SupraDiN Δημοσιεύτηκε September 9, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 9, 2003 Ti gamimemeno antikimeno .......... enteli to bala seriaka gia na doulepsi kala giati mia anoige tin port mia oxi ..... Tora sindeete kanonika ........ alla opote tou kaulwsi stamatisi na katebazi prepi na bgw kai na ksanampw ......... Kamia idea giati to kani ? Kai ean balw isdn modem tha sinexisi ?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
net Δημ. September 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2003 άν βάλεις ISDN Modem θα βρείς την υγειά σου. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον +net άν βάλεις ISDN Modem θα βρείς την υγειά σου. :D Ωραια λυση εδωσες...... :p :p :p Κανε οτι σε φωτισει ο θεος....Το νετμοντ κανει οτι του κατεβει οποτε του κατεβει και περισσοτερο με το usb καλωδιο...... NETMOD->>>:wacko: :wacko: :wacko: Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Πάντως εμένα τώρα 2.5 χρόνια το USB δε μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα (φτου μη με ματιάσω). Μπαίνω με 64 ή 128. Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. September 11, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον t300 Πάντως εμένα τώρα 2.5 χρόνια το USB δε μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα (φτου μη με ματιάσω). Μπαίνω με 64 ή 128. Tυχερεεεεεεε....... Μηπως εισαι μελος του Ολυμπιακου και σου εστειλε ο Κοκκαλης απο την παρτιδα με τα καλα???? :p :p :p Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vervil Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Prosopika den antimetopizw kanena provlima oute mou ekane kamia fora diakopes vevea chekare to site ths Intracom se opoia syxna xronika diasthmata gia anavatmiseis kai plirofories i neous drivers pou tha kaliterepsoun th leitourgia tou .... Prosexe kai kapos to lexilogio sou otan grafeis gia na min ta parei o moderator kapoia stigmi :))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vervil Δημ. September 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2003 Ego pou ime PAOKTSIS giati exw kalo netmod etyxe i tou diefige tou Proedrou :))))))))???? Na sai kala AGNOSTOS me ekanes kai gelasa :))))))))) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. October 1, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2003 Συμφωνω με τον πλας-νετ.Τέρμα οι έξοδοι για 2-3 βδομάδες,κόψε το κάπνισμα για πάντα,χώρισε το κορίτσι σου,τρώγε μια φορά την μέρα με άλλα λόγια μάζεψε λεφτά για ενα Αι-ες-ντι-εν μόντεμ...Πλάκα κάνω,δώσε 30-40 ευρω και όλα τα προβλήματα σου θα λυθούν.Η ζωη σου θα αποκτησει νέο νόημα,θα ατενίζει με περισσοτερη αισιοδοξία το αύριο,νέοι κοινωνικοι ορίζοντες θα ανοιχτόύν διάπλατα μπροστά σου και ο κόσμος που ζεις θα γίνει καλύτερος Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον AGNOSTOS Tυχερεεεεεεε....... Μηπως εισαι μελος του Ολυμπιακου και σου εστειλε ο Κοκκαλης απο την παρτιδα με τα καλα???? :p :p :p Μεταξύ μας... δεν είμαι Ολυμπιακός :p Αρχικό Μήνυμα από τον NeverMind Συμφωνω με τον πλας-νετ.Τέρμα οι έξοδοι για 2-3 βδομάδες,κόψε το κάπνισμα για πάντα,χώρισε το κορίτσι σου,τρώγε μια φορά την μέρα με άλλα λόγια μάζεψε λεφτά για ενα Αι-ες-ντι-εν μόντεμ...Πλάκα κάνω,δώσε 30-40 ευρω και όλα τα προβλήματα σου θα λυθούν.Η ζωη σου θα αποκτησει νέο νόημα,θα ατενίζει με περισσοτερη αισιοδοξία το αύριο,νέοι κοινωνικοι ορίζοντες θα ανοιχτόύν διάπλατα μπροστά σου και ο κόσμος που ζεις θα γίνει καλύτερος Αν είναι έτσι, να πάρω κι εγώ ένα! :p Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Παιδιά, έχω και εγώ 128άρα σύνδεση και μπαίνω με netmod. Δεν ειμαι πολύ ευχαριστημένοs απο την ταχύτητα του. Τι προτείνεται? Αν ειναι για κάτι εξωτερικό, θα ήθελα και προταση μάρκαs. Na πάω στο πλαίσιο να το ζητήσω. THANKS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SupraDiN Tora sindeete kanonika ........ alla opote tou kaulwsi stamatisi na katebazi prepi na bgw kai na ksanampw ......... Καθυστερημένη απάντηση αλλά μόλις χθες ανακάλυψα το site! Εχεις μήπως κάποιο firewall και ειδικά του Norton ; Εμένα μου το κάνει μερικές φορές και απ'ότι ανακάλυψα φταίει το Norton Internet Security. Πάντως το πρόβλημά σου φαίνεται να είναι σχετικό με software κι όχι με hardware. Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. October 3, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2003 Κι εμένα το Netmod το έκανε αυτό παλιά. Τελικά το πρόβλημα σταμάτησε ανεξήγητα, χωρίς καμία αλλαγή σε software, firmware ή hardware. Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι τρώνε κολλήματα μερικά κέντρα του ΟΤΕ... Ειδικά αν σκεφτούμε ότι το ίδιο πρόβλημα σταμάτησε ταυτόχρονα σε ολόκληρη την περιοχή μου και όχι μόνο σε εμένα... Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Βρε παιδια να ρωτησω κατι :εχω ISDN 64 και το νετμοντ συνδεμενο στην USB ,αν το PC ειναι ανοιχτο το λαμπακι της USB αναβοσβηνει ανεξαρτητα αν ειμαι στο ιντερνετ ή οχι .Το βιβλιαρακι λεει οτι αν αναβοσβηνει γινεται μεταδοση δεδομενων ,εγω ομως δεν ειμαι στο νετ ,τι λετε εσεις; Ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. October 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill33 Βρε παιδια να ρωτησω κατι :εχω ISDN 64 και το νετμοντ συνδεμενο στην USB ,αν το PC ειναι ανοιχτο το λαμπακι της USB αναβοσβηνει ανεξαρτητα αν ειμαι στο ιντερνετ ή οχι Οταν λες "λαμπάκι της USB" τι ακριβώς εννοείς ; Το πορτοκαλί λαμπάκι το οποίο ανάβοσβήνει όταν το netmod κάνει μετάδοση δεδομένων ; Μιχάλης :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον michpan Οταν λες "λαμπάκι της USB" τι ακριβώς εννοείς ; Το πορτοκαλί λαμπάκι το οποίο ανάβοσβήνει όταν το netmod κάνει μετάδοση δεδομένων ; Μιχάλης :alien: Ναι αυτο εννοω(σε εμενα ειναι πρασινο βεβαια) το οποιο αναβοσβηνει αναξαρτητα αν ειμαι ιντερνετ ή οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Εδω και 2 σχεδόν χρόνια που το έχω δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα εκτος απο μια φορά που καήκε :) Φυσικά μου φέρανε καινούργιο αλλά και στο καινούργιο δεν είχα/εχω κανένα πρόβλημα. Επίσης να αναφέρω οτι δεν είμαι οπαδός του Ολυμπιακού (ούτε κάποιας άλλης ομάδας :p :p ). Λέτε να με γουστάρει ο θείος και να μου δίνει τα "καλά" ή λόγο δουλειάς με προσέχει παραπάνω ο πΟΤΕ? Να μην αρχήσω να ανησυχώ, απλά θα τυλίξω το netmod με σκόρδα να μην μου το ματιάξει κανείς :) :) :) :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. October 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον bill33 Ναι αυτο εννοω(σε εμενα ειναι πρασινο βεβαια) το οποιο αναβοσβηνει αναξαρτητα αν ειμαι ιντερνετ ή οχι. μάλλον έχεις μπερδευτεί λίγο...το λαμπάκι μετάδοσης δεδομένων είναι το πρτοκαλί και μόνο.. το πράσινο που λες ότι αναβοσβήνει με κλειστό το pc είναι φυσιολογικό και οφείλεται στην τελευταία (ή προτελευταία-έχω καιρό να το τσεκάρω) έκδοση του netmod...κοινώς απλά αναβοσβήνει δείχνοντας ότι είναι οκ.. ;) τώρα αν αναβοσβήνει το πορτοκαλί με κλειστό το pc ...τότε να ανησυχείς.. :rolleyes: :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts