Jstllucky Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 Κάτσε περίμενε γιατί με hard reset μπορεί και να χάσεις τίποτα root, play... μήπως είναι κάποιο ημιτελές download που περιμένιε να κάνει resume? όταν είσαι σε wifi κάνει κάτι αυτή η ειδοποίηση (πχ κουνιέται το βελάκι). πήγαινε στην sdcard και δες (καλύτερα μέσω pc) στο φάκελο download(s) αν έχει κάποιο αρχείο που να σου θυμίζει κάτι ο τίτλος ή η ημερομηνία, ή αν δεν έχεις κάτι που να σε νοιάζει σβήσε όλα τα αρχεία, ρεμπουτ και με ανοικτό data δες τι γίνεται.... Απ όσο ξέρω το reset δεν εχει να κάνει με το ρουτ.. Το βελάκι είναι κανά τριήμερο που 'κατεβαίνει', οπως και το αντιστοιχο μέσα στις ειδοποιήσεις..ασχετα αν έχω ιντερνετ ή όχι Πήγα στην sd από root explorer όμως, έχει διαφορά?? αν είναι, τη βάζω και στον η/υ..Απ όσο έψαξα, δεν βρήκα κάτι ύποπτο, αν και δεν είμαι και σχετικός με το θέμα.. Μετά δε σε πιάνω, από που να σβήσω τα αρχεία? Τι αρχεία? Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. September 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2013 (edited) Για την οθόνη δοκίμασε αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=aky.akshay.coveralgorithm Παιδια για το ξεκλειδωμα γενικα της συσκευης και υστερα απο πολυωρες δοκιμες με απειρες εφαρμογες κατεληξα πως: 1)Auto screen on για ανοιγμα της οθονης απο τον proximity sensor κατευθειαν βγαζοντας πχ το κινητο απ την τσεπη,περνοντας το δακτυλο απο πανω απο τον sensor κλπ,με παρα πολυ λιγη χρηση ραμ ισως 6-7 Mb 2)καποιο 3rd party lockscreen οπως το lockerpro η το widgetlocker το 1ο ειναι και δωρεαν,,τα οποια επισης αναβουν την οθονη αλλα με τα πληκτρα εντασης ηχου και ειναι και αρκετα παραμετροποιησιμα(προσωπικα εχω βρει καπου το 2ο αγοραστο) και εχουν και επιλογη δημιουργιας συντομευσης για αμεσο κλειδωμα οθονης 3) Προεραιτικα για αμεση απενεργοποιηση οθονης(οχι απλο κλειδωμα) lock screen, δωρεαν,το μονο που κανει ειναι να απενεργοποιει κλειδωνοντας ταυτοχρονα την οθονη και υστερα κανει και autokill :p Για μενα αυτος ειναι ο ιδανικος συνδυασμος καθως ο,τι αλλο δοκιμασα ειτε σε καποια επιλογη υστερουσε ειτε τραβουσε πολυ μπαταρια και ραμ για antivirus ,οχι οτι χρειαζεται ,αλλ αυτη η εφαρμογη http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1422479 εχει και antivirus και adblock και permission manager και task killer και boot loader και , και ,και,,, αξιζει να τη δοκιμασετε Kερναω καφε οποιον μου βρει εφαρμογη για τα sms μας που να στελνει και απο τις δυο σιμ με 160 χαρακτηρες ,δεν θελω το gosms Edited September 20, 2013 by mamian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Κατεβάζοντας ένα αρχείο από 4shared, κόλλησε και δε λέει να φύγει το βελάκι στις ειδοποιήσεις.. Δείχνει δηλαδή σαν να κατεβάζω κάτι συνεχώς... Καμία ιδέα.?? Έκανα επανεκκίνηση, αλλά δεν έφυγε.. Αρχικά δοκίμασε μέσω του browser αν έχει κάποια σελίδα με τα downloads (δεν ξέρω ποιον χρησιμοποίησες) ώστε να επιλέξεις cancel. Αλλιώς πήγαινε από τα settings -> Apps -> All -> Download Manager και κάνε force stop και clear data. Κάνε μετά και μια επανεκκίνηση και το πιο πιθανό είναι να χει φύγει. Σε μένα έτσι φύγαν όσα download κολλήσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digibill Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 (edited) 1)Auto screen on για ανοιγμα της οθονης απο τον proximity sensor κατευθειαν βγαζοντας πχ το κινητο απ την τσεπη,περνοντας το δακτυλο απο πανω απο τον sensor κλπ,με παρα πολυ λιγη χρηση ραμ ισως 6-7 Mb Ποιό από τα δύο ενοείς; Auto Screen On Auto Screen On Off(Smart Cover EDIT: Επίσης, στο lockscreen υπάρχει τρόπος να μετακινήσουμε το floating εικονίδιο κλειδαριάς από την θέση ποιυ το έχει (δεξιά); Συνέχεις παρεμβάλεται εκεί πυο είναι σε εικονίδια, πληκτρολόγια κλπ... Edited September 21, 2013 by digibill Παράθεση yiannakos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Sorry που δεν εβαλα links για Auto screen on ειναι το 1ο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omd.autoscreenon για lock screen app αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=kennethcheng.com.lockscreen.free&hl=el και για αλλη οθονη κλειδωματος που σου δινει τη δυνατοτητα να ανοιγεις την οθονη με τα πληκτρα εντασης https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerprolite https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker εχω το δευτερο αλλα και το 1ο κανει την ιδια δουλεια συν οτι εχει καποιες επιπλεον επιλογες για τις ειδοποιησεις ολων των εφαρμογων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Εχει κανεις πρόβλημα στην αναγνώριση και την εμφάνιση καλούντος αν ο αριθμός έχει μπροστά το πρόθεμα της χώρας ? Μου εμφανιζει το νουμερο με το προθεμα +30... ασχετως αν ειναι αποθηκευμενο σαν επαφη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Αρχικά δοκίμασε μέσω του browser αν έχει κάποια σελίδα με τα downloads (δεν ξέρω ποιον χρησιμοποίησες) ώστε να επιλέξεις cancel. Αλλιώς πήγαινε από τα settings -> Apps -> All -> Download Manager και κάνε force stop και clear data. Κάνε μετά και μια επανεκκίνηση και το πιο πιθανό είναι να χει φύγει. Σε μένα έτσι φύγαν όσα download κολλήσαν. Maxthon χρησιμοποιώ..δεν έχω ιδέα πως να να πάω στα downloads του browser, αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει.. Πήγα settings -> Apps -> All, αλλά μέχρι εκεί..Download Manager δεν βλέπω..Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, 4.0.4 έχω Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AxilleasX Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) για σας παίδες θέλω να κάνω μια ερώτηση έχω το lenovo a660 και έχω ένα πρόβλημα έχω βάλει μια sd card και θέλω να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές εκεί αλλα δεν μπορώ γιατί μπήκα στο rootexplorer και είδα ότι έχει 2 sd card sd card και sd card 2 τι να κάνω Edited September 22, 2013 by AxilleasX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Maxthon χρησιμοποιώ..δεν έχω ιδέα πως να να πάω στα downloads του browser, αν και δεν καταλαβαίνω τι σχέση μπορεί να έχει.. Πήγα settings -> Apps -> All, αλλά μέχρι εκεί..Download Manager δεν βλέπω..Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, 4.0.4 έχω Το αρχείο μέσω του browser δεν το κατέβασες; Ο download manager φαίνεται εδώ. 4.0.4 έχω κι εγώ, όπως ήρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Ρε παιδιά δε μπορώ να εγκαταστήσω το swiftkey με τιποτα. μολις παει να το βάλει κανει reset το κινητό.. καμιά ιδέα;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jstllucky Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 (edited) Το αρχείο μέσω του browser δεν το κατέβασες; Ο download manager φαίνεται εδώ. 4.0.4 έχω κι εγώ, όπως ήρθε. Βασικά όχι, (4shared) αλλά δούλεψε!!! Άπειρα ευχαριστώ σοφε μου! Με γλύτωσες από reset, ήμουν έτοιμος να το μπουμπουνισω! ΥΓ το 4.0.4 το διευκρινισα έχοντας ξεχάσει ότι βρισκομαι στο νήμα του 660... Και μιας και το φερε η κουβέντα (:-P) γίνεται να περάσουμε σε πιο καινούρια έκδοση?? Πώς?? Αλλάζοντας ρομ?? Ή τα χω μπερδέψει?? Edited September 22, 2013 by Jstllucky Παράθεση Παντασουζα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Στο νήμα του Lenovo A820 ένας χρήστης σε αυτή τη δημοσίευσή του αναφέρει ότι υπάρχει ένα αρχείο το οποίο το φλασάρεις και αλλάζει κάτι στο ράδιο και πλέον μπορεί να παίζει χωρίς να τοποθετήσεις τα ακουστικά. Το έχει δοκιμάσει κανείς στη δική μας συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Βασικά όχι, (4shared) αλλά δούλεψε!!! Άπειρα ευχαριστώ σοφε μου! Με γλύτωσες από reset, ήμουν έτοιμος να το μπουμπουνισω! ΥΓ το 4.0.4 το διευκρινισα έχοντας ξεχάσει ότι βρισκομαι στο νήμα του 660... Και μιας και το φερε η κουβέντα (:-P) γίνεται να περάσουμε σε πιο καινούρια έκδοση?? Πώς?? Αλλάζοντας ρομ?? Ή τα χω μπερδέψει?? Εννοούσα τον browser που χρησιμοποιείς (δηλαδή τον maxthon). Αφού απο κει άνοιξες το λινκ του 4shared μπορούσες να ανοίξεις το maxthon να πατήσεις το αριστερά κουμπί τον επιλογών και να πας στις λήψεις. Το πιο πιθανό είναι να μπορούσες να την ακυρώσεις. Οπως και να χει λύθηκε βέβαια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaskalitsa12 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 :wacko: Παιδιά μόλις αγόρασα το a660 και έχω μπερδευτει λιγάκι (έως πολύ θα έλεγα!!!). Για αρχή το manual είναι στα κινέζικα και δεν καταλαβαίνω τίποτα. Το άνοιξα μια χαρά αλλά δεν κατάφερα να το κλείσω (αν είναι δυνατόν!!!). Πάταγα το πλήκτρο που το άνοιξα για να το κλείσω αλλά αυτό το άτιμο αρνιόταν και έτσι του έβγαλα την μπαταρί! Μετά έμαθα οτι για να περάσω ελληνική γλώσσα πρέπει να το κάνω root. Μήπως ξέρει κανείς να μου πει την διαδίκασία στα ελληνικά γιατί την έχω βρει στα αγγλικά και :shock: :dizzy: κάπως έτσι αισθάνθηκα όταν την διάβασα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Από που το αγόρασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaskalitsa12 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Απο Κίνα το αγόρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digibill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Sorry που δεν εβαλα links για Auto screen on ειναι το 1ο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.omd.autoscreenon για lock screen app αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=kennethcheng.com.lockscreen.free&hl=el και για αλλη οθονη κλειδωματος που σου δινει τη δυνατοτητα να ανοιγεις την οθονη με τα πληκτρα εντασης https://play.google.com/store/apps/details?id=com.productigeeky.lockerprolite https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker εχω το δευτερο αλλα και το 1ο κανει την ιδια δουλεια συν οτι εχει καποιες επιπλεον επιλογες για τις ειδοποιησεις ολων των εφαρμογων Ο συνδυασμός lockerpro + lockscreen λειτουργεί πολύ καλά και πρακτικά (το auto screen on ποτέ δε μου δούλεψε σωστά, όλο πάλευα με τα δάχτυλα άνω στον αισθητήρα και μια δούλευε - μια δε δούλευε!). Ωστόσο, έχω την εντύπωση πως η οθόνη κλειδώματος του lockerpro έχει "κάτσει πάνω" στην default οθόνη κλειδώματος του κινητού, χωρίς να την αντικαταστήσει πλήρως :blink: Κι αυτό το λέω γιατί μερικές φορές (πχ όταν ανοίγει η οθόνη με το πάτημα του volume key) εμφανίζει για κάποια miliseconds την παλιά οθόνη κλειδώματος και μετά την lockerpro :worry: Είναι λογικό αυτό; Υπάρχει τρόπος να φύγει εντελώς η default lockscreen? Παράθεση yiannakos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Από που το αγόρασες; Απο Κίνα το αγόρασα. Εννοούσα από ποιο site... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digibill Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Από το μεσημέρι μου έχει βγει ένα αστεράκι στην μπάρα ειδοποιήσεων. Ανοίγοντάς τη υπάρχει μια ειδοποίηση "Modem Log: Modem Log is stopped" και πατώντας επάνω της ανοίγει το system logger. Πώς στο καλό φεύγει αυτό το πράμα;; :ninja: Παράθεση yiannakos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaskalitsa12 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Δεν γνωρίζω το site γιατι το παρηγγειλε ένας φίλος μου. Αλλά μήπως ξέρεις ποιά rom θα μπορούσα να βάλω που να είναι καλή και φυσικά να έχει ελληνικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 (edited) Ο συνδυασμός lockerpro + lockscreen λειτουργεί πολύ καλά και πρακτικά (το auto screen on ποτέ δε μου δούλεψε σωστά, όλο πάλευα με τα δάχτυλα άνω στον αισθητήρα και μια δούλευε - μια δε δούλευε!). Ωστόσο, έχω την εντύπωση πως η οθόνη κλειδώματος του lockerpro έχει "κάτσει πάνω" στην default οθόνη κλειδώματος του κινητού, χωρίς να την αντικαταστήσει πλήρως :blink: Κι αυτό το λέω γιατί μερικές φορές (πχ όταν ανοίγει η οθόνη με το πάτημα του volume key) εμφανίζει για κάποια miliseconds την παλιά οθόνη κλειδώματος και μετά την lockerpro :worry: Είναι λογικό αυτό; Υπάρχει τρόπος να φύγει εντελώς η default lockscreen? Περιεργο,για μενα το Auto Screen on ειναι απειρως πιο αξιοπιστο ,και δε μου χει κανει ποτε 'νερα' αντιθετα με τ αλλα. Η οθονη κλειδωματος οντως ετσι λειτουργει , 'καθεται' πανω στην default,νομιζω οτι μπορεις να απενεργοποιησεις το κλειδωμα οθονης απο τις ρυθμισεις του κινητου στο 'Ασφαλεια' αλλα παλια ετσι εχανα παααρα πολυ γρηγορα μπαταρια,ισως αυτο να ειναι το νοημα του οτι την βλεπεις εστω ανεπαισθητα Το αρχειο για το ραδιοφωνο χωρις ακουστικα που αναφερεται πιο πανω το δοκιμασε κανενας? Edited September 24, 2013 by mamian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasQTEK Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Δεν γνωρίζω το site γιατι το παρηγγειλε ένας φίλος μου. Αλλά μήπως ξέρεις ποιά rom θα μπορούσα να βάλω που να είναι καλή και φυσικά να έχει ελληνικά? Επειδή εγώ το πήρα από site που το στέλνει έτοιμο "πειραγμένο" με ελληνικά και google play, δεν ασχολήθηκα με άλλες rom, προς το παρόν τουλάχιστον. Εάν διαβάσεις λίγο παλαιότερα posts του νήματος θα βρεις κάποιες αναφορές μελών που έχουν δοκιμάσει άλλες roms. Εγώ δε τις έχω δοκιμάσει για να σου πω ποιες έχουν ελληνικά και ποιες όχι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsaskalitsa12 Δημ. September 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2013 Οκ. Θα το ψάξω. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. September 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2013 Ενεργοποιηση javascript που χρειαζονται καποιες ιστοσελιδες,πως γινεται? περα απο τον browser που ειναι ενεργοποιημενο. Ξερει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_2007 Δημ. September 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2013 Καλησπερα. Παρελαβα χθες το κινητο (παραγγελια 11/9-παραλαβη 26/9). Ητανε να παρω το S750 αλλα ειπα να κανω την αρχη με το Α660. Το αφησα να ξεφορτισει κ τωρα το εχω στην πρωτη φορτιση. Οι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες. Γρηγορο, ελαφρυ. Η καμερα δεν με ενθουσιασε (ουτε με HDR on) αλλα τι να λεμε τωρα για τα χρηματα αυτα το κινητο ειναι τρελη ευκαιρια. Κ μονο οτι ηδη 2 γνωστες μου θελουνε να τους το παραγγειλω αμεσα, αυτο εξηγει πως εγινε top seller κ εξαφανιστηκαν τα κομματια με το μαυρο χρωμα κ απεμεινε μονο σε πορτοκαλι. Τα σχιστοματικα χομπιτ απτο minideal μου στειλανε ροζ θηκη σιλικονης κ ετσι θα παραγγειλω μια τετοια: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-Flip-Leather-Case-Cover-Skin-For-lenovo-A660-4Colors-ultrathin-leather-case-protective/1108332215.html. Προσεξα επισης οτι πεταει το μυνημα "η εφαρμογη Lenovo Store κατερευσε" κ στο calendar εχει κινεζικα αλλα αυτο γινεται οπως διαβασα. Θα παρακαλουσα αν μπορει καποιος συναδελφος κατοχος του Α660 να μας κανει μια λιστα με εφαρμογες πολυ χρησιμες κ φυσικα συμβατες 100% με το κινητο μας. Πχ να ξεκλειδωνει με το volume up αντι για το power. Παράθεση F@## Apple ----- F@## Fashion Victims Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts