duk3r Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς την Omni με 4.4.2 και MultiWindow; Αν ναι πώς του φάνηκε; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εσεις έχετε αυτό το bleed της οθόνης παιδιά;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Εσεις έχετε αυτό το bleed της οθόνης παιδιά;; τα "χριστουγεννιάτικα λαμπάκια" στις άκρες εννοείς; Εγώ ναι... Αλλά μια που είναι ευδιάκριτα μόνο κατά το reboot της συσκευής... δεν δίνω σημασία! ;) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Mπορεις φυσικα !!! Δες το post μου εδω (μνμ 286-289) Σε ευχαριστώ πολύ, έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με το πενάκι! Για θήκη έχεις να προτείνεις κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ, έχω πραγματικά εντυπωσιαστεί με το πενάκι! Για θήκη έχεις να προτείνεις κάτι? Η αυθεντική Book cover είναι πολύ καλή. Εγώ την πήρα έναντι 37 απο eshop. Ωραία εντάξει το ξεχνάω αυτό με την οθόνη :P Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis7_9 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Τις ιδανικές αναλογίες στις διαστάσεις οθόνης τις έχει το ipad, ενα πόντο λιγότερο στο ύψος και ένα πόντο φαρδύτερο στο πλάτος και πίστεψέ με αυτό δημιουργεί αισθητη διαφορά. Δεν το έχεις πολυψάξει, έχει στα δεξιά Χ μέσα σε βέλος κατεύθυνσης και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην το έχει! Στο 1. ίσως να το πίστευα αμα μπορούσες να εισάγεις και να διαβάσεις βιβλία στο ipad,που μετά από πολλές πολλές βδομάδες ενασχόλησης συνειδητοποίησα οτι απλά δεν μπορείς. (Εδώ πίστεψε εμένα οτι απλά στο ipad δεν γίνεται ούτε με εύκολο, ούτε με αξιόπιστο τρόπο). Το note είναι πανεύκολο εδώ και δεν μπορώ να το συγκρiνω με τίποτα με το απαράδεκτο έως αποτρεπτικό ipad. Στο 2. ώς υπαναχώρηση πληκτρολογίου εννοώ όχι το backspace / διαγραφή ενός γράμματος αλλά την επιλογή πάνω στο πληκτρολόγιο να ξανακατεβαίνει (να κρυφτεί) το πληκτρολόγιο (σε περίπτωση που εμποδίζει κλπ) χωρίς να πατήσεις σε άλλο σημείο της οθόνης για να μαζευτεί. (Τα απαράδεκτα ipad το έχουν.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Η αυθεντική Book cover είναι πολύ καλή. Εγώ την πήρα έναντι 37 απο eshop. :P Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναρωτιόμουν ωστόσο αν η θήκη που πρότεινε ένας φίλος πιο πάνω από Κίνα (dbox) είναι όντως αυθεντική Samsung, καθώς είναι στο 1/3 της τιμής εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση. Αναρωτιόμουν ωστόσο αν η θήκη που πρότεινε ένας φίλος πιο πάνω από Κίνα (dbox) είναι όντως αυθεντική Samsung, καθώς είναι στο 1/3 της τιμής εδώ. δεν είναι αυθεντική... Την έχω πάρει και εγώ, μαιμούκαλος είναι Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winerooster Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά, Ξέρει κάποιος που να έχει βάλει το επίσημο γερμανικό 4.2.2 firmware για το N5100 (3g) αν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα; Μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε οτι Α) ΔΕΝ έχουν βάλει τη λειτουργία multi-account (βασικό για μένα αλλά παντού στο internet διαβάζω οτι δεν το έχει προσθέσει η samsung) B) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ τη δυνατότητα να μεταφέρεις τις εφαρμογές που θέλεις σε ext SD; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 ... Στο 2. ώς υπαναχώρηση πληκτρολογίου εννοώ όχι το backspace / διαγραφή ενός γράμματος αλλά την επιλογή πάνω στο πληκτρολόγιο να ξανακατεβαίνει (να κρυφτεί) το πληκτρολόγιο (σε περίπτωση που εμποδίζει κλπ) χωρίς να πατήσεις σε άλλο σημείο της οθόνης για να μαζευτεί. (Τα απαράδεκτα ipad το έχουν.) Μπορείς να πατήσεις το δεξί κουμπί (πίσω) και γίνεται αυτό που θες. Μετά με ένα πάτημα στην οθόνη σε κάποιο πεδίο κειμένου στο ξαναεμφανίζει. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά, Ξέρει κάποιος που να έχει βάλει το επίσημο γερμανικό 4.2.2 firmware για το N5100 (3g) αν υποστηρίζει ελληνική γλώσσα; Μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε οτι Α) ΔΕΝ έχουν βάλει τη λειτουργία multi-account (βασικό για μένα αλλά παντού στο internet διαβάζω οτι δεν το έχει προσθέσει η samsung) B) ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ τη δυνατότητα να μεταφέρεις τις εφαρμογές που θέλεις σε ext SD; Ευχαριστώ. Απ'ότι είδα όλες οι συσκευές έχουν αρχίσει να αναβαθμίζονται κάνε λίγη υπομονή η κάνε update check. Μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD. Για το multi account δεν είδα κάτι.. Μιχάλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Απ'ότι είδα όλες οι συσκευές έχουν αρχίσει να αναβαθμίζονται κάνε λίγη υπομονή η κάνε update check. Μπορείς να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD. Για το multi account δεν είδα κάτι.. Μιχάλης Περιμένω πολύ την ελληνική αναβάθμιση :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n258207cc Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 (edited) δεν είναι αυθεντική... Την έχω πάρει και εγώ, μαιμούκαλος είναι φιλε μου καλε οι πληροφοριες που δινω ειναι αναλυτικοτατες στο ποια θηκη να παραγγειλης γιατι κανουμε πονηρους καποιες εταιριες σαν το πλαισιο?? εχω παρει την original θηκη σε ολα τα χρωματα απο εδω http://dx-box.com/samsung-ef-bn510bwegww-flip-book-cover-case-galaxy-note-8-0-n5100.html μονο με 10,06 euro Free Shipping με 50 euro που εδωσες επαιρνες 5 σε οτι χρωμα θες. ειναι original samsung kai για να μαθετε να ξεχωριζετε φαινεται απο τον κωδικο προιοντος samsung Samsung EF-BN510BWEGWW. και στο εσωτερικο της υπαρχει αναγλυφο Designed by Samsung . χρονος παραδοσης 10-20 μερες χωρις κανενα προβλημα δεν μου εχει χαθει ποτε τιποτα ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΤΗ http://dx-box.com/book-cover-for-samsung-galaxy-note-8-0-n5100.html ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ORIGINAL KAI Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ τι αλλο να γραψω πιο αναλυτικος δεν γινεται. Edited December 30, 2013 by n258207cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναι έχεις δίκιο εάν ο κωδικός είναι ίδιος τότε πάω πάσο. Εγώ είχα πάρει μια που ήταν ίδια αλλά με διαφορετικό κωδικό και μου έβγαλε πολλά προβλήματα... κλασικά με τους μαγνήτες Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 'Ολα καλά με την flip cover αλλά & αυτή η Samsung δεν έβγαλε μια μπορντωκοκκαλοκόκκινη να ταιριάζει με το υπέροχο brown-black του 5120 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 'Ολα καλά με την flip cover αλλά & αυτή η Samsung δεν έβγαλε μια μπορντωκοκκαλοκόκκινη να ταιριάζει με το υπέροχο brown-black του 5120 !!! http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/thikes/Samsung-Note-8-Book-Cover-Red-%CE%95F-%CE%92%CE%9D510%CE%92R%CE%95GWW.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μου μαχαίρωσες την καρδιά τώρα... Προφανώς μόλις την έφεραν; Δε τη θυμάμαι αυτή... κρίμα που δεν υπάρχει ως επιλογή στο link πιο πάνω από dx-box Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Επίσημα βγαίνει σε 5 χρώματα(λευκό, μαυρο, ροζ, κοκκινο, πράσινο) ...κάτι γαλάζια και πορτοκαλί που υπάρχουν στο dx-box με βάζουν σε σκέψεις για το αν είναι γνήσιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Η μαύρη ταιριάζει μια χαρά στο black-brown. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis7_9 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Μπορείς να πατήσεις το δεξί κουμπί (πίσω) και γίνεται αυτό που θες. Μετά με ένα πάτημα στην οθόνη σε κάποιο πεδίο κειμένου στο ξαναεμφανίζει. Σωτήρη ευχαριστώ, τελικά αυτό το πλήκτρο (πίσω) δουλεύει υπερωρίες. Όσο για την θήκη με παραγγελία από Κίνα, προτιμω να την πάρω από ένα μαγαζί εδώ κι ας είναι λίγο ακριβότερη. Κάπως πρέπει να στηρίζονται και τα εδώ μαγαζιά, ωστέ να υπάρχουν και για οτιδήποτε άλλο τα χρειαζόμαστε.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 φιλε μου καλε οι πληροφοριες που δινω ειναι αναλυτικοτατες στο ποια θηκη να παραγγειλης γιατι κανουμε πονηρους καποιες εταιριες σαν το πλαισιο?? εχω παρει την original θηκη σε ολα τα χρωματα απο εδω http://dx-box.com/samsung-ef-bn510bwegww-flip-book-cover-case-galaxy-note-8-0-n5100.html μονο με 10,06 euro Free Shipping με 50 euro που εδωσες επαιρνες 5 σε οτι χρωμα θες. ειναι original samsung kai για να μαθετε να ξεχωριζετε φαινεται απο τον κωδικο προιοντος samsung Samsung EF-BN510BWEGWW. και στο εσωτερικο της υπαρχει αναγλυφο Designed by Samsung . χρονος παραδοσης 10-20 μερες χωρις κανενα προβλημα δεν μου εχει χαθει ποτε τιποτα Ναι, κι εμένα μου ήρθε σήμερα η δική μου και είναι η αυθεντική. Πάλι καλά που γλυτώσαμε και 30 ευρώ να τα βάλουμε και βενζίνη:D:D. Είσαι ωραίος φίλε! Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. December 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2013 Ναι, κι εμένα μου ήρθε σήμερα η δική μου και είναι η αυθεντική. Πάλι καλά που γλυτώσαμε και 30 ευρώ να τα βάλουμε και βενζίνη:D:D. Είσαι ωραίος φίλε! Πότε είχες κάνει την παραγγελία? Εγώ έχω παραγγείλει τη δική μου από 5/12, έγινε shipped 12/12 και ακόμα δεν έχει έρθει. Το tracking της αποστολής τη δείχνει να έχει φύγει στις 12/12 και μάλλον ακόμη είναι ξεχασμένη κάπου! Αναμονή Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Πότε είχες κάνει την παραγγελία? Εγώ έχω παραγγείλει τη δική μου από 5/12, έγινε shipped 12/12 και ακόμα δεν έχει έρθει. Το tracking της αποστολής τη δείχνει να έχει φύγει στις 12/12 και μάλλον ακόμη είναι ξεχασμένη κάπου! Αναμονή Γυρω στις 12 με 14 Δεκεμβρη την παρηγγειλα και μαλιστα στις 22 του μηνος ηταν στο ταχυδρομειο απλα χθες ευκαιρεσα να την παρω. Ρωτα στο τοπικο σου ταχυδρομειο μηπως και εχει ερθει. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 Μολις μου ηρθε ειδοποιηση για update. Εχω 4.1.2 γαλλικο μοντελο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. December 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2013 γεια σας κ χρονια πολλα.εχω ψηθει για το νοτε 8 και θα ηθελα να ρωτησω κατοχους,αν η εκδοση 3g,λειτουργει και σαν τηλεφωνο.δηλαδη να βαλεις την καρτα sim απο το κινητο σου και να εχεις και ολες τις λειτουργιες τηλεφωνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts