Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως το n828 έχει καμία ρύθμισή να αποριπτει κάποιες κλήσεις γιατί από τις εφαρμογές δε με βόλεψε καμία, γιατί χτυπάει και μετά αποριπτει

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι κάτι σπουδαίο. Είναι αυτό που κατέβασα. Απλά πρόσθεσα CACHE, USERDATA (που έλειπαν) και EBR1, EBR2 (για να κάνει partition στα 2,5GB) από το αρχείο DEATHKING 5.6.

ΑΓΓΕΛΟΣ

Πως τα προσθέτεις; Με copy paste; Αναλυτικά τα βήματα μπορεις να τα γραψεις; Για τους αρχαριους.

Edited by kpik2010

Υπαρχει η δυνατοτητα ο καλων να φαινεται με μεγαλα γραμματα οπως στο iphone και οχι πανω πανω στην οθονη με μικρα γραμματα; ολη την οθονη την πιανει μια κενη φωτογραφια για οσους δεν εχω ορισει φωτο.

Στο minideal ειναι out of stock.Απο που αλλου το περνουμε;

http://www.to2c.com/amoi-n828-mtk6589-quad-core-4-5-inch-ips-screen-android-4-2-1-2ghz-smart-phone.html

Μανώλης

Μετά από mail που τους έστειλα σχετικά με την διαθεσιμότητα του κινητού, μιας και το παρήγγειλα στις 28/08 που δεν ήταν out of stock, μου απάντησαν:

Sorry for the delay.We will ship it today.After shipping,you will get tracking number.

Best Regards

Joyce Zhou

Email:minideal15@gmail.com

Άρα υπάρχει ή απλά εμένα καθυστέρησαν;

Αν παρω καρτα μνημης 32GB SDHC Class 10 θα ειναι συμβατη με το κινητο ή θα εχει κανενα θεμα?

(Σκεφτομαι αυτην: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.340330 )

Αν παρω καρτα μνημης 32GB SDHC Class 10 θα ειναι συμβατη με το κινητο ή θα εχει κανενα θεμα?

(Σκεφτομαι αυτην: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.340330 )

Από τα specs του κινητού:

MAX supports 32GB Class 12 Micro SD Memory Card (TF-Card)

Από τα specs του κινητού:

MAX supports 32GB Class 12 Micro SD Memory Card (TF-Card)

Ευχαριστω, δεν ειχα προσεξει οτι αναφερεται και σε συγκεκριμενη class! :)

Όχι δεν έχεις κανένα πρόβλημα μην ανησυχείς...

επειδη οπως μου ειπες ειμαι οκ. να ρωτησω λιγο..εκει που ημουν δηλαδη δεν ειχε καλυψη 3g ετσι? αν βρεθω καπου που εχει καλυψη θα βγει μονο του ενδειξη 3G? πρεπει να ρυθμισω κατι εγω? γιατι βλεπω μονο με g,e ειμαι οταν ανοιγω το data. h δεν πηγε ποτε..που ειναι η πιο γρηγορη ταχυτητα. μηπως εχω ενεργοποιημενο τιποτα που μου δινει μονο καλυψη σε 2g κ,λ.π? και κατι αλλο στις ρυθμισεις των δικτυων κ.λ.π η λειτουργια δικτυου ειναι απενεργοποιημενη. δεν μπορω να την αλλαξω.. και θυμαμαι σε ενα αλλο android κινητο που ειχα απο εκει αλλαζα το αν θελω 3g 2g κ..λ.π συγνωμη αν κουραζω και ευχαριστω.

επειδη οπως μου ειπες ειμαι οκ. να ρωτησω λιγο..εκει που ημουν δηλαδη δεν ειχε καλυψη 3g ετσι? αν βρεθω καπου που εχει καλυψη θα βγει μονο του ενδειξη 3G? πρεπει να ρυθμισω κατι εγω? γιατι βλεπω μονο με g,e ειμαι οταν ανοιγω το data. h δεν πηγε ποτε..που ειναι η πιο γρηγορη ταχυτητα. μηπως εχω ενεργοποιημενο τιποτα που μου δινει μονο καλυψη σε 2g κ,λ.π? και κατι αλλο στις ρυθμισεις των δικτυων κ.λ.π η λειτουργια δικτυου ειναι απενεργοποιημενη. δεν μπορω να την αλλαξω.. και θυμαμαι σε ενα αλλο android κινητο που ειχα απο εκει αλλαζα το αν θελω 3g 2g κ..λ.π συγνωμη αν κουραζω και ευχαριστω.
παιδια συγνωμη αλλα μολις το πηρα χαμπαρι. ειχα βαλει την καρτα μου στην 2 υποδοχη. την εβαλα στην πρωτη και ολα κομπλε. 3g και Η+ η ταχυτητα.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

καλησπερα

εχει βρει κανεις εφαρμογη που να μπλοκαρει καποιες κλησεις αλλα χωρις να χτυπαει καθολου

μουχουν προτεινει καποια (στις εφαρμογες) αλλα δε κανει για το n828 το δικο μου τουλαχιστον

ειναι οπως ολες οι υπολοιπες, δηλαδη χτυπαει μια φορα κ μετα τον κλεινει

Στη Samsung Rom πάντως του jack441 έχω δει κάποια προβληματάκια.

Το widget του καιρού δεν ανανεώνει την τοποθεσία σου αν αλλάξεις πχ πόλη με τις ρυθμίσεις τριπλοτσεκαρισμένες και συγκριόμενες με Samsung s3.

Το άλλο θέμα που έχω είναι με την εφαρμογή της κάμερας. Συμπιέζει πάρα πολύ τις φωτογραφίες δημιουργόντας αρχεία της τάξης 500-800kb (σεταρισμένα σε μάξιμουμ ανάλυση και ποιότητα) σε σύγκριση με την στοκ ρομ που τα αρχεία της ήταν περίπου 2-2,5mb.

Καμιά ιδέα κανείς;

Στο minideal ειναι out of stock.Απο που αλλου το περνουμε;

Availability: In stock και πάλι, άντε να δούμε πότε θα μας το στείλουν

καλησπερα

εχει βρει κανεις εφαρμογη που να μπλοκαρει καποιες κλησεις αλλα χωρις να χτυπαει καθολου

μουχουν προτεινει καποια (στις εφαρμογες) αλλα δε κανει για το n828 το δικο μου τουλαχιστον

ειναι οπως ολες οι υπολοιπες, δηλαδη χτυπαει μια φορα κ μετα τον κλεινει

Mr.Number. Δοκιμασμενο, κανει την καλυτερη δουλεια τοσο στις κλησεις (τον στελνει κατευθειαν στον τηλεφωνητη) οσο και στα σμς (δειχνει οτι δεν φτανουν ποτε). Απλα πρεπει να δεις τις ρυθμισεις για να το φτιαξεις οπως θες. Δεν ξερω αν εχει κανενα θεμα με τα δικαρτα, αλλα ειναι κ τζαμπε.

καλημερα και σ ευχαριστω

αυτη την υποψια εχω κ εγω οτι εχει προβλημα με τα τα δικαρτα

γιαυτο το ρωτησα εδω

Στη Samsung Rom πάντως του jack441 έχω δει κάποια προβληματάκια.

Το widget του καιρού δεν ανανεώνει την τοποθεσία σου αν αλλάξεις πχ πόλη με τις ρυθμίσεις τριπλοτσεκαρισμένες και συγκριόμενες με Samsung s3.

Το άλλο θέμα που έχω είναι με την εφαρμογή της κάμερας. Συμπιέζει πάρα πολύ τις φωτογραφίες δημιουργόντας αρχεία της τάξης 500-800kb (σεταρισμένα σε μάξιμουμ ανάλυση και ποιότητα) σε σύγκριση με την στοκ ρομ που τα αρχεία της ήταν περίπου 2-2,5mb.

Καμιά ιδέα κανείς;

...το GPS είναι ανοιχτό συνέχεια; (Για να ανιχνεύσει την αλλαγή). Μπορείς να χρησιμοποιείς άλλες αντίστοιχες εφαρμογές που δεν έχουν παρόμοια ζητήματα και διαθέτουν πιθανόν και καλύτερα χαρακτηριστικά/λειτουργίες.

...το GPS είναι ανοιχτό συνέχεια; (Για να ανιχνεύσει την αλλαγή). Μπορείς να χρησιμοποιείς άλλες αντίστοιχες εφαρμογές που δεν έχουν παρόμοια ζητήματα και διαθέτουν πιθανόν και καλύτερα χαρακτηριστικά/λειτουργίες.

Nαι είναι ανοιχτό αλλά και με κλειστό θα έπρεπε να βρίσκει την καινούρια τοποθεσία (τουλάχιστον έτσι δουλεύει σε ένα S3).

Eγώ σκεφτόμουν μήπως διαβάζει την τοποθεσία μέσω κάποιας εφαρμογής τύπου Google Maps μιας και δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη rom. Aν βρίσκαμε από που παίρνει την πληροφορία θέσης ίσως βρίσκαμε τι φταίει.

Nαι είναι ανοιχτό αλλά και με κλειστό θα έπρεπε να βρίσκει την καινούρια τοποθεσία (τουλάχιστον έτσι δουλεύει σε ένα S3).

Eγώ σκεφτόμουν μήπως διαβάζει την τοποθεσία μέσω κάποιας εφαρμογής τύπου Google Maps μιας και δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη rom. Aν βρίσκαμε από που παίρνει την πληροφορία θέσης ίσως βρίσκαμε τι φταίει.

...δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1699952

Φαίνεται να υπάρχει προτεινόμενη λύση αλλά μπορείς όπως σου είπα να χρησιμοποιήσεις και κάποια εναλλακτική εφαρμογή που δουλεύει (προτείνουν επίσης εκεί).

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να καθαρίσεις cache/data της εφαρμογής και restart μετά.

Edited by emxa2k

μην το ψαχνετε, έχω δουλέψει και τα 2, το Amoi είναι πολύ ανώτερο σε ποιότητα κατασκευής (και εσωτερικών εξαρτημάτων), πιο αξιοπιστο, με καλύτερη κάμερα και μεγαλύτερη μπαταρία

Γεια σας.

Είμαι και εγώ σε αναζήτηση κινητού στα 120-140 ευρώ και έχω καταλήξει στο THL W100 και φυσικά στο AMOI N828. Και τα δύο έχουν παρόμοιο design και μέγεθος και ίδια χαρακτηριστικά εκτός από την μπαταρία (1800mAh - 2050mAh). Από ότι διάβασα στο forum βέβαια το N828 έχει μνήμες samsung (το w100 έχει hynix) και καλύτερα κάρτα γραφικών που δεν μπορώ να το εξακριβώσω αφού δεν αναφέρετε πουθενά.

Το W100 το έχω δει ήδη από κοντά και μου φαίνεται ταχύτατο με καλή οθόνη, καλό wifi, απλά με χαλάει κάπως η φωτογραφική του.

Ξέρω ότι σε αυτά τα λεφτά δεν πρόκειται να πάρω κάτι με καλή φωτογραφική, απλά επειδή ο gerstavros2 που είχε στα χέρια του και τα δύο αναφέρει ότι το N828 έχει καλύτερη φωτογραφική, μήπως θα μπορούσατε να ανεβάσετε καμιά φωτογραφία για να συγκρίνω? Όσο και να ψάχνω στο ίντερνετ δεν έχω βρει τίποτα.

Επίσης μήπως υπάρχει και κανένα άλλο κινητό που μου ξεφεύγει σε αυτά τα λεφτά?

Σας ευχαριστώ

σε αυτα τα λεφτα ειναι και το cubot gt99 το οποιο το εχω παρει για την κορη μου(το Ν828 το εχω εγω) και ειναι εξισου καλο κινητο με πολυ καλη φωτογραφικη.

εγω με αυτα που εχω διαβασει θα εβαζα πρωτο το Ν828 μετα το cubot και μετα το W100

νομιζω το cubot και το w100 ειναι ιδια σαν ποιοτητα κατασκευης απλα το cubot εχει καλητερη φωτογραφικη

βεβαια αυτα τα λεω χωρις να εχω πιασει στα χερια μου το W100 απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα μονο

σε αυτα τα λεφτα ειναι και το cubot gt99 το οποιο το εχω παρει για την κορη μου(το Ν828 το εχω εγω) και ειναι εξισου καλο κινητο με πολυ καλη φωτογραφικη.

εγω με αυτα που εχω διαβασει θα εβαζα πρωτο το Ν828 μετα το cubot και μετα το W100

νομιζω το cubot και το w100 ειναι ιδια σαν ποιοτητα κατασκευης απλα το cubot εχει καλητερη φωτογραφικη

βεβαια αυτα τα λεω χωρις να εχω πιασει στα χερια μου το W100 απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα μονο

Όπως τα λες. Με περίπου 10-15 ευρώ διαφορά στο κόστος, το N828 το θεωρώ μονόδρομο πλέον

Όπως τα λες. Με περίπου 10-15 ευρώ διαφορά στο κόστος, το N828 το θεωρώ μονόδρομο πλέον

Πάντως εδώ και καμιά 10αρια μέρες που παρακολουθώ τιμές το amoi n828 και το thl w100 έχουν και τα δύο 159$, οπότε ούτε διαφορά τιμής υπάρχει.

Πάντως εδώ και καμιά 10αρια μέρες που παρακολουθώ τιμές το amoi n828 και το thl w100 έχουν και τα δύο 159$, οπότε ούτε διαφορά τιμής υπάρχει.

to thl w100 κυμαίνεται κάτω από 150$, κάποιο λάθος κάνεις. κ για το minideal υπάρχει κουπονι που το πάει στα 148

to thl w100 κυμαίνεται κάτω από 150$, κάποιο λάθος κάνεις. κ για το minideal υπάρχει κουπονι που το πάει στα 148

Προφανώς ξέρεις πολλά περισσότερα για την συγκεκριμένη αγορά :) Δεν ξέρω και πολλά μαγαζιά (3-4 ολα κι όλα για να είμαι ακριβής). Το κουπόνι στο minideal πάντως δεν το βρίσκω με τίποτα. Πρέπει να μπω σε κάνα newsletter υποθέτω...

Θα μπορούσε μηπως καποιος να μου κανει την χάρη και να ανεβάσει 2-3 καλές φωτογραφίες απο το n828, ή κάποιο λινκ. Οί μόνες που έχω βρεί είναι αυτες οι 3 στο παρακάτω review: Review Amoi N828 Smartphone

Edited by panandreas