freddaras Δημοσιεύτηκε April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 10, 2013 παιδες καλησπερα.. εχω ενα θεματακι με τον υπολογιστή ενος φιλου μου! ειχε windows xp πριν και το pc του σερνόταν. του εβαλα τα 7 μετα απο φορματ αλλα εχω ενα θεματακι! τεραστιο βασικο θεμα! δεν μπορω να το κανω να "δει" το μοντεμ και γενικα το ιντερνετ με τιποτα! το μοντεμ ειναι συνδεδεμένο με την θυρα lan αλλα δεν το αναγνωρίζει με τιποτα! παρτε μια ιδεα τι εννοώ.! https://www.dropbox.com/s/5izf3gbeu5xirue/2013-04-01%2023.20.00.jpg https://www.dropbox.com/s/mlet5ne7hd30bm1/2013-04-01%2023.20.25.jpg ειχε ποτε κανεις παρομοιο προβλημα? ειπα να κανω μια προσπαθεια εδω στο φορουμ μηπως βρουμε καποια λυση πριν φωνάξουμε τεχνικο απο την φορθνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2013 Την κάρτα δικτύου δεν βλέπει γιατί δεν έχεις βάλει τον αντίστοιχο driver. Πρέπει να βρεις ποιά είναι αυτή και να ψάξεις για τον driver. Αν είναι ενσωματωμένη στη μητρική, τότε βρες το μοντέλο της μητρικής και ψάξε στο site του κατασκευαστή της. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Την κάρτα δικτύου δεν βλέπει γιατί δεν έχεις βάλει τον αντίστοιχο driver. Πρέπει να βρεις ποιά είναι αυτή και να ψάξεις για τον driver. Αν είναι ενσωματωμένη στη μητρική, τότε βρες το μοντέλο της μητρικής και ψάξε στο site του κατασκευαστή της. Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντησή. Έχω βάλει τα ίδια Windows και στο δικό μου πισι αλλά και σε άλλα δύο και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Τα Windows μετά την εγκατάσταση αναγνώριζαν την κάρτα δικτύου το μόντεμ ακόμη και τους κωδικούς για το ίντερνετ από μόνα τους. Τέτοιο θέμα πρώτη φορά αντιμετωπίζω. Πίστευα ότι ένα μεγάλο + των Windows 7 ήταν αυτό( ότι τα έβρισκαν δηλαδή όλα από μόνα τους). Τεσπα θα το ξαναδώ το θέμα και θα επανέλθω. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Πήγαινε στο device manager και δες ποιές συσκευές δεν αναγνωρίζονται. Αυτές θέλουν drivers. Υπάρχουν προγράμματα που στους βρίσκουν δωρεάν. Εγώ παλαιότερα χρησιμοποιούσα το drive max. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 και εαν όπως είπαν πιο πάνω είναι στην μητρική (πιο πιθανόν) τότε βρες τον οδηγό/driver από την σελίδα του κατασκευαστή της και είσαι ok. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντησή. Έχω βάλει τα ίδια Windows και στο δικό μου πισι αλλά και σε άλλα δύο και δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Τα Windows μετά την εγκατάσταση αναγνώριζαν την κάρτα δικτύου το μόντεμ ακόμη και τους κωδικούς για το ίντερνετ από μόνα τους. Τέτοιο θέμα πρώτη φορά αντιμετωπίζω. Πίστευα ότι ένα μεγάλο + των Windows 7 ήταν αυτό( ότι τα έβρισκαν δηλαδή όλα από μόνα τους). Τεσπα θα το ξαναδώ το θέμα και θα επανέλθω. Sent from my noteΈχεις μπερδευτεί σε δύο πράγματα. 1. Τα windows δεν έχουν drivers για όλα τα μηχανήματα και όλες τις συσκευές και εξαρτήματα. Το ότι εγκατέστησαν όλους τους drivers για το δικό σου μηχάνημα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Το λειτουργικό έχει κάποιους drivers, μέσω windows update μπορεί να βρει κάποιους άλλους και τους υπόλοιπους τους παίρνεις αναγκαστικά από τον κατασκευαστή. 2. Δεν υπάρχουν drivers για το "modem" όπως το αναφέρεις, εφόσον αυτό συνδέεται με ethernet. Drivers για την κάρτα δικτύου χρειάζονται και μόνο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 11, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 (edited) Παιδες ευχαριστω για τις απαντησεις... θα το ξαναδω αυριο το Pc και θα επανελθω...:) Έ 2. Δεν υπάρχουν drivers για το "modem" όπως το αναφέρεις, εφόσον αυτό συνδέεται με ethernet. Drivers για την κάρτα δικτύου χρειάζονται και μόνο. επειδη μαλλο το παιδι δεν εχει το cd της μητρικής θα παρω τις πληροφοριες απο το pc του αυριο και θα το ψαξω στο δικο μου... (μια και δεν μπορουμε να συνδεθούμε στο ιντερνετ εκει...) Edited April 11, 2013 by freddaras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts