Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απενεργοποίησε το stabilizer από τις ρυθμίσεις της κάμερας. Αν θυμάμει καλά λέγεται EIS. (Electronic Image Stabilizer)

Μπα φίλε και απενεργοποιημένο να είναι, πάλι ζουμάρει. Δοκιμάστε αυτό που είπα...

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι όμως, υπάρχει λύση. Βασικά αυτό κάνουν πολλές συσκευές, όχι μόνο η δικιά μας.... Δοκίμασα πολλές εφαρμογές για να βρω λύση και τελικά βρήκα. Λέγετε CameraMX, κατεβάστε την από το PlayStore, είναι δωρεάν. Πέρα του ότι δε ζουμάρει πλέον κατά το βίντεο, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού πλέον μπορείς να τραβήξεις αξιοπρεπέστατο βίντεο, μιας και σου δίνει επιλογή να έχεις φλας ακόμα και στο βίντεο. Με τη stock, ούτε λόγος....

Με τον stabilizer δεν κάναμε πράμα.

Με την εφαρμογή Camera MX είναι όπως πρέπει, ευχαριστώ TziMmy για την πρόταση.

Άσχετο αλλά πως κάνουμε διπλή παράθεση για σχόλιο (από το κινητό) , προσπάθησα να απαντήσω και στους δύο αλλά μόνον τον τελευταίο κάνει παράθεση.

Edit : Το βρήκα, αλλάζουμε σε desktop την σελίδα και γίνεται.

Edited by leonpap

Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Με την απενεργοποίηση του EIS δεν γίνεται τίποτα. Δεν έχω την stock rom, αλλά μία από τις παλαιότερες custom samsung. Με τη συγκεκριμένη rom δεν είχα πρόβλημα στο να έχω flash μαζί με το βίντεο, αφού ενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν επαρκεί ο φωτισμός, αλλά αυτό το σπαστικό ζουμ δεν έφευγε με τίποτα. Με το Camera MX λύθηκε το πρόβλημα. Σ' ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου Δημήτρη.

Παρεμπιπτόντως, εσύ που έχεις ήδη δοκιμάσει στην πράξη την εφαρμογή, ποια ανάλυση (resolution) δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα για το δικό μας κινητό;

Είδα ότι default για υψηλή ανάλυση έχει την 640x480 που είναι 4:3 και προφανώς δεν μπορεί να είναι αυτή η ιδανική.

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!

Παρεμπιπτόντως, εσύ που έχεις ήδη δοκιμάσει στην πράξη την εφαρμογή, ποια ανάλυση (resolution) δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα για το δικό μας κινητό;

Είδα ότι default για υψηλή ανάλυση έχει την 640x480 που είναι 4:3 και προφανώς δεν μπορεί να είναι αυτή η ιδανική.

Σωστός, αν αφήσεις μαρκαρισμένο το "high quality video", τραβάει με τα 640χ480 που λες.... Το ξεμαρκάρουμε και επιλέγουμε από κάτω στο "video resolution" 1280 χ 720 (16:9).

Το επιβεβαιώνω κι εγώ. Με την απενεργοποίηση του EIS δεν γίνεται τίποτα. Δεν έχω την stock rom, αλλά μία από τις παλαιότερες custom samsung.

Ξέχασα να πω ότι έχω την DarkLightMod rom του Νίκου

Σωστός, αν αφήσεις μαρκαρισμένο το "high quality video", τραβάει με τα 640χ480 που λες.... Το ξεμαρκάρουμε και επιλέγουμε από κάτω στο "video resolution" 1280 χ 720 (16:9).

Το τηλέφωνο τραβάει 1080p video. Αρκεί να βάλετε την ποιότητα στο fine!

Κι εγώ γι' αυτή την ποιότητα είχα κατά νου, έχοντας ως δεδομένο τις δυνατότητες του κινητού.

Το τηλέφωνο τραβάει 1080p video. Αρκεί να βάλετε την ποιότητα στο fine!

Αυτή τη λεπτομέρεια δεν την γνώριζα. Παρόλα αυτά, το Camera MX δεν σου δίνει τη δυνατότητα για να ρυθμίσεις την ποιότητα σε low, medium, high και fine (ή τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ). Οπότε λογικά 1080p με αυτή τη ρύθμιση μπορεί να τραβήξει μόνο η προεγκατεστημένη κάμερα της rom.

Η πραγματική τέχνη της συζήτησης, δεν είναι μόνο να λέει κάποιος το σωστό πράγμα στο κατάλληλο σημείο, αλλά ν' αφήνει ανείπωτο το λάθος πράγμα στη δελεαστική στιγμή!

Κι εγώ γι' αυτή την ποιότητα είχα κατά νου, έχοντας ως δεδομένο τις δυνατότητες του κινητού.

Αυτή τη λεπτομέρεια δεν την γνώριζα. Παρόλα αυτά, το Camera MX δεν σου δίνει τη δυνατότητα για να ρυθμίσεις την ποιότητα σε low, medium, high και fine (ή τουλάχιστον δεν το βρήκα εγώ). Οπότε λογικά 1080p με αυτή τη ρύθμιση μπορεί να τραβήξει μόνο η προεγκατεστημένη κάμερα της rom.

Και όμως την εχει αν διαβασεις πιο πανω τι γραφει ο TziMmys αντι για 1280χ720 εχει και επιλογή 1920χ1080.Παντως σημερα τραβηξα φωτο και video και μου φανηκε ότι βγαζει πιο καθαρες φωτογραφιες και πιο καθαρο video από την μαμα.

Εγώ αυτό το είπα επειδή μιλάγατε για την στοκ εφαρμογή. Σε άλλες που έχω χρησιμοποιήσει (όπως την Lenovo Super Camera που συνήθως χρησιμοποιώ) έχουν επιλογή για 1920χ1080.

Το είχα προσέξει κι εγώ ότι δίνει τη δυνατότητα για 1920x1080 κι απλά σκέφτηκα ότι θεωρητικά δεν θα είχε διαφορά από την 720p, αφού οι προδιαγραφές του κινητού είναι συγκεκριμένες. Βέβαια, την εφαρμογή την εγκατέστησα βράδυ και δεν είχε νόημα να την δοκιμάσω στην πράξη εκείνη την ώρα με μέτριο έως κακό φωτισμό. Θα κάνω όμως κι εγώ κάποιες δοκιμές τις επόμενες μέρες για να βγάλω πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Ακριβώς. Είναι κανονικό 1080, το κινητό μας μπορεί. Αλλά λόγω μεγέθους, προσωπικά χρησιμοποιώ τα 720. Μου φαίνονται αξιοπρεπέστατα. Και αν προκύψει λόγος για μεγαλύτερη ανάλυση (κάποιο σημαντικό γεγονός ας πούμε που το θέλω στο maximum δυνατό αποτέλεσμα), το αλλάζω στα 1080...

Αφού το επιβεβαιώνετε κι εσείς, έτσι θα είναι, οπότε θα κάνω μερικές δοκιμές για να δω πόσο μεγάλα είναι τελικά τα αρχεία σε 1080 και να καταλήξω τι με βολεύει καλύτερα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Έγινε σήμερα, μετά από 6 μήνες, το πρώτο καλό crash test από 1,5 μέτρο έπεσε στο μπάνιο άνοιξε καπάκι, βγήκε η μπαταρία και πάρα τρίχα γλίτωσε το κολύμπι.

Η επανεκκίνηση δεν έδειξε σημάδια κάποιου προβλήματος, ακουστικού αλλά ούτε το καπάκι έσπασε. Μου έχει πέσει ξανά αλλά με όχι τόσο δύναμη.

Δεν θέλω να το πω τι κινητό έχουμε γιατί είμαι και σάββατογεννημένος και θα το γκαντεμιάσω .

Φτου φτου:):)

Αφού το επιβεβαιώνετε κι εσείς, έτσι θα είναι, οπότε θα κάνω μερικές δοκιμές για να δω πόσο μεγάλα είναι τελικά τα αρχεία σε 1080 και να καταλήξω τι με βολεύει καλύτερα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Και εγώ είχα αυτή την απορία μιας και οι κινέζοι το διαφήμιζαν ως 720p και όχι 1080.

Όμως εδώ έμαθα ότι ο 6589 είναι ικανός για FullHD video!

Έγινε σήμερα, μετά από 6 μήνες, το πρώτο καλό crash test από 1,5 μέτρο έπεσε στο μπάνιο άνοιξε καπάκι, βγήκε η μπαταρία και πάρα τρίχα γλίτωσε το κολύμπι.

Η επανεκκίνηση δεν έδειξε σημάδια κάποιου προβλήματος, ακουστικού αλλά ούτε το καπάκι έσπασε. Μου έχει πέσει ξανά αλλά με όχι τόσο δύναμη.

Δεν θέλω να το πω τι κινητό έχουμε γιατί είμαι και σάββατογεννημένος και θα το γκαντεμιάσω .

Φτου φτου:):)

Φτυστο Φυστο και εμενα μου εχει πεσει 3-4 φορες απο υψος 2 μετρα και μαλιστα με την οθονη προς τα κατω και ολα καλα.

Μην το γκαντεμιάσω αλλά μου έχει πέσει πάνω από 20 φορές και ακόμα δεν έχω πρόβλημα. Φοράω βέβαια τη θήκη σιλικόνης που έδιναν μαζί και ακόμα έχω την προστατευτικη ζελατίνα (που με τρώνε τα χέρια μου να την βγάλω)

Χωρις ζελατινα χωρις θηκη σιλικονις απο την πρωτη ωρα που ανοιξα το κουτι τον ιουνιο του 13 με 3 πεσιματα δεν εχει το παραμικρο φτου φτου φτου ( και 3 σβουρες) :D

Ρε παιδιά ειλικρινά μου το έχουν ζητήσει πάνω από 4 άτομα για αγορά και τους λέω όχι με τίποτα. Μου πρόσφεραν ακόμα και 150€ και δεν μπορώ να το αποχωριστώ.

Θέλω να πάρω για την γυναίκα ένα και προβληματίζομαι ποιο. Το a862w καλό αλλά δεν μου άρεσε τόσο πολύ. Ψάχνω αλλά...

Ρε παιδιά ειλικρινά μου το έχουν ζητήσει πάνω από 4 άτομα για αγορά και τους λέω όχι με τίποτα. Μου πρόσφεραν ακόμα και 150€ και δεν μπορώ να το αποχωριστώ.

Θέλω να πάρω για την γυναίκα ένα και προβληματίζομαι ποιο. Το a862w καλό αλλά δεν μου άρεσε τόσο πολύ. Ψάχνω αλλά...

Και εγω δεν το δινω με τιποτα.Το θεωρω πολυ πετυχημενο μοντελο.

Όντως, τέλειο μοντέλο. Πάντως δες το THL T5s για τη γυναίκα, αν και λιγο μεγαλύτερο

SOS ξαφνικα σημερα το πρωι δεν εχει ιντερνετ το τηλ. Ενω συνδεετε κανονικα στα δυκτια καμια εφαρμογη δεν εχει ιντερνετ και οταν ανοιγω τον ιστοτοπο σε ολες τις σελιδες μου ζηταει κωδικο και user name. Φοραω του νικου την ρομ.

Το βραδυ που το αφησα στην φορτηση ηταν μια χαρα δουλευε κανονικα

Εντιτ εκαθαριση δεδομενων στο viber επανεκινηση και εστρωσε

χθες το βραδυ εκανε update to viber

Edited by nitrox

τελικα ηταν μια περιεργη κατασταση το πρωινο. ημουν σε καποιο μαγαζι και ενω ειμαι συνδεμενος με ζηταει κωδικο, βγαινω απο εκει και συνδεωμαι σε αλλο δυκτιο και παλι τα ιδια.

Παω σπιτι στο δικο μου δυκτιο τα ιδια , πιανω το ταμπλετ γραφω εδω για βοηθεια, μετα θυμαμε που εκανε update to viber κανω διαγραφη δεδωμενων επανεκινηση στο σπιτι ακομα δουλευει. Παω το απογευμα στο ιδιο μαγαζι που παρουσιαστηκε το προβλημα (απογευματινος καφες :) ) το πρωι και κανει τα ιδια. Παω στο μοντεμ και βλεπω οτι δεν εχει κουμπωση η adsl και δεν εχει ιντερνετ. Το βιμπερ δλδ ειναι τελειως ασχετο με ολο αυτο. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειχα ιντερνετ με αλλο δυκτιο.