω το αληθές παραθέτω μια φωτο, που την έστειλα και στον προμηθευτή http://i30.photobucket.com/albums/c322/dimpap50/Tembertglass_ForSamsungtablet_zps1c9fe30b.jpg Έτσι είναι και το δικό μου αλλά και γενικώς τα περισσότερα screenprotectors. Στο iphone έχω ένα ακριβό το οποίο έχει 2 mm διαφορα κατω και οι οπες για το ηχείο και την κάμερα δεν είναι κεντραρισμενες καλά. Φορεμένο δεν φαίνεται εύκολα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ξέρει κανείς αν στην 4.4.2 έχει πάρει τα S-pen features του Note 10.1 2014? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ξέρει κανείς αν στην 4.4.2 έχει πάρει τα S-pen features του Note 10.1 2014? Δεν νομιζω οτι υπαρχει τετοια περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Ξέρει κανείς αν στην 4.4.2 έχει πάρει τα S-pen features του Note 10.1 2014? Δεν υπάρχει περίπτωση. Η samsung δεν κάνει ποτέ τέτοια updates. Μόνο η HTC δίνει το sense στο προηγούμενο μοντέλο. Έχει βγει και για το 3G έκδοση αλλά δεν ξέρω για ποια χώρα ειναι. Θα αργήσει πάντως να φτάσει σε όλες τις χώρες. Απ οτι είδα την έδωσε πριν 9 μέρες και παραδόξως συνεχίζει να δίνει σε άλλες χώρες 4.1.2 και σε άλλες 4.2.2 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Εαν βρω χρονο θα δοκιμασω την Αγγλικη,το θεμα για μενα δεν ειναι το να δωσει τα καλουδια του note 3 που αποκλειεται αλλα να βελτιωσει την μπαταρια που για μενα εχει θεμα περιπου 6 ωρες μετα απο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδιά ως κάτοχος του Ν5120 σκέφτομαι να πάρω για bluetooth το Sony SBH52. Έχει κάνει κάποιος αυτό τον συνδυάσμο; Ρωτάω για να μην έχω θέματα συμβατότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Παιδιά ως κάτοχος του Ν5120 σκέφτομαι να πάρω για bluetooth το Sony SBH52. Έχει κάνει κάποιος αυτό τον συνδυάσμο; Ρωτάω για να μην έχω θέματα συμβατότητας... Εγώ έχω το sbh50 και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είναι παρόμοια μα το 52 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matarela Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Χαιρετω ολους τους φιλους. Υπαρχει καποιο feedback απο φιλους με προβλημα στην διαρκεια μπαταριας ιδιαιτερα μετα απο αλλαγη στο Sams service? Με ενδιαφερει η αγορα ενος 5120 υπαρχει ομως διστακτικοτητα μετα απο αρκετες αναφορες για ελλατωματικες μπαταριες παγκοσμια. Ευχαριστω ολους.:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts