Te_salat Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το δοκίμασα στο S4 και το ανοίγει σφαίρα! :) Εικάζω άρα και στο note 8.0;) Σίγουρα θα τις ανοίγει και το N8? ? Καλορίζικο :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εξαρτάται και απο το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιείς. Εχω δουλέψει βιβλία μέχρι 1000 σελίδες. Δεν ξέρω για παραπάνω αν θες ανέβασε κάπου ενα τέτοιο αρχείο να το δοκιμάσω και θα σου πω. Κώστα (αν και λίγο of topic) εσύ ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Εγώ χρησιμοποιώ το pdf viewer εδώ και λίγες μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Κώστα (αν και λίγο of topic) εσύ ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς; Εγώ χρησιμοποιώ το pdf viewer εδώ και λίγες μέρες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Το Mantano reader pro. Είναι για βιβλία αλλά pdf. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 παιδια καλησπερα βλεπω στα καταστηματα για αγορα του note8 και μου φαίνεται πως τα αποθεματα τελειωνουν και δεν το ξαναφερνουν... μηπως η samsung προωθει το tab3 8'' και κλεινει την κυκλοφορια του note 8? η περιμενουμε καινουργιο νοτε8? Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 παιδια καλησπερα βλεπω στα καταστηματα για αγορα του note8 και μου φαίνεται πως τα αποθεματα τελειωνουν και δεν το ξαναφερνουν... μηπως η samsung προωθει το tab3 8'' και κλεινει την κυκλοφορια του note 8? η περιμενουμε καινουργιο νοτε8? Λογικά στη MWC στη Βαρκελώνη τον άλλο μήνα θα δούμε το νεο note 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εκτός του ότι το αρχέιο Pdf είναι σχετικά μεγάλο 250 mb δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω λόγω και καλά είναι της δουλειάς δεδομένα που δεν μπορούν να τα κάνουμε share (δεν είναι κλειδωμένο βέβαια) :mad::cry: Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! Τα 250 mb δεν μου φαίνονται να αποτελούν πρόβλημα δεδομένου ότι ανοίγει άνετα περιοδικά των 100mb. Οι 6000 σελίδες όμως φαντάζουν πολλές. Προσπάθησε να ενώσεις pdf (που να μην είναι εμπιστευτικά) πολλών σελίδων σε ένα αρχείο και στείλτο μας για δοκιμή. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavreas Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδια μια βοήθεια. Σε προηγούμενο ποστ δεν πήρα απάντηση και το έψαξα λίγο παραπάνω και διαπίστωσα πατώντας τον κωδικό *#1234# οτι μου γράφει unknown CSC. Κατεβάσα μια ROM απο το Sammobile αλλα είναι μονο ένα αρχείο και δεν ξέρω πώς να την περάσω στο tablet. Υπάρχει κάποιος να με κατατοπίσει? Με το S3 που έχω όταν κατέβασα την ROM είχε 3 αρχεία και έβαλα το κάθε ένα στα πεδία του ODIN Εδώ δεν ξέρω τι να το κάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παιδια μια βοήθεια. Σε προηγούμενο ποστ δεν πήρα απάντηση και το έψαξα λίγο παραπάνω και διαπίστωσα πατώντας τον κωδικό *#1234# οτι μου γράφει unknown CSC. Κατεβάσα μια ROM απο το Sammobile αλλα είναι μονο ένα αρχείο και δεν ξέρω πώς να την περάσω στο tablet. Υπάρχει κάποιος να με κατατοπίσει? Με το S3 που έχω όταν κατέβασα την ROM είχε 3 αρχεία και έβαλα το κάθε ένα στα πεδία του ODIN Εδώ δεν ξέρω τι να το κάνω. Σου έβγαλε μόνο ένα αρχείο .md5 βάλτο στο πεδίο PDA του Odin thats all ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Mήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να μεταφέρω στην sdcard (εξωτερική)? Γιατί εφαρμογές δυστυχώς δεν μπορώ, απ'ό,τι φαίνεται. Τραγούδια, φωτό κλπ πώς μεταφέρω? Πρέπει να κατεβάσω κανένα file manager (ποιο προτείνετε)? Γιατί προεγκατεστημένο δεν έχει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Mήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορώ να μεταφέρω στην sdcard (εξωτερική)? Γιατί εφαρμογές δυστυχώς δεν μπορώ, απ'ό,τι φαίνεται. Τραγούδια, φωτό κλπ πώς μεταφέρω? Πρέπει να κατεβάσω κανένα file manager (ποιο προτείνετε)? Γιατί προεγκατεστημένο δεν έχει. Ευχαριστώ. Τα Αρχεια μου / My Files ειναι ο προεγκαταστημενος file manager..Εναλλακτικά μπορεις να χρησιμοποιησεις τον ES File Explorer. Αν πας στις ρυθμισεις , διαχειριση εφαρμογων μπορεις να δεις αν μια εφαρμογή μπορει να μεταφερθει στην sdcard ή οχι επιλεγονατς την και θα δεις και αλλες ρυθμισεις Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis7_9 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Το 1 απλά δεν ισχύει. Έχω έναν φάκελο για τα ebooks μου στο Dropbox και έχω άμεση πρόσβαση απο το ipad και το android smartphone μου. Ακόμα και την ώρα που σερφάρω κάνω ένα κλικ σε ενα αρχείο και του λέω να το ανοίξει με το ibooks ή οποίο άλλο προγραμμα χρησιμοποιώ Εαν διαχωρίσουμε την περιστασιακή χρήση από την πιο βαριά, κι από όσο καταλαβαίνω αν εννοείς να διαβάσεις κάποιο αρχείο pdf online,και μέχρι εκεί οκ. Ωστόσο εγώ αναφέρθηκα στο να ΕΙΣΑΓΕΙΣ στην συσκευή και να διαβάσεις βιβλία. π.χ. να έχεις >3 GB σε βιβλία. Πρέπει να αφιερώσεις όλο το dropbox στα βιβλία αυτά (και πάλι δεν φτάνει), συν οτι στο ipad θα χρειαστεί να τα ξανακατεβάσεις σε κάθε προγραμμα ανάγνωσης που χρησιμοποιείς. (ΠΧ το ίδιο βιβλίο το κατεβάζεις 3 φορές από το dropbox αν θες να το διαβάζεις σε 3 διαφορετικούς readers). Για offline reading δεν θα πω κατι περισσότερο, είναι μόνο πρόβλημα. (Προσωπικά χρησιμοποιώ 10-15 GB βιβλίων οπότε δεν ασχολούμαι ξανά με κάτι που δεν δέχεται εξωτερική κάρτα). Δεν αναφέρω περισσότερα προβλήματα επειδή είναι εκτός θέματος κι επειδή πλέον στο ΝΟΤΕ δεν υφίστανται! Τώρα απλώς πειρματίζομαι να βρω τον καταλληλότερο (για μενα ) pdf reader και file manager που αναφέρθηκε και πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν πας στις ρυθμισεις , διαχειριση εφαρμογων μπορεις να δεις αν μια εφαρμογή μπορει να μεταφερθει στην sdcard ή οχι επιλεγονατς την και θα δεις και αλλες ρυθμισεις Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Ωστόσο επειδή σε ΚΑΜΙΑ εφαρμογή δεν μου δίνει επιλογή μετακίνησης και θεωρώ πως είναι αδύνατο να μην μεταφέρεται καμία (ενώ είμαι σίγουρος ότι στο Samsung Galaxy S advance που είχα πολλές από τις εφαρμογές που είχα και συνεχίζω να έχω τις είχα στην κάρτα - το τηλ. έτρεχε με android 2.3), ή κάτι δεν έχω καταλάβει καλά και κάνω λάθος ή δεν ξέρω κι εγώ τι γίνεται. Μήπως μπορείς σε παρακαλώ να τσεκάρεις και να μου πεις κάποιες εφαρμογές που σίγουρα έχεις μεταφέρει στην κάρτα ώστε να δοκιμάσω? Γιατί μου φαίνεται περίεργο να μην μου δίνεται η επιλογή σε καμία απολύτως εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν έχεις 4.1.2 εκδοση Android δεν υποστηρίζει μεταφορά στην sd. Εγω πέρασα την τελευταία γερμανική 4.2.2 κ υποστηρίζει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αν έχεις 4.1.2 εκδοση Android δεν υποστηρίζει μεταφορά στην sd. Εγω πέρασα την τελευταία γερμανική 4.2.2 κ υποστηρίζει.... Ακριβώς αυτό. Περιμένεις για επισημη αναβάθμιση ή προχωράς μόνος σου Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Έχουν πει τίποτα για επίσημη αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Τα 250 mb δεν μου φαίνονται να αποτελούν πρόβλημα δεδομένου ότι ανοίγει άνετα περιοδικά των 100mb. Οι 6000 σελίδες όμως φαντάζουν πολλές. Προσπάθησε να ενώσεις pdf (που να μην είναι εμπιστευτικά) πολλών σελίδων σε ένα αρχείο και στείλτο μας για δοκιμή. To ανοίγει με ευκολία το S4 οπότε φαντάζομαι και το Νοτε 8.0 . Εϊμαι σε ψάξιμο για το το καφέ χρώμα..:) Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danichro Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 με την 4.2.2 έχει κανεις πρόβλημα drivers για windows 7 και windows 8.1 γιατί δεν μ το αναγνωρίζει με τπτ (???) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 με την 4.2.2 έχει κανεις πρόβλημα drivers για windows 7 και windows 8.1 γιατί δεν μ το αναγνωρίζει με τπτ (???) Κανένα πρόβλημα... Έχεις στήσει το KIES; (ώστε να περαστούν οι drivers) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danichro Δημ. January 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2014 Κανένα πρόβλημα... Έχεις στήσει το KIES; (ώστε να περαστούν οι drivers) Ναι.. Έχω περάσει τους drivers 2-3 φορές αλλά τπτ. Θα δοκιμάσω ενα wipe data Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εκτός του ότι το αρχέιο Pdf είναι σχετικά μεγάλο 250 mb δυστυχώς δεν μπορώ να το ανεβάσω λόγω και καλά είναι της δουλειάς δεδομένα που δεν μπορούν να τα κάνουμε share (δεν είναι κλειδωμένο βέβαια) :mad::cry: Σε ευχαριστώ πολύ πάντως! Επειδή και εγώ έχω μεγάλα pdf στο Note 2 που νομίζω ίδιες δυνατότητες έχει με το note 8 να σου πω ότι ανοίγω εύκολα pdf 600 mb μια χαρά. Τόσο ο acrobat όσο και τα Ezpdf, repligo reader και Moon reader τα ανοίγουν χωρίς πρόβλημα. Ο Mantano δυστυχώς αν και είναι η αγαπημένη μου εφαρμογή για pdf δεν μπορεί να ανοίξει τόσο μεγάλα αρχεία. Τους έγραψα και ελπίζω να το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Κοντευει να φυγει ο γεναρης κσι ακομα 4.2 ακουμε κσι 4.2 δε βλεπουμε.εχω το 5110 απο γρρμανια μεσω vnp και ακοματπτ.εχει κανεις πληροφορηση ,γιατι με ολα αυτα που διαβαζω καλο πασχα και αν.τα χωνουμε στις αλλες εταιριες οτι ειναι τα ζωα μου αργα , αλλα δυστυχως η σαμυ αποδεικνυει για μια ακομη φορα οτι το μονο πραγματικα που την ενδιαφερει ειναι να πουλαει νεες συσκευες και τπτ αλλο.υποστηριξη πολυ αργη.σε αυτο το κομματι δεν πιανει το μηλο ουτε στο ενα του δαχτυλακι.θρλω να πιστευω οτι το μελλον της τεχνολογιας θα εξαρτηθει απο την υποστηριξη και οχι απο το ματαιο κηνυγι του τελοιου hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argp Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Σήμερα βγήκαν κάτι firmware 4.2.2 !! Μπορεί να είσαι μέσα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krikelis Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το ζητημα δεν ειναι αν βγηκαν σημερα,χτες ή αυριο αλλα τι αφορουν,δλδ ποια μοντελα,ποιες χωρες,για ποιους παροχου,βλεπεις ειναι τοσοι πολλοι οι παραμετροι που μονο ο ερμης λειπει οταν ειναι αναδρομος.δυστυχως η εικονα ειναι τραγικη,δειγμα μιας εταιριας που αντιλαμβανεται τον καθενα απο μας ως πελατη μονο της στιγμης της αγορας,αμεσως μετα στο φτυσιμο,για να μην πω κατι αλλο πιο χοντρο.θα παθει αυτα που επαθαν και αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το ζητημα δεν ειναι αν βγηκαν σημερα,χτες ή αυριο αλλα τι αφορουν,δλδ ποια μοντελα,ποιες χωρες,για ποιους παροχου,βλεπεις ειναι τοσοι πολλοι οι παραμετροι που μονο ο ερμης λειπει οταν ειναι αναδρομος.δυστυχως η εικονα ειναι τραγικη,δειγμα μιας εταιριας που αντιλαμβανεται τον καθενα απο μας ως πελατη μονο της στιγμης της αγορας,αμεσως μετα στο φτυσιμο,για να μην πω κατι αλλο πιο χοντρο.θα παθει αυτα που επαθαν και αλλοι. Το τάμπλετ έχει ήδη λειτουργικό ,το οποίο μάλιστα δουλεύει απροβλημάτιστα. Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση εμμονή με τις αναβαθμίσεις.!!!! Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Το ζητημα δεν ειναι αν βγηκαν σημερα,χτες ή αυριο αλλα τι αφορουν,δλδ ποια μοντελα,ποιες χωρες,για ποιους παροχου,βλεπεις ειναι τοσοι πολλοι οι παραμετροι που μονο ο ερμης λειπει οταν ειναι αναδρομος.δυστυχως η εικονα ειναι τραγικη,δειγμα μιας εταιριας που αντιλαμβανεται τον καθενα απο μας ως πελατη μονο της στιγμης της αγορας,αμεσως μετα στο φτυσιμο,για να μην πω κατι αλλο πιο χοντρο.θα παθει αυτα που επαθαν και αλλοι. Δεν ειναι ακριβώς έτσι. Απλά στην δεδομένη στιγμή έχουν άλλες πρωτεραιοτητες και εχουν ρίξει πολύ το Note8. Ευτυχώς λειτουργεί τόσο τέλεια που απο την στιγμή που δεν θα πάρουμε τα features του Note3, δεν με πολυ απασχολούν τα updates. Ειδικά το 4.3 μακάρι να το πηδηξει και να παει ως τον Μάιο στην 4.4.2 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts