Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ! Καλά οι περιγραφές του είναι πολλές φορές ό,τι να 'ναι. Ναι ακουστικά μάλλον δεν έχει και όντως δεν είναι πρόβλημα.

Μένει να μάθουμε κάτι πιο συγκεκριμένο για την υποστήριξη, τη μπαταρία και το OTG και εγώ προσωπικά μάλλον θα το πάρω!

Σε ασπρούλι γιατί τα τελευταία 4-5 κινητά μου ήταν όλα κατάμαυρα...

Για ανταλλακτικά κτλ στο aliexpress υπάρχουν αρκετά. Στο minideal που είχα ρωτήσει μου είπαν για 1 πίσω καπάκι και 1 μπαταρία 15$.

Εγω εχω παραγγείλει και αυτή την micro-sd ελπίζω να είναι όντως γρήγορη...

OTG δεν υποστηρίζει (τουλάχιστον απ οτι λένε σε ξένα φορουμς).

Η μπαταρία ειναι 2050 δεν εχω δει μετρήσεις για να σου πω ακριβώς πόσο κρατάει. Αλλά πιστεύω οτι 2 μέρες με νορμάλ χρήση θα τις βγάζει (ανάλογα τι θεωρεί βέβαια και ο καθένας νορμάλ χρήση αλλά τεσπα).

Υποστήριξη προς το παρόν κυρίως σε κινέζικα forums. Υπάρχουν miui και lewa roms και κατι ports εχω δει απο το zte v987 και αλλες συσκευές. Επίσης κάτι που μάλλον είναι σημαντικό για τους περισσότερους υπάρχει και δυνατότητα repartition της εσωτερικής μνήμης αυξάνοντας την εσωτερική μνήμη για εφαρμογές απο ~1GB σε ~2,5GB.

Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να το έχω (χθες μου έβγαλε οτι έφτασε Ελλάδα) οπότε και θα σας ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Edited by nikosst

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα!

Περιμένω και εγώ το εν λόγω κινητάκι. Ήθελα να ρωτήσω, κάρτα micro sd class 10 να πάρω 32gb ή μήπως 16gb για να δουλεύει σίγουρα?

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

ΑΓΓΕΛΟΣ

Thanks! Υπάρχουν roms, πού ομως?

Αναμένουμε λοιπόν!

Εδώ http://4pda.ru/forum/index.php?act=Search&source=all&forums%5B%5D=268&query=amoi+n828&x=20&y=12&subforums=1 έχει τα πάντα για το τηλέφωνο .Απλά φτιάξτε λογαριασμό και θα δείτε τα πάντα με τη βοήθεια του Google translate(εγώ χρησιμοποιώ Chrome και κάνει αυτόματη μετάφραση(καλύτερα στα αγγλικά))

Μανώλης

Μήπως έχει τσεκάρει κανείς αν είναι Dual Active? Στο site της Mediatek λεει οτι υποστηρίζει αλλά τα online stores

λενε dual standby :wacko:

Με ενδιαφέρει αν σερφάροντας με 3G στη μια sim, μπορούν να σε καλέσουν στην 2η (χωρίς προώθηση)

Sony Xperia Neo V

Amoi N828

Jiayu G4S

Lenono K3 Note

Νομιζω οτι ολα τα 6589 επιτρεπουν 3G και να σε καλεσουν στην αλλη, αλλα ΟΧΙ να μιλας και να σε καλεσουν εκεινη τη στιγμη στην αλλη. Edited by GeorgeManim

Βασικά θέλω κάποιος που το έχει τεστάρει σίγουρα να μου πει.

Δεν έχω βρει πουθενά σχετικό θέμα.

Χρειάζομαι συνέχεια τα data στη μια σιμ να κατεβάζει αλλά να μην βγάζει κλειστή την άλλη.

Οποιαδήποτε βοήθεια ειναι πολύτιμη!!!

Sony Xperia Neo V

Amoi N828

Jiayu G4S

Lenono K3 Note

Μόλις το παρήγγειλα από minideal. To ζήτημα είναι ότι έβαλα τον υπολογισμό ισοτιμίας από την κάρτα/τράπεζα και όχι μέσω paypal, αλλά πάλι το υπολόγισε περίπου 7-10 ευρώ πάνω. Δλδ τα 195.49$ χρεώθηκαν στην κάρτα 157 ευρώ! Χειρότερες/εφάμιλλες ισοτιμίες η ALPHABANK από ότι Paypal; Έλεος! :-( Δεν είναι τόσο για τα χρήματα τελικά, αλλά επειδή υπάρχει κοροϊδία.

εγώ το πήρα 189,99 δολάρια και η μετατροπή από τη πειραιως ήταν 145,34 ευρώ αλλά χρεώθηκε και προμήθεια συναλλαγής εξωτερικού 2,93 ευρώ άρα συνολικά 148,27 ευρώ

Σύμφωνα με τη σημερινή ισοτιμία της Eurobank θα χρεωνόμουν 147.54€, οποτε μια χαρα εισαι! :)

Πειραιως και Eurobank, οι πιο "σωστες" σε τετοιες συναλλαγες. Με την Αλφα δεν εχω ιδεα τι παιζει.

...άλλο προμήθεια 2-3 ευρώ και άλλο 10! Σύμφωνα με τις ισοτιμίες χθες από AlphaBank (1,33 max) έπρεπε να βγει περίπου 147-148. Προφανώς η εν λόγω τράπεζα γουστάρει νταβατζιλίκια. Τουλάχιστον παθός και μαθός. ;-)

Οχι ακομα και μαλλον εγω θα ειμαι ο πρωτος. Αυριο θα παρω τηλ. να δω μηπως μπορω να το παραλαβω απ το Κ.Δ. Αθηνας.

Και ο τυχερος.:lol:

Ελπίζω! Να μην έχω τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις.

Απο ΕΛΤΑ:

5/1/2013 9:08:13 AM ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας

5/2/2013 8:37:29 AM Μ. Δ. ΑΘΗΝΑΣ10 Προς Επίδοση

Ελπιζω να το δωσουν στην μανα μου γιατι εγω δεν θα ειμαι σπιτι.

Μου αφησαν χαρτι για τις 8/5....ελπιζω να μου το δωσουν σημερα στο ταχυδρομειο...:P

Edited by nikosst

Μολις το αγορασα και εγω απο minideal σε λευκο.Τους ζητησα και ενα film επιπλεον δωρο να δω θα το στειλουν.:lol:

Γεια σας, φιλοι

Ασχετος μεχρι τωρα με smartphone. Θελω να παρω το πρωτο μου

Δεν εχω ιδιετερες απαιτησεις, ουτε λογω δουλειας ουτε σκοτωμα ωρας

Απλα να μπαινω στο internet, chat, facebook, να δω καμια ειδηση

και να εχω ενα αρχειο φωτο, βιντεακια, μουσικη

και φυσικα να ειναι κινητο

Διαβασα ολα αυτα που γραφετε στο forum, μπηκα και στη minideal

και σε μια αλλη δε θυμαμαι πια.

Βλεπω οτι υπαρχουν και τα πιο μικρα (4''), με dual core και καλουτσικα χαρακτηριστικα

Απο θεμα ποιοτητας ομως τι παιζει? Ενοω πλαστικα, κουμπια, τζαμακι, ηχος, εισοδοι-εξοδοι, μπαταριες κ.λπ

Αξιζει τον κοπο ή το κουνας στο χερι και τριζει ας πουμε? Η το κουμπι το πατας σα συμπλεκτη σε Γερμανικο αμαξι?

Παλιοτερα ειχα παρει ενα αφης της σειρας star και ειχε ολα αυτα τα προβληματα. Και ενω η μπαταρια ηταν 1800 δεν κραταγε ουτε μερα μονο με λιγα τηλεφωνηματα

Τελος παντων να μη σας κουραζω παραπανω

Οποιος εχει ηδη εμπειρια να τον ακουσω ευχαριστως

Δεν ειμαι δυσπιστος, αλλα θελω αποδιξεις

Σας ευχαριστω

...απορώ πώς συννενοήστε, όσοι συννενοήστε. Τσατ δε τους πετυχαίνω ποτέ και ακόμα και τώρα που παρήγγειλα, οι απαντήσεις τους σε email με ερωτήματα ανεξαρτήτως αριθμού, είναι πάντα ως προς ένα μόνο και λακωνικά "yes we have, yes we'll send, yes it is, ...". Χαίρεσαι να "συνομιλείς" μαζί τους! :p

...απορώ πώς συννενοήστε, όσοι συννενοήστε. Τσατ δε τους πετυχαίνω ποτέ και ακόμα και τώρα που παρήγγειλα, οι απαντήσεις τους σε email με ερωτήματα ανεξαρτήτως αριθμού, είναι πάντα ως προς ένα μόνο και λακωνικά "yes we have, yes we'll send, yes it is, ...". Χαίρεσαι να "συνομιλείς" μαζί τους! :p

Κανουν τον ΚΙΝΕΖΟ:lol:

etotalk ειναι καλυτεροι στη συνομιλια,αλλα το πλερωνεις..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!