duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Μπορείς να μου στείλεις μια φωτο; είπες ότι θέλεις να αλλάξεις Rom; την Rom που θέλεις να βάλεις την έχεις περάσει στο φάκελο firmware; Κατέβασε από εδώ την τελευταία έκδοση του flashtool http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2162907. Και εδώ οδηγίες για να το κάνεις σωστά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2240614 Edited May 29, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 ναι εχω περασει την ρομ απο τον οδηγο στο φακελο firm του flashtool μετα παταω τον κεραυνο επιλογη flash mode επιλεγο την ρομ μετα ετοιμασια αρχειων για φλασαρισμα μετα το εικονιδιο που σου λεει να συνδεσεις το κινητο το συνδεω γραφει device conected in flashmode αλλα το φλασαρισμα δεν ξεκιναει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 (edited) Σου έστειλα οδηγίες πιο πάνω, δες από εκεί και σίγουρα θα δεις τι λάθος κάνεις. Edited May 29, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 μηπως πρεπει να κραταω το volume down παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 μηπως πρεπει να κραταω το volume down παραπανω Πρέπει να ανάψει το πράσινο λαμπάκι σου το είχα πει, από εκεί καταλαβαίνεις πως πήγαν όλα καλά.Δοκίμασε το κι αυτό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 το ξανακατεβαζω αυτη την εκδοση Last version : 0.9.10.1 ευχαριστω θερμα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 το ξανακατεβαζω αυτη την εκδοση Last version : 0.9.10.1 ευχαριστω θερμα παντως πλάκα κάνεις, τι ευχαριστείς, εδώ είμαστε για να βοηθάμε και μακάρι να μπορούσαμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα και τις απορίες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 πρασινο λαμπακι δεν ειδα ποτε οταν μπαινεις σε flashmode αναβει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 πρασινο λαμπακι δεν ειδα ποτε οταν μπαινεις σε flashmode αναβει ? Ναι, την ώρα που πατάς το volume πρέπει να ανάψει το πράσινο λαμπάκι.Διάβασε ξανά τις οδηγίες προσεκτικά και θα το καταφέρεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 μηπως πρεπει να εχω ξκλειδωτο bootloader Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 μηπως πρεπει να εχω ξκλειδωτο bootloader Το ρώτησες ξανά, σου απάντησα όχι.Δεν έχει καμία σχέση με την αλλαγή Rom ο κλειδωμένος bootloader. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 τελικα κατι γινεται γραφει flashing data αλλα εινα πολυ ωρα στο 0 % ειναι νορμαλ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 τελικα κατι γινεται γραφει flashing data αλλα εινα πολυ ωρα στο 0 % ειναι νορμαλ ? Στην αρχή ξεκινάει λίγο αργά, αλλά μετά το κάνει αμέσως. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 οχι μενει στο μηδεν μπορει να φταιει οτι εχω κατω απο 50% μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 οχι μενει στο μηδεν μπορει να φταιει οτι εχω κατω απο 50% μπαταρια Δεν νομίζω να φταίει αυτό φίλε μου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 τι να πω τα δοκιμασα ολα το led to ειδα δεν μενει συνεχως πρασινο κατα την συνδεση αναβει λιγο αυτο το flash tool οταν τρεχεις το προγραμμα για τους drivers δεν εχει επιλογη για experia z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2013 τι να πω τα δοκιμασα ολα το led to ειδα δεν μενει συνεχως πρασινο κατα την συνδεση αναβει λιγο αυτο το flash tool οταν τρεχεις το προγραμμα για τους drivers δεν εχει επιλογη για experia z Αποκλείεται να μην έχει, εγώ το έχω κάνει. Και στην σελίδα που σου έδωσα έχει φωτο που δείχνει το xperia z. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 (edited) εγω σε αυτη τη εκδοση δεν βλεπω τι να πω τα παραταω Επιτελους τα καταφεραααααααααααααα τελικα δοκιμασα πολλα flashtool και το καταφερα με το beta 4 Edited May 30, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 Επιτελους τα καταφεραααααααααααααα τελικα δοκιμασα πολλα flashtool και το καταφερα με το beta 4 Άρα κάτι έφταιγε όπως σου το είχα πει, άρα μία ακόμη λύση σε ενδεχόμενο πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosa12 Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 τωρα αυτη η ρομ αναβαθμιζεται κανονικα C6603_UNBRANDED_10.1.A.1.434 GR εκανα ενα ελεγχο γι upadate και ειμαι ενημερωμενος λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. May 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2013 τωρα αυτη η ρομ αναβαθμιζεται κανονικα C6603_UNBRANDED_10.1.A.1.434 GR εκανα ενα ελεγχο γι upadate και ειμαι ενημερωμενος λεει Φυσικά και αναβαθμίζεται, αλλά όπως και εμένα που έχει αγγλική ρομ ίσως αργήσει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Θα μπορούσε να προστεθεί στον οδηγό και αυτό το mod. Είναι αρκετά χρήσιμο για μερικούς ;) :!:Να σημειώσω κάτι , αν περαστεί το Mod με τα 18 toggles , χάνετε αυτόματα η μαύρη navbar . Ο μόνος τρόπος για να μή χαθεί το μαύρο χρώμα στ navbar , είναι να φλασάρετε την Transparent notification bar . Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 (edited) Τελικά κατέληξα σε αυτή τη θήκη.Μπορώ να συνδέσω κατευθείαν και το κινητό στη βάση φόρτισης χωρίς να χρειαστεί να τη βγάλω.Το θέμα είναι να είναι και καλή και να κρατάει το κινητό... Μπέρδεψα τα φόρουμ ! χαχα :P Και εγώ δοκίμασα σήμερα για τη .253 αλλά δεν μου τη βγάζει...λέει ότι έχω το τελευταίο update! Edited May 31, 2013 by chaosdoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Τελικά κατέληξα σε αυτή τη θήκη.Μπορώ να συνδέσω κατευθείαν και το κινητό στη βάση φόρτισης χωρίς να χρειαστεί να τη βγάλω.Το θέμα είναι να είναι και καλή και να κρατάει το κινητό... Αυτή , πιο πολύ για .... tablet κάνει και όχι για το κινητό . Θα είναι αρκέτα δύσχρηστη στην καθημερινή χρήση . Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. May 31, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Θα μπορούσε να προστεθεί στον οδηγό και αυτό το mod. Είναι αρκετά χρήσιμο για μερικούς ;) :!:Να σημειώσω κάτι , αν περαστεί το Mod με τα 18 toggles , χάνετε αυτόματα η μαύρη navbar . Ο μόνος τρόπος για να μή χαθεί το μαύρο χρώμα στ navbar , είναι να φλασάρετε την Transparent notification bar . Για αυτο τον λογο δεν το προσθεσα... οπως και να εχει αν θες την παραπανω μοντα για reboot το εχουμε αναφερει στον οδηγο με τον συνδυασμό πληκτρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts