Z3RatuL Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Να σημειώσω ότι το minideal βάζει λάθος recovery (του Lenovo A820) που δε δουλεύει σωστά γιατί δεν εντοπίζει τη κάρτα μνήμης. Εδώ το σωστό Επειδή ο οδηγός είναι στα κινέζικα για το πως θα βάλουμε αυτό το recovery, έχεις κάποιο link με αγγλικό, ή ελληνικό οδηγό; Επίσης στο PDF στη φωτογραφία είδα ότι το recovery είναι επίσης στα κινέζικα. Έτσι είναι, ή μπορείς να αλλάξεις γλώσσα, πχ. στα Αγγλικά στο recovery; Σήμερα παρέλαβα κι εγώ πάντως και από το απόγευμα όταν με το καλό είμαι σπίτι μου θα δω τι παίζει γενικώς με το κινητάκι... :D Thanks! Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ...έχει ήδη ποστάρει ο nikosst (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4693766#post4693766) το TWRP recovery στα αγγλικά με touch. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Επειδή ο οδηγός είναι στα κινέζικα για το πως θα βάλουμε αυτό το recovery, έχεις κάποιο link με αγγλικό, ή ελληνικό οδηγό; Επίσης στο PDF στη φωτογραφία είδα ότι το recovery είναι επίσης στα κινέζικα. Έτσι είναι, ή μπορείς να αλλάξεις γλώσσα, πχ. στα Αγγλικά στο recovery; Σήμερα παρέλαβα κι εγώ πάντως και από το απόγευμα όταν με το καλό είμαι σπίτι μου θα δω τι παίζει γενικώς με το κινητάκι... :D Thanks!Φλασάρεις με το sp flash tool. Οδηγίες μπορείς να βρεις παντού, καθώς και στο needrom στα αγγλικά, ενώ υπάρχουν κι εδώ στα ελληνικά, στο θέμα του zte v970. μπορείς επίσης να το φλασάρεις και με το mobileuncle tool στο update recovery ...έχει ήδη ποστάρει ο nikosst (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4693766#post4693766) το TWRP recovery στα αγγλικά με touch. το link δε δουλεύει. Το έψαξα μόλις και βρήκα αυτό στο ydss http://pan.baidu.com/share/link?shareid=593107&uk=3341738330 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Φλασάρεις με το sp flash tool. Οδηγίες μπορείς να βρεις παντού, καθώς και στο needrom στα αγγλικά, ενώ υπάρχουν κι εδώ στα ελληνικά, στο θέμα του zte v970. μπορείς επίσης να το φλασάρεις και με το mobileuncle tool στο update recovery το link δε δουλεύει. Το έψαξα μόλις και βρήκα αυτό στο ydss http://pan.baidu.com/share/link?shareid=593107&uk=3341738330 ...ναι πιο εύκολο είναι μέσω mobileuncle tool/update recovery όπως ανέφερε ο Σταύρος. Επίσης εδώ: http://forum.china-iphone.ru/amoi-n828-proshivki-t27390-80.html έχει συγκεντρωμένα τα πάντα. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την TWRP 2.5.0.0 γιατί είχα διαβάσει ότι απαιτεί 7Mb recovery partition και προαπαιτεί διαδικασία. Αλλά θα τη δοκιμάσω. Τη δοκίμασα. Επειδή αν φλασάρεις μόνο το recovery.img μέσω mobileuncle tool, όταν πας να μπεις σε recovery κολλάει στη οθόνη με τα κινέζικα πριν το logo ΑΜΟΙ και δεν ανταποκρίνεται παρά μόνο με αφαίρεση μπαταρίας, πρέπει να φλασάρετε όλο το patch (.zip αρχείο που πόσταρε ο gerstavros2) π.χ. για τη δική μου περίπτωση, από την προηγούμενη έκδοση 2.4.4.0 του TWRP (install/swipe to flash) Edited June 4, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman555 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μήπως έχει κάποιος να μου στείλει ή να δωσει λινκ για την ρομ που είχε μόλις το παραλάβαμε? Υπήρξε ένα ατύχημα και θέλω να βάλω αυτή και μόνο! Παράθεση Sony Xperia Neo V Amoi N828 Jiayu G4S Lenono K3 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Κάτι που μου κάνει και είναι κουφό. Έβγαλα την SIM που είχα στο παλιό την έβαλα στο AMOI και δεν την αναγνωρίζει με τίποτε! Την έβαλα και στα δύο slot αλλά τίποτε. Μήπως φταίει το ότι η κάρτα είναι αρκετά παλιά; Πρέπει να την έχω πάνω από 6-7 χρόνια... Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnkou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μήπως έχει κάποιος να μου στείλει ή να δωσει λινκ για την ρομ που είχε μόλις το παραλάβαμε? Υπήρξε ένα ατύχημα και θέλω να βάλω αυτή και μόνο! Πηγαινε στο post 99 και θα την βρεις εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cartman555 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Πηγαινε στο post 99 και θα την βρεις εκει. Σε ευχαριστώ!! Παράθεση Sony Xperia Neo V Amoi N828 Jiayu G4S Lenono K3 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diplo Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 το έψαξα λίγο και βρήκα ότι γενικά έχουν θέμα τα κινητά με mkt6589 επίσης διάβασα ότι το RunKeeper έχει σωστά αποτελέσματα. Θα το δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω. Δοκίμασα το runkeeper και οι μετρήσεις του είναι μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ...για να βρίσκει/κλειδώνει γρήγορα το GPS, πέρα από το gps.conf χρειάζεται κάποιο άλλο πρόγραμμα/ρύθμιση; Παρατηρώ ότι από Sygic αργεί να βρει δορυφόρους/ τρέχουσα θέση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 (edited) Ρε παιδιά όταν μπήκα στο recovery του κινητού εμένα τα έχει όλα κινέζικα και δε μπόρεσα να καταλάβω. Πάτησα το on/off για να το κλείσω, έκλεισε αλλά από τότε δεν bootάρει το τηλέφωνο, μένει στην οθόνη πριν το AMOI (με κάτι κινέζικα) και είναι αναμμένο αμυδρά μόνο το back κουμπί... Δεν έχω βάλει καμία custom rom, δεν έχω κάνει τίποτε ακόμη. Απλά μπήκα από περιέργεια να δω το recovery του κινητού. Ξέρει κανείς πως να το επαναφέρω; Ρε παιδιά όταν μπήκα στο recovery του κινητού εμένα τα έχει όλα κινέζικα και δε μπόρεσα να καταλάβω. Πάτησα το on/off για να το κλείσω, έκλεισε αλλά από τότε δεν bootάρει το τηλέφωνο, μένει στην οθόνη πριν το AMOI (με κάτι κινέζικα) και είναι αναμμένο αμυδρά μόνο το back κουμπί... Δεν έχω βάλει καμία custom rom, δεν έχω κάνει τίποτε ακόμη. Απλά μπήκα από περιέργεια να δω το recovery του κινητού. Ξέρει κανείς πως να το επαναφέρω; Μήπως έχει να κάνει το γεγονός πως όταν το πήρα πρώτα άνοιξα το τηλέφωνο το λειτούργησα μία μέρα μέχρι να ξεφορτιστεί η μπαταρία και αφού έκλεισε το έβαλα να φορτίσει κάνα 10ώρο και από τότε προκλήθηκε το γνωστό πρόβλημα με την μπαταρία που κολλάει στο logo και δεν προχωράει παρακάτω; -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited June 6, 2013 by navi55 Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2013 Μήπως έχει να κάνει το γεγονός πως όταν το πήρα πρώτα άνοιξα το τηλέφωνο το λειτούργησα μία μέρα μέχρι να ξεφορτιστεί η μπαταρία και αφού έκλεισε το έβαλα να φορτίσει κάνα 10ώρο και από τότε προκλήθηκε το γνωστό πρόβλημα με την μπαταρία που κολλάει στο logo και δεν προχωράει παρακάτω; ...δε γνωρίζω για γνωστό πρόβλημα που κολλάει στο logo. Υπάρχει ένα ζήτημα το κινητό να εκκινεί μέχρι το logo και να επανεκκινεί σε loop λόγω όμως της προβληματικής δεύτερης μπαταρίας που είχαν λάβει αρκετοί ως δώρο έξτρα από minideal (όπου και αντικαταστάθηκε). Όσον αφορά το recovery, δοκίμασες να μπεις με power+volume up συνδυασμό (συνεχόμενα); Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να φλασάρεις μέσω Flash Tool ένα αγγλικό recovery (TWRP, CWRM) ή και το ROM με το οποίο ήρθε το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ...δε γνωρίζω για γνωστό πρόβλημα που κολλάει στο logo. Υπάρχει ένα ζήτημα το κινητό να εκκινεί μέχρι το logo και να επανεκκινεί σε loop λόγω όμως της προβληματικής δεύτερης μπαταρίας που είχαν λάβει αρκετοί ως δώρο έξτρα από minideal (όπου και αντικαταστάθηκε). Όσον αφορά το recovery, δοκίμασες να μπεις με power+volume up συνδυασμό (συνεχόμενα); Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να φλασάρεις μέσω Flash Tool ένα αγγλικό recovery (TWRP, CWRM) ή και το ROM με το οποίο ήρθε το κινητό σου. Τελικά δε κατάλαβα πως, αλλά το είχα κάνει τούβλο το κινητό. Ξανάβαλα την stock rom από minideal και έπαιξε κανονικά. Τώρα, ενδιάμεσα είχα βάλει και την ROM απ'το Galaxy S4. Δε μπορώ να πω, ωραία εικονίδια και γενικά ωραίες λειτουργίες, αλλά το baidu πληκτρολόγιο πολύ χάλι. Επίσης είναι γεμάτο με κινέζικες εφαρμογές, αλλά και αρκετά όχι τόσο καλά μεταφρασμένα μενού. Γενικά αυτή η έκδοση θέλει πολύ δουλειά για να έρθει στα μέτρα μας. Η stock από minideal για 'μένα πολύ πιο καλή, μακράν. Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Καλησπέρα σας!!!!προσπαθώ να βάλω το buttonled στο Αμόι.υπάρχει κάποιος που το έχει κανει;έχω βρει την σωστη εφαρμογή αλλά δεν μπορω να βρω το μονοπάτι που λέει στο xda developers.το βρίσκω απο την sd?η απο την εφαρμογή buttonled.?απο την sd υπαρχει κάποιο παρομοιο μονοπατι αλλά δεν λειτουργει.και απο την εφαρμογή δεν μου ανοίγει o file browser... Edited June 7, 2013 by kdaskalaki Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Καλησπέρα σας!!!!προσπαθώ να βάλω το buttonled στο Αμόι.υπάρχει κάποιος που το έχει κανει;έχω βρει την σωστη εφαρμογή αλλά δεν μπορω να βρω το μονοπάτι που λέει στο xda developers.το βρίσκω απο την sd?η απο την εφαρμογή buttonled.?απο την sd υπαρχει κάποιο παρομοιο μονοπατι αλλά δεν λειτουργει.και απο την εφαρμογή δεν μου ανοίγει o file browser... ...έχεις root/busybox; Νομίζω απαιτείται για να κάνει auto locate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ...έχεις root/busybox; Νομίζω απαιτείται για να κάνει auto locate. Είναι ροοτ το κινητό...και μου ζήτησε και το busybox το κατεβασα...επέλεξα και auto locate Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Είναι ροοτ το κινητό...και μου ζήτησε και το busybox το κατεβασα...επέλεξα και auto locate ...οπότε που "κολλάει" η διαδικασία; Δεν κατάλαβα. Δε βρίσκει αρχείο Brightness; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ...οπότε που "κολλάει" η διαδικασία; Δεν κατάλαβα. Δε βρίσκει αρχείο Brightness; Δεν δουλεύουν τα φωτάκια των πλήκτρων όταν έχω ειδοποίηση.το μονοπάτι ξέρεις αν το βρίσκουμε απο την sdcard η από το πρόγραμμα buttonled???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsaviola28 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 μέσα απο το buttonled δες αν εχεις κατεβάσει τη σωστή εκδοση Παράθεση http://www.annamariakalfa.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 μέσα απο το buttonled δες αν εχεις κατεβάσει τη σωστή εκδοση Τη σωστη έχω κατεβασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 (edited) Δεν δουλεύουν τα φωτάκια των πλήκτρων όταν έχω ειδοποίηση.το μονοπάτι ξέρεις αν το βρίσκουμε απο την sdcard η από το πρόγραμμα buttonled???? ...όταν εγκατέστησες το πρόγραμμα, λογικά έκανε auto locate και σου εμφάνισε δύο αρχεία brightness. Έπρεπε να επιλέξεις το δεύτερο στη λίστα (...button-led/brightness). Όταν κάνεις το Test δουλεύει; Αν ναι, αλλά δεν ανταποκρίνεται στα notifications, έλεγξε ότι το έχεις ενεργοποιημένο στο accessibility. Edited June 7, 2013 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 ...όταν εγκατέστησες το πρόγραμμα, λογικά έκανε auto locate και σου εμφάνισε δύο αρχεία brightness. Έπρεπε να επιλέξεις το δεύτερο στη λίστα (...button-led/brightness). Όταν κάνεις το Test δουλεύει; Αν ναι, αλλά δεν ανταποκρίνεται στα notifications, έλεγξε ότι το έχεις ενεργοποιημένο στο accessibility. Τελικά το έφτιαξα.... Εγκατεστησα πρωτα το busybox και όλα τα αλλά πήγαν ρολόι. Τις προηγούμενες φορες που προσπαθούσα κάνα εγκατάσταση του buttonled μου ζητούσε το busybox το κατεβαζα και δεν λειτουργούσε....σημασια έχει οτι δουλεύει τώρα.σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. June 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2013 Σκάλωσα, το N828 δεν έχει ledάκι ειδοποιήσεων; Νόμιζα ότι είχα δει ένα να ανάβει όταν φόρτιζε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Σκάλωσα, το N828 δεν έχει ledάκι ειδοποιήσεων; Νόμιζα ότι είχα δει ένα να ανάβει όταν φόρτιζε ...δεν έχει από όσο διαπιστώνω. Αλλά τώρα με έβαλες σε τριπάκι και θα το ξαναψάξω. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdaskalaki Δημ. June 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2013 Δεν έχει ledaki....κανει την δουλεια του Το buttonled Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts