Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες να ρωτησω κατι...

Εχω παραγγειλει ενα amoi απο minideal απο τις 27 Σεπτεμβριου...στο singpost που μπαινω εδω και μερες λεει το παρακατω

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Τι στο καλο παιζει?Δεν επρεπε να λεει...''Item despatched to Overseas'' μεχρι τωρα?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες να ρωτησω κατι...

Εχω παραγγειλει ενα amoi απο minideal απο τις 27 Σεπτεμβριου...στο singpost που μπαινω εδω και μερες λεει το παρακατω

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Τι στο καλο παιζει?Δεν επρεπε να λεει...''Item despatched to Overseas'' μεχρι τωρα?

Μπες στο http://en.4px.com/index.php?option=com_tracking4px

Εχω ηδη μπει και εκει....

και δεν εχει καμια απολυτως πληροφορια για το που βρισκεται το κινητο...

Εχω ηδη μπει και εκει....

και δεν εχει καμια απολυτως πληροφορια για το που βρισκεται το κινητο...

Δηλαδή τι σου βγάζει;

Εμένα η παραγγελία που έκανα από το To2c στις 27/09/13 είναι από 07/10 Despatched to ATC

Παιδες να ρωτησω κατι...

Το κινητό σου ΔΕΝ έχει παραδοθεί ακόμα στο ταχυδρομείο... καλά θα κάνεις να μιλήσεις με τον πωλητή.

Παιδες να ρωτησω κατι...

Το κινητό έχει παραδοθεί στο ταχυδρομείο λογικά, αλλά υπάρχει καθυστέρηση στην αναχώριση λόγω της υπερφόρτωσης του ταχυδρομείου Σιγκαπούρης, καθώς και των ελέγχων για μπαταρίες

Το κινητό έχει παραδοθεί στο ταχυδρομείο λογικά, αλλά υπάρχει καθυστέρηση στην αναχώριση λόγω της υπερφόρτωσης του ταχυδρομείου Σιγκαπούρης, καθώς και των ελέγχων για μπαταρίες

This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article

όχι δεν παρέλαβε το ταχυδρομείο... αυτό ακριβώς λέει και το αντίστοιχο μήνυμα. Τα tracking number λαμβάνονται προφανώς με online δήλωση του πακέτου και ύστερη φυσικά αποστολή τους στο τοπικό ταχυδρομείο.

This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article

όχι δεν παρέλαβε το ταχυδρομείο... αυτό ακριβώς λέει και το αντίστοιχο μήνυμα. Τα tracking number λαμβάνονται προφανώς με online δήλωση του πακέτου και ύστερη φυσικά αποστολή τους στο τοπικό ταχυδρομείο.

Κάνεις λάθος. Το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται και μόλις παραδόσεις το πακέτο στο ταχυδρομείο, απλά σε ενημερώνει πως μπορεί και να μην έχει παραδοθεί το πακέτο. Το μαγαζί λογικά όμως το χει παραδώσει το πακέτο. Η καθυστέρηση για την αναχώριση αυτόν τον καιρό οφείλεται σε αυτά που ανέφερα πριν, κι έχουν αναφερθεί δεκάδες φορές στο φορουμ

Κάνεις λάθος. Το ίδιο μήνυμα εμφανίζεται και μόλις παραδόσεις το πακέτο στο ταχυδρομείο, απλά σε ενημερώνει πως μπορεί και να μην έχει παραδοθεί το πακέτο. Το μαγαζί λογικά όμως το χει παραδώσει το πακέτο. Η καθυστέρηση για την αναχώριση αυτόν τον καιρό οφείλεται σε αυτά που ανέφερα πριν, κι έχουν αναφερθεί δεκάδες φορές στο φορουμ

πάω πάσσο. :happy:

άλλωστε η εμπειρία σου είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική μου στο θέμα, οπότε δεν έχω κανένα λόγο να εκφέρω αντίθετη άποψη. Ευχαριστώ και για την διευκρίνηση.

Edited by aiakos

Μήπως έχουν αρχίσει να κάνουν κόλπα τα κουμπιά home, back, menu και σε άλλους;

Εδώ και καιρό μερικές φορές δεν έπιαναν αλλά σήμερα όποτε θέλουν δουλεύουν...

Πριν κάνω καμία βλακεία θα ρωτήσω πρώτα μιας και άσχετος από πειράγματα στο λειτουργικό του android.

Είπα να κάνω ένα backup την rom για παν ενδεχόμενο. Πατώντας το Power button και μπαίνοντας σε recovery mode μου βγάζει “no command”, με το ανθρωπάκι τέζα:(. Το δοκιμάζω πάλι με την μέθοδος πατώντας τα πλήκτρα ήχου και το Power button και πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Εδώ φοβήθηκα λίγο και έβγαλα την μπαταρία αλλιώς δεν έκανε τίποτα το κινητό.

Διαβάζω από το μεσημέρι το forum εδώ και παράλληλα το xda και ανακάλυψα τον τρόπο (νομίζω).

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα:

1ον Ο Η/Υ μου αναγνώρισε το Ν828 και το βλέπει κανονιά, πρέπει να εγκαταστήσω τους 6589 Drivers που προτείνουν όλοι; Αν ναι από πού; (έχω κατεβάσει κάποιους αλλά για σιγουριά μιας και είναι από άλλο τηλέφωνο)

2ον Κατεβάζω το TWRP ή το CWM Recovery; Και από πού γιατί τα link για τα αρχεία που προτείνεται είναι dead. Κατέβασα αυτό http://www.needrom.com/mobile/amoi-n828-lewa-os5/ αλλά δεν ξέρω είναι το σωστό;

Μετά λογικά ακολουθώ τα βήματα του nikosst (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=361710&page=7)

Επισης για recovery:

κατεβαστε το mobile uncle tools

κατεβαστε ενα recovery (προτεινω το TWRP - κανει backup τα παντα)

μετονομαστε το αρχειο σε recovery (.img θα ειναι η καταληξη του)

μετακινηστε το (recovery.img) στην sdcard σας στο αρχικο path (root)

επιλεξτε recovery update απ το mobileunlce tool

επιλεξτε το recovery.img (in sdcard)

Είπα πριν κάνω την μαμακία να ρωτήσω και ευχαριστώ προκαταβολικά

Για χαρά σε όλους

Αγόρασα χθες και εγώ το κινητό από το MiniDeal γιατί είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια από αλλά σχετικά νήματα στο forum.Πριν το αγοράσω , διάβασα και τις τελευταίες 3 σελίδες από εδώ( εξαιρετικά λόγια επίσης) και είπα τέλος αυτό θα πάρω. Σήμερα λοιπόν το μεσημεράκι που είχα χρόνο είπα να διαβάσω όλο το νήμα από την αρχή και έπαθα ΣΟΚ!!

Πρόβλημα με το ραδιόφωνο,GPS, πληκτρολόγιο ,το ηχείο (ακούγετε χαμηλά),με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πρέπει να αλλάξω το κινέζικο recovery , κάθε φορά που κλείνει το κινητό μετά ο ήχος κλήσης που έχει μπει χάνετε, με τις κλήσεις που ενώ σε καλούν σε ανύποπτο χρόνο δείχνει μη διαθέσιμο, και αλλά που δεν θυμάμαι τώρα όπου η λύση του είναι να πας εκεί, να αλλάξεις αυτό, να βάλεις το άλλο αφού πρώτα έχεις κάνει εκείνο….Με έπιασε το κεφάλι μου γατί όλα αυτά μου φαίνονται κινέζικα.

Αρκετά από αυτά λύνονται με τρόπους που προτείνουν οι γνωρίζοντες αλλά που εγώ ( ο άσχετος ) δεν καταλαβαίνω. Π.χ με αλλαγή rom (alexnoua), που όμως εγώ δεν ξέρω να κάνω.

Το ερώτημα ένα και μοναδικό, όπου εάν η απάντηση είναι OXI, τότε φοβάμαι ότι την πάτησα και εγώ ( γιατί θα πρέπει να ρίξω πολύ διάβασμα και ο χρόνος μου αλλά και τα αγγλικά μου είναι περιορισμένα ) αλλά και εσείς μαζί μου, γιατί θα χρειαστώ πολύ βοήθεια από εσάς τους γνωρίζοντες.

Όπως θα μου έρθει το κινητό από το MiniDeal με την συγκεκριμένη rom θα τρέχουν όλα σωστά; Αν όχι ποια προβλήματα είναι αυτά που πρέπει να διορθώσω; Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να αρχίσω να διαβάζω από τώρα και να είμαι έτυμος όταν έρθει το τηλέφωνο!! Υ.Γ Αν μπορείτε να μου δώσετε και τις σελίδες που πρέπει να διαβάσω με το πώς διορθώνονται,για να μην τα ξαναδιαβάζω όλα από την αρχή.Αν μπορείτε το τονίζω, αν όχι τι να κάνω θα τα ξαναδιαβάσω από την αρχή μέχρι να τα βρω.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!

Edited by danorfias

Φίλε μου έχεις παραγγείλει ένα αξιολογότατο κινητό. Δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για τίποτα.

Πάρε με το καλό το κινητό και όλα θα μπουν σε μία σειρά. Υπάρχουν οδηγοί που μπορείς να ακολουθήσεις για τα πρώτα βήματα (αλλά και τα επόμενα). Ότι πρόβλημα σου ή απορία σου παρουσιαστεί δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ποστ εδώ και σίγουρα θα πάρεις την/τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Κάποια πράγματα που διάβασες πολύ πιθανόν να είναι αποκλειστικά θέματα που παρουσιάστηκαν σε ένα δυο χρήστες ή συγκεκριμένες rom και σίγουρα δεν είναι γενικότερα του κινητού.

Φιλε μην αγχωνεσαι το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο σε ολα του

Και εγω ασχετος ειμαι με ρομ και ρικαβερι και ξερω γω, το δουλευω οπως ηρθε απο το minideal και δεν εχει κανενα θεμα. Βλεπω γυρο μου επωνυμα να εχουν πιο πολλα προβληματα

Φιλε μην αγχωνεσαι το τηλεφωνο ειναι πολυ καλο σε ολα του

Και εγω ασχετος ειμαι με ρομ και ρικαβερι και ξερω γω, το δουλευω οπως ηρθε απο το minideal και δεν εχει κανενα θεμα. Βλεπω γυρο μου επωνυμα να εχουν πιο πολλα προβληματα

Δεν φαντάζεσαι τι ανακούφιση νιώθω με αυτό που είπες. Πελάγωσα σου λέω με όλα αυτά που διάβασα. Εσύ δεν έχεις κάποιο πρόβλημα ,δουλεύουν όλα καλά ,ραδιόφωνο,GPS κ.τ.λ;

Και συ ρε aiakos να είσαι καλά για την ψυχολογική (προς το παρόν ) βοήθεια. Είδη αισθάνομαι ανακούφιση

Edited by danorfias

Ραδιο δεν εχω βαλει ακομα (εδω που ειμαι δεν εχει ραδιοφωνα) gps δουλευει μια χαρα του εχω βαλει και sygic , η καμερα μια χρα και γενικα δουλευουν ολα πολυ καλα

Μολις ερεθει θα το δεις και εσυ

Και το ραδιο δουλευει :)

Edited by nitrox

Φίλε μου έχεις παραγγείλει ένα αξιολογότατο κινητό. Δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς και να αγχώνεσαι για τίποτα.

Πάρε με το καλό το κινητό και όλα θα μπουν σε μία σειρά. Υπάρχουν οδηγοί που μπορείς να ακολουθήσεις για τα πρώτα βήματα (αλλά και τα επόμενα). Ότι πρόβλημα σου ή απορία σου παρουσιαστεί δεν έχεις παρά να κάνεις ένα ποστ εδώ και σίγουρα θα πάρεις την/τις απαντήσεις που χρειάζεσαι. Κάποια πράγματα που διάβασες πολύ πιθανόν να είναι αποκλειστικά θέματα που παρουσιάστηκαν σε ένα δυο χρήστες ή συγκεκριμένες rom και σίγουρα δεν είναι γενικότερα του κινητού.

Ραδιο δεν εχω βαλει ακομα (εδω που ειμαι δεν εχει ραδιοφωνα) gps δουλευει μια χαρα του εχω βαλει και sygic , η καμερα μια χρα και γενικα δουλευουν ολα πολυ καλα

Μολις ερεθει θα το δεις και εσυ

Ο.Κ ευχαριστώ πολύ και τους δυο σας

Για χαρά σε όλους

Αγόρασα χθες και εγώ το κινητό από το MiniDeal γιατί είχα διαβάσει πολύ καλά λόγια από αλλά σχετικά νήματα στο forum.Πριν το αγοράσω , διάβασα και τις τελευταίες 3 σελίδες από εδώ( εξαιρετικά λόγια επίσης) και είπα τέλος αυτό θα πάρω. Σήμερα λοιπόν το μεσημεράκι που είχα χρόνο είπα να διαβάσω όλο το νήμα από την αρχή και έπαθα ΣΟΚ!!

Πρόβλημα με το ραδιόφωνο,GPS, πληκτρολόγιο ,το ηχείο (ακούγετε χαμηλά),με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, πρέπει να αλλάξω το κινέζικο recovery , κάθε φορά που κλείνει το κινητό μετά ο ήχος κλήσης που έχει μπει χάνετε, με τις κλήσεις που ενώ σε καλούν σε ανύποπτο χρόνο δείχνει μη διαθέσιμο, και αλλά που δεν θυμάμαι τώρα όπου η λύση του είναι να πας εκεί, να αλλάξεις αυτό, να βάλεις το άλλο αφού πρώτα έχεις κάνει εκείνο….Με έπιασε το κεφάλι μου γατί όλα αυτά μου φαίνονται κινέζικα.

Αρκετά από αυτά λύνονται με τρόπους που προτείνουν οι γνωρίζοντες αλλά που εγώ ( ο άσχετος ) δεν καταλαβαίνω. Π.χ με αλλαγή rom (alexnoua), που όμως εγώ δεν ξέρω να κάνω.

Το ερώτημα ένα και μοναδικό, όπου εάν η απάντηση είναι OXI, τότε φοβάμαι ότι την πάτησα και εγώ ( γιατί θα πρέπει να ρίξω πολύ διάβασμα και ο χρόνος μου αλλά και τα αγγλικά μου είναι περιορισμένα ) αλλά και εσείς μαζί μου, γιατί θα χρειαστώ πολύ βοήθεια από εσάς τους γνωρίζοντες.

Όπως θα μου έρθει το κινητό από το MiniDeal με την συγκεκριμένη rom θα τρέχουν όλα σωστά; Αν όχι ποια προβλήματα είναι αυτά που πρέπει να διορθώσω; Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να αρχίσω να διαβάζω από τώρα και να είμαι έτυμος όταν έρθει το τηλέφωνο!! Υ.Γ Αν μπορείτε να μου δώσετε και τις σελίδες που πρέπει να διαβάσω με το πώς διορθώνονται,για να μην τα ξαναδιαβάζω όλα από την αρχή.Αν μπορείτε το τονίζω, αν όχι τι να κάνω θα τα ξαναδιαβάσω από την αρχή μέχρι να τα βρω.

κράτα τη ρομ με την οποία θα σου ρθει και δε θα χεις κανένα ουσιαστικό πρόβλημα

Για χαρά σε όλους

εχω το κινητο 2 μηνες και ειμαι καταευχαριστημενος,

πριν απ αυτο ειχα το xperia arc s κινητο που ειχε περυσι 400ε και τωρα απ οτι ειδα κατι πανω απο 200

και ομως το αμοι ειναι κλασεις πιο πανω δεν εχω πειραξει ρομ εχω τη μανισια που ειμαι ευχαριστημενος

με παρα πολλες εφαρμογες δε θυμαμαι ποσες παντως ειναι πανω απο 70, το ηχειο του ειναι πρα πολυ καλο το gps καλο και αυτο το ραδιο κανενα προβλημα γενικα το κινητο παει σφαιρα

ισως αυτα που ειδες να ηταν μεμονομενες περιπτωσεις

να σου πω και το αλλο ενας φιλος μου πηρε το s4 νομιζω 750 το ειχε παρει

και σε μια βδομαδα το εδωσε πισω γιατι η οθονη μαυρισε ξαφνικα

ολα μπορουν να συμβουν παντου,

το κινητο τα σπαει μη μετανοιωνεις που το παρηγγειλες θα το διαπιστωσεις και μονος σου

Edited by soullis

κράτα τη ρομ με την οποία θα σου ρθει και δε θα χεις κανένα ουσιαστικό πρόβλημα

Ευχαριστώ και εσένα Σταυρό για τα ενθαρρυντικά σου λόγια!! :)

εχω το κινητο 2 μηνες και ειμαι καταευχαριστημενος,

πριν απ αυτο ειχα το xperia arc s κινητο που ειχε περυσι 400ε και τωρα απ οτι ειδα κατι πανω απο 200

και ομως το αμοι ειναι κλασεις πιο πανω δεν εχω πειραξει ρομ εχω τη μανισια που ειμαι ευχαριστημενος

με παρα πολλες εφαρμογες δε θυμαμαι ποσες παντως ειναι πανω απο 70, το ηχειο του ειναι πρα πολυ καλο το gps καλο και αυτο το ραδιο κανενα προβλημα γενικα το κινητο παει σφαιρα

ισως αυτα που ειδες να ηταν μεμονομενες περιπτωσεις

να σου πω και το αλλο ενας φιλος μου πηρε το s4 νομιζω 750 το ειχε παρει

και σε μια βδομαδα το εδωσε πισω γιατι η οθονη μαυρισε ξαφνικα

ολα μπορουν να συμβουν παντου,

το κινητο τα σπαει μη μετανοιωνεις που το παρηγγειλες θα το διαπιστωσεις και μονος σου

Δεν σας προλαβαίνω ρε παιδιά:lol::lol:. Ευχαριστώ και εσένα soullis. Μιλαμε από εκει που ημουν στα Τάρταρα τώρα αγναντεύω από των Όλυμπο. :)

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77

Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, το κινητό το έχω και εγώ 1 μήνα τώρα και είναι άψογο. Το ράδιο δουλεύει μια χαρά όπως και το gps με το ηχείο που λες δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Με την Ρομ του minideal είμαι και εγώ χωρίς κανένα πρόβλημα.

Κι εγω τα ιδια. Ενα μηνα το εχω και ολα καλα με την stock rom. Μονο θεμα η εφαρμογη των email που εχει η οποια υπολειτουργει. Βλεπεις τα mails αλλα οταν πας να τα ανοιξεις η εφαρμογη κλεινει. Υπαρχουν ενα σωρο εφαρμογες στο μαρκετ ομως και δουλευεις απο αυτες.

Κι εγω τα ιδια. Ενα μηνα το εχω και ολα καλα με την stock rom. Μονο θεμα η εφαρμογη των email που εχει η οποια υπολειτουργει. Βλεπεις τα mails αλλα οταν πας να τα ανοιξεις η εφαρμογη κλεινει. Υπαρχουν ενα σωρο εφαρμογες στο μαρκετ ομως και δουλευεις απο αυτες.

Με την K9 Mail να είναι από τις καλύτερες κατά τη δική μου γνώμη και πολλών άλλων εδώ μέσα... Προσωπικά έχω την Galaxy S4 ROM του jack44 (εκεί δουλεύει κανονικά το mail app), μαζί με την alexnoua είναι από τις δύο καλύτερες πιστεύω.

Επιτέλους παρέλαβα και εγώ σήμερα το N828 με 2 μπαταρίες (πολύ τυχερός σε αυτό το θέμα, μάλλον από τις τελευταίες μπαταρίες που έρχονται εκτός συσκευής). Παραγγελία από minideal 16/9, κλείσιμο από IPS στις 28/9 (εδώ κόλλησε λίγο), αεροδρόμιο Παρασκευή 11/10 και Δευτέρα 14/10 στα χέρια μου. 26 μέρες συνολικά.

Ήρθε root-αρισμένο, δεν βρήκα μέσα κινέζικες εφαρμογές και έχει την ROM N828_5.6 (android 4.2.1, kernel 3.4.5). Δεν ξέρω που να βρω περισσότερες πληροφορίες για την ROM οπότε δεν ξέρω αν είναι official ή όχι. Επίσης έχει εγκατεστημένο τον apex launcher pro.

Δεν έχω προλάβει να δω και πολλά και προέρχομαι από alcatel 918D οπότε η διαφορά για εμένα είναι τεράστια. Κάμερα που κοίταξα μιας και είχε περάσει από τα χέρια μου ένα THL-W100 μου φαίνεται πιο καθαρή με καλύτερα χρώματα, χωρίς να έχει μεγαλύτερη λεπτομέρεια όμως. Παρεμπιπτόντως επιλογή για ποιότητα εικόνας δεν βρίσκω στην φωτογραφική, μόνο στο το βίντεο. Η εφαρμογή camera JB+ που είχα περάσει στο THL-W100 έδινε επιλογή ποιότητας στην φωτογραφική και για κάποιον περίεργο λόγο στην επιλογή ultra έδινε καλύτερες φωτογραφίες από την στοκ εφαρμογή.

Το πρώτο "πρόβλημα" που συνάντησα ήταν ότι με ανοιχτό το κινητό, πατώντας το power και επιλέγοντας recovery mode εμφανίζεται το ανθρωπάκι του android ανάσκελα και δεν ανοίγει το cwm. Το ίδιο γίνεται και με vol_up + power. Το κινητό παραμένει εκεί ότι και να κάνω και ξεκολλάει μόνο βγάζοντας την μπαταρία.

Βασικά ήθελα να μπω στο recovery mode για να πάρω κάνα backup πριν αρχίζω να το σκαλίζω και να περνάω εφαρμογές. Είναι απαραίτητο το backup εάν δεν με ενδιαφέρουν τα δεδομένα μου, αφού έτσι κι αλλιώς μπορώ (διαβάζοντας πολύ) να περάσω μόνος μου cmw και ROM μέσω flashtools???? Μήπως πρέπει να πάρω backup το IMEI ας πούμε ή κάτι άλλο πριν αρχίζω να σκαλίζω?????

________

Διόρθωση. Το IMEI το σημείωσα αφού απλά χρειάζεται να το ξέρω για να το επαναφέρω. Χρειάζεται για κάτι άλλο το backup εάν δεν με ενδιαφέρουν τα δεδομένα και οι εφαρμογές (επαφές κλπ εννοείται τα έχω backup)???

Edited by panandreas