hic_et_nunc Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 γεια σας κ χρονια πολλα.εχω ψηθει για το νοτε 8 και θα ηθελα να ρωτησω κατοχους,αν η εκδοση 3g,λειτουργει και σαν τηλεφωνο.δηλαδη να βαλεις την καρτα sim απο το κινητο σου και να εχεις και ολες τις λειτουργιες τηλεφωνου? Η 3G αλλά και η 4G έκδοση λειτουργούν κανονικά σαν τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου,αλλα για να το καταλαβω καλυτερα,οταν θελω βγαζω την σιμ απο το κινητο και την βαζω στο νοτε και δουλευει κανονικα οπως το τηλεφωνο?κλησεις,sms,κ.α ?σορρυ αν σε πρηζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ναι κανονικά, κλήσεις/sms τα πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 σ ευχαριστω πολυ.καλη χρονια σου ευχομαι.η μονη διαφορα στο 5110 με το 5120 ειναι η ταχυτητα στο intrnet?3g-4g?γιατι σκεφτομαι να το παρω απο skroytz to 4g αφου ειναι μικρη η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου,αλλα για να το καταλαβω καλυτερα,οταν θελω βγαζω την σιμ απο το κινητο και την βαζω στο νοτε και δουλευει κανονικα οπως το τηλεφωνο?κλησεις,sms,κ.α ?σορρυ αν σε πρηζω! Δεν χρειάζεται να αλλάζεις sim. Βγάλε μια δεύτερη με κόστος 5 ευρώ και βάζε σε airplane mode το κινητό που δεν θες να δουλεύει. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 (edited) Παιδιά Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους. Έχω μια ερώτηση για την θήκη της Samsung: Την πήρα τελικά από birdphone αφενός γιατί ήθελα να είναι σίγουρος ότι είναι αυθεντική (μόνο και μόνο για να αποφύγω προβλήματα λόγω κακών μαγνητών στο πενάκι) αφετέρου γιατί εγώ ήθελα να περιμένω πολύ. Λοιπόν, η θήκη είναι πολύ όμορφη, κάθεται τέλεια, είναι πολύ λεπτή και δεν του δίνει καθόλου όγκο (βέβαια δεν το προστατεύει ιδιαίτερα σε περίπτωση πτώσης), το μόνο που με χαλάει λίγο, και ήθελα να ρωτήσω αν αυτό σημαίνει σε όλες τις original Samsung book cases, το κάλυμμα δεν κρατιέται με κάποιο τρόπο στη θέση του όταν κλείνει. Εννοώ ότι δεν έχει κάποιο strap να το κρατάει, ή μαγνήτες (ίσως δεν έβαλαν μαγνήτες για να μην βλάψουν πενάκι και digitizer). Συμβαίνει αυτό και σε σας η μήπως σε εμένα μόνο δεν δουλεύουν οι μαγνήτες? Όταν όμως το ανοίγω σαν stand, τότε κολάρο με το μαγνήτη στην πλάτη. Ευχαριστώ και καλή χρονιά και πάλι Edited December 31, 2013 by marnik1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Ναι έτσι είναι, όταν το έχεις κανονικά κλειστό δεν πιάνει κάπως. Απλά πέφτει και καλύπτει την οθόνη! Καλή χρονιά και χρόνια πολλά! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Στο 1. ίσως να το πίστευα αμα μπορούσες να εισάγεις και να διαβάσεις βιβλία στο ipad,που μετά από πολλές πολλές βδομάδες ενασχόλησης συνειδητοποίησα οτι απλά δεν μπορείς. (Εδώ πίστεψε εμένα οτι απλά στο ipad δεν γίνεται ούτε με εύκολο, ούτε με αξιόπιστο τρόπο). Το note είναι πανεύκολο εδώ και δεν μπορώ να το συγκρiνω με τίποτα με το απαράδεκτο έως αποτρεπτικό ipad. Στο 2. ώς υπαναχώρηση πληκτρολογίου εννοώ όχι το backspace / διαγραφή ενός γράμματος αλλά την επιλογή πάνω στο πληκτρολόγιο να ξανακατεβαίνει (να κρυφτεί) το πληκτρολόγιο (σε περίπτωση που εμποδίζει κλπ) χωρίς να πατήσεις σε άλλο σημείο της οθόνης για να μαζευτεί. (Τα απαράδεκτα ipad το έχουν.) Το 1 απλά δεν ισχύει. Έχω έναν φάκελο για τα ebooks μου στο Dropbox και έχω άμεση πρόσβαση απο το ipad και το android smartphone μου. Ακόμα και την ώρα που σερφάρω κάνω ένα κλικ σε ενα αρχείο και του λέω να το ανοίξει με το ibooks ή οποίο άλλο προγραμμα χρησιμοποιώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danichro Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω την 4.1.2. ούγγρικη (XEH) Aν περάσω την 4.2.2 την γαλλική (XEF) θα πρέπει να ξαναπεράσω τα πάντα από την αρχή? εφαρμογές κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Καλημέρα και καλή χρονιά. Έχω την 4.1.2. ούγγρικη (XEH) Aν περάσω την 4.2.2 την γαλλική (XEF) θα πρέπει να ξαναπεράσω τα πάντα από την αρχή? εφαρμογές κλπ? Οχι δεν χρειάζεται δεν θα χάσεις τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Επειδή είναι ελληνικό το δικό μου και δεν την κόβω να έρχεται η 4.2.2, λεω να φλασαρω με οντιν μια 4.2.2 άλλης χώρας. Ποιά λέτε ;; που έρχονται πρώτες οι αναβαθμίσεις; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Πέρασα τελικά την 4.2.2 Γαλλική και οτι έχει αλλάξει , έχει γίνει καλύτερο :) Edited January 1, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Γειά σας παιδιά, καλή χρονιά. Μήπως μπούστο να μου πει κάποιος πώς κάνω την φωτεινότητα να φαίνεται και αριθμητικά (σε ποσοστό) και όχι μόνο με την μπάρα? Έτσι είναι λίγο σπαστικό γιατί θες να αλλάξεις την φωτεινότητα και μετά δεν ξέρεις πού ακριβώς την είχες ώστε να την επαναφέρει. Επίσης δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Γειά σας παιδιά, καλή χρονιά. Μήπως μπούστο να μου πει κάποιος πώς κάνω την φωτεινότητα να φαίνεται και αριθμητικά (σε ποσοστό) και όχι μόνο με την μπάρα? Έτσι είναι λίγο σπαστικό γιατί θες να αλλάξεις την φωτεινότητα και μετά δεν ξέρεις πού ακριβώς την είχες ώστε να την επαναφέρει. Επίσης δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί η αυτόματη φωτεινότητα. Μπορεις να έχεις αυτή την εφαρμογή για να το τσεκάρεις ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.brightnesslevel&hl=el Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Εμένα όταν άνοιξε έβγαλε Αυστρία & Γερμανικά αλλά έχει την 4.1.2. & δεν μου βγάζει update. Υπάρχει τελικά σαφής τρόπος να μάθουμε χώρα προέλευσης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MEGAS_GT Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 πως μπορω να συνδεσω το note 8 με tv για να βλεπω εκει ταινιες που ειναι online movies? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Μπορεις να έχεις αυτή την εφαρμογή για να το τσεκάρεις ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.curvefish.widgets.brightnesslevel&hl=el Ακριβώς αυτό που έψαχνα, ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eabel Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Στις 20/12 έκανα την παραγγελία μου στο Πλαίσιο. Το παρέλαβα την Δευτέρα 23/12 και το Σάββατο έβγαλε μια μαύρη γραμμή στην οθόνη (δηλ. με μόνο πέντε μέρες χρήσης!!!!) Το Πλαίσιο δεν αναγνωρίζει λέει την DOA γιατί είχαν περάσει οι επτά μέρες από την ημερομηνία τιμολόγησης και όχι παραλαβής. Μάλλον έμπλεξα με απατεώνες!!! Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να εκμεταλλευτώ το δικαίωμα υπαναχώρησης που έχω μέχρι αύριο; Να το πάω στην αντιπροσωπεία για επισκευή; Μήπως φορτώθηκα ένα ελαττωματικό προϊόν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2014 Στις 20/12 έκανα την παραγγελία μου στο Πλαίσιο. Το παρέλαβα την Δευτέρα 23/12 και το Σάββατο έβγαλε μια μαύρη γραμμή στην οθόνη (δηλ. με μόνο πέντε μέρες χρήσης!!!!) Το Πλαίσιο δεν αναγνωρίζει λέει την DOA γιατί είχαν περάσει οι επτά μέρες από την ημερομηνία τιμολόγησης και όχι παραλαβής. Μάλλον έμπλεξα με απατεώνες!!! Εσείς τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να εκμεταλλευτώ το δικαίωμα υπαναχώρησης που έχω μέχρι αύριο; Να το πάω στην αντιπροσωπεία για επισκευή; Μήπως φορτώθηκα ένα ελαττωματικό προϊόν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αυτό με το doa δεν το γνωρίζω αλλά φυσικά στη χειρότερη περίπτωση η αντιπροσωπία θα στο φτιάξει οπωσδήποτε. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magakos09 Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) [/QUO φιλε μου καλε γιατι κανουμε πονηρους καποιες εταιριες σαν το πλαισιο?? εχω παρει την original θηκη σε ολα τα χρωματα απο εδω http://dx-box.com/samsung-ef-bn510bwegww-flip-book-cover-case-galaxy-note-8-0-n5100.html μονο με 10,06 euro Free Shipping με 50 euro που εδωσες επαιρνες 5 σε οτι χρωμα θες. ειναι original samsung kai για να μαθετε να ξεχωριζετε φαινεται απο τον κωδικο προιοντος samsung Samsung EF-BN510BWEGWW. και στο εσωτερικο της υπαρχει αναγλυφο Designed by Samsung . χρονος παραδοσης 10-20 μερες χωρις κανενα προβλημα δεν μου εχει χαθει ποτε τιποτα ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΗ http://dx-box.com/book-cover-for-samsung-galaxy-note-8-0-n5100.html ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ORIGINAL KAI Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ εχθές παρέλαβα την θήκη που πρότεινε ο φίλος..τέλεια. Edited January 3, 2014 by magakos09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karxariasss Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλημερα πηρε ενας φιλος μου το galaxy note 8.0 και θελει να του περασω την 4.4.2 αλλα με ενα ψαξιμο στο xda ειδα οτι η 4.4.2 δεν ειναι ακομα bug free. Αν καποιος μπορει να μου βρει την καλυτερη δυνατη εκδοση της 4.4.2 θα ημουν υποχρεος, βεβαια αν η επιλογη της 4.3 αντι 4.4 μας δωσει πιο ευχαριστη εμπειρια χρηστη θα το προτιμουσαμε πολυ! Ευχαριστω! Παράθεση There's NO Patch For Stupidity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Καλή Χρονιά σε όλους. Έχω την Γαλλική 4.1.2 και μπορώ να κάνω και εγώ αναβάθμιση. Ερώτηση:1. το έχω κάνει ρούτ, θα το χάσω? 2. Αν το χάσω ξέρει κανένας αν η 4.2.2 γίνεται εύκολα με framaroot? Ναι το root το χάνεις, μπορείς όμως να το ξαναβαλεις - δες το xda για περαιτέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eabel Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Τελικά, το έστειλα στην αντιπροσωπεία για επισκευή. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 Ρε παιδιά, τις γρήγορες σημειώσεις που παίρνουμε με τη γραφίδα (πιέζοντας το κουμπί & χτυπώντας δις την επιφάνεια) ΠΟΥ τις αποθηκεύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2014 (edited) Ρε παιδιά, τις γρήγορες σημειώσεις που παίρνουμε με τη γραφίδα (πιέζοντας το κουμπί & χτυπώντας δις την επιφάνεια) ΠΟΥ τις αποθηκεύει; Στην εφαρμογή Snote!! Edited January 3, 2014 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts