Jump to content

Τι έχετε κρύψει από τους γονείς σας; (μαμά συγνώμη thread)

crazy_4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγώ τους κρύβω απλά τα τελείως απαραίτητα προσπαθώ κρατήσω την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (24 Ιούλ. 2004 , 11:37)

εγώ τους κρύβω απλά τα τελείως απαραίτητα προσπαθώ κρατήσω την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου ;)

Κι εγώ αυτής της άποψης είμαι!

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Υπάρχουν πράγματα που δεν τους έχω πει...και δεν νομίζω να τους τα πω και ποτε...(πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν...)

Οσον αφορά το σήμερα..τους λέω τα απολύτως απαραίτητα..τα αλλα τα κρατάω για μένα..

Και ποτέ δεν τους λεω ότι θα είμαι σε άλλο μέρος από αυτό που πραγματικά θα είμαι ... γιατί ποτέ δεν ξέρεις...(αν σπασει ο devil το πόδι του...? τι γίνεται??? -εννοείται πως δεν πάει νοσοκομείο!!χι χι χι!)

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

crazy_4 , i mana mou mpainei kathe mera net kai gia na katebasei mail kai gia douleia sto net. O father mou twra psinetai gia na parei kai autos kana laptop gia na mporei na leitourgei poio kala stin douleia tou...

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

to ti posa tha les stous goneis sou eksartatai apo to posa tous zitas!

den mporeis na tous zitas na sou kanoun to ena kai to allo kai na min tous les tipota giati etsi den sou exoun empistosini kai olo sou tin mpainoun!!!

tin taktiki pou akoloutho ego apenanti stous goneis mou den mporo na tin po giati mporei se kamia 20ara xronia na mpei kai na tin diavasei o dikos mou gios kai na mou kanei to idio!

http://images.allposters.com/images/151/Reload2_a.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος StR (25 Ιούλ. 2004 , 00:43)

tin taktiki pou akoloutho ego apenanti stous goneis mou den mporo na tin po giati mporei se kamia 20ara xronia na mpei kai na tin diavasei o dikos mou gios kai na mou kanei to idio!

Χα χα! Καλό αυτό! :D :alien: :D

Amanitou City

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (24 Ιούλ. 2004 , 14:25)

Και ποτέ δεν τους λεω ότι θα είμαι σε άλλο μέρος από αυτό που πραγματικά θα είμαι ... γιατί ποτέ δεν ξέρεις...(αν σπασει ο devil το πόδι του...? τι γίνεται??? -εννοείται πως δεν πάει νοσοκομείο!!χι χι χι!)

Αυτό είναι τι σημαντικότερο...ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται...

:alien:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (24 Ιούλ. 2004 , 14:25)

Υπάρχουν πράγματα που δεν τους έχω πει...και δεν νομίζω να τους τα πω και ποτε...(πράγματα που συνέβησαν στο παρελθόν...)

Οσον αφορά το σήμερα..τους λέω τα απολύτως απαραίτητα..τα αλλα τα κρατάω για μένα..

έχεις δίκιο μην το κάνεις ποτέ(Και ποτέ δεν τους λεω ότι θα είμαι σε άλλο μέρος από αυτό που πραγματικά θα είμαι ... γιατί ποτέ δεν ξέρεις...(αν σπασει ο devil το πόδι του...? τι γίνεται??? -εννοείται πως δεν πάει νοσοκομείο!!χι χι χι!) )

Και εγώ το ίδιο κάνω τους λέω πάντα τα απαραίτητα

ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ...

ΠΙΝΩ...

...ΚΑΠΝΙΖΩ...

ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...

ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Egw paidia,spania milaw stoys goneis moy!Sxedon pote me tin mana moy ,pote me ton patera moy!Den moy empneoyn empistosin na toys pw to paramikro giati exoyn kanei !@@@! opote protimw na exw to kefali moy isixo.Oti uelw to kanw monos moy prospauw me dika moy esoda ejoda na basistw giati meta kopanane pragmata kai me ekneyrizoyn.Pote den lew poy paw kai an pw lew akribws antiueta pragmata.

Ameriki egw Aystralia lew oti ua paw!Kapws etsi!

Kalytera monos moy kai na jerw ti kanw para ayto to pragma tis moyrmaras kai to reziliki an px parei enas filos spiti den jerw pws ua antidrasoyn kai tetoia!

Zileyw toys filoys/files moy poy exoyn teleia epafi me goneis lene ta panta ktl.. alla sixgenomai toys goneis poy den afinoyn akoma kai 20 xronwn ta paidia toys na pane gia cafe /club ktl... opote egw eimai se mia kali fasi gia emena giati mporw na paw opoy uelw ktl... alla den exw tin epafi poy moy leipei me toys goneis moy wste na toys pw oti exw ayto to problima kai na to lisw..!

• 3 weeks later...

Οτι οταν βγαινω πινω και καπνιζω like crazyy, οταν παω στο γηπεδο -Τουμπα - με την παρεα μου χωρις να το ξερουν, οτι πηρα PS2, οτι κανω κακες παρεες και μερικα πραγματα που θελω να κανω αλλα φοβαμαι πως αυτα τα πραγματα δε κρυβωντε -preercing (η οπως αλλιως λεγεται :-p), tatoo bla bla...

Κατα τα αλλα ολα τα ξερουν... (ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΡΔΕΣ)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Fetzisjr (11 Αύγ. 2004 , 03:13)

Οτι οταν βγαινω πινω και καπνιζω like crazyy, οταν παω στο γηπεδο -Τουμπα - με την παρεα μου χωρις να το ξερουν, οτι πηρα PS2, οτι κανω κακες παρεες και μερικα πραγματα που θελω να κανω αλλα φοβαμαι πως αυτα τα πραγματα δε κρυβωντε -preercing (η οπως αλλιως λεγεται :-p), tatoo bla bla...

Κατα τα αλλα ολα τα ξερουν... (ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΡΔΕΣ)

Παιδί για υιοθεσία!!! Χα χα :) :)

(πλακίτσα...)

Amanitou City

Εμενα μαλλον οι δικοι μου δεν ξερουν τιποτα , για το τι κανω !

Γιατι απλα δεν μου αρεσει να τους λεω !

Ειναι σπαστικο να σε ρωτανε,τι εκανες,που πηγες,με ποιους ησουν........!

Γιαυτο κανω πολλες μλκς και δεν μαθαινουν τπτ !!!

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

και εγώ προτιμώ να μην τους λέω πάρα πολλά για το καλό τους... είναι σε επίνδυνη η ηλικία τους... :p

Μια άλλη λύση είναι βέβαια να τους λες αυτά που θέλουν να ακούσουν!

Amanitou City

Πολλά...Πάρα πολλά :whistle: :whistle:

Αλλά επιδή ο πατέρας μου μπαίνει στο myphone δεν μπορώ να πω... :D :D ;)

Φιλικά Δημήτρης

εγώ πάλι δεν τους λέω ποτέ πλέον τι κάνω και τι όχι.΄Αλλωστε δεν μένω πλέον στο σπίτι αλλά σε άλλη πόλη.Βασικά δεν είμαστε μαλωμένοι,αλλά με πιέζουν να αλλάξω δουλειά και επειδή δεν θέλω να το κάνω δεν τους πολυμιλάω για να μην ακούω το κήρυγμά τους.

Μάλιστα..

Ακριβώς, ότι δίνεις - πέρνεις ..

Έτσι και εγώ απο τα 15 μου, είμαι μεροκαματιάρης :p .. οπότε δεν δίνω κ πολλά.. και πέρνω τα απολύτως απαραίτητα :p!!

Ωστόσο .. the best to us.. που έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας μεταξύ μας {36+ κ εγώ 21 :p}!!

Περι άδειας για το που θα πάω κ τα σχετικα.. Δεν έδωσα αναφορά ποτέ .. Μέχρι και στα 16 .. 5νθήμερο 1200+kms, without any idea to where I am :$ !!

Πάντως δεν θα 'θελα να είχα την ίδια συμπεριφορά στο οικογενειακό μου κύκλο (Άλλο αν τα κάνω εγώ :p)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (24 Ιούλ. 2004 , 03:36)

mi trws kollimata file moy...emena moy arese giati to kaname kai oi dyo epeidi goystarame...einai anetos kai ton paw me 1000!!!

oso gia 2o egw apla to ebgala..den to metaniwsa...apla de moy aresei pleon...

a!i yperboli blaptei ti fysikotita kai all the credits go to aggelopas!! :D

the credits go to me :p :p :p

[sIGPIC][/sIGPIC]...μα πως να μην ξεχάσεις την αυλή σου και την παλιά τη γνώμη καθενός όσους κρυφά περπάτησαν μαζί σου να σημαδεύουν πάλι τη ζωή σου και να 'σαι το πουλί κι ο κυνηγός στις μαύρες λαγκαδιές του παραδείσου...

Μάνος Ελευθερίου Ακούστε το

Αυτό που παρατήρησα με τους δικούς μου γονείς είναι ότι όταν δεν τους έλεγα τίποτα, με ρωτούσαν συνεχώς και γίνονταν εκνευριστικοί. Τελικά άλλαξα στάση, τους λέω ΜΙΑ φορά για το κάθε πράγμα (ανατριχιαστικές λεπτομέρειες δεν χρειάζονται) και τελειώνει η υπόθεση. Και αυτοί είναι ικανοποιημένοι (ξέρουμε τι κάνει ο γιος μας κλπ κλπ) και εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

.....με αυτήν την μέθοδο καταλήγεις να σε εμπιστεύονται οι γονείς σου ώστε όταν έρθει η ώρα, να μπορείς να κρύψεις πράγματα που δεν χρειάζεται να μάθουν ;)

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος iliasp (23 Ιούλ. 2004 , 18:51)

an pw kati sti mana moy...to mathainei kai o pateras moy!

an pw kati ston patera moy...to mathainei kai i mana moy!

(Ομοιοπαθής .... :) )

Σώωπα, πρώτη φορά γίνεται αυτό στην κλασική Ελληνική οικογένεια! Ένας από τους λόγους που ότι θέλω να πώ το λέω και στους 2 γιατι άμα το πώ στον ένα παίζει η φάση "χαλασμένο τηλέφωνο"...

Τώρα για το πόσα ξέρουν και ποιά. Λίγα. Ειδικά για την προσωπική μου ζωή τίποτα. Έτσι αισθάνομαι εγώ δεν θέλω παρ΄ όλο που με αγαπάνε και τους αγαπάω πολύ. Δεν μου φαίνεται σωστό τι να πώ. Λείπω 8 χρόνια από το σπίτι. Ανησυχούν δε λέω για αυτό κάθε μέρα τους πάιρνω τηλέφωνο για να κοιμηθούν ήσυχοι. Ένα απλό γειά τι νέα τους φτάνει. Μάλλον έχουν συνηθίσει να τους φτάνει δεν ξέρω.

Γιατί δεν λέω περισσότερα? Δυστυχώς ειδικά για προσωπικά θέματα έχουν άλλες απόψεις από μένα. Τους λέω κάτι και καταλαβαίνουν κάτι εντελώς άσχετο από αυτό που θέλω να πώ. Είναι πιό ¨πρακτικοί¨σε θέματα π.χ. σχέσεων. Εγώ είμαι σαφώς πιό ρομαντικός μπορεί να τα βλέπω αλλιώς. Μπορεί να είναι η ηλικία που σε κάνει να σκέφτεσαι έτσι, μπορεί και γώ μόλις φτάσω στην ηλικία τους να σκέφτομαι έτσι, δεν ξέρω...

Προς το παρόν αυτά που χρειάζεται να ξέρουν. :)

Currently: Samsung Galaxy S8+

http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg

• 3 weeks later...

Ξεθάβω αυτό το θρεντ.

Και εγώ τους έχω κρατήσει πολλά μυστικά.(π.χ φέτος 8 ποτήρια μπύρα με 12 τοις εκατό αλκοοόλ).

Είναι απόυτα φυσικό να έχει κάποιος μυστικά από τους γονείς του.

Δεν νομίζω να υπάρχει ένας έφηβος που να μην έχει το δικό του μυστικό.

Η ζωή μας είναι γεμάτη μυστικά(μερικές φορές μεγάλα,μερικές φορές μικρά) :)

Πόσα μαθήματα χρωστάω :alien:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ομοιοπαθής βλέπω αγαπητέ lewton...

Επίσης δεν είχαν ποτέ ιδέα για τις απουσίες μου...

Ούτε για το τι έκανα κατά τη διάρκεια των...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

:worry: MAMA SYGNOMH THREAD??apo th mama mou pleon den exo mustika.. an eixate mpampa sygnomh thread olo kai kati 8a egrafa:p tpt sobaro omos ka8os arga h grhgora ta ma8ainei(eite ta katalabainei,eite tou ta leo ego h h mama) px.den tou eixa pei kan oti exo balei kalodiako internet sto spiti mou..(sthn ellada den exei tetoio kai ante katse na ekshgeis)to kalokairi pou eixe er8ei gia ena trihmero kai me rothse gia tis xreoseis edo meso thlefonou,tou to eipa...

:eek: gia to posa ma8hmata xrostao oute logos na ginete...ola ta kserei..3 xrostao kai 8a ta doso aytes tis meres.. :o

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Tωρα πια δεν εχω τιποτα να κρυψω...Μετα απο αρκετα χρονια η μανουλα μου το πηρε αποφαση οτι το σπλαχνο της τραβαει το δρομο του :D .Παλια ομως εκρυβα καθε μερα κι απο κατι....Σκουλαρικι στον αφαλο,τατουαζ,για ενα διαστημα θυμαμαι οτι ειχα κι ενα χελωνακι μικρο στο δωματιο μου και εκεινη....μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα :wacko: !!!Γενικα απο μικροπραγματα απειρα που πλεον τα ξεχναω....Καλα υπαρχουν και τα χοντρα,αλλα δεν λεγονται! :X