Jump to content

Amoi N828

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν έχει δυστυχώς, καλά τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν ένα λεντακι πια ?

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δεν έχει δυστυχώς, καλά τόσο δύσκολο ήταν να βάλουν ένα λεντακι πια ?

ε ναι, ειν πανάκριβα τα ledάκια αυτά, Παίρνεις 100 με 10 ευρώ, :lol: φαντάσου πόσο κοστίζουν στα εργοστάσια

Πάντως κι εμένα που το πήρα με το λευκό cover μετά από 10 με 15 φορές που χρειάστηκε να βάλω και να βγάλω την μπαταρία, έχει λίγο τζόγο στο πάνω κάτω. Δηλαδή κουνιέται λίγο κουνώντας το κάλυμμα πάνω κάτω. Το μαύρο λέτε είναι πιο σταθερό; Ξέρετε site που να πουλάει μόνο accessories για το κινητό αυτό, όπως back cover, μπαταρία, silicon case, κτλ.;

Πάντως κι εμένα που το πήρα με το λευκό cover μετά από 10 με 15 φορές που χρειάστηκε να βάλω και να βγάλω την μπαταρία, έχει λίγο τζόγο στο πάνω κάτω. Δηλαδή κουνιέται λίγο κουνώντας το κάλυμμα πάνω κάτω. Το μαύρο λέτε είναι πιο σταθερό; Ξέρετε site που να πουλάει μόνο accessories για το κινητό αυτό, όπως back cover, μπαταρία, silicon case, κτλ.;

10-15 φορες; αν το κανες κ βίαια-απότομα, αν ήταν κάνα samsung sony ή lg θα χε σπάσει:lol:

στο aliexpress θα βρεις μπαταρίες θήκες κλπ

δευτερα λεω και εγω να το παραγγηλω

ειμουν αναμεσα στο αμοι και το thl w100 αλλα καταληγω εδω

απο οτι διαβασα δεν εχει κανενα θεμα το τηλεφ.

λεω να το παρω απο geekbuying στα 146.5€

Οσοι κατοχοι θελετε να με αλαξετε γνωμη (δεν εισται ευχαριστημενοι απο το τηλ.) μεχρι τη δευτερα προλαβενετε :lol:

Οσοι κατοχοι θελετε να με αλαξετε γνωμη (δεν εισται ευχαριστημενοι απο το τηλ.) μεχρι τη δευτερα προλαβενετε :lol:

...πάντως και τo gps του είναι πολύ καλό τηρουμένων των αναλογιών. Με Sygic που δοκίμασα διαδρομή από Κέντρο - Αγ. Δημητρίου προς Καλοχώρι (6ο χλμ.) - αντιπροσωπεία Ford, και η πλοήγηση και οι φωνητικές οδηγίες μια χαρά. Η δε εύρεση δορυφόρων σχεδόν άμεση. Δεν έχω το THL W100 αλλά το ΑΜΟΙ Ν828 δοκιμασμένα είναι τίμιο κινητό για τα χρήματά του.

Αυτή τη στιγμή σου γράφω από το κινητό που θες να πάρεις. Για τα λεφτά του είναι όχι απλά τίμιο, αλλά μια καλή αγορά. Το GPS του είναι τρομερό, η απόκριση του επίσης πάρα πολύ καλή, η μπαταρία του κρατάει με μια μέτρια χρήση άνετα τις τρεις μέρες. Το μόνο που χάλασε λίγο εμένα είναι το καπάκι της μπαταρίας στο λευκό που το έχω εγώ, καθώς μετά από μερικά άνοιξε κλείσε μπαλατζάρει κάπως. Έχει ειπωθεί πως καλύτερα είναι με το μαύρο καπάκι. Η μόνη μου συμβουλή προς εσένα αυτή είναι, πάρε το με το μαύρο καπάκι. Κατά τα άλλα μεγιές και καλοδούλευτο!

Αυτή τη στιγμή σου γράφω από το κινητό που θες να πάρεις. Για τα λεφτά του είναι όχι απλά τίμιο, αλλά μια καλή αγορά. Το GPS του είναι τρομερό, η απόκριση του επίσης πάρα πολύ καλή, η μπαταρία του κρατάει με μια μέτρια χρήση άνετα τις τρεις μέρες. Το μόνο που χάλασε λίγο εμένα είναι το καπάκι της μπαταρίας στο λευκό που το έχω εγώ, καθώς μετά από μερικά άνοιξε κλείσε μπαλατζάρει κάπως. Έχει ειπωθεί πως καλύτερα είναι με το μαύρο καπάκι. Η μόνη μου συμβουλή προς εσένα αυτή είναι, πάρε το με το μαύρο καπάκι. Κατά τα άλλα μεγιές και καλοδούλευτο!

...δεν πιστεύω ότι είναι θέμα χρώματος αλλά ίσως παρτίδας και κυρίως ζήτημα πως του "συμπεριφερόμαστε". Έχω άσπρο και μπλε και τα δύο είναι μια χαρά χωρίς "τζόγους" και τριξίματα. Απλά όπως κάθε τι πλαστικό και σχετικά φθηνότερης κατασκευής, θέλει προσοχή κατά τη διαχείριση και υπομονή χωρίς άσκηση ιδιαίτερης δύναμης ή/και βιασύνης. Τα καπάκια πρέπει να ανοίγουν σταδιακά από το σημείο εγκοπής και προς τα πάνω από αριστερά χωρίς βία και βιασύνη. Ομοίως πρέπει να κλείνουν απαλά και σταδιακά. Και φυσικά δε χρειάζεται να τα ανοιγοκλείνουμε συνέχεια μετά το πρώτο διάστημα όπου σετάρουμε/πειραματιζόμαστε. Σε κάθε περίπτωση, το κόστος αντικατάστασης είναι επίσης αρκετά χαμηλό ώστε να μην προβληματίζει. :)

+1 απο εμενα σε οσα λενε τα παιδια πιο πανω.Παρτο δεν θα το μετανοιωσεις.Παντως κοιτα και το minideal για παραγγελια ειναι αξιοπιστοι και γρηγοροι.Θα σου τους συνιστουσα.Ενα προβλημα που ειχα εγω και αλλα παιδια εδω με την δευτερη μπαταρια μας εστειλαν αμμεσα καινουργια.

ευχαριστω για τις πληροφοριες και το κουπονι απο δευτερα μπαινει παραγγελεια

Στη θέση σου θα το παιρνα τώρα, μου το δολλάριο έχει πέσει στα 0.74 και σου βγαίνει πιο φθηνά. από δευτέρα δεν ξέρεις αν θα χει ανέβει η ισοτιμία πάλι

Παίδες έχει προσπαθήσει κανείς να αυξήσει τον χώρο της εσωτερικής μνήμης από 1.4 που είναι, στα 2.5GB με repartition; Με το ROM του Death King ΟΚ γίνεται, αλλά εμένα με βολεύει αρκετά το stock rom (δεν έχω δοκιμάσει του Death King).

Παίδες έχει προσπαθήσει κανείς να αυξήσει τον χώρο της εσωτερικής μνήμης από 1.4 που είναι, στα 2.5GB με repartition; Με το ROM του Death King ΟΚ γίνεται, αλλά εμένα με βολεύει αρκετά το stock rom (δεν έχω δοκιμάσει του Death King).

Φλασάρεις Μόνο τα EBR1 και EBR2 απ την άλλη ρομ. Αν ειναι από recovery, κάνεις το repartition αλλά δεν φλασάρεις τη rom μετά και μένεις σ αυτή που χεις

Με πεισατε, μολις εγινε η παραγγελια. Καλος να το δεχτω :cool:

Άντε με το καλό να σου ρθει! Μία ερώτηση από που το πήρες;

εχω αρχισει και το σκεφτομαι γι αυτο το τηλεφωνο. βασικα βλεπω και το ΤΗL w100.

μπορειτε να μου πειτε τι εχει μεσα η συσκευασια του Ν 828? ακουστικα δεν εχει? μα ειναι δυνατον?

Ναι δυστυχώς δεν έχει ακουστικά αν και στις προηγούμενες παραγγελίες είχαν βάλει μέσα, όπως και μια έξτρα ελαττωματική μπαταρία την οποία την αντικατέστησαν. Μου φάνηκε κι εμένα περίεργο που δεν είχαν μέσα ακουστικά, αλλά τι να κάνεις. Πήρα από Aliexpress άλλα με 13€.

Τώρα προσωπικά μου αρέσει περισσότερο το w100, αλλά έχει λίγο μικρότερη μπαταρία (1800mah, αντί για 2050mah του AMOI). Πράγμα που σημαίνει λίγο λιγότερες ώρες λειτουργίας, αλλά σχεδόν αμελητέες.

Edited by Z3RatuL

θελω να τους πω να μου στειλουν ακουστικα. αλιως δεν το παιρνω :mad:

μπα δεν μασανε...

τους εγραψα αν μπορουμε να κανουμε κατι για ακουστικα αλλα δεν ιδρωσε το αυτακι της Joyce.

μπορεις να δωσεις το λινκ απο τα ακουστικα?

A βρηκα 2 http://www.aliexpress.com/item/Xiaxin-n828-earphones-big-v-earphones-xiaxin-n828-mobile-phone-in-ear-type-with-microphone-acoustic/978850508.html

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Xiaxin-n828-earphones-xiaxin-n821-mobile-phone-headphones-n820-big-v-wire-earphones-film/978849026.html

Edited by patrik

...έτσι και αλλιώς τα ακουστικά που συνοδεύουν συνήθως τις συσκευές αυτές είναι μέτριας ποιότητας. Καλύτερα να χρησιμοποιείς ποιοτικά ακουστικά που θα αποδώσουν και το μέγιστο δυνατό των δυνατοτήτων. Το κινητό είναι πολύ καλό και αξιόπιστο για τα χρήματά του. Αν δε θες να περιμένεις, θα σου πρότεινα να το επιλέξεις δεδομένου ότι σε όλα όσα διαθέτει, για την ώρα λειτουργεί απροβλημάτιστα. Η μπαταρία κρατάει πολύ, αλλά δεδομένου ότι δίνουν και έξτρα σε πολύ χαμηλή τιμή, θα σου πρότεινα αν χρειάζεσαι τη έξτρα αυτονομία να διαλέξεις και δεύτερη κατά την αγορά. Edited by emxa2k

ναι σιγουρα θα την παρω 5 δολαρια αξιζει η αγορα της.μονο μην ειναι σαν τις πρωτες παρτιδες:(

θα παρω και μια καρτα 8gb.

μαλλον θα το παρω απο το minideal και ακουστικα απο το aliexpress

σκεφτεστε τιποτα καλυτερο???

Y.Γ. ουτε ζελατινη προστατευτικο οθονης εχει?

Edited by patrik

ναι σιγουρα θα την παρω 5 δολαρια αξιζει η αγορα της.μονο μην ειναι σαν τις πρωτες παρτιδες:(

θα παρω και μια καρτα 8gb.

μαλλον θα το παρω απο το minideal και ακουστικα απο το aliexpress

σκεφτεστε τιποτα καλυτερο???

...να τους ζητήσεις να την ελέγξουν πρώτα πριν την στείλουν και σε κάθε περίπτωση θα απαιτήσεις να στείλουν άλλη αν υπάρξει πρόβλημα.

Εγώ κάρτα MicroSDHC δε θα έπαιρνα απευθείας από Κίνα, δεδομένου ότι δε γνωρίζουμε την ποιότητα-προδιαγραφές τους με ασφάλεια (εκτός και αν είναι επώνυμη σε συσκευασία) και επιπλέον οι τιμές πλέον ακόμα και Ελλάδα είναι πολύ ανταγωνιστικές για επώνυμες class 10 16GB (περίπου 12 ευρώ σε προσφορά) και 32GB (22-23 ευρώ επίσης σε προσφορά).

Y.Γ. ουτε ζελατινη προστατευτικο οθονης εχει?

...προστατευτικό οθόνης και θήκη σιλικόνης σου δίνουν δώρο. Μη ξεχάσεις να το επιλέξεις όμως κατά την αγορά (εκεί που λέει: "Flim+Silicone Case") και να τους το επισημάνεις και καλού κακού και στις σημειώσεις κατά την αγορά αλλά και με έξτρα επικοινωνία-email.

Edited by emxa2k

κάποιος δοκιμασμένος εξωτερικός φορτιστής?

Υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που χρησιμοποιει το κινητό σε 3g?παρατήρησα οτι 2 φορες που το έχω βάλει όταν με περνούν τηλέφωνο το σηκωνω, χάνει το σήμα και μου ζητάει τον κωδικό της sim.το κανει και σε κάποιον άλλο;