makisubi Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Γενικά ο stock browser το παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα σε μερικά site. Η μόνη λύση προς το παρόν είναι να χρησιμοποιήσεις άλλον browser... Εγκατέστησα τον firefox και η επίμαχη σελίδα εμφανίζεται κανονικά χωρίς να κλείνει ο browser. Για τα υπόλοιπα βλέπουμε... Ευχαριστώ Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gathens0 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Καλησπέρα! θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: α) ξέρετε να θα βγεί αντικαταστάτης του note 8.0 wifi έκδοση και αν ναί πότε περίπου? θα βγάλει νεο μοντέλο η samsung τώρα το 2014 8αρι tablet με s-pen? β) ποιά έκδοση android επίσημη έχει τώρα και πότε θα πάρει την 4,4 kit kat? γ) γιατί τόση διαφορά στίς τιμές στήν έκδοση των wifi 16 GB ? σε internetika μαγαζιά 230€ (θα είναι οκ?θα έχει εγγυήση κανονικά απο ελλάδα?)αλλού 299...αλλού 399.....!!!! ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 παιδια απο birdfone εχει ψωνισει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αν και εγκατέστησα τον Firefox δεν μπορώ να πω Οτι με βόλεψε και πολύ . Περισσότερο με βόλεψε ο browser του συστήματος αλλά μόλις ανοίξω το knife.gr τότε κλείνει... Δοκίμασα και τον Dolfin αλλά Ο default με διευκόλυνε περισσότερο Δοκίμασα Και τον chrome αλλά αυτός δεν ανοίγει ή για την ακρίβεια μόλις ανοίγει μαυρίζει η οθόνη καί βγαίνει τ γνωστό μύνημα οτι Τερματίστηκε κλπ. H όλη κατάσταση με εχει στεναχωρήσει λιγάκι καί με βλέπω για επαναφορά εργοστασιακών... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια απο birdfone εχει ψωνισει κανεις? Εχω ψωνίσει 3 κινητά... Μια χαρά είναι Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 παιδια απο birdfone εχει ψωνισει κανεις? εγώ... και το Note μου αλλά και πολλά άλλα... Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 παιδια απο birdfone εχει ψωνισει κανεις? Μαγαζάρα μη το σκέφτεσαι καν.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μαγαζάρα μη το σκέφτεσαι καν.. Σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδια τι εννοειται οταν λετε κραταει 5 ωρες οθονη? οτι μετα απο 5 ωρες χρησης σβηνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Παιδια τι εννοειται οταν λετε κραταει 5 ωρες οθονη? οτι μετα απο 5 ωρες χρησης σβηνει? 5 ώρες συνεχούς χρήσης.. Βέβαια εμένα λίγες μου φαίνονται. Ενα 6ωρι με 7ωρο το έχω Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 5 ώρες συνεχούς χρήσης.. Βέβαια εμένα λίγες μου φαίνονται. Ενα 6ωρι με 7ωρο το έχω Το δικό μου με συνεχή χρήση 3g μου βγάζει 5 ώρες οθόνη σε συνολικό χρόνο 15 ωρών. Χωρίς games. Καθαρή χρήση γραφείου και browsing, tapatalk, facebook. Με wifi έχω πιάσει και 8. Η φωτεινότητα πάντα στο αυτόματο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Το δικό μου με συνεχή χρήση 3g μου βγάζει 5 ώρες οθόνη σε συνολικό χρόνο 15 ωρών. Χωρίς games. Καθαρή χρήση γραφείου και browsing, tapatalk, facebook. Με wifi έχω πιάσει και 8. Η φωτεινότητα πάντα στο αυτόματο. Α μιλούσαμε για το 3g? Tοτε ναι μια χαρά είναι οι 5 ώρες :) Εγώ έχω wifi έκδοση και είμαι 7-8 ώρες οθόνη με παρόμοια χρήση :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά,έχω διαβάσει όλα τα ποστ και τρελάθηκα με το νοτακι,θα δώσω το nexus 7 που έχω και θα ερθω και εγώ στην παρεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Το θέμα με το νότακι είναι ότι.... δεν έχει θέμα & εμείς τι να πούμε! Χρόνια πολλά σε όλους παιδιά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Τέτοια να ακούω άντε να το πάρω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2014 Καλησπέρα και' Χρόνια πολλά σε όλους Είμαι 1 βήμα πρίν την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Πριν προχωρήσω όμως μπορεί κάποιος να μου πει με ποιόν τρόπο θα επαναφέρω τήν Εκδοση 4.1 (εάν γίνεται...) O λόγος πού δεν θέλω να κάνω format είναι oτι n γυναίκα μου καί τά παιδιά έχουν κατεβάσει ένα σωρό παιχνίδια καί θα πρέπει νά τα ξανακατεβάσουν,.. Ευχαριστώ Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Καλησπέρα και' Χρόνια πολλά σε όλους Είμαι 1 βήμα πρίν την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... Πριν προχωρήσω όμως μπορεί κάποιος να μου πει με ποιόν τρόπο θα επαναφέρω τήν Εκδοση 4.1 (εάν γίνεται...) O λόγος πού δεν θέλω να κάνω format είναι oτι n γυναίκα μου καί τά παιδιά έχουν κατεβάσει ένα σωρό παιχνίδια καί θα πρέπει νά τα ξανακατεβάσουν,.. Ευχαριστώ Εαν είσαι στην 4.1 απλα κατέβασε το hellium και πάρε back up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Εαν είσαι στην 4.1 απλα κατέβασε το hellium και πάρε back up Στην 4.2 είμαι και θέλω να πάω στην 4.1 Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Γιατί θες να πας στην 4.1 ? :confused: Απο τότε που πήγα στην 4.2 μου κολλάει ο browser σε συγκεκριμένη σελίδα και γενικά η συσκευή δεν ανταποκρίνεται όπως ανταποκρινόταν με την 4.1 Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Απο τότε που πήγα στην 4.2 μου κολλάει ο browser σε συγκεκριμένη σελίδα και γενικά η συσκευή δεν ανταποκρίνεται όπως ανταποκρινόταν με την 4.1 Κανε επαναφορά εργοστασιακων, αν δεν έχεις κάνει Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Κανε επαναφορά εργοστασιακων, αν δεν έχεις κάνει Αυτό έλεγα να κάνω , απλά έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος υποβάθμισης λογισμικού για να γλυτώσω τις εγκαταστάσεις των εφαρμογών ... Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αυτό έλεγα να κάνω , απλά έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος υποβάθμισης λογισμικού για να γλυτώσω τις εγκαταστάσεις των εφαρμογών ... Αν έχεις κι άλλη samsung συσκευή μπορείς να τα μεταφέρεις ολα μέσω Smart switch Mobile .. Αν θυμάμαι καλά, μεταφέρει ακόμα και τα δεδομένα των εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2014 Αν έχεις κι άλλη samsung συσκευή μπορείς να τα μεταφέρεις ολα μέσω Smart switch Mobile .. Αν θυμάμαι καλά, μεταφέρει ακόμα και τα δεδομένα των εφαρμογών. Δυστυχώς δεν έχω άλλη συσκευή samsung...Οπότε...format c:/s :D Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Χθές έγινε η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και με έβγαλε κατ' ευθείαν στην 4.2.2 , ενώ θυμάμαι οτι αρχικά είχε την 4.1 . Μου έκανε επίσης και τις εγκαταστάσεις των εφαρμογών που είχα κατεβάσει μιας και είχα ενεργοποιήσει το cloud . Μέχρι τώρα όλα καλά . Ούτε ο browser κόλλησε στο knife.gr ούτε κάτι άλλο διαπίστωσα ...Ελπίζω να μην με απασχολήσει άλλο ... Υ.Γ. Το πενάκι είναι όλα τα λεφτά !!! Έτσι κάθομαι στον καναπέ , σχεδόν ξαπλώνω και κάνω τις δουλειές μου άνετα (internet , γράψιμο κλπ) Τελικά το συγκεκριμένο tabletάκι ήταν πολύ καλή αγορά - καλύτερα που δεν πήρα ένα ακόμα κινητό ...:) Παράθεση Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias12377_ Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά με πληρη φωτεινότητα πόση ωρα βγάζει η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leris2 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 μια ερωτηση και εγω. το multiwindow μπορει να χρησιμοποιηθει σε οποιαδήποτε εφαρμογη οπως του νοτε 2 κτλ? επισης τρεχει σαν floating καποια εφαρμογη η δουλευει μονο με το split screen? ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts