makouin Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 64 GB sd διαβάζει; Ναι διαβαζει....64GB εχω στο δικο μου μεσα microSD Class10 και λειτουργει αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ορίστε πως συνδέω το NOTE με την TV, η οποία είναι LG 47' 3D και παίζει απροβλημάτιστα. Υπάρχει κάποιο λινκ του hdmi adaptor που έχεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Πριν από λίγο πέρασα τα πάντα από το ΝΟτε 8 στο Νοτε 3 ,το οποίο το είχα συγχρονίσει με το Νοτε 2 πριν απο μερικές μέρες λίγο πριν το πουλήσω .....με τη φοβερή εφαρμογή smart switch. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Πριν από λίγο πέρασα τα πάντα από το ΝΟτε 8 στο Νοτε 3 ,το οποίο το είχα συγχρονίσει με το Νοτε 2 πριν απο μερικές μέρες λίγο πριν το πουλήσω .....με τη φοβερή εφαρμογή smart switch. Ειναι πράγματι απιστευτη εφαρμογή με απιστευτη ταχυτητα. Καλορίζικο το καινουριο Note :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Ειναι πράγματι απιστευτη εφαρμογή με απιστευτη ταχυτητα. Καλορίζικο το καινουριο Note :) Πριν από λίγο πέρασα τα πάντα από το ΝΟτε 8 στο Νοτε 3 ,το οποίο το είχα συγχρονίσει με το Νοτε 2 πριν απο μερικές μέρες λίγο πριν το πουλήσω .....με τη φοβερή εφαρμογή smart switch. Δεν μεταφέρει όμως από την sd card περιεχόμενο. Απλά συγχρονίζει συγκεκριμένα πράγματα. Το samsung link μεταφέρει ότι θες. Αργεί όμως στην μεταφορά μεγάλων αρχείων. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Δεν μεταφέρει όμως από την sd card περιεχόμενο. Απλά συγχρονίζει συγκεκριμένα πράγματα. Το samsung link μεταφέρει ότι θες. Αργεί όμως στην μεταφορά μεγάλων αρχείων. Οταν ομως θες να μεταφέρεις σε μια καινούρια συσκευη επαφες-μηνυματα-εφαρμογες-μουσικη-εικονες δεν υπάρχει πιο γρήγορο απ το smart switch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Δεν μεταφέρει όμως από την sd card περιεχόμενο. Απλά συγχρονίζει συγκεκριμένα πράγματα. Το samsung link μεταφέρει ότι θες. Αργεί όμως στην μεταφορά μεγάλων αρχείων. H sd card βγήκε από το Νοτε 2 και μπήκε στο Νοτε 3 ,όπως ήταν.;) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Οταν ομως θες να μεταφέρεις σε μια καινούρια συσκευη επαφες-μηνυματα-εφαρμογες-μουσικη-εικονες δεν υπάρχει πιο γρήγορο απ το smart switch. Κανένα Λίνκ της εφαρμογής.... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Κανένα Λίνκ της εφαρμογής.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover http://www.samsung.com/gr/support/smartswitch/ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Κανένα Λίνκ της εφαρμογής.... Το φοβερό με την εφαρμογή αυτή ,είναι ότι σου τοποθετεί τα πάντα εκεί που πρέπει να είναι π,χ τις φωτογραφίες στο φάκελο DCIM .... Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 παντως ο ανταγωνισμος καλα κρατει....νομιζω πρεπει να ανεβασει λιγο την αναλυση.....ε? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 παντως ο ανταγωνισμος καλα κρατει....νομιζω πρεπει να ανεβασει λιγο την αναλυση.....ε? Το note 10.1 βγήκε περυσι με αναλυση 1280 x 800 και μετά απο κάποιους μήνες βγήκε το μικροτερο αδερφάκι (note 8) με την ιδια ακριβως αναλυση. Αν αναλογιστούμε οτι το note 10.1 2014 edition διαθέτει ανάλυση 2560 x 1600, τότε σχεδον σιγουρα και το note 8 2014 edition θα έχει ακριβως την ιδια ανάλυση!! Καλύτερη απ το νεο ipad mini στο οποιο αναφέρεσαι :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lpa Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 ειναι αληθεια αυτο που λες αλλα αν σκεφτεις οτι ο ανταγωνισμος προχωραει μαλλον θα πρεπει να επισπευσουν την ελευση του νεου 8 i pad mini και nexus ειναι με νεες οθονες νεους επεξεργαστες.Αληθεια πότε? Παράθεση IPhone 3GS,Samsung S III,IPhone 5s,IPad mini retina Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 ειναι αληθεια αυτο που λες αλλα αν σκεφτεις οτι ο ανταγωνισμος προχωραει μαλλον θα πρεπει να επισπευσουν την ελευση του νεου 8 i pad mini και nexus ειναι με νεες οθονες νεους επεξεργαστες.Αληθεια πότε? Η κάθε εταιρία έχει καθιερωσει πανω κατω τις ημερομηνίες που παρουσιάζει τις συσκευες τις. Παρ όλα αυτα ποτε δεν ξέρεις. Λογικα φεβρουάριο θα παρουσιαστεί το νεο 8αρι οπως και περυσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Τον Απρίλιο θα βγει το νεο Note 8. Εμείς θα το πάρουμε αργότερα που θα ειναι φθηνό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Μια ερώτηση: Στο πίσω μέρος (στην πλάτη) απο το Note 8 γράφει SD Card κτλ κτλ αυτό είναι πλαστικό προστατευτικό; Βγαίνει ή θα του αφήσω καμμιά γρατζουνιά άν προσπαθήσω να το αφαιρλεσω; (πολύ γυαλιστερό είναι, για πλαστικό μου φαίνεται) Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Μια ερώτηση: Στο πίσω μέρος (στην πλάτη) απο το Note 8 γράφει SD Card κτλ κτλ αυτό είναι πλαστικό προστατευτικό; Βγαίνει ή θα του αφήσω καμμιά γρατζουνιά άν προσπαθήσω να το αφαιρλεσω; (πολύ γυαλιστερό είναι, για πλαστικό μου φαίνεται) https://www.dropbox.com/sc/cnmy67hnsuyiuaw/OI4zFXTh-p αυτο εννοεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 https://www.dropbox.com/sc/cnmy67hnsuyiuaw/OI4zFXTh-p αυτο εννοεις? http://1.bp.blogspot.com/-nRddZS999hY/UWeCaAsDVuI/AAAAAAAAAoA/NgdQCDM9nis/s400/Back+view+of+Galaxy+Note+8.jpg αυτό, και ναι βγαίνει το είδα σε ενα unboxing στο youtube Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 http://1.bp.blogspot.com/-nRddZS999hY/UWeCaAsDVuI/AAAAAAAAAoA/NgdQCDM9nis/s400/Back+view+of+Galaxy+Note+8.jpg αυτό, και ναι βγαίνει το είδα σε ενα unboxing στο youtube Ναι βγαίνει, εγω το έχω βγάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Η πλάτη δεν βγαίνει τελείως, έτσι δεν είναι; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo1817 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Η πλάτη δεν βγαίνει τελείως, έτσι δεν είναι; Δεν βγαίνει. Παράθεση LIVERPOOL FOR LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Πρέπει να ομολογήσω οτι η διαχείριση της ram στο Note 8 είναι η καλύτερη που εχω δει ανεξαρτήτως συσκευής η λειτουργικού. Χθες μετα απο αρκετές ώρες εντατικής χρήσης και δεν ξερω με πόσες εφαρμογές στο recent apps, δεν ξεπέρασε σε καμία περίπτωση τα 1,2 από τα 1,79 gb. Δηλαδή μονίμως 600mb free. Δεν είμαι σίγουρος στο που οφείλεται, αφού στο S4 με παρόμοια χρήση είμαι στα 1,44 mb. Ισως οφείλεται οτι χρησιμοποιώ σπάνια την κάμερα και τον dialer. Η μικρότερη ανάλυση της οθόνης δεν μ ενοχλεί καθόλου. Δεν σκοπεύω να παω σε FHD tablet, μέχρι να υπάρξουν κατάλληλοι επεξεργαστές για τέτοιες οθόνες που δεν κάνουν τις συσκευές να ανεβάζουν θερμοκρασία στα ύψη. Ειδικά αποκλείω συσκευές της samsung με snapdragon. Δεν ξέρω πως τα πανε στις ναυαρχίδες άλλων εταιριών, αλλά στα Samsung υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Πρέπει να ομολογήσω οτι η διαχείριση της ram στο Note 8 είναι η καλύτερη που εχω δει ανεξαρτήτως συσκευής η λειτουργικού. Χθες μετα απο αρκετές ώρες εντατικής χρήσης και δεν ξερω με πόσες εφαρμογές στο recent apps, δεν ξεπέρασε σε καμία περίπτωση τα 1,2 από τα 1,79 gb. Δηλαδή μονίμως 600mb free. Δεν είμαι σίγουρος στο που οφείλεται, αφού στο S4 με παρόμοια χρήση είμαι στα 1,44 mb. Ισως οφείλεται οτι χρησιμοποιώ σπάνια την κάμερα και τον dialer. Η μικρότερη ανάλυση της οθόνης δεν μ ενοχλεί καθόλου. Δεν σκοπεύω να παω σε FHD tablet, μέχρι να υπάρξουν κατάλληλοι επεξεργαστές για τέτοιες οθόνες που δεν κάνουν τις συσκευές να ανεβάζουν θερμοκρασία στα ύψη. Ειδικά αποκλείω συσκευές της samsung με snapdragon. Δεν ξέρω πως τα πανε στις ναυαρχίδες άλλων εταιριών, αλλά στα Samsung υπάρχει πρόβλημα. Είπες σοφή κουβέντα.Εγώ μετά από ημερες χρήσης του ΝΟΤΕ 3 ,επιβεβαιώνω ότι οι επεξεργαστές ζορίζονται με τις μεγάλες αναλύσεις.Το γράφω και στο νήμα του Νοτε 3 ότι πιθανώς εξαιτίας αυτού ,οι browser δεν έχουν απόλυτα ομαλό scrolling όπως το Νοτε 2 και το Νοτε 8.Θέλει δρόμο ακόμα η μετάβαση σε κινητό υψηλής ανάλυσης χωρίς απώλειες στο smoothness και στις θερμοκρασίες λειτουργίας. Edited October 24, 2013 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Είπες σοφή κουβέντα.Εγώ μετά από ημερες χρήσης του ΝΟΤΕ 3 ,επιβεβαιώνω ότι οι επεξεργαστές ζορίζονται με τις μεγάλες αναλύσεις.Το γράφω και στο νήμα του Νοτε 3 ότι πιθανώς εξαιτίας αυτού ,οι browser δεν έχουν απόλυτα ομαλό scrolling όπως το Νοτε 2 και το Νοτε 8.Θέλει δρόμο ακόμα η μετάβαση σε κινητό υψηλής ανάλυσης χωρίς απώλειες στο smoothing και στις θερμοκρασίες λειτουργίας. Γράφω συνέχεια για το S4 octa και έχω γίνει γραφικός. Δεν έχει καμία σχέση με το snapdragon σε όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω τόσο καιρό για το S4 και το Note 3. Ειλικρινά είναι απροβληματιστο όσο και το Note 2. Απλά η έξτρα δύναμη του επεξεργαστή αναλώνεται στην οθόνη. Γι αυτό δεν σκέπτομαι να αλλάξω τηλέφωνο πριν συμπληρώσω χρόνο και εφόσον βγει κάτι που αξίζει πραγματικά. Συσκευή με Qualcomm δεν αγοράζω. Τους αντιπαθώ από την εποχή των WM της HTC. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 Γράφω συνέχεια για το S4 octa και έχω γίνει γραφικός. Δεν έχει καμία σχέση με το snapdragon σε όλα αυτά τα προβλήματα που διαβάζω τόσο καιρό για το S4 και το Note 3. Ειλικρινά είναι απροβληματιστο όσο και το Note 2. Απλά η έξτρα δύναμη του επεξεργαστή αναλώνεται στην οθόνη. Γι αυτό δεν σκέπτομαι να αλλάξω τηλέφωνο πριν συμπληρώσω χρόνο και εφόσον βγει κάτι που αξίζει πραγματικά. Συσκευή με Qualcomm δεν αγοράζω. Τους αντιπαθώ από την εποχή των WM της HTC. Κι εγω εχω γίνει γραφικός, προσπαθώντας να πέισω οτι και το s4 9505 ειναι απροβλημάτιστο. Οταν ομως αρχίζουν τα root, χωρίς να έχουν τις στοιχειώδεις γνώσεις, τοτε ναι, αρχίζουν τα προβλήματα. Οσο για το note 8, το μοντέλο του 2014 σίγουρα θα χει την αναλυση το νεου 10.1 . Η τωρινή οθόνη ειναι στιγμές που με χαλάει. Δεν ξέρω εαν εθίστηκα στην super amoled του S4, πάντως οτιδήποτε λιγότερο, με ξενίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts