Jump to content

Huawei Ascend W1

Epicouros
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εμενα με windows 7 δεν μου αναγνωριζει την συσκευη και μετα δεν τρέχει καθολου....
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes.

• Απαντήσεις 116
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω κάνει άπειρες φορές ερώτηση σχετικά με το GDR2 στο επίσημο (?) FB group της Huawei. Ποτέ δεν μου απαντούσαν. Τελικά σήμερα έλαβα το εξής:

Επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη, παρακαλώ σχολιάστε...

Εχω κάνει άπειρες φορές ερώτηση σχετικά με το GDR2 στο επίσημο (?) FB group της Huawei. Ποτέ δεν μου απαντούσαν. Τελικά σήμερα έλαβα το εξής:

Επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη, παρακαλώ σχολιάστε...

Πλάκα μας κάνουν? Δεν υποστηρίζεται από το hardware??? Καλύτερα να μας έλεγαν ότι είναι ανάδρομος ο Ερμής...! Έλεος! Epic fail Huawei...!

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Πλάκα μας κάνουν? Δεν υποστηρίζεται από το hardware??? Καλύτερα να μας έλεγαν ότι είναι ανάδρομος ο Ερμής...! Έλεος! Epic fail Huawei...!

Χωρίς να είμαι πολύ σχετικός, το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το FM radio. Το W1 δεν έχει ραδιοφωνικό δέκτη, άρα σωστά, το FM radio κομμάτι του GDR2 είναι άχρηστο. Από την άλλη, ο αγγλικός operator Ο2 έχει ήδη προσφέρει το GDR2 στα δικά του W1. Επίσης κυκλοφορούν ROMs με GDR2....

εχει κυκλοφορησει ηδη το gdr2 ,απλα η απαντηση στο facebook ισως αφορα το κοματι με τον ραδιοφωνικο δεκτη ,μιλαμε ομως οτι τα ατομα που εχουν να απαντανε στο facebook ειναι ανιδεoi .εν τελει μια και εχω ξενη ρομ αν μπορει κανεις να πει τι firmware εχει για να βρω και εγω την ελληνικη εκδοση

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

εχει κυκλοφορησει ηδη το gdr2 ,απλα η απαντηση στο facebook ισως αφορα το κοματι με τον ραδιοφωνικο δεκτη ,μιλαμε ομως οτι τα ατομα που εχουν να απαντανε στο facebook ειναι ανιδεoi .εν τελει μια και εχω ξενη ρομ αν μπορει κανεις να πει τι firmware εχει για να βρω και εγω την ελληνικη εκδοση

και το δικο μου ειναι με ξενη ROM αγορασμενο απο birdphone...εκανα ερωτηση στο FB της Wind που διαθετουν επισημα το W1 και μου είπαν οτι "ειναι με ελληνικο λειτουργικο συστημα" , τωρα εννοουν ελληνικη ROM ???

αν σε βοηθαει τα δικα μου στοιχεια ειναι:

OS version: 8.0.10211.204

Firmware: 1030.5612.00000.05610

Εγώ που έχω ελληνική έχω τα παρακάτω:

Έκδοση ΛΣ: 8.0.10211.204

Έκδοση Firmware: 1030.5614.08500.05800

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

σας ευχαριστω ολους για τον κοπο σας αλλα δυστυχως δεν μπορω να εντοπισω την ελληνικη ρομ βασικα αυτη η τελευταια που μου δωσες το firmware ταιριαζει ο κωδικος της με την αυστριακη ρομ οποτε θα την κατεβασω να δω αν ειναι η ιδια με την ελληνικη

Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια.

Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη.

Σχετικά με το GDR2, έλαβα τη παρακάτω απάντηση από το ελληνικό FB group της Huawei:

"Λόγω ορισμένων προβλημάτων στο σχετικό update, μέχρι νεοτέρας δεν είναι δυνατή η διάθεση του. Σε περίπτωση ωστόσο που έχουμε κάποια εξέλιξη θα ενημερώσουμε αμέσως. Ευχαριστούμε για την κατανόηση."

• 4 weeks later...

Διαδικασία για να έχετε GDR3, θέλετε? :)

πάτε εδω: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96

Κάνετε εγκατάσταση στην εφαρμογή Preview for Developers αφου την ενεγοποιήσετε απο λέει η εφαρμογή θα πάτε στις ρυθμίσεις της συσκευής, θα κάνετε κανονικά το update.

Διαδικασία για να έχετε GDR3, θέλετε? :)

πάτε εδω: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/preview-for-developers/178ac8a1-6519-4a0b-960c-038393741e96

Κάνετε εγκατάσταση στην εφαρμογή Preview for Developers αφου την ενεγοποιήσετε απο λέει η εφαρμογή θα πάτε στις ρυθμίσεις της συσκευής, θα κάνετε κανονικά το update.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πρέπει η συσκευή να έχει είδη το GDR2 ...

Αν το δοκιμάσει κάποιος φίλος να μας πει τα αποτελέσματα.

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, πρέπει η συσκευή να έχει είδη το GDR2 ...

Αν το δοκιμάσει κάποιος φίλος να μας πει τα αποτελέσματα.

εγω δεν το ειχα...

εγω δεν το ειχα...

μου λέει ότι πρέπει να έχω OS version μεγαλύτερη από 8.0.10322.71

η συσκευή έχει τη 8.0.10211.204

δεν κάνω κάτι καλά?

Δεν θυμάμαι ποια είχα εγω ακριβώς αλλά gdr2 δεν ειχα σίγουρα.

Δεν θυμάμαι ποια είχα εγω ακριβώς αλλά gdr2 δεν ειχα σίγουρα.

είχες κάνει flash κάποια rom?

τη συσκευή την αγόρασες από Ελλάδα, είναι unbranded/unlocked?

Από Ελλάδα (Γερμανο) και ειναι unbranded/unlocked.

• 2 weeks later...

Καλημέρα

Εχω Huawei w1 εχω βαλει την GDR3, οταν πηγαίνω στο phone storage και πατάω να κάνει clear τα temporary files μένει εκει και δεν τα "καθαρίζει" το εχει άλλος το πρόβλημα αυτό?

• 4 weeks later...

τελικα εκανα την αναβαθμιση με την παρακατω διαδικασια

http://forums.wpcentral.com/huawei-ascend-w1/229445-those-who-get-their-w1-market-locked-china.html

Edited by yamahar6

• 3 weeks later...
Γεια σε όλους! Έχω android samsung ace 2 και σκέφτομαι μήπως πάρω windows για πιο σταθερά. Αυτό το κινητό είναι το καλύτερο σε ποιότητα-τιμή (140 ευρώ). Καταρχήν αξίζει σαν κινητό; Ή πρέπει να πάω σε κάτι πιο ακριβό; Και μετά με φοβίζει το λογισμικό... θέλω και το gps, θέλω και τα παιχνιδάκια,... "και όλα αυτά δωρεάν! Γίνεται;" :D

Γεια σας. Πήρα αυτό το κινητό από ένα σκρουτζομαγαζο και δεν έχει ελληνικό μενού. Πληκτρολόγιο στα ελληνικά έχει αλλά όχι για το κινητό. Για πείτε καμιά λύση.

Vag γίνεται !Έχει και δωρεαν εφαρμογες για αυτα που ζητάς.Αν εξαιρέσεις τα 4gb εσωτερικού,ειναι άψογο κινητό και στα "παράθυρα" δεν χρειάζεται να έχεις ακριβο κινητο για να δεις σωστά το λειτουργικο

Αfos η λύση είναι να βρεις ρομ με ελληνικά ή να το πας στην αντιπροσωπεία να στα περάσει αλλα δεν ξέρω αν και ποσο θα σε χρεώσουν

• The title was changed to Huawei Ascend W1