Jig Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Eγω δουλεύω πολύ το Calendar όπως και το Evernote εδώ και χρόνια, οπότε είμαι καλυμμένος με το θέμα του συγχρονισμού. Κώστα, μίλησες πιο πάνω για 4G. Ξέρεις αν κυκλοφορήσει? Είμαι εντάξει βέβαια με το 3G, αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Eγω δουλεύω πολύ το Calendar όπως και το Evernote εδώ και χρόνια, οπότε είμαι καλυμμένος με το θέμα του συγχρονισμού. Κώστα, μίλησες πιο πάνω για 4G. Ξέρεις αν κυκλοφορήσει? Είμαι εντάξει βέβαια με το 3G, αλλά έτσι από περιέργεια ρωτάω. Θα το κοιτάξω. Έχω την εντύπωση ότι γράφουν 4g εδώ. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Θα το κοιτάξω. Έχω την εντύπωση ότι γράφουν 4g εδώ. Κώστα σε εσένα εκει μπορεί να εχει κυκλοφορησει το 4g ,εχθές πήρα το 3g εγω γιατί έφαγα τον τόπο στα Ευρωπαϊκά μαγαζιά αλα 4g δεν βρήκα πουθενά... παντού pre ordrer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ευχαριστωω και στα δικά σας :) Νομίζω ότι, iPhone μαζί με Νοκτάρι είναι ο συνδυασμός που ''σκοτώνει'' Mε γεια η ταμπλετα και welcome to the club, ειναι πραγματικα εκπληκτικη. Αντε και με ενα καλο smartphone......:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Mε γεια η ταμπλετα και welcome to the club, ειναι πραγματικα εκπληκτικη. Αντε και με ενα καλο smartphone......:D :D Mπααααα δοκιμασμένο και με Note Ι & II . Δεν μου κάνει σαν τηλέφωνο. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ευχαριστωω και στα δικά σας :) Νομίζω ότι, iPhone μαζί με Νοκτάρι είναι ο συνδυασμός που ''σκοτώνει'' Σταμάτα μου τρέχουν τα σάλια (για το note :p) Καλορίζικο παίχτη! Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Σταμάτα μου τρέχουν τα σάλια (για το note :p) Καλορίζικο παίχτη! Ευχαριστωω Το ΜΟΝΟ που φαίνεται να μην μου αρέσει είναι η κατανάλωση της μπαταρίας σε σύγκριση με το iPad mini βέβαια Έκανα μια δοκιμή Το βράδυ μέσα σε 7 ώρες πήγε από το 100% στο 93 Στο mini 99% Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ευχαριστωω Το ΜΟΝΟ που φαίνεται να μην μου αρέσει είναι η κατανάλωση της μπαταρίας σε σύγκριση με το iPad mini βέβαια Έκανα μια δοκιμή Το βράδυ μέσα σε 7 ώρες πήγε από το 100% στο 93 Στο mini 99% Αυτό το διαβάζω και είναι το μόνο που με ανησυχεί. Tablet και να μην κρατάει; Γενικά μια μέρα φουλ χρήση βγάζει; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ευχαριστωω Το ΜΟΝΟ που φαίνεται να μην μου αρέσει είναι η κατανάλωση της μπαταρίας σε σύγκριση με το iPad mini βέβαια Έκανα μια δοκιμή Το βράδυ μέσα σε 7 ώρες πήγε από το 100% στο 93 Στο mini 99% Μην ξεχνάς έχει ότι και ενα τηλέφωνο. Αλλά γενικά η apple εχει μικρή κατανάλωση στην αναμονή λογο ενιαίου κέντρου notifications. Παίζουν ρόλο και οι εφαρμογές. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Μην ξεχνάς έχει ότι και ενα τηλέφωνο. Αλλά γενικά η apple εχει μικρή κατανάλωση στην αναμονή λογο ενιαίου κέντρου notifications. Παίζουν ρόλο και οι εφαρμογές. ΔΕΝ το ξεχνάω αλλά επειδή έχω twin sim το είχα στο airplane mode :cool: Tην διαχείριση ενέργειας που έχει η Apple στα προϊόντα της θέλουν πολύ ακομαα για να την φτάσουν Any way, το μηχανάκι τα σπάει! @tpal Δεν ξέρω ακόμα, χθες το αγόρασα. Να περάσουν μερικές ημέρες να στρώσει λίγο η μπαταρία και θα σου πω. Αν με βγάζει δύο ημέρες θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Edited July 26, 2013 by Jig @tpal Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 ΔΕΝ το ξεχνάω αλλά επειδή έχω twin sim το είχα στο airplane mode :cool: Tην διαχείριση ενέργειας που έχει η Apple στα προϊόντα της θέλουν πολύ ακομαα για να την φτάσουν Any way, το μηχανάκι τα σπάει! @tpal Δεν ξέρω ακόμα, χθες το αγόρασα. Να περάσουν μερικές ημέρες να στρώσει λίγο η μπαταρία και θα σου πω. Αν με βγάζει δύο ημέρες θα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν είχε αυτή την κατανάλωση σε airplane mode, και δεν παει καλά. Το Note 2 με παρόμοιο hardware δεν έχανε πάνω απο 1 το πολύ 2% σε airplane mode. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Αυτό το διαβάζω και είναι το μόνο που με ανησυχεί. Tablet και να μην κρατάει; Γενικά μια μέρα φουλ χρήση βγάζει; Mε 6ωρη καθημερινη χρηση ισορροποημενη (ιντερνετ, γραφιδα, εφαρμογες, παιχνιδια : με αυτη τη σειρά) ΔΥΟ μερες χαλαρα. Για περισσοτερη χρηση δεν ξερω, υπάρχει και μια ζωη για να ζουμε.....:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Mε 6ωρη καθημερινη χρηση ισορροποημενη (ιντερνετ, γραφιδα, εφαρμογες, παιχνιδια : με αυτη τη σειρά) ΔΥΟ μερες χαλαρα. Για περισσοτερη χρηση δεν ξερω, υπάρχει και μια ζωη για να ζουμε.....:shifty: Ε Εντάξει τι άλλο να θέλουμε; δηλαδή αν το ζορισουμε σε μια μέρα βγάζει αρκετά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Αν είχε αυτή την κατανάλωση σε airplane mode, και δεν παει καλά. Το Note 2 με παρόμοιο hardware δεν έχανε πάνω απο 1 το πολύ 2% σε airplane mode. Airplane mode εννοώ μόνο για το 3G λόγω twin sim. To wifi φυσικά ήταν ενεργοποιημένο. Αν βγάζει δυο ημέρες με 6 ώρες χρήση όπως λέει ο φίλος Red Dawn, μια χαρά! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Airplane mode εννοώ μόνο για το 3G λόγω twin sim. To wifi φυσικά ήταν ενεργοποιημένο. Αν βγάζει δυο ημέρες με 6 ώρες χρήση όπως λέει ο φίλος Red Dawn, μια χαρά! Jig, νομιζω κανεις λαθος, στο airplane mode κλεινουν ΟΛΕΣ οι ασυρματες συνδεσεις (3G και WiFi), τουλάχιστον στο κινητο ετσι γινεται. Και αυτο ειναι και το νοημα στο κατω κατω της γραφης του airplane mode, να μην υπάρχει δλδ καμμια ασυρματη συνδεση που τυχον να παρεμβαλλει στα συστηματα πλοηγησης του αεροπλανου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 μπορεις να μπεις σε airplane mode, αλλα να ενεργοποιησεις wifi ή bt, οποτε φανταζομαι αυτο εννοει ο φιλος. Παράθεση ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasel Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδιά σας βολεύει απο πλευράς μεγέθους για σημειώσεις και επεξεργασία κειμένου ? είμαι ανάμεσα σαυτό και στο Note 10.1 ,To note 2 ωραίο αλλά μου φαίνεται σαν μεγάλο για τηλ και σα μικρό για ταμπλετ....πρέπει να αποφασίσω γρήγορα και έχω τρελαθεί. σκέφτομαι να το συνδυάσω και με ενα optimus g ..... Είχε κανείς σας πριν το ipad4 ? γιατι στο πλαίσιο μου είπαν ότι είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με τα Note ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδιά σας βολεύει απο πλευράς μεγέθους για σημειώσεις και επεξεργασία κειμένου ? είμαι ανάμεσα σαυτό και στο Note 10.1 ,To note 2 ωραίο αλλά μου φαίνεται σαν μεγάλο για τηλ και σα μικρό για ταμπλετ....πρέπει να αποφασίσω γρήγορα και έχω τρελαθεί. σκέφτομαι να το συνδυάσω και με ενα optimus g ..... Είχε κανείς σας πριν το ipad4 ? γιατι στο πλαίσιο μου είπαν ότι είναι πολύ καλύτερο σε σχέση με τα Note ... Boλευει παρα πολυ, αν το συνηθισεις λιγακι, μετα καθε 10ιντση ταμπλετα θα σου φαινεται απλα παντοφλα απο πλευρας μεγεθους. Και περα απο την ταχυτητα του, το μικρο βαρος, την φοβερη οθονη του και τη μνημη 2 GB που υποστηριζει τις αφθονες εφαρμογες, μην ξεχνάς την απιστευτη ευκολια του S-Pen που κανενα iPad δεν μπορει να σου προσφερει. Προσωπικά θεωρω οτι οι 8 ιντσες ειναι το ιδανικο μεγεθος για ταμπλετα, μια φορά να το πιασετε και θα συμφωνησετε (και η Apple το καταλαβε αργα και μετα απο απιθανες βλακειες που εβαλε στο IPad [orizontia αναλυση 1536 γραμμες !!! ΔΕΝ υπαρχει ανθρωπινο ματι σ' ολον τον πλανητη που να ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ αυτη την αναλυση, το λεει η επιστημη της ανθρωπινης φυσιολογιας στην οραση, οχι εγω] το γυρισε ασθμαινοντας στο mini (που σαν μεγεθος ο μακαριτης Jobs ειχε ξεκαθαρα θαψει και απορριψει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Παιδια επειδή ημουν από τους πρωτους που το δοκιμασα και σε wifi και σε 3g εκδοση, μπορω να πω με ασφαλεια πως είναι η καλυτερη διασταση για μια απλη ταμπλετα. Και λεγοντας απλη, εννοω για δουλειες όπως pim (awesome note, evernote, snote κλπ), browsing, emailing, ebook reading κλπ. Τωρα πλεον εχει "μαζευτεί" κι η τιμη του και αξιζει απολυτα μπορω να πω η αγορα του - ειδικα η γραφιδα σε αυτές τις διαστασεις είναι απολαυστικη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Ευχαριστούμε Βαγγέλη!!! Πες μας τώρα και το καλύτερο email client εκτός του MailDroid :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Στο Note 8 ανακάλυψα ενα πολύ ενοχλητικό λανγκ και το λέω για να δω αν το έχει δει και κάποιος άλλος... κατά την πληκτρολογηση κειμένου σε κάποια φάση παύει να ανταποκρίνεται στο πάτημα πλήκτρου για 1-2 δεύτερα και μετά ξεκολλάει, το κάνει σχεδόν πάντα οταν πληκτρολογώ αρκετά, και οχι μόνο μια φορά:mad: . Να αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά πληκτρολόγια, μαζί κ το μαμά σε όλα κανει το ίδιο . Με εχει ξενερώσει απίστευτα ,είναι απ τα πιο ενοχλητικά λαγκ που έχω συναντήσει σε συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) Εδώ και δυο ημέρες που το έχω, δεν έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα. Βέβαια δουλεύω με το Swype. Το έχεις δοκιμάσει? Ερώτηση LED notification: δεν λειτουργεί. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Στο Νote ΙΙ έχει στα settings ''led indicators''. Mάλλον δεν θα έχουμε εδώ. Edited July 27, 2013 by Jig Ερώτηση...led Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εδώ και δυο ημέρες που το έχω δεν έχω συναντήσει αυτό το πρόβλημα. Βέβαια δουλεύω με το Swype. Το έχεις δοκιμάσει? Ερώτηση LED notification: δεν λειτουργεί. Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση? Nαι δυστυχώς και στο swype τα ίδια,τι να πω κρίμα γιατι το γουστάρω το ταμπλετακι :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Στο Note 8 ανακάλυψα ενα πολύ ενοχλητικό λανγκ και το λέω για να δω αν το έχει δει και κάποιος άλλος... κατά την πληκτρολογηση κειμένου σε κάποια φάση παύει να ανταποκρίνεται στο πάτημα πλήκτρου για 1-2 δεύτερα και μετά ξεκολλάει, το κάνει σχεδόν πάντα οταν πληκτρολογώ αρκετά, και οχι μόνο μια φορά:mad: . Να αναφέρω ότι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά πληκτρολόγια, μαζί κ το μαμά σε όλα κανει το ίδιο . Με εχει ξενερώσει απίστευτα ,είναι απ τα πιο ενοχλητικά λαγκ που έχω συναντήσει σε συσκευή. Δεν εχω δει τετοιο προβλημα. Μηπως εχεις καποιο προγραμμα εγκατεστημενο που το καθυστερει; Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Nαι δυστυχώς και στο swype τα ίδια,τι να πω κρίμα γιατι το γουστάρω το ταμπλετακι :( Μήπως φταίει ο browser που χρησιμοποιείς;. Νομίζω το έχω συναντήσει σε κάποιον browser αυτό. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts