nikosst Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Σε ευχαριστώ! Καλά οι περιγραφές του είναι πολλές φορές ό,τι να 'ναι. Ναι ακουστικά μάλλον δεν έχει και όντως δεν είναι πρόβλημα. Μένει να μάθουμε κάτι πιο συγκεκριμένο για την υποστήριξη, τη μπαταρία και το OTG και εγώ προσωπικά μάλλον θα το πάρω! Σε ασπρούλι γιατί τα τελευταία 4-5 κινητά μου ήταν όλα κατάμαυρα... Για ανταλλακτικά κτλ στο aliexpress υπάρχουν αρκετά. Στο minideal που είχα ρωτήσει μου είπαν για 1 πίσω καπάκι και 1 μπαταρία 15$. Εγω εχω παραγγείλει και αυτή την micro-sd ελπίζω να είναι όντως γρήγορη... OTG δεν υποστηρίζει (τουλάχιστον απ οτι λένε σε ξένα φορουμς). Η μπαταρία ειναι 2050 δεν εχω δει μετρήσεις για να σου πω ακριβώς πόσο κρατάει. Αλλά πιστεύω οτι 2 μέρες με νορμάλ χρήση θα τις βγάζει (ανάλογα τι θεωρεί βέβαια και ο καθένας νορμάλ χρήση αλλά τεσπα). Υποστήριξη προς το παρόν κυρίως σε κινέζικα forums. Υπάρχουν miui και lewa roms και κατι ports εχω δει απο το zte v987 και αλλες συσκευές. Επίσης κάτι που μάλλον είναι σημαντικό για τους περισσότερους υπάρχει και δυνατότητα repartition της εσωτερικής μνήμης αυξάνοντας την εσωτερική μνήμη για εφαρμογές απο ~1GB σε ~2,5GB. Ελπίζω μέσα στην βδομάδα να το έχω (χθες μου έβγαλε οτι έφτασε Ελλάδα) οπότε και θα σας ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες. Edited April 29, 2013 by nikosst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Thanks! Υπάρχουν roms, πού ομως? Αναμένουμε λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. April 29, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Thanks! Υπάρχουν roms, πού ομως? Αναμένουμε λοιπόν! Eδώ με google translate :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
L.Angel Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπέρα! Περιμένω και εγώ το εν λόγω κινητάκι. Ήθελα να ρωτήσω, κάρτα micro sd class 10 να πάρω 32gb ή μήπως 16gb για να δουλεύει σίγουρα? Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση ΑΓΓΕΛΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Eδώ με google translate :p ...και ο Θεός βοηθός! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Thanks! Υπάρχουν roms, πού ομως? Αναμένουμε λοιπόν! Εδώ http://4pda.ru/forum/index.php?act=Search&source=all&forums%5B%5D=268&query=amoi+n828&x=20&y=12&subforums=1 έχει τα πάντα για το τηλέφωνο .Απλά φτιάξτε λογαριασμό και θα δείτε τα πάντα με τη βοήθεια του Google translate(εγώ χρησιμοποιώ Chrome και κάνει αυτόματη μετάφραση(καλύτερα στα αγγλικά)) Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Και εδω http://www.needrom.com/phone-roms/amoi/n828/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman555 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μήπως έχει τσεκάρει κανείς αν είναι Dual Active? Στο site της Mediatek λεει οτι υποστηρίζει αλλά τα online stores λενε dual standby :wacko: Με ενδιαφέρει αν σερφάροντας με 3G στη μια sim, μπορούν να σε καλέσουν στην 2η (χωρίς προώθηση) Παράθεση Sony Xperia Neo V Amoi N828 Jiayu G4S Lenono K3 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) Νομιζω οτι ολα τα 6589 επιτρεπουν 3G και να σε καλεσουν στην αλλη, αλλα ΟΧΙ να μιλας και να σε καλεσουν εκεινη τη στιγμη στην αλλη. Edited April 30, 2013 by GeorgeManim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman555 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Βασικά θέλω κάποιος που το έχει τεστάρει σίγουρα να μου πει. Δεν έχω βρει πουθενά σχετικό θέμα. Χρειάζομαι συνέχεια τα data στη μια σιμ να κατεβάζει αλλά να μην βγάζει κλειστή την άλλη. Οποιαδήποτε βοήθεια ειναι πολύτιμη!!! Παράθεση Sony Xperia Neo V Amoi N828 Jiayu G4S Lenono K3 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Μόλις το παρήγγειλα από minideal. To ζήτημα είναι ότι έβαλα τον υπολογισμό ισοτιμίας από την κάρτα/τράπεζα και όχι μέσω paypal, αλλά πάλι το υπολόγισε περίπου 7-10 ευρώ πάνω. Δλδ τα 195.49$ χρεώθηκαν στην κάρτα 157 ευρώ! Χειρότερες/εφάμιλλες ισοτιμίες η ALPHABANK από ότι Paypal; Έλεος! :-( Δεν είναι τόσο για τα χρήματα τελικά, αλλά επειδή υπάρχει κοροϊδία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 εγώ το πήρα 189,99 δολάρια και η μετατροπή από τη πειραιως ήταν 145,34 ευρώ αλλά χρεώθηκε και προμήθεια συναλλαγής εξωτερικού 2,93 ευρώ άρα συνολικά 148,27 ευρώ Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Σύμφωνα με τη σημερινή ισοτιμία της Eurobank θα χρεωνόμουν 147.54€, οποτε μια χαρα εισαι! :) Πειραιως και Eurobank, οι πιο "σωστες" σε τετοιες συναλλαγες. Με την Αλφα δεν εχω ιδεα τι παιζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 ...άλλο προμήθεια 2-3 ευρώ και άλλο 10! Σύμφωνα με τις ισοτιμίες χθες από AlphaBank (1,33 max) έπρεπε να βγει περίπου 147-148. Προφανώς η εν λόγω τράπεζα γουστάρει νταβατζιλίκια. Τουλάχιστον παθός και μαθός. ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Παιδια δεν το εχει παραλαβει κανεις να μα πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Οχι ακομα και μαλλον εγω θα ειμαι ο πρωτος. Αυριο θα παρω τηλ. να δω μηπως μπορω να το παραλαβω απ το Κ.Δ. Αθηνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Και ο τυχερος.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Και ο τυχερος.:lol: Ελπίζω! Να μην έχω τίποτα δυσάρεστες εκπλήξεις. Απο ΕΛΤΑ: 5/1/2013 9:08:13 AM ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. May 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 (edited) 5/2/2013 8:37:29 AM Μ. Δ. ΑΘΗΝΑΣ10 Προς Επίδοση Ελπιζω να το δωσουν στην μανα μου γιατι εγω δεν θα ειμαι σπιτι. Μου αφησαν χαρτι για τις 8/5....ελπιζω να μου το δωσουν σημερα στο ταχυδρομειο...:P Edited May 2, 2013 by nikosst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Μολις το αγορασα και εγω απο minideal σε λευκο.Τους ζητησα και ενα film επιπλεον δωρο να δω θα το στειλουν.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos034 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Γεια σας, φιλοι Ασχετος μεχρι τωρα με smartphone. Θελω να παρω το πρωτο μου Δεν εχω ιδιετερες απαιτησεις, ουτε λογω δουλειας ουτε σκοτωμα ωρας Απλα να μπαινω στο internet, chat, facebook, να δω καμια ειδηση και να εχω ενα αρχειο φωτο, βιντεακια, μουσικη και φυσικα να ειναι κινητο Διαβασα ολα αυτα που γραφετε στο forum, μπηκα και στη minideal και σε μια αλλη δε θυμαμαι πια. Βλεπω οτι υπαρχουν και τα πιο μικρα (4''), με dual core και καλουτσικα χαρακτηριστικα Απο θεμα ποιοτητας ομως τι παιζει? Ενοω πλαστικα, κουμπια, τζαμακι, ηχος, εισοδοι-εξοδοι, μπαταριες κ.λπ Αξιζει τον κοπο ή το κουνας στο χερι και τριζει ας πουμε? Η το κουμπι το πατας σα συμπλεκτη σε Γερμανικο αμαξι? Παλιοτερα ειχα παρει ενα αφης της σειρας star και ειχε ολα αυτα τα προβληματα. Και ενω η μπαταρια ηταν 1800 δεν κραταγε ουτε μερα μονο με λιγα τηλεφωνηματα Τελος παντων να μη σας κουραζω παραπανω Οποιος εχει ηδη εμπειρια να τον ακουσω ευχαριστως Δεν ειμαι δυσπιστος, αλλα θελω αποδιξεις Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gialatzi Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 δυστυχώς, υπάρχει πάντα το ρίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ...απορώ πώς συννενοήστε, όσοι συννενοήστε. Τσατ δε τους πετυχαίνω ποτέ και ακόμα και τώρα που παρήγγειλα, οι απαντήσεις τους σε email με ερωτήματα ανεξαρτήτως αριθμού, είναι πάντα ως προς ένα μόνο και λακωνικά "yes we have, yes we'll send, yes it is, ...". Χαίρεσαι να "συνομιλείς" μαζί τους! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 ...απορώ πώς συννενοήστε, όσοι συννενοήστε. Τσατ δε τους πετυχαίνω ποτέ και ακόμα και τώρα που παρήγγειλα, οι απαντήσεις τους σε email με ερωτήματα ανεξαρτήτως αριθμού, είναι πάντα ως προς ένα μόνο και λακωνικά "yes we have, yes we'll send, yes it is, ...". Χαίρεσαι να "συνομιλείς" μαζί τους! :p Κανουν τον ΚΙΝΕΖΟ:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 etotalk ειναι καλυτεροι στη συνομιλια,αλλα το πλερωνεις.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts