Giorgos9 Δημοσιεύτηκε April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 12, 2013 http://www.91mobiles.com/nokia-asha-501-price-in-india διολου ασχημα ! χαμηλη τιμη και δικαρτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Ενδιαφέρον φαίνεται ...αλλά δεν έχει ανακοινωθεί κάτι από τη Νόκια επίσημα! Αν είναι όντως αλήθεια, επιτέλους θα δούμε S40 με κάμερα πεντάρα και Led flash! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greatape Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Θα το προτιμούσα με πλήκτρα. Το x2-00 είχε πάντος 5mp και flash, δυστηχως δεν είναι dual sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Θα το προτιμούσα με πλήκτρα. Το x2-00 είχε πάντος 5mp και flash, δυστηχως δεν είναι dual sim. Κι εγώ... Κάτσε να δούμε και το 210 μήπως είναι για τα γούστα μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos9 Δημ. April 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2013 (edited) Κι εγώ... Κάτσε να δούμε και το 210 μήπως είναι για τα γούστα μας. τελικά πρώτα βγήκε αυτό και αργεί το 501...έχω πολλές ελπίδες για αυτό το κινητό εφόσον θα είναι με δύο σιμ Edited April 24, 2013 by Johny-B Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts